Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kizlar haftasonu macerami anlatayim.
Cuma aksam ali min basinda sirke buldum tabi sok oldum. Bu lanet havuzdan hersene oldugu icin rutin kontrolumde buldum. Havuzu yasakaladim evde oyku zaten giremez ayak ilesene kadar. Her neyse yatak carsaf ne varsa yikadim. Elma sirkesiyle heryeri dezenfekte ettim. Oykumde yoktu bisi ama ayaklarina piset gecirip ozel sampuanla yikadim oakladim. Aliyide 3 numaraya vurdu esim sampuan sonrasi tarakla tum kalintilar kolayca sokuldu. Ali kurtulduda oyku saclari uzun ve risk 40gun surer kabusum oldu. Evde onlemlere devam hergun hint yagiyla yaglayip yikicam kizi. Tabi elma sirkesiyle durulamakta devam.
Ustune c.tesi oyku yatmaktan mi ne gaz sancisindan agladi hic bisi fayda etmeyince hint yagiyla karnini ovup sicak torba koymamla 10dk sonra ne var ne yok cikardi sukur 12 de uyudu kuzum. Simdi bagirsak icin cayla kayisi veriyom sabahlari ayaklanana kadar tekrarlayabilir.
Durum bole olunca dun ugrayamadim. Siz neler yaptiniz haftasonu bi deyin bakım

Valla kaptan buralar sesiz sakin dun bi ben vardim bi fairy tale
Kizin icin gecmis olsun kaptanim erkekte kolay da dedigin gibi sirke kizda cok zor temizlemesi insallah bulasmamistir

Valla kaptan buralar sesiz sakin dun bi ben vardim bi fairy tale
Kizin icin gecmis olsun kaptanim erkekte kolay da dedigin gibi sirke kizda cok zor temizlemesi insallah bulasmamistir
artık bulaşdıysada önlem aldım 40 gun önleme devam, şimdi bişi görmedim ama yok anlamına gelmez tabi. aynı evdeler kucak kucağa ablasıyla sıpam. saçları kesince aynaya bi koştu ben sokağa çıkmam dedi hiç guzel değil dedi. orhan amcasına yolladım tembihleyip çok guzel olmuş dedilerde çıktı dışarı kerata

**AĞUSTOS
Listesi**

*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->74,9
I irem093 (77.0--------->
E Emirse34 ( 61.8--------->
@kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->
R Rosalindaa ( 63---------->

Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm

Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri

7. agustos---- I irem093
14. agustos----- @kitap_asigi
21. agustos------ zeze_84
28. agustos------ E Emirse34

**AĞUSTOS
Listesi**

I irem093 (77.0--------->
E Emirse34 ( 61.8--------->
@kitap_asigi ( 63.6--------->60.0
Fairy Tale 123 ( 79-------->75
nurburr ( 59 ---------->
R Rosalindaa ( 63---------->

Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm

Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri

7. agustos---- I irem093
14. agustos----- @kitap_asigi
21. agustos------ zeze_84
28. agustos------ E Emirse34

helllooo cicişler
mezun olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm.
Annem ameliyat oldu 4 5 gündür uğrayamadım. Şimdi siteden mail geldi de anca aklıma geldi.

Başarı Hikayesiiiii
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizinle burada 3 4 ay çok güzel vakit geçirdim, çok şey öğrendim, sevgili kaptanımızın sayesinde bütün karataylı yazılar beynime yer etti. Zaten ben de buraya karatayın askeri olarak gelmiştim. Kendime inandım, kendimle yarıştım 3 4 ayda en fazla 10 kaçamakla istediğim kiloya inmiş bulunmaktayım.
Haftada en az 3 gün -ki genelde 5 gün spor salonunda ortalama 1.5 saat spor yaptım. En çok kiloyu temmuz ayında verdim çünkü o sıcaklarda spor yapmak bana 3 tshirt değiştirtti. Kilomu koruyacağıma inanıyorum çünkü 10 senedir ilk defa 51 50 kg arasında takılıyorum. Ocak ayından itibaren 12kg verdim. Birdaha bu sıkıntıyı çekmemek için aynı şekilde devam ediyorum.
Herkese çok teşekkür ederim.
14. takım sloganımız: Biz diyet yapmıyoruz, sağlıklı yaşıyoruz.

Tebrik ederim canim darisi basimiza insallah annene de gecmis olsun bizi unutma ama ara sira gel

Bugunku menum

Sabah
Domates salatalik maydonoz

Ara
Bir dilim limonlu soda

Ogle
Kozlenmis patlican salatasi
Ayran

Ara
Kahveli tarcinli sut

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Az salata
Ayran

Spor
30 dk yuruyus
50 squat
100 mekik

Su
2 litre

SElamün Aleyküm kızlarr

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

İki gündür resmen ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum akşam olunca yattığım yeri bile hatırlamaz oldum o kadar yoruldum diyebilirim
Dün sabah erkenden zaten piknik için yollara döküldük ve akşam 7 gibi dönmeye kalkışınca trafiğe yakalanınca eve varmamız saat 10u buldu
Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra kızkardeşim, çocuklar ve eşlerimizle deli gibi volleybol oynadık Tabi biz eşlerimize karşı oynadık ve bol kahkahalı ama bir okadarda hareketli geçti oyun Yenildik ama tabiki her kadın gibi çamura yattık

Açık havada bol bol sohbet edip sonrada mangal faslına geçtik ve şükür abartmadan fazla kaçırmadan ızgaramı yanında salatayla yedim

Bu sabahta sabah 09:00da kendimizi evden dışarı atıp kızkardeşim ve çocuklarla İKEAda kahvaltımızı ettik sonrada AVMye geçip bol bol mağaza gezdik hatta bir ara Spor mağazasında küçük kuzular paten kaydı bol bol eğlendiler sonrada ben orada olan bir işimi halledip bize yakın olan birde parka geçtik Annemide oraya çağırıp yine biz hoşsohbet ederken çocuklar deli gibi koşturdu
Daha yeni eve vardık ve malum yaz günü yemek istemiyor insanın o yüzdende tembel işi yapıp melemen yapalım dedik eşimde sağ olsun bana uyar valla hiç uğraşma gelince birlikte yaparız diyince bende kendimi buraya attım

AHAHAHAH Benim oğlanda alındığında yuzustu yatıp yuzunu saklar kuser sıpa, sonra aşkım derim sırıtarak dönüp annem der barışırız akrep burcu aslında kinci olur ama bana dayanamıyor

Benim büyük kızda akrep aslında oda çoğu insana yeri geldimi çabuk yüz vermez ama büyük ihtimal benim Balık burcu olduğumdanmıdır oda bana dayanamaz hatta çoğu zaman o yanaşır bende git başımdan dedikçe de hemen yapışır öpmeye kalkışır ufaklığa zaten kuşummmm diye seslendiğim an hemen Anneciğimmmmm diye karşılık verir 5 dakika da olsa kin tutmaz

irem093 (77.0--------->71
Emirse34 ( 61.8--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->60.0
Fairy Tale 123 ( 79-------->
nurburr ( 59 ---------->
Rosalindaa ( 63---------->

GELSİN HEDEFLER

Spor yapamadım ama bugünden itibaren ip atlamayı düşünüyorum

Oh bol gezmeli 2 gub gecirmissin ne guzel ben de baligim dogum tarihin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…