- 24 Nisan 2015
- 57
- 63
- 3
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.761
aynen canım abur cubur insanı felaket şişiriyor.Abur cubur cok etkiliyor gercekten. Abur cuburu kestigim gibi rahatlamistim ben. Sonrasinda da alisinca cok aramiyor insan. Su mu tutuyor vucutta napiyorsa artik abur cubur yediysem ellerim bileklerim falan şişkin şişkin oluyordu benim.
inşallah hep birlikte hedeflediğimiz kilolara düşeriz.Benim biraz gec oldu ama yeni gecmise bakabiliyorum.
Hosgeldin canim aramiza izindeydim ben. Adim Rüveyda. 21 yasindayim ben de. Hedef kilona cok fazla yok hemen mezun ederiz seni insallah
Benim de hedef ilk basta 59. Sonra 55 belki. Su an 64 kiloyum.
Insallah. 2 aya hedefimde olmak istiyorum artik cok yavas geldim bu kiloya. Hizlandirmam lazim napip edipinşallah hep birlikte hedeflediğimiz kilolara düşeriz.
canım metabolizma hızlandırıcı çaylar var internetten bak onları dene bi derimInsallah. 2 aya hedefimde olmak istiyorum artik cok yavas geldim bu kiloya. Hizlandirmam lazim napip edip
Tesekkur ederim canim bakayim hemen.canım metabolizma hızlandırıcı çaylar var internetten bak onları dene bi derim
Annem hep yapar evde domatesleri ama soda sisesi fikri ilgincmisRengarenkNesli : 41961538 .!.:kızlar bu sene biriktirdiğim soda şişelerini böyle değerlendiricem duymayan merak eden olursa bakın. daha doğrusu konservelerinizi kendiniz yapın mevsiminde derim ben
http://evdedomatessosu.com.tr/2013/10/evde-domates-sosu-veya-konservesi-yapm.html
Annanem yapar bize :)kızlar bu sene biriktirdiğim soda şişelerini böyle değerlendiricem duymayan merak eden olursa bakın. daha doğrusu konservelerinizi kendiniz yapın mevsiminde derim ben
http://evdedomatessosu.com.tr/2013/10/evde-domates-sosu-veya-konservesi-yapm.html
Aleyküm Selam canım hoşgeldin sıcaklar çok kötü spor olarak ne yapıyosun?
ayyyyy banum ütü dedinde. ben kaç haftadır biriktiriyom giyinme odasında bir dolapta artık yavaştan başlamam lazım giyecek bişi kalmadı eşimin. mızmız edip duruyor ama moral sıfır kızdan dolayı ev işinden başka bişi yapamıyom. spor bile gelmiyor içimden
Ütü çok zor iş yaHiç sevmiyorum hele sıcakta sana kolay gelsin:)
bende bakayım bi merak ettim
tamamdır dediğin iyi oldu ya sağol canımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür gelebildim
Ama yorgunluktan geberiyorum desem yeridir
3 Posta çamaşır yıkamıştım ( malum tatildönüşü üstelik gitmedende 2 posta kalmıştı ) onları bir güzel ütüledim, hazır girişmişken yatak odamıda temizledim, herşeyi düzenledim ( sağ olsun kızım altan çeker üsttekileri yamultur )
Mutfağıda biraz temizledimbirde akşamlık yemek hazırlıklarımıda bitirdim
Tam hadi hazır duşa girmişken kuzuyuda yıkıyayım dedim bir baktım kombi bozulmuş
Suyu gram ısıtmıyortamda zamanıydı
Tabi soyunup duşa girmişken hadi soğuk suylada olsa kızı yıkıyayım dedim ( Allahtan öyle buz gibi akmıyordu )
Ay uy diye diye yıkandıhatta bir ara Anneciğim inşallah hasta olmam dedi koca karı
Allahtan hava kaynıyorda duştan çıkar çıkmaz evin içinde bile 10 dakikada iyice saçları bile kurudu
Kendime yorgunluk kahvesi yapıp buraya attım
Kuzen dışarda hala, eşimde işten erken çıkmış bugün ama henüz oda yok meydandaaz keyif yapayım sonra nasılsa onlar gelince sofra kur çay demle derken akşam oluyor
Valla genelde squat falan gibi yer hareketleri birde leslie yapıyorum tabi bugün yoğunluktan fırsatım olmadı maalesef ama yarın kesinlikle yine yapacağım
Sorma canım valla canım çıktı onları ütüleyeceğim diye gerçi kızımda 15 dakikada olsa bir ara yardımcı oldu ama tabi çoğu bendeydi üstelik bu sıcakta fan bile serinletmedi beni
Şükür bitti ama tabi bir posta çamaşır daha var ( nevresimleri değiştirmiştim daha onları yıkıyacağım)
Allah razı olsun hiçte sevmem ama şükür bitti
Canım seni takibe aldım eğer göremezsen sende beni takibe alman lazım o zaman görebilirsin resimlerimi
maşallah çok güzel vermişsin bu arada çok hoş bir hanımsın maşallah annemede gösterdim çok beğendi
Menu guzel dengeli olmus bence. Ama kahvaltiyi gecistirmissin sanki birazBugunku menum
Sabah
1 muz
1 bardak tarcinli kahveli sut
Ogle
Yogurtlucorba
Makarna
Ara
3 kayisi
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran
Spor
40 mekik
20squat
Su
3 litre
Cok guzel olmus menu de spor dasabah limonlu büyük bardak su içtim 07.00 de
09.00 kahvaltı; menemen yedim çok az yağ ile yapılmış 1 dilim ekmek yedim tam buğday , çay içtim, salatalık,domates yedim.
öğlen; 1 tane activia yoğurt yedim.
akşam; ton balıklı salata yedim bu arada 2 lt su içtim spor da 30 dklık zumba yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?