Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldiiin bende yeniyim çabuk alışıyosun saolsunşar sanki hep burdaymışsın gibi davranır tüm takım :)

Ben geldim kızlar :) 160 boy, 59.4 kilodan kalori saymaya ve spora başlayarak bikaç günde 58e düşmüştüm ki regl şişkinliğiymiş şuan 59,2yim. Hedef 47. :) yada 45falan da olabilir. Öncelik 47olmak ama.

Ben geldim kızlar :) 160 boy, 59.4 kilodan kalori saymaya ve spora başlayarak bikaç günde 58e düşmüştüm ki regl şişkinliğiymiş şuan 59,2yim. Hedef 47. :) yada 45falan da olabilir. Öncelik 47olmak ama.
hoşgeldin tatlım ben takım kaptanı neslihan. yeni gelen diğer arkadaşlara 2-3 mesaj once kendimden bahsetmiştim bi göz atarsın
1. sayfada kurallarımız var onları okuyup kabulbeyanı yapmalısın, hergun menu yazıyoruz sporlarımız ve sıvılarımızla buraya bildiriyoruz. bunun dışında haftalık 35 mesaj şartımız var motıvasyon ve kaynaşma olması açısından buna da mecburuz )i
dahaönce bizim yarışmalardaki takımlarda yarıştınmı bu da önemli bilgi vermeni istiyorumm )
birazda kendinden bahset evlimisin çocuk varmı filan gibi ha unutmadan yaşınıda bekliyorum

21 yaşındayım ben, evliyim çocuk falan yok daha düşünmüyoruz :) her neyse okudum kuralları vs inş bi sıkıntı çıkmadan alışırım bi aksilik olmaz diye umuyorum :) bi haftadır hergün spora gidiyorum pazar hariç. Kapalı oluyor salon :) günlük 800lerde alıyorum max kalori . Öyle işte . buarada regl dönemindeyim, kilo değişmiyor kaç gündür . Sanırım regl bitince herşey ortaya çıkacakmış. Daha bi 4günü var sanırım.

İmkansız derken , sanırım kendıme guvenemıyorum ınanamıyorum ne yaparsam yapayım o gobek gıtmıycek gıbı gelıyo, genelde bu 6 gunde aç da kalmadım o yuzden şaşırdım gıden kıloları gorunce

Kızlaar iftara taksime gidiyorum dua edin de çok yemiyim giyindim kuşandım sksksks biraz erken çıkcaz alış veriş yapcaz belki güzel bileyler bulurum :) şimdi 40 giyiyorum bi 38 olsam :) :) neyse akşam geç bildirim yaparım herkese şimdiden iyi iftarlar

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ))

Kaptanım şu menü takip işini kabul ettim ama inanın hiç halim yok oruç iyice beni vurdu . ev işi çocuk olunca fırsat olup nete bile giremiyorum... şimdilik bunu bekar çoluğu çocoğu olmayan bir arkadaş yapsa olmaz mı başka bir zaman bana ihtiyaç duyduğunda yarıdm edeyim... şimdiden söyleyeyim dedim hiç halim yok bu aralar verilen işi eksiksiz yapmak isterim şimdi yaparım eksik olur diye düşündüm şimdiden size söyleyeyim dedim...

bugün iftar menü

sebzeli makarna
salata

1 saat yürüyüş
bol su

karbonhidrata ihtiyacım var galiba çoook halsizim birde oturduğum yerden bi kalkıyorum gözüm kararıyor geri oturuyorum ..tansiyonum düşüyor sanırım ....

Teşekkürler kızlar hoşbulduk :) hepimize kolay gelsin :) aranızda yeşil kahve deneyen var mı? Ben iki gündür içiyorum. Bakalım sonuç ne olacak buarada menü de yapıyormuşuz. Kahvaltım mısır gevreği oldu, bi saat öncesinden yeşil kahve içmiştim. Birazdan da öğle yemeği diye ızgara tavuk şiş yicem. Rahatsızım yemek yapamıcam bugün . Dışardan idare edcez artık :)

Allah kabul etsin oruç çok zor bişey ya az kaldı çok şükür. Enerji veren bişeyler de ye sağlık daha önemli :*

Allah kabul etsin oruç çok zor bişey ya az kaldı çok şükür. Enerji veren bişeyler de ye sağlık daha önemli :*
amin canim sagol vucud direncim dustu sanirim evet az kaldi sabir...iftardan once hersey yoyecem diyorum iftar olunca iftari yapiyorum bitiyor baska hic bisey yenilmiyor...

kizlar menü degisti haber vereyim esimde makarnadan vazgecti kahvaltilik hazirladik onu yiyecegiz. bugun hic halim yoktuuuu yemek yapmaya yarin iftara misafirim var zaten....

kuyruklu kaptan geldiiiiii

kalori sayma işini bi tarafa bırakalım da bitanem 800 kalori alıyorum da nesi anlamadım. diyetisyen mi verdi kendinmi
böyle karar verdin. 800 kalori çok az ve sağlıklı olacağını dusunmuyorum.
biz takımca sağlıklı kalıcı ve ömurboyu uygulanacak beslenme programı uygulamaya gayret ediyoruz. bazen sağlık hakkında paylaşımlar yapmaya da çabalıyorum gene konuşuruz bunları ama dusun 800 kalori işini

Herkese meraba yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ins hedeflerini ulaşır siniz
fundam oralarda giremiyorsun sende tatilden dön de bol bol goruselim özledik

verdiğim karatay linklerini okudunmu hayatına az da olsa girebildilermi
ne guzel haber işte bide kendine guvensen uçacaksın kuzum

oooo cansucum yerimizede gez bolll boll eğlen ama yeme

peki

iftarda çiğ çerezlerden de ye adacım sağlıklı karbonhidrat olur hem
tansiyona dikkat et havalar çok ısındı

menunu topluca akşam yemeğinle liste şeklinde yaz bitanem oldumu. buraya kadar ki eleştirim sadece mısır gevreğine hiç değilse yerine yulaf ezmesi yesen gdo bılaşmayan mısırda yok urunude yok riskli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…