- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.801
ahahah bana 30dk mesafe uzaktasın. dun çok sıcaktı salon klimasını açtık oda kapılarını açtık öle uyuduk vallahi cehennem sıcagı buralarEvet kaptanım burası cok sıcak, manavgattayız bız. 21 agustosa kadar burdayım, bı hafta sonra otele gıdıcez ama gercekten cok sıcakkRengarenkNesli
Aaa cok yakınmışız:)) evet bızde klımayla duruyoruz dun ırmak kenarına gidelım dedık zaten halsızım sıcaktan bayılıcaktım resmengunaydın guzellerimmm
ahahah bana 30dk mesafe uzaktasın. dun çok sıcaktı salon klimasını açtık oda kapılarını açtık öle uyuduk vallahi cehennem sıcagı buralar
Yeni tartida artimisin ki. Sen bugun listedeydin sanirim dimi. Yaz bakalim kilonu kac ciktinBu arada ben tatıle geldım ya, tartı degısıklıgım oldu onu nasıl halledıcez bılemedım ben sımdı
***14.TAKIM MESAJ SAYILARI***
nhtylz.35+
nazarenko
Fulias
Rengarenknesli : 35+++
irem093
Emirse34
Fairy Tale 123 (20)
kitap_asigi 35+
nurburr
MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim
Evet kaptanım artı cıktım, 63 cıktım. Annemde teyzemde tartının fazla tarttıgınj soyledıler, cnku annem ıkısı arasında 1 kılo 600 gram fark oldugunu soyledı. Benım bukadar kılo almam ımkansız hıcbısey yıyemeddm kı bu haftaYeni tartida artimisin ki. Sen bugun listedeydin sanirim dimi. Yaz bakalim kilonu kac ciktin
Ya süper, 20 kılo nedemekk tebrık ederımmmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
Ya süper, 20 kılo nedemekk tebrık ederımmmoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?