Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işte bu kuzum. menulerimizi göreceksin zaten hepimiz nefsimiz dahilinde tadımlık cıslar yiyoruz zaten. önemli olan doğruyu öğrenip hayata olabildiğince geçirmek . yaşın çok genç yolun uzun ve sağlıklı olsun

inşaallah hepimizinki bayram nedeniyle şuan kimse yok gibi

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zwytin ekmek cay

Ogle
Bir dilim karpuz

Aksam
Patlican oturtma pilav ayran

Spor
2 saat yuruyus

Su
2.5 litre

İlk menümü paylaşıyorum devamıda gelir inşallah

Sabah: 1 bardak limonlu su
15 dakika sonra: 1 dilim kepekli ekmek, bir parca beyaz peynir ve limonlu yeşil çay (şekersiz)

Öğlen: hep 10 dakka ara ile 1 şeftali, 1 avuç kadar ceviz ve 2 yumurta (az tuzlu )

Ara: üç grisini(bir tanesi 9 kalori) ve yeşil çay şekersiz

Akşam: 1 şeftali ve yarım kase sütün içine 3 yemek kaşığı yulaf 1 çay kaşığı bal 1 avuç kadar ceviz

Spor: 1 saat bisiklet sürdüm yaklaşık 6-7 km ve 200 ip atlama
2 litre su
Yatmadan öncede 50 mekik çekeceğim

Menumu yazayımm. Sabah malesef kahvaltı yapmadım, soguk su içtim , oglene dogru bır tane salatalık yemeye calıstım. Akşam uzerıde bır kase ezme salata, yanına fırında pişmiş tavuktan aldım (patates yemedım:)) az oncede bır tane seftalıyı rendeleyip yemek ıstedım ama bıtıremedımm. Su 2,5 litre, yatana kadar uc olur o

selam guzellerim kaptan geldi süpürgesiyle süpüre süpüre
ee neler yaptın neler yedin yaz bakalım serencim. tatilde naptın

Selam kizlar
Bidik bugun 1 kere uyuyunca giremedim bir turlu ancak uyutuyorum yeni bakabiliyorum sizlere yeni arkadasimiz gelmis hosgelmis evet kizlarya nerdesiniz kimseler ugramaz oldu artik
yelizim hepsini sıra dayağına çekecem
böle böle

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zwytin ekmek cay

Ogle
Bir dilim karpuz

Aksam
Patlican oturtma pilav ayran

Spor
2 saat yuruyus

Su
2.5 litre
menu guzel sabah kaç dilim ekmek yedin
yuruyus yapamıyorsun sanırım,

spor harika ama beslenme istediğim gibi değil tatlım. biraz diyet kokusu sezdim ilerki gunlerde eleştiricem az takip edeyim seni oldumu

Ee yazmayi unutmusum spor olarak birde 10 dk tum vucut calistim
yeliz lesliye başlıyorsun bıdıkla evde koşturuyorsun dans ediyorsun ama spor yapıyorsun prensess

hastamısın serencim noldu sana yememişsin bugun bişii

bende raporumu vereyim bu gunluk
menum
sabah kalkınca 2 bardak ılık evyapımı elma sirkeli su
30dk sonra kahvaltı
8,30 da: 1 haşlama yumurta+peynır+zeytin+yeşillik ve domates+1 avuç ceviz
şekersiz t.kahvesi veşekersiz çay
13,30 da 1 kase yoğurt+meyveli yulaf
15,30 da 1 bardak ayran+1 armut
şekersiz kafe late
şekersiz yeşil çay
şekersiz t.kahvesi
1 soda
19,30 da sarımsak yoğurtlu kabak çorbası+fırında kıymalı patlıcan+3 kaşık bulgur pilav+bol salata
ve 21,30 da anca spora kaçabildim. bugunluk 40dk yaptım: 30dk bant ve lesli ile kardiyo+10dk karın , kol ve bacak

Kızlar 2 gün oldu yazamadım karadeniz de tur gibi biley yapıyoruz rafting fln şimdi batuma geçicem geçmeden yazıyım dedim akşam uğrarım yine menü olarak da iki öğün beslendim kahvaltı 1 dilim köy ekmeği yumurta peynir helva tarzında öğlende bi gün balık bi gün döner bi günde köfte yedim anaaa 3 gün olmuş neyse spor olarak da deli gibi geziyom neyse ben sınırdan geçicem bb

günaydıın. acı gerçekle yüzleştim bugün tartıldım 80.6 yım
oy iremim hoşgeldinn. eve döndun sanırım. hemen spora asıl, karbonhıdratı terket proteine yuklen tatlım çabuk gelen çabuk gider önemli olan düzene dönup acil eylem planı oluşturmak. sen ne düşünüyorsun plan ne

gez canusucum aman artıyla gelmede gez bakalım dönüş ne zaman

1 günde 1 kilodan fazla gitmiş tabi gidenlerin yağ değil ödem olduğunun farkındayım ama yine tartıda 1 kilo az çıkmakda yeterli. İnşaallah devamıda geleçek. Şimdiye kdar en fazla 65 ine bilidim ilk hedefim bi 64 görebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…