- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.021
Ceza kuzum. Zaten 1 sari kartimiz vardi, bir tanedaha notamiz oldu. 2 nota 1 sarikart yapiyor ve 2 sarikartta cezalar mevcutkaptanım bu nota ne ben anlamadım ????
kızlar bugunden itibaren haftaya cumaya kadar günlük menülerinizi takip edecem herke günlük menülerini yazmaya devam emiiiiii))
sahur yapmadım
iftar menü
fırında sebzeli tavuk
cacık
benim menülerim hep iki günlük oluyor kalıyor çünküüüü
bol su ve 1 saat yürüyüş
bunun nedeni az kilo verdiğimiz için mi takımca yaaa hadi kızlar toparlanın silelim şu cezaları artık .....Ceza kuzum. Zaten 1 sari kartimiz vardi, bir tanedaha notamiz oldu. 2 nota 1 sarikart yapiyor ve 2 sarikartta cezalar mevcut
Evet tatlim. Haftaya bayram haftasi yarisma olmayacak ama bildirim yapilacak. 423. Haftada verilen kilo yuzdemiz 2 ye bolunecek 1 etap atlandigi icin. Bayramdan sonraki etapta ilk uce girmemiz lazim cezalari sildirmek icinbunun nedeni az kilo verdiğimiz için mi takımca yaaa hadi kızlar toparlanın silelim şu cezaları artık .....
kaptanım , tatil modu ondan sanırım bende ağustosta gidecem 1 ay yokum eylülde evime gelecem ne olacak halim şimdiden düşünüyorumEvet tatlim. Haftaya bayram haftasi yarisma olmayacak ama bildirim yapilacak. 422. Haftada verilen kilo yuzdemiz 2 ye bolunecek 1 etap atlandigi icin. Bayramdan sonraki etapta ilk uce girmemiz lazim cezalari sildirmek icin
Ada cim. Onemli olan az ve tolere miktarda yersen ve en olmadi kilo almadan gelirsen bu isi basarmis karneni almis olursun. Buldugumuz herseyi yedigimiz icin bu durumdayiz. Aslinda fazlasi haram, bedenede haram. Bu acidan degerlendir ac aciktakileri dusunup her daim az yersek nefsi hakimiyet altina almis oluruz. Isin sirri bukaptanım , tatil modu ondan sanırım bende ağustosta gidecem 1 ay yokum eylülde evime gelecem ne olacak halim şimdiden düşünüyorum)) şimdi memlekette herkes gel şunu pişirelim gel bunu yapalım demeye başladılar bileeee nasıl tutacam kendimi nasıl gözlemelere hayır diyecem evde kendim hiç beceremem ve bir yıl hiç yapamam mecbur gidince hasret kalıyorsun yiiyorsunnnnn ((
Onemli degil bitanem bu sefer olmuş bak hata yaparak ogreniliyor zaten
hayirdir canim duzelir insallah hersey ...Kaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun
Yanliz adacim yeni uyeler 2 ay izne ayrilamiyor kural geregi atladim hatirlatayim. Tartinida götürüp zaten mecburi dikkat edeceksin
İkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızariremcim bitanem guzel meleğim, aile çatışmasını her genç yaşar bitanem. senin bize anlatmadığın bir durummu var öz uvey vs. gibi bir durummu var neden seni sevmesinler. bir anne olarak bunun mumkun olmadığını sölemeliyim. ama anneler babalarda bazan yanlış yaparlar davranış konusunda, eminim senin ailende iyiliğini düşünüyordur. sorunnedir tam anlamadım ama insan duygusal açken kilo vermeye adepte olamıyor. moralini hiçbişiin bozmasına izin verme bitanem. sen özelsin, guzel ve güçlüsün. ilerde başarılı bir hekim olucaksın, geleceğini düşün okişş.
hem baktımda buraya geldiğinde kaydettiğim bilgilere;
İrem093
irem 22 yaş boy 166 ,kilo: 84, hedef kilo:60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede
mezuniyet kilosu: 64,8
bak ne çok yol katettin şuan 77,8 sin ve 6,2kg vermişsin hemdeee daha 1 ay olmadan.
seni ayakta alkışlıyorum meleğim daha ne olsun
Bu ay herkeste sıkıntılar arttı allah sabır versin . Umarım hallolur herşey .hem ramazan dualar kabul olur bol bol dua et.Kaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun
yelizim diyet yarışma herşey bi tarafa meleğim seniyi olda. haftaya cuma bildirimsiz izne ayırıldı yazarım, dönmek istediğin zaman kapın açık kalsın en azından. allaha emanet ol umarım herşey yoluna girer. anlatmak rahatlamak iyi gelecekse gel derdini anlat konuşalım oldumu bitanemKaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun
irembenimannemde az despot dik bi kadındı seni anlıyorumİkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızar
menun guzel sporda harika bitanem azmin daim olsunBildirim zamanı
sabah
kk peynir
1 yumurta
2 dilim karpuz
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak tarçınlı süt
Öğlen
2 kayısı ve 1 kase yoğurt
Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı tavuk sote
biraz salata
Yarım saat leslie 2 mil , su da tamam baya içtim ama hesaplamadım .
iremcim yuruyuse çıkacak açık havada biyer yokmu yaşadığın yerde keşke az yuruseydin menun guzlmişMerü
tel Şehriye çorbası
salata
2 kaşık pilav
az pide
tavuk
Su az
spor yok
menun guzel tatlım, eğer 2 büsküviyle kaldıysan tabi. tebriklerBende bugun sabah bır dılım ekmek peynır domates bır bardak çay. Oglen tavuk ızgara semiz otu salatası. Akşam bı bardak şekersız soguk kahve, ıkı tane kremalı bıskuvı (tatlısız yapamıyorm canım cok ıstedı) bır fıncan kıraz sapı çayı su 2 litre ama daha ıcerim, 45 dakıka yıruyuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?