- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.821
en küçük olanı baz al ve listeye 61,8 olarak ekle kuzum. tartı değişimi yazmayalım dönunce sıkıntı olur okeyBir de buraya gelmeden oncekı sanah 61.8 cıktım, buraya geldıkten sonrakı sabah 62.9 gbı bısey cıktımRengarenkNesli
istersen bildirimsiz izne ayırayım seni tatil dönuşu başla kuzum. izin hakkın var nasılsaMerhabalar. Özür dilerim bu aralar hiç katılım yapamıyorum. Aniden İstanbul'a gelmem gerekti, şu an İstanbul'dayım o yüzden. Yine tartım değişti yani ve artıyım bu haftada. Siz beni takımdan atmadan ben gideyim isterseniz
bu hafta takımda paylaşım yaptınsa moni seni alabilir banucum. ama bildirimin hiç yoksa alamayabilir. bildiğim bu banumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını hayırlı olarak nasip etsin sizlere inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah 08:00de uyanıp hemen kahvaltımı ettim ve şükür bugünde tartıda eksi gördüm
Geçenlerde söylemiştim ama izin dönüşü tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama ben yinede kilo bildirimi yapayımArtık listeye bugün girermiyim yoksa haftayamı girerim tam bilemiyorum artık bilen varsa beni bilgilendirir inşallah
Başlangıç; 124.5 kg
İzne ayrılmadan evvel; yanılmıyorsam 104.7 kgdum ( eğer fazlaysa sevineceğim)
Bu hafta; 104.2 kg
Giden; 0.5 kg
Toplam giden; 20.3 kg
cansucum. yeni uye olduğun için kilo veremediğin için bu hafta listeye alamıycam canım kurallar böle okey haberin olsun***14.TAKIM 424. Etap ***
nhtylz. ( 89/ ///% )
nazarenko (78,2/ / / % )
Fulias ( 52,4// /% )
Rengarenknesli ( 77,3/ / / % )
irem093 (77.8/ / /% )
ada81 (72,1 / / /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ / / % ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
Fairy Tale 123 ( 79/79/0/%0) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlgıç tar: 06Tem
kitap_asigi ( 64.0 /64,0 / %0 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%
Darısı başıma ozamannnnnn :)Çok çok teşekkür ederimKeşke jetonum daha evvel düşseydi de çok daha fazla kilo almadan başlasaydım şimdi ne güzel belki hedefime bile ulaşmış olurdum Neyse bundada var bir hayır diyorum biraz daha uzun sürecek belki ama eninde sonunda çok daha aşağılarınıda göreceğime inanıyorum
Dün eşime yaw şimdiye kadar 2li rakamlara çoktan inmiş olmam gerekiyordu sanırım fazla savsakladım dedim de kızdı banaAşkım sen bu kiloları ne kadar sürede verdin dedi dedim 1 seneyi bulacak neredeyse diye ( sanırım 9 ay falan oldu ) oda iyi işte aşkım varsın bir sonraki 20 kgda bir senede gitsin senin canının sağlığından mutluluğundan daha önemli değil ya kasma bu kadar kendini dedi Haklı aslında sonuçta ben bu kiloları 3 - 5 ayda almadım ki hemen gitmesini bekliyorum
Neyse azimle devam edeceğim inşallah
en küçük olanı baz al ve listeye 61,8 olarak ekle kuzum. tartı değişimi yazmayalım dönunce sıkıntı olur okey
istersen bildirimsiz izne ayırayım seni tatil dönuşu başla kuzum. izin hakkın var nasılsa
Tamam sorun yok :)cansucum. yeni uye olduğun için kilo veremediğin için bu hafta listeye alamıycam canım kurallar böle okey haberin olsun
Çok çok teşekkür ederimKeşke jetonum daha evvel düşseydi de çok daha fazla kilo almadan başlasaydım şimdi ne güzel belki hedefime bile ulaşmış olurdum Neyse bundada var bir hayır diyorum biraz daha uzun sürecek belki ama eninde sonunda çok daha aşağılarınıda göreceğime inanıyorum
Dün eşime yaw şimdiye kadar 2li rakamlara çoktan inmiş olmam gerekiyordu sanırım fazla savsakladım dedim de kızdı banaAşkım sen bu kiloları ne kadar sürede verdin dedi dedim 1 seneyi bulacak neredeyse diye ( sanırım 9 ay falan oldu ) oda iyi işte aşkım varsın bir sonraki 20 kgda bir senede gitsin senin canının sağlığından mutluluğundan daha önemli değil ya kasma bu kadar kendini dedi Haklı aslında sonuçta ben bu kiloları 3 - 5 ayda almadım ki hemen gitmesini bekliyorum
Neyse azimle devam edeceğim inşallah
@kitap_asigi , @nhtylz kızlar sizin önderliğinize ve yönlendirmenizle I irem093 listemizi paylaşım alanına taşısın. en az mesaj sayısı ireme ait ve görev onu bekliyor. bende arsa servisindeyim. ortalamayıda hesaplayın. liste size emanet gözüm arkada değil. öptüm
paylaşım alanı linki vereyim iremcim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1535
424. etap en son bildirim yapan takımın en altına ekle listemizi kuzum
gelmezse top sizde kuzum siz yapın en son 6 da yapınValla masallah esine ne anlayisli ne kibar insan nazar degmesin
Kaptanim irem gelmezse biz tasiyalim mi? En son ne zaman tasinmis olmasi gerek 6 miydi?
listedeki tum isimler ekleniyor, zaten bildirimleri yok etkisiz elemanlarOrtalamaya nazarenkoyu da ekleyecek miyiz kisi sayisinda kaptanim? Izinliler ekleniyor mu?
ada da listede olacak oda etkisiz elamanAda81 hic gelmeyecek mi artik? Onu dahil edecek miyiz?
Cok soru sordum ama bilmiyorum ogreneyim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?