- 24 Nisan 2015
- 57
- 63
- 3
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.781
aynen haklısın katılıyorum limonlu su konusunda zaten dikkatli tüketiyorumCok guzel olmus menu de spor da
Limonlu suyu dikkatli tuket ama tansiyonu dusuruyor.
Daha önce katılmamıştım bir gruba şartları okudum ilk sayfada 25.5 yaşındayım tıp fakültesinde son sınıfım 20 gün kaldı daha doğrusu okulun bitmesine TUS a hazırlanıyorum ondan dolayı kilo aldım ve korku sardı daha da alırsam diye Eylülde olmazsa Nisan sınavına girersem daha da kilo alıcam diye korkuyorum
21 yaşındayım ben, evliyim çocuk falan yok daha düşünmüyoruz :) her neyse okudum kuralları vs inş bi sıkıntı çıkmadan alışırım bi aksilik olmaz diye umuyorum :) bi haftadır hergün spora gidiyorum pazar hariç. Kapalı oluyor salon :) günlük 800lerde alıyorum max kalori . Öyle işte . buarada regl dönemindeyim, kilo değişmiyor kaç gündür . Sanırım regl bitince herşey ortaya çıkacakmış. Daha bi 4günü var sanırım.
Aman dikkat beni fena carpiyoraynen haklısın katılıyorum limonlu su konusunda zaten dikkatli tüketiyorum
Oyle oldu biraz canim ya sabah jan vermeye gittim sonra eve gel bidigi uyut ev topla derken saat 11 olmus farketmeden bende hemen hizlica atistirdim kaptan demisti kahvaltida muz ve sut tuketebilirsiniz diyeMenu guzel dengeli olmus bence. Ama kahvaltiyi gecistirmissin sanki biraz
Menüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt
Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek
Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya
Az önce de bir dilim dondurma yedim =)
maşallah çok güzel vermişsin bu arada çok hoş bir hanımsın maşallah annemede gösterdim çok beğendi@oynakbasi34
Dedi evet. Iyi ki muzla sutle gecistirmissin baska seyler yerine. Ne biliyim pogaca borek vs de olabilirdi sonuctaOyle oldu biraz canim ya sabah jan vermeye gittim sonra eve gel bidigi uyut ev topla derken saat 11 olmus farketmeden bende hemen hizlica atistirdim kaptan demisti kahvaltida muz ve sut tuketebilirsiniz diye
öğlen yememissin ozaman sabah guclu olmalıuydı 2 ogunse bence az olmuş sabahBugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim ekmek
Aksam
2 servis kasigi etli taze fasulye
Yogurt
2 kayisikayisi
Su: 2 litre
menu guzel sabah 5 kadar da ceviz yesen karbonhıdrat ihtiyacını karşılardınBugunku menum
Sabah
1 muz
1 bardak tarcinli kahveli sut
Ogle
Yogurtlucorba
Makarna
Ara
3 kayisi
Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran
Spor
40 mekik
20squat
Su
3 litre
guzelllsabah limonlu büyük bardak su içtim 07.00 de
09.00 kahvaltı; menemen yedim çok az yağ ile yapılmış 1 dilim ekmek yedim tam buğday , çay içtim, salatalık,domates yedim.
öğlen; 1 tane activia yoğurt yedim.
akşam; ton balıklı salata yedim bu arada 2 lt su içtim spor da 30 dklık zumba yaptım
sabah yesillik eklenmeli, akşamda aynen. çig sebze olmalı salata filan okiş ama menu dengeliMenüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt
Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek
Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya
Az önce de bir dilim dondurma yedim =)
Oyle oldu biraz canim ya sabah jan vermeye gittim sonra eve gel bidigi uyut ev topla derken saat 11 olmus farketmeden bende hemen hizlica atistirdim kaptan demisti kahvaltida muz ve sut tuketebilirsiniz diye
Hem ekmek hem patates olmamis sanki bir gunde bu kadar
Suyu sporu da yaz canim
Ay kaptanim siz benim sabah yazdigima bakmayin erken kalkmadigim icin oglen vakti oluyor benim kahvaltimiyi akşamlar meleklerim
kuyrukla geldimm
:)))
öğlen yememissin ozaman sabah guclu olmalıuydı 2 ogunse bence az olmuş sabah
menu guzel sabah 5 kadar da ceviz yesen karbonhıdrat ihtiyacını karşılardın
bak ekledim resmi gene
guzelll
sabah yesillik eklenmeli, akşamda aynen. çig sebze olmalı salata filan okiş ama menu dengeli
BOL GEZMELER BOĞAZDA CANIMYarin sabah erkenden kahvaltiya bogaz turuna gezmeye gidecegiz biz.
Dedem sagken her sene gotururdu beni. Hadi bak evleniyorum ben beni bi bogaz turuna goturun dedim kafaladim dayimlari annemi
Yani yarin sabah namaziyla evden cikiyoruz. Cikmadan tartilip bildiririm sonrasinda eve gelene kadar girmem heralde.
Herkese bol eksi diliyorum
Tesekkur ederim kaptanimBOL GEZMELER BOĞAZDA CANIM
Saat 2 gibi az peynirle 1 tane domates yiyorummeyvelerini öğlene kadar yedinse sorun yok ama akşama bıraktınsa depolanmıştır kuzum
menun dengeli , spor yapamadınmı?
menun dengeli. tek öğün yapıyorsun uzun sure yapma arada ara ver olmazmı oruca.
banum alanya da klima fiyatı yaz kış aynıdır, sizin orda düşüyormuki? bizde yaz kış klima kullanıldığından sezonu yok malesef ve klimasız ev yok kadar azdır bu yuzden, e oluncada çalıştırıyor herkes
amin işallah dun ek başladığım ağrı kesiciile ağrı başlamadan dönusumlu verdik rahat etti kuzum azcık, ama cuma gene pansuman var ilki kadar sancılı geçerse bu sefer duşup bayılırım gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?