Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

genel bilgi

nurburr
R Rosalindaa
takıma 3 gun ust uste ugramadıklarından ve paylaşım yetersizliğinden takım listesine girmeden elendiler. karar verdiğinizde tekrar takımlardan birine başvurabilirsiniz.
başarılar dilerim.

Evet oncelikle yememi duzenlemeye calisiyorum insallah :) sporu da ihmal etmemeye calisiyorum ayni zamanda :)

Valla baya az geldi yediklerin ondan oyle dedim ben baya yiyorum ama genelde acliktan değil nefsime hakim olamadigimdan yiyorum spor yapinca acikiyorum genelde ama bugun biraz daha dikkat etmeye calisiyorum bu arada bugun bi arkadasima geldim burda kalabilirim o yüzden spor yapamayabilirim sanırım ama yarin telafi edicem kalmazsam aksam yaparim zaten sporumu :)
Degerlerime baktirmayali oldu biraz ama yakin bi zamanda tahlil yaptirmaya gidicem ben de :)

evet denizim zamanla taşlar yerine oturacak merak etme, ben nasıl da doyyorum dediğin gunler gelecek.
tahlil yaptıracağın zaman ekteki değerleri eksiksiz istemey çalış bitanem. yaptırınca bende görmek isterim değerlerini. 6 yıldır tahlil uzmanı oldum gibi bişi bi bakarım bende okiş

harika bir yazı ve anlatım. yine paylaşmadan geçemedim. ilgi duyan göz atsın
Yiyoruz ama bes-len-mi-yo-ruz. Bedenimiz ihtiyacı olan hammaddeyi alamadığı için de doy-mu-yo-ruz ve yine acıkıyoruz. Aşırı kiloluyuz ancak açız, zafiyet derecesinde eksiğiz. Neden eksiğiz? Başta minerallerden…

İşin üzücü yanı eksikliğin farkında bile değiliz ve hayati fonksiyonlarımız için gerekli mineral eksiklikleri kendini gösterdikçe tıp tarafından yeni birtakım “sendrom” veya “hastalık” olarak etiketini alıp farmasötik ilaç reçetesi için sıradaki yerini almakla kalıyor; ne iyileşebiliyoruz ne de alınan ilaçların etkisiyle içine girilen korkunç kısır döngüden bir daha başımızı alabiliyor, kurtulabiliyoruz. Artık bizler de birer kronik hasta olarak haftalık, aylık ilaçlarımız için eczanenin müdavimiyiz.

Sorunun basit bir mineral takviyesiyle ortadan kaldırılabilme ihtimali çok mu inanılmaz geliyor kulağa? En karmaşık sorunun çözümü aslında en basit gözükeni olabilir mi?

devamı burada
http://woto.com/magnezyum1

Tamamdir en kisa zamanda yaptiricam tahlillerimi buraya da gönderirim :)

Ayy bende istanbula gidince yaptırcam herkes yaptırınca heves yaptımaslında ben yakın zamanda yaptırdım ama b12 yi fln hatırlamıyorum bitek demir eksikliğim var bide inisülin direncim vardı -onu iki yıl önce baktırmıştım sanırım- demir için ilaç kullanıyorum hep düzensiz kullandım son zamanlara kalbim sıkışmaya başlıyınca artık her sabah düzenli kullanıyorum ama saatler biraz düzensiz

Tamamdir en kisa zamanda yaptiricam tahlillerimi buraya da gönderirim :)

valla kızlar devir kendi doktorun olma devri, devir koruyucu tıbbı ve önlemleri öğrenme devri. ben facede sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorum ve tum yazıları bilgi deposu. eğer ilgi duyarsanızki duyun bence ne işimiz var dimi
. tamamen gönullu bu işi yapıp paylaşımda bulunan harika bir çift çok güzel paylaşımlarda bulunuyor.
işte linki: https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?ref=ts&fref=ts

bugun paylaştıkları magnezyum yazısını size ilettim ya bu tarz sağlıklı paylaşımda bulunuyorlar

cansum insülin direncin olduğunu bilmiyordum. hiç önlem almadınmı cidden. bence hemen takibe alıp ciddi ilgilen. ben karatayla değerlerimi normale döndermiştim yılbaşında yapılan tahlillerle. bakalım bugun yapılan 15 gun sonra gelecek ne çıkacak

Hadi hayırlısı... O zaman almıştım diyetisyen fln ama şimdi bilmiyorum :) sizin önerilerinizi beklerim mesela neler yapmalıyım yadaa neler yapmamalıyım ...

Telimin ana sayfasına ekledim gerçekten dedikleriniz ve paylaştıklarınız benim için çok değerli şimdi biraz ders çalışcam okul tatilinden beri kitap kapağı açmadım akşam kesin okuycam sayfanın geçmiş paylaşımlarını:)

Bugün oruç tutmadım sanırım biraz ara vereceğim. Bugünüm pek parlak geçmedi bazen noluyor bilmiyorum inancım gidiyor diyeti bırakmışım gibi hareket ediyorum sonrada iş işten geçince kendime çok kızıyorum. Kitabının birini okumuştum haklı aslında

Canim benim inancin gittigi anda buraya gel tekrardan hatirlicaksin ne yapmak istedigini duzenli bildirimde bulun kotu de yesen iyi de yesen yaz kendini daha iyi hissedersin

Bugunku menum

Sabah
Yarim muz
Bir kupa tarcinli kahveli sut

Ogle
Seftalili milkshake

Ara
Soda

Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik

Spor
50 squat
50 mekik
10 yarim sinav
25 er duz ve ters bisiklet hareketi

Su
2.5 litre

evet kuzum ne kadar okusak, hayatımıza taşısak okadar kardır. biz turk milleti hazırcıyız. armut piş ağzıma düş. ama öle yağma yok okuyup araştırmak lazım bireysel bilgi edinmek lazım dimi kuzum. zaten 280 yıl sonra matbanın geldiği talihsiz bir ulke insanıyız, dunyayı yakalamamız da buna istinaden x2 yani yaklaşık 600 yıl geriden oluyor. bu yuzden çok okumak yeni ve guncel bilgileri kendimiz keşfetmemiz lazım

iremcim
geçen hafta mesaj sayısı azlığından 1 sarı kartın vardı, bu haftada alırsan sarıkart üzülerek kural gereği diskalifye edicem seni. bize bunu yaşatma nolur biraz aktif ol, hayat paylaşınca guzel paylaşım yapmazsan uzak kalırsan başarılı olmazsın
hem ne guzel bilgiler paylaşıp yeni şeyler öğreniyoruz, neden kendini mahrum bırakasın ki

bende menu yazayım
kendimi motive, mutlu ve huzurllu hissediyorum. sanırım 2 gundur spora başlamak banaiyi geldi. eeee 6 senedir yapıyor olunca ara vermek kastı benide bedenimide bu ay sonu kesin görücem 73 üü.
bugunki ZZZ raporumm

sabah tahlil için açlık lazımdı sadece 4 bardak su içtim kalkınca
öğle 12 de ofise karnım kazınarak vardım ve 1 tane ince hamurlu mevlana ( lahmacun hamuruna yaptırdım +1 ayran+salata yedim
saat 17,00 de eve geldim 1 bardak kefir içip spora indim. 30 dk kardiyo yaptım ama sıcaktan bayılacaktım hemen havuza koştum 15dk da yuzdum serinledim
hemen fırını çalıştırıp duş alıp sofra hazırladım
saat 19,20 gibi: 1 kase salata+fırında kıymalı patlıcan+3 kaşık bulgur pilav+az yoğurt. acayip doydummm
suyum, kahvem, yeşilçayımda içildi şimdi pek keyifli ve huzurluyum gunu kapadım

ahhh bu arada kızımın ayağın birinde hafif iltihap olmuş dun önlem aldı doktor bugun daha iyi ve sonunda dikişleri açılacak cuma gunu hayırlısıyla kızlar, ama sanırım hala uzun bir nekahat bekliyor kızımı, okula kadar iyileşşe bari

Bugunku menum

Sabah
Yarim muz
Bir kupa tarcinli kahveli sut

Ogle
Seftalili milkshake

Ara
Soda

Aksam
Karniyarik
Pilav
Cacik

Spor
50 squat
50 mekik
10 yarim sinav
25 er duz ve ters bisiklet hareketi

Su
2.5 litre
pirinç mi yedin bulgurmu ve ölçüsünü belirt yelizim. şayet ölçü makulse harika gidiyorsun, cuma ilk üçde yerin şimdidensenin. bu listeyi görunce bu işi artık öğrendiğini düşünmeye başlayıp mutlu oldum bitanem hadi bakalım. yanlız sabah ve öğlene çiğ çerez eklemelisin. bugunki magnezyum yazısında bunların önemini, karatayın neden bunlara önemle değindiğini birkez daha anladım.

Menü bildirimim

Sabah
Kk süzme peynir
Söğüş domates salatalık
Tarçınlı süt (diğer günler yazdıklarımın hepsi tarçınlıydı)
Omaç (yöresel pişmiş yufkalı bir yumurta)4kaşık kadardı sanırım
Çeyrek simit

Ara
Twister dondurma 75 kalori en azı buydu:)

Öğlen
1bezdirme (buda sanırım yöresel bulgurlu bir köfte 1tanesi normal 3 tanesinin birleşimi kadar sanırı yuvarlaktı)
2 salatalık

Ara
1 minik elma 2 dilim armut

Akşam
3 kaşık zaytinyağlı bamya
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran

Akşam 45 dakika yürüdük ama tempolu değildi yine de iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…