- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.101
spora yuklenmek değil beslenmeyi duzeltmek aslolan. ama hareket de şart bitanem
neden kuzum. azmı geldi çokmu. ben 90kg ken doymak nedir bilmezdim. ama şeker seviyem düşünce insan gibi yeyip doymaya başladım. aslında beden değil ruhumuz da aç ondan yemeğe saldırıyoruz.
denizim sen hiç b12, açlık şeker, açlık insülin değerlerine baktırdınmı. sendede hipoglisemi filan olmasın fazlaca acıktığını sölemiştin sanırım. bir baktırmanı öneririrm. şeker olmasada insülin direncin başlamış olabilir. varsa yaşadığın şehirde bir endokrin uzmanına git bence, kilon fazla şüphelenmek lazım
Evet oncelikle yememi duzenlemeye calisiyorum insallah :) sporu da ihmal etmemeye calisiyorum ayni zamanda :)
Valla baya az geldi yediklerin ondan oyle dedim ben baya yiyorum ama genelde acliktan değil nefsime hakim olamadigimdan yiyorum spor yapinca acikiyorum genelde ama bugun biraz daha dikkat etmeye calisiyorum bu arada bugun bi arkadasima geldim burda kalabilirim o yüzden spor yapamayabilirim sanırım ama yarin telafi edicem kalmazsam aksam yaparim zaten sporumu :)
Degerlerime baktirmayali oldu biraz ama yakin bi zamanda tahlil yaptirmaya gidicem ben de :)
evet denizim zamanla taşlar yerine oturacak merak etme, ben nasıl da doyyorum dediğin gunler gelecek.
tahlil yaptıracağın zaman ekteki değerleri eksiksiz istemey çalış bitanem. yaptırınca bende görmek isterim değerlerini. 6 yıldır tahlil uzmanı oldum gibi bişi bi bakarım bende okiş
Eki Görüntüle 1598888
Ayy bende istanbula gidince yaptırcam herkes yaptırınca heves yaptımevet denizim zamanla taşlar yerine oturacak merak etme, ben nasıl da doyyorum dediğin gunler gelecek.
tahlil yaptıracağın zaman ekteki değerleri eksiksiz istemey çalış bitanem. yaptırınca bende görmek isterim değerlerini. 6 yıldır tahlil uzmanı oldum gibi bişi bi bakarım bende okiş
Eki Görüntüle 1598888
Tamamdir en kisa zamanda yaptiricam tahlillerimi buraya da gönderirim :)
valla kızlar devir kendi doktorun olma devri, devir koruyucu tıbbı ve önlemleri öğrenme devri. ben facede sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorum ve tum yazıları bilgi deposu. eğer ilgi duyarsanızki duyun bence ne işimiz var dimiAyy bende istanbula gidince yaptırcam herkes yaptırınca heves yaptımaslında ben yakın zamanda yaptırdım ama b12 yi fln hatırlamıyorum bitek demir eksikliğim var bide inisülin direncim vardı -onu iki yıl önce baktırmıştım sanırım- demir için ilaç kullanıyorum hep düzensiz kullandım son zamanlara kalbim sıkışmaya başlıyınca artık her sabah düzenli kullanıyorum ama saatler biraz düzensiz
cansum insülin direncin olduğunu bilmiyordum. hiç önlem almadınmı cidden. bence hemen takibe alıp ciddi ilgilen. ben karatayla değerlerimi normale döndermiştim yılbaşında yapılan tahlillerle. bakalım bugun yapılan 15 gun sonra gelecek ne çıkacakAyy bende istanbula gidince yaptırcam herkes yaptırınca heves yaptımaslında ben yakın zamanda yaptırdım ama b12 yi fln hatırlamıyorum bitek demir eksikliğim var bide inisülin direncim vardı -onu iki yıl önce baktırmıştım sanırım- demir için ilaç kullanıyorum hep düzensiz kullandım son zamanlara kalbim sıkışmaya başlıyınca artık her sabah düzenli kullanıyorum ama saatler biraz düzensiz
Hadi hayırlısı... O zaman almıştım diyetisyen fln ama şimdi bilmiyorum :) sizin önerilerinizi beklerim mesela neler yapmalıyım yadaa neler yapmamalıyım ...cansum insülin direncin olduğunu bilmiyordum. hiç önlem almadınmı cidden. bence hemen takibe alıp ciddi ilgilen. ben karatayla değerlerimi normale döndermiştim yılbaşında yapılan tahlillerle. bakalım bugun yapılan 15 gun sonra gelecek ne çıkacak
Telimin ana sayfasına ekledim gerçekten dedikleriniz ve paylaştıklarınız benim için çok değerli şimdi biraz ders çalışcam okul tatilinden beri kitap kapağı açmadım akşam kesin okuycam sayfanın geçmiş paylaşımlarını:)valla kızlar devir kendi doktorun olma devri, devir koruyucu tıbbı ve önlemleri öğrenme devri. ben facede sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorum ve tum yazıları bilgi deposu. eğer ilgi duyarsanızki duyun bence ne işimiz var dimi
. tamamen gönullu bu işi yapıp paylaşımda bulunan harika bir çift çok güzel paylaşımlarda bulunuyor.
işte linki: https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?ref=ts&fref=ts
bugun paylaştıkları magnezyum yazısını size ilettim ya bu tarz sağlıklı paylaşımda bulunuyorlar
Bugün oruç tutmadım sanırım biraz ara vereceğim. Bugünüm pek parlak geçmedi bazen noluyor bilmiyorum inancım gidiyor diyeti bırakmışım gibi hareket ediyorum sonrada iş işten geçince kendime çok kızıyorum. Kitabının birini okumuştum haklı aslındatekrar tebrikler canım.
özletme kendini
kilo almak istemiş obez olmuş :)))
yelizim harika menu böle devam canım ay sonu 85 olacaksın ha gayret bırakmak yok.
bu arada okudunmu karatay kitabını neler öğrendin ne kattın hayatına anlat bakalım
keselim iremcim. sen de okuyordun karatay kitabını yanılıyormuyum, izlenimlerin neler , anlatmadın
Canim benim inancin gittigi anda buraya gel tekrardan hatirlicaksin ne yapmak istedigini duzenli bildirimde bulun kotu de yesen iyi de yesen yaz kendini daha iyi hissedersinBugün oruç tutmadım sanırım biraz ara vereceğim. Bugünüm pek parlak geçmedi bazen noluyor bilmiyorum inancım gidiyor diyeti bırakmışım gibi hareket ediyorum sonrada iş işten geçince kendime çok kızıyorum. Kitabının birini okumuştum haklı aslında
evet kuzum ne kadar okusak, hayatımıza taşısak okadar kardır. biz turk milleti hazırcıyız. armut piş ağzıma düş. ama öle yağma yok okuyup araştırmak lazım bireysel bilgi edinmek lazım dimi kuzum. zaten 280 yıl sonra matbanın geldiği talihsiz bir ulke insanıyız, dunyayı yakalamamız da buna istinaden x2 yani yaklaşık 600 yıl geriden oluyor. bu yuzden çok okumak yeni ve guncel bilgileri kendimiz keşfetmemiz lazımTelimin ana sayfasına ekledim gerçekten dedikleriniz ve paylaştıklarınız benim için çok değerli şimdi biraz ders çalışcam okul tatilinden beri kitap kapağı açmadım akşam kesin okuycam sayfanın geçmiş paylaşımlarını:)
iremcimBugün oruç tutmadım sanırım biraz ara vereceğim. Bugünüm pek parlak geçmedi bazen noluyor bilmiyorum inancım gidiyor diyeti bırakmışım gibi hareket ediyorum sonrada iş işten geçince kendime çok kızıyorum. Kitabının birini okumuştum haklı aslında
pirinç mi yedin bulgurmu ve ölçüsünü belirt yelizim. şayet ölçü makulse harika gidiyorsun, cuma ilk üçde yerin şimdidensenin. bu listeyi görunce bu işi artık öğrendiğini düşünmeye başlayıp mutlu oldum bitanem hadi bakalım. yanlız sabah ve öğlene çiğ çerez eklemelisin. bugunki magnezyum yazısında bunların önemini, karatayın neden bunlara önemle değindiğini birkez daha anladım.Bugunku menum
Sabah
Yarim muz
Bir kupa tarcinli kahveli sut
Ogle
Seftalili milkshake
Ara
Soda
Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik
Spor
50 squat
50 mekik
10 yarim sinav
25 er duz ve ters bisiklet hareketi
Su
2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?