- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.421
işte bu kuzum. menulerimizi göreceksin zaten hepimiz nefsimiz dahilinde tadımlık cıslar yiyoruz zaten. önemli olan doğruyu öğrenip hayata olabildiğince geçirmekTabiki bende farkındayım hepsinin sağlıksız olduğundan kilo verme sürecindede hepsinden uzak duracağım ama daha sonra ayda yılda birde olsa küçük bir parça yemeden bi zarar gelmez diye düşünüyorum arkasındada spor yaparsak1 bardak kolanın içinde 8 küp şeker olduğu öğrendiğimden beri koladan ve asitli içeçeklerden uzak durmaya çalışıyorum
Telafi edicez inşallah takımcahoş geldin iremcimm. eyvah diyorum tum takım artıda gibi bu cuma yandık gibi 2. nota yolda mı ne?
sağlık olsun artık yola devam
inşaallah hepimizinki bayram nedeniyle şuan kimse yok gibiişte bu kuzum. menulerimizi göreceksin zaten hepimiz nefsimiz dahilinde tadımlık cıslar yiyoruz zaten. önemli olan doğruyu öğrenip hayata olabildiğince geçirmek. yaşın çok genç yolun uzun ve sağlıklı olsun
ee neler yaptın neler yedin yaz bakalım serencim. tatilde naptın
yelizim hepsini sıra dayağına çekecemSelam kizlar
Bidik bugun 1 kere uyuyunca giremedim bir turlu ancak uyutuyorum yeni bakabiliyorum sizlere yeni arkadasimiz gelmis hosgelmis evet kizlarya nerdesiniz kimseler ugramaz oldu artik
menu guzel sabah kaç dilim ekmek yedinBugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zwytin ekmek cay
Ogle
Bir dilim karpuz
Aksam
Patlican oturtma pilav ayran
Spor
2 saat yuruyus
Su
2.5 litre
spor harika ama beslenme istediğim gibi değil tatlım. biraz diyet kokusu sezdim ilerki gunlerde eleştiricem az takip edeyim seni oldumuİlk menümü paylaşıyorum devamıda gelir inşallah
Sabah: 1 bardak limonlu su
15 dakika sonra: 1 dilim kepekli ekmek, bir parca beyaz peynir ve limonlu yeşil çay (şekersiz)
Öğlen: hep 10 dakka ara ile 1 şeftali, 1 avuç kadar ceviz ve 2 yumurta (az tuzlu)
Ara: üç grisini(bir tanesi 9 kalori) ve yeşil çay şekersiz
Akşam: 1 şeftali ve yarım kase sütün içine 3 yemek kaşığı yulaf 1 çay kaşığı bal 1 avuç kadar ceviz
Spor: 1 saat bisiklet sürdüm yaklaşık 6-7 km ve 200 ip atlama
2 litre su
Yatmadan öncede 50 mekik çekeceğim
yeliz lesliye başlıyorsun bıdıkla evde koşturuyorsun dans ediyorsun ama spor yapıyorsun prensessEe yazmayi unutmusum spor olarak birde 10 dk tum vucut calistim
hastamısın serencim noldu sana yememişsin bugun bişiiMenumu yazayımm. Sabah malesef kahvaltı yapmadım, soguk su içtim , oglene dogru bır tane salatalık yemeye calıstım. Akşam uzerıde bır kase ezme salata, yanına fırında pişmiş tavuktan aldım (patates yemedım:)) az oncede bır tane seftalıyı rendeleyip yemek ıstedım ama bıtıremedımm. Su 2,5 litre, yatana kadar uc olur o
E kaptan askolsun yazdim ya 2 saat yuruyus diyemenu guzel sabah kaç dilim ekmek yedin
yuruyus yapamıyorsun sanırım,
ayyy nasılda görmemişimE kaptan askolsun yazdim ya 2 saat yuruyus diye
ilk gunaydın gelmişGunaydin herkese
oy iremim hoşgeldinn. eve döndun sanırım. hemen spora asıl, karbonhıdratı terket proteine yuklen tatlım çabuk gelen çabuk gider önemli olan düzene dönup acil eylem planı oluşturmak. sen ne düşünüyorsun plan negünaydıın. acı gerçekle yüzleştim bugün tartıldım 80.6 yım
gez canusucum aman artıyla gelmede gez bakalım dönüş ne zamanKızlar 2 gün oldu yazamadım karadeniz de tur gibi biley yapıyoruz rafting fln şimdi batuma geçicem geçmeden yazıyım dedim akşam uğrarım yine menü olarak da iki öğün beslendim kahvaltı 1 dilim köy ekmeği yumurta peynir helva tarzında öğlende bi gün balık bi gün döner bi günde köfte yedim anaaa 3 gün olmuş neyse spor olarak da deli gibi geziyom neyse ben sınırdan geçicem bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?