Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Siz de hosgeldiniz kizlar

Menüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt

Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek

Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya

Az önce de bir dilim dondurma yedim =)

Menu guzel dengeli olmus bence. Ama kahvaltiyi gecistirmissin sanki biraz
Oyle oldu biraz canim ya sabah jan vermeye gittim sonra eve gel bidigi uyut ev topla derken saat 11 olmus farketmeden bende hemen hizlica atistirdim kaptan demisti kahvaltida muz ve sut tuketebilirsiniz diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Tekrar ben geldim

Akşam yemeğimi bugün 18:30da yedim şükür ( Kuzen daha gelmemişti ama baktım elim ayağım titremeye başladı onu beklemedim zaten oda daha yarım saat evvel geldi )
Yarın için evdekilere taze fasülyemi bile ateşe koydum

Bugünki sıcak beni cidden çok bunalttı
Şükür biraz serinledi havada rahat bir nefes alabiliyorum

maşallah çok güzel vermişsin bu arada çok hoş bir hanımsın maşallah annemede gösterdim çok beğendi@oynakbasi34

Çoook teşekkür ederim iltifatın için
Yolum uzun ama yavaş yavaşda olsa emin adımlarla hedefime ulaşıp inşallah sizlerle çok daha zayıf resimlerimi paylaşmayı nasip eder Rabbim ....Aminnnnnnn
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Oyle oldu biraz canim ya sabah jan vermeye gittim sonra eve gel bidigi uyut ev topla derken saat 11 olmus farketmeden bende hemen hizlica atistirdim kaptan demisti kahvaltida muz ve sut tuketebilirsiniz diye
Dedi evet. Iyi ki muzla sutle gecistirmissin baska seyler yerine. Ne biliyim pogaca borek vs de olabilirdi sonucta

iyi akşamlar meleklerim
kuyrukla geldimm
:)))
Bugunku menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Aksam
2 servis kasigi etli taze fasulye
Yogurt
2 kayisikayisi

Su: 2 litre
öğlen yememissin ozaman sabah guclu olmalıuydı 2 ogunse bence az olmuş sabah

Bugunku menum
Sabah
1 muz
1 bardak tarcinli kahveli sut

Ogle
Yogurtlucorba
Makarna

Ara
3 kayisi

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
40 mekik
20squat

Su
3 litre
menu guzel sabah 5 kadar da ceviz yesen karbonhıdrat ihtiyacını karşılardın
bak ekledim resmi gene

guzelll

Aa @aycanhakan mezun olmus yeni fark ettim

Ne guzel tebrik ediyorum seni kuzum darisi basimiza

Menüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt

Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek

Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya

Az önce de bir dilim dondurma yedim =)
sabah yesillik eklenmeli, akşamda aynen. çig sebze olmalı salata filan okiş ama menu dengeli

Hem ekmek hem patates olmamis sanki bir gunde bu kadar
Suyu sporu da yaz canim

Yarin sabah erkenden kahvaltiya bogaz turuna gezmeye gidecegiz biz.

Dedem sagken her sene gotururdu beni. Hadi bak evleniyorum ben beni bi bogaz turuna goturun dedim kafaladim dayimlari annemi

Yani yarin sabah namaziyla evden cikiyoruz. Cikmadan tartilip bildiririm sonrasinda eve gelene kadar girmem heralde.

Herkese bol eksi diliyorum

***14.TAKIM 424. Etap ***

nhtylz. ( 89/ ///% )
nazarenko (78,2/ / / % )
Fulias ( 52,4// /% )
Rengarenknesli ( 77,3/ / / % )
irem093 (77.8/ / /% )
ada81 (72,1 / / /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı

Emirse34 ( 62.1/ / / % ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
Fairy Tale 123 ( 79///%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem

kitap_asigi ( 64.0 /64,0 / %0 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 424. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

nurburr ( 59 ///%) boy :159, kilo:59 , yaş:24 , hedef kilo: 48, başlngç tar.: 25.tem, 14.ags. listede, mezun kilosu: 50,2

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Ay kaptanim siz benim sabah yazdigima bakmayin erken kalkmadigim icin oglen vakti oluyor benim kahvaltim

BOL GEZMELER BOĞAZDA CANIM

***14.TAKIM MESAJ SAYILARI***

nhtylz.35+
nazarenko
Fulias
Rengarenknesli : 35+++
irem093

Emirse34
Fairy Tale 123
kitap_asigi 35+
nurburr

MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim

Saat 2 gibi az peynirle 1 tane domates yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…