Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ucuz yırttın desene
Yandik valla tmm yapicam birazdan söz iyice bi ayilayim kahvaltidan once yapmaya calisicam bunlari
sen yanma yağlar yansın HOBAAAAAAA

KIZLAR
kardeş takım ne demek, ve karşılıklı birbirimize sorumluluğumuz ne hepiniz takım kurallarını okuduğunuza göre biliyorsunuz. kapalı olan 10. takımı eski arkadaşım eriğim kaptan olarak açtı ve benim buraya kaptan olarak geldiğim 6. takımdan sonra, yeni kardeş takımımız 10. takımdır. cuma gunleri ugrayıp bir eksikleri varmı yokmu bakmayı unutmayın. uyelerin hepsi yeni ziyaret edip selam bırakabilir başarılar dileyebilirsiniz, hem onların hem sizin motıveniz artar böylece

Kızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dedi Bende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu

Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım )
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Gelemedim 2 gundur kusura bakmayin aklim cok dolu. Cildirmak uzereyim burda. Sinir olup duruyorum habire. Durum boyle olunca da hicbir sey yapasim gelmiyor.
niye canin sikiliyo guzelim senin bu kosturmalar gelip gecicek insallah bence tadini cikarmaya bak

bugun hepimiz erkenden sporlari yapmisiz anlasilan ben de sabah sabah 50 dk yurudum geldim

Sabah kendini kasmana sıkmana gerek yok ki canim. Saglikli olduktan sonra doyana kadar istedigin gibi yiyebilirsin. Kendini kisitlayinca doymadan kalkmak zorunda hissedince aksama ya da ertesi gune fatura daha agir geliyor. Kendini hic tutamiyorsun. Doyana kadar saglikli seylerden rahatca yiyebilirsin. Aksama da boyle istah patlamasi yasamazsin.

niye canin sikiliyo guzelim senin bu kosturmalar gelip gecicek insallah bence tadini cikarmaya bak

bugun hepimiz erkenden sporlari yapmisiz anlasilan ben de sabah sabah 50 dk yurudum geldim
Her kafadan bir ses cikiyor. Cok sinir bozucu. Yok konyalilar boyle olur yok bu insanlar şöyle. Aman dikkat et ceyizlerinden begendiklerini alir giderler adettendir bilmemne. Yuh dedim artik benim ozene bezene binbir kararsizlik ve zahmetle aldigim ceyizimi almaya kalkanin alnini karislarim.
Daha evlenmeden birsuru nurtopu gibi onyargim oldu. Bunlar da cok canimi sıkıyor.
Evi 2+1 tutun. Cikip cikip kalmaya gelirler bas edemezsin vs vs. Bunlari hic beklemedigim abdestli namazli agzi duali insandan duyunca ayri uzuluyorum. Dua yerine gecer şunu soyleyip durma hayir konus ne kadar dediysem fayda etmedi. Beynimi yediler benim.

Sizin ailenize evliliginize gipta ediyorum ben ya. Masallah nazar degmesin. Allah daim etsin bu mutlulugu huzuru

GULE GULE KULLAN BANUMMM
valla pıtırcık olduk

dolunayın etkisi sanırım enerji patlaması yaşıyoruz

oy ruveydam du bakalım daha neler göreceksin takılmamaya çalış
allah sanada mutlu yuva huruz nasip etssin. mini mini bebeklerle şenlendirsin

Yaparim yaparim.
1 hafta sen 1 hafta ben diye anlastik sonucta sana yikmayim surekli
ok anlaştınızsa sorun yok. dugun tarıhı neydı ruveydam izin yapmayı planlıyormusun o sureçte şimdiden konuşalım eylul dedindi sanki kaçıkı?

menu listesini 1 hafta görulecek şekle getirirsiniz ozaman. yarından itibaren yeni hafta başlıyor. senin bu akşam menusuyle görevin bitiyor, yarın yeni hafta yeni liste çıksın okiş

Canım bunlar en güzel günlerin olmalı sen kafana takma bunları ne derlerse kulak ardı et kendin gönlünce kur yuvanı :)

26 eylul kaptanim kurban bayraminin 3.gunu.
Bilmiyorum ki izin hakkim varsa kullanabilirim aslinda.
Amin insallah tesekkur ederim

Yok canim ondan degil evlilik telasi kosturuyorsundur belki dedim tamam o zaman isin olursa soyle ben de yaparim

Tesekkur ederim ablacim sagolasin

Canım bunlar en güzel günlerin olmalı sen kafana takma bunları ne derlerse kulak ardı et kendin gönlünce kur yuvanı :)
Oyle kolayca kulak ardi edemiyorum iste canim ben takarim boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…