Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada suyuda canan karatayın anlattığı şekilde içtim zaten çok fazla içmeyi sevmiyorum tabi ramazan hariç :) sahurda 2 litreyi durmadan içtiğimi. Bilirim :)

Cansum ara ogunde de tarcin yada yogurt kullanmalisinki insulin ziplamasin
Genel okarak menun guzel

Bu arada suyuda canan karatayın anlattığı şekilde içtim zaten çok fazla içmeyi sevmiyorum tabi ramazan hariç :) sahurda 2 litreyi durmadan içtiğimi. Bilirim :)
Buda guzel emin ol ileri si icin kendine yatirim yapiyorsun. Suyu boyle sevdinse bole ic bitanem

Bende her aksamki gibi evi mopla dolandim yazin hali kaldiiyom bole kolay oluyo aksamlari yatmadan oh mis. Lavabolarida ovdum tozları da aldım dedim ya bugun cok motiveyim fezaya cikabilirim yesil cayimida iciyom daha ne olsun. Haydin yarin gorusuruz kimse gelmemiş aksam aksam

Yine giremedım , bugun ki menum sabah bır bardak portakal suyu , oglen bır tane zeytınyaglı bıber dolması, akşam ıkı kaşık salatadan aldım, su 3 litre.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür geçte olsa yazabildim

SAğ olsu benim takoz bilgisayarım takılıp duruyor bu ara VAlla kesin kafaya koydum şu mutfak harçlıklarımdan tırtıklayıp kendime yeni bir laptob alacağım Heee belki bir 6 ayı geçer parasını toparlamak ama olsun en kötü ihtimal eşime yarısını versem seve seve yenisini alır bana

Bugün öğlen kızımla parka gittik hatta giderken bizim mahalledeki kuaför abla beni görünce kız Banu Maşallahın var baya belli oluyor artık kilo verdiğin dedi daha bir eerjiyle gittim yol boyunca
Benim kesinlikle bundan sonra kaçamaksız gitmem lazım ki iraz daha hızlı kilo verebileyim

Akşamda Annemlerde olunca geç geldik ve bilgisayarlada uğraşıca bu saatte kaldım ama birazdan yatarım ki sabah erkenden uyanıp daha enerjik güne başlıyayım

Ay sayfalarca okudum geldim alinti yapa yapa ama benim super zeka telefonum veya kullandigim program eklemedi bu sayfaya alintilari. Of cok sinirliyim.

Kaptanim o tablolari telefondan yapiyordum ben. Siz baska takimdan almistiniz. Ben de ondan yapmistim. Nasil anlatilir hic bilmiyorum ki. Anlatamazdim heralde yeliz abla cozmeseydi

Denizcim ara ogunu acikirsan yap. Acikmazsan bosuna vucuduna bir seyler ekleyip durma. Cogu zaman aclik sinyali ve susuzluk sinyali birbirine karisir. Aclik hissedince once su icersin baktin hala acsin o zaman ye.

Benim burda duzenim falan hep kaydi gitti. Hangi gundeyiz haberim yok o dereceyim.

Sali gunku menummenum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay

Ara
Soda

Aksam
Semizotu yemegi 2 Servis kasigi
Yogurt

Su: 1.5 litre
Spor yarim saat yuruyus

Carsamba menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Aksam
2 servis kasigi kabak yemegi
2 servis kasigi semizotu yemegi

Su: 1.5 litre
Spor: yok

Burda her gun 1 Tane soda icmeyi aliskanlik edindim sicaklarda cok iyi geliyormus valla cok sever oldum sodayi.
Hemen hemen her gun iciyorum 1 Tane

gunaydın meleklerim tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler

ay kendimi anlatacak avatar bulamadım hepsini koydum
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
haydi perşembenin çoşkusuyla tartı yarın yuzumuze gulsun meleklerim
tum takım öğlen saat 13 e kadar bildirimi yapıyorsunuz çünki kızın dikişleri alınacak aklım kalmasın burda
birde görevleri hatırlayım bu ayki

Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri

7. Agustos 425.ETAP----
@irem093
14. Agustos 426.ETAP-----
@kitap_asigi
21. Agustos 427.ETAP------
@nhtylz
28. Agustos 428.ETAP------
@Emirse34

irem gelmezse de sahip çıkan var çok şükür gözüm arkada değil

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim
Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye
Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye
Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım
Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım

Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu
Hediyesini açtı ve çok beğendi Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım

Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca
Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

banum biz başarıcaz bu işi sen 99 u bende 73 görücem allahın izniyle agustos sonu

tabloyu halleti yelizim sağolsun. bu hafta o yaptı haftaya kim devam ediyor aranızda karar verin gene oldumu @nhtylz

ACIKMADIKÇA YEMİYORUZ ÇOK DOĞRU BİTANEM.

menuler guzel kuzum yarın tartı yuzune gulsun

Gelemedim 2 gundur kusura bakmayin aklim cok dolu. Cildirmak uzereyim burda. Sinir olup duruyorum habire. Durum boyle olunca da hicbir sey yapasim gelmiyor.
oy gelinim, duvaklım tatlı telaşlar bunlar. sanki tum aksilikler seni bulurmuş gibi gelir merak etme geçecek hepsi
guzel bir gelin olacaksın

ahahah banum senden daha neler öğreneceğiz. bende sabah çok güzel uyandım eşim sayesinde
devamıda geldi spor yapıldı havuza girildi enerji fora valla mutluluk tavan. allah cumlemizin yuvasını huzurla doldursun. huzur ne guzel şeyy

Lutfen kusuruma bakmayin ya ikinci gunder kaytarmis gibi oldum ama dedigim gibi dun arkadasima gelmiştim orda kaldim internet paketim de azdi fazla giremedim arada girip okumaya çalıştım gece de sarhos olduk da biraz o yüzden menumu falan da yazamadim simdi yeni ayildim yaziyorum

Sabah
10 gibi 1 buyuk bardak su
10 bucukta 1 dilim tost ekmegi ve beyaz peynirle salatalik domates yedim

Öğlen
Saat 2de firinda patates ve salata yedim yaninda da sekersiz bir bardak cay ictim

Ara öğün
Saat 3 gibi yemekten sonra sade Türk kahvesi ictik
Üstüne saat 4 gibi limon sıkılmış sade soda ictik ki sade sodadan nefret ederim ama meyvelilerin ne kadar zararli oldugunu bildigim icin yeni yeni icmeyi deniyorum limon sıkınca tadi biraz guzellesiyo hem de limon yag yakimina yardimci oluyo diye oyle yapiyorum umarim doğru yapiyorumdur
Saat 5 gibi 2 kaşık dondurma yedim meyveli dondurma
Biliyorum surekli biseyler tikistirmis gibi oldum ama valla oldu yani

Aksam
Saat 7 gibi 2 kasik patlican yemegi 3 kasik pirinc pilavi ve 4 kofte yaninda cacik ve salata

Ara öğün
2 dilim karpuz 5-6 tane kiraz

Off biliyorum aksamacok yukleniyorum di mi henuz bir cozum bulamadim ona çünkü gunduz kendimi tutuyorum tutuyorum akşam olunca boyle bol bol yiyorum zaten aksam yemeklerinden pilavi kaldiricam biliyorum iki gundur çokpilav yedim ama bugun valla yemicektim misafirlikte olunca arkadasimin annesi koydu da koydu ben diyetteyim desem de dinlemedi yani yarin daha cok dikkat edicem söz

haber vermiştin bitanem sorun değil
madensuyu limon harika hergun iç faydasını görürsün minarel açısından önemli. ama soda değil maden suyu olacak doğal
2 kaşık dondurma çok değil haftada 1-2 den fazlası zarar
3 kaşık pilav bulgur olsa sorun yoktu, ama pirinç de haftada 1 kez yiyebilirsin. hafta boyu dikkat et yeme oldumu bitanem. bunun dışında akşam menun gayet yerinde yuklenme yok merak etme
hem ayrıca ekmek yememen super olmuş
HAAA EN ÖNEMLİSİ:
diyet kelimesini kendi aklından çıkar ve kimsenin yanında sarfetme. bunun yerine beynine format atıp SAĞLIKLI BESLENİP HUCRELERİMİ BESLİYORUM DE KENDİNE başkalarına ise: bana dokunuyor, miğdeme dokunuyor gibi çeşitli bahaneler bul uydur ama asla diyet deme kimseyede kendine

*****SAĞLIKLI YAŞIYORUM, BEDENİMİ , KENDİMİ, TÜM EVRENİ SEVİYORUM
SLOGAN BU *****

Gerci aksam yemeginden sonra cikip bi yarim saat yurumustuk arkadaşımla ama tempolu değil tabi ne kadar faydasi olmuatur bilmem
HER HAREKETİN FAYDASI VAR. hele akşam az da olsa heraket etmek metabolizmayı canlandırır iyi yapmıssın. gun içinde bile 3-5 dk lık nabzını yukselten zıplama hareketi bile kardır yap bitanem

Tmm bu söylediklerinize dikkat edicem :) artik pilav yersem de kesinlikle bulgur pilavi pisirticem anneme

Evet dikkat ettim ekmek yememeye yavaş yavas birakicam bi donem hic ekmek yemedigim gunler olmuştu cok guzel kilo vermistim umarım gene o halime donerim :)

Evet zaten saglikli besleniyorum diye düşünüyorum da simdi gelince bana dediler ne yapalım ne yersiniz falan oyle menuler cikti ki ortaya ben de dedim ben diyetteyim dikkat ediyorum o yüzden hani fazla bisey yapmayin falan yoksa valla felaket olacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…