- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.141
ucuz yırttın deseneTmm bu söylediklerinize dikkat edicem :) artik pilav yersem de kesinlikle bulgur pilavi pisirticem anneme
Evet dikkat ettim ekmek yememeye yavaş yavas birakicam bi donem hic ekmek yemedigim gunler olmuştu cok guzel kilo vermistim umarım gene o halime donerim :)
Evet zaten saglikli besleniyorum diye düşünüyorum da simdi gelince bana dediler ne yapalım ne yersiniz falan oyle menuler cikti ki ortaya ben de dedim ben diyetteyim dikkat ediyorum o yüzden hani fazla bisey yapmayin falan yoksa valla felaket olacakti
sen yanma yağlar yansın HOBAAAAAAAYandik vallatmm yapicam birazdan söz iyice bi ayilayim kahvaltidan once yapmaya calisicam bunlari
niye canin sikiliyo guzelim senin bu kosturmalar gelip gecicek insallah bence tadini cikarmaya bakGelemedim 2 gundur kusura bakmayin aklim cok dolu. Cildirmak uzereyim burda. Sinir olup duruyorum habire. Durum boyle olunca da hicbir sey yapasim gelmiyor.
bugun hepimiz erkenden sporlari yapmisiz anlasilan ben de sabah sabah 50 dk yurudum geldimgunaydın meleklerim tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler
ay kendimi anlatacak avatar bulamadım hepsini koydum
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
haydi perşembenin çoşkusuyla tartı yarın yuzumuze gulsun meleklerim
tum takım öğlen saat 13 e kadar bildirimi yapıyorsunuz çünki kızın dikişleri alınacak aklım kalmasın burda
birde görevleri hatırlayım bu ayki
Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri
7. Agustos 425.ETAP---- @irem093
14. Agustos 426.ETAP----- @kitap_asigi
21. Agustos 427.ETAP------ @nhtylz
28. Agustos 428.ETAP------ @Emirse34
irem gelmezse de sahip çıkan var çok şükür gözüm arkada değil
Sabah kendini kasmana sıkmana gerek yok ki canim. Saglikli olduktan sonra doyana kadar istedigin gibi yiyebilirsin. Kendini kisitlayinca doymadan kalkmak zorunda hissedince aksama ya da ertesi gune fatura daha agir geliyor. Kendini hic tutamiyorsun. Doyana kadar saglikli seylerden rahatca yiyebilirsin. Aksama da boyle istah patlamasi yasamazsin.Lutfen kusuruma bakmayin ya ikinci gunder kaytarmis gibi oldum ama dedigim gibi dun arkadasima gelmiştim orda kaldim internet paketim de azdi fazla giremedim arada girip okumaya çalıştım gece de sarhos olduk da birazo yüzden menumu falan da yazamadim simdi yeni ayildim yaziyorum
Sabah
10 gibi 1 buyuk bardak su
10 bucukta 1 dilim tost ekmegi ve beyaz peynirle salatalik domates yedim
Öğlen
Saat 2de firinda patates ve salata yedim yaninda da sekersiz bir bardak cay ictim
Ara öğün
Saat 3 gibi yemekten sonra sade Türk kahvesi ictik
Üstüne saat 4 gibi limon sıkılmış sade soda ictik ki sade sodadan nefret ederim ama meyvelilerin ne kadar zararli oldugunu bildigim icin yeni yeni icmeyi deniyorum limon sıkınca tadi biraz guzellesiyo hem de limon yag yakimina yardimci oluyo diye oyle yapiyorum umarim doğru yapiyorumdur
Saat 5 gibi 2 kaşık dondurma yedim meyveli dondurma
Biliyorum surekli biseyler tikistirmis gibi oldum ama valla oldu yani
Aksam
Saat 7 gibi 2 kasik patlican yemegi 3 kasik pirinc pilavi ve 4 kofte yaninda cacik ve salata
Ara öğün
2 dilim karpuz 5-6 tane kiraz
Off biliyorum aksamacok yukleniyorum di mihenuz bir cozum bulamadim ona çünkü gunduz kendimi tutuyorum tutuyorum akşam olunca boyle bol bol yiyorum zaten aksam yemeklerinden pilavi kaldiricam biliyorum iki gundur çokpilav yedim ama bugun valla yemicektim misafirlikte olunca arkadasimin annesi koydu da koydu ben diyetteyim desem de dinlemedi yani yarin daha cok dikkat edicem söz
Her kafadan bir ses cikiyor. Cok sinir bozucu. Yok konyalilar boyle olur yok bu insanlar şöyle. Aman dikkat et ceyizlerinden begendiklerini alir giderler adettendir bilmemne. Yuh dedim artik benim ozene bezene binbir kararsizlik ve zahmetle aldigim ceyizimi almaya kalkanin alnini karislarim.niye canin sikiliyo guzelim senin bu kosturmalar gelip gecicek insallah bence tadini cikarmaya bak
bugun hepimiz erkenden sporlari yapmisiz anlasilan ben de sabah sabah 50 dk yurudum geldim
Yaparim yaparim.Ruveyda ne diyosun haftaya yapabilecekmisin menu listesini
Sizin ailenize evliliginize gipta ediyorum ben ya. Masallah nazar degmesin. Allah daim etsin bu mutlulugu huzuruKızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dediBende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu
Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım)
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması
GULE GULE KULLAN BANUMMMKızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dediBende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu
Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım)
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması
niye canin sikiliyo guzelim senin bu kosturmalar gelip gecicek insallah bence tadini cikarmaya bak
bugun hepimiz erkenden sporlari yapmisiz anlasilan ben de sabah sabah 50 dk yurudum geldim
oy ruveydam du bakalım daha neler göreceksin takılmamaya çalışHer kafadan bir ses cikiyor. Cok sinir bozucu. Yok konyalilar boyle olur yok bu insanlar şöyle. Aman dikkat et ceyizlerinden begendiklerini alir giderler adettendir bilmemne. Yuh dedim artik benim ozene bezene binbir kararsizlik ve zahmetle aldigim ceyizimi almaya kalkanin alnini karislarim.
Daha evlenmeden birsuru nurtopu gibi onyargim oldu. Bunlar da cok canimi sıkıyor.
Evi 2+1 tutun. Cikip cikip kalmaya gelirler bas edemezsin vs vs. Bunlari hic beklemedigim abdestli namazli agzi duali insandan duyunca ayri uzuluyorum. Dua yerine gecer şunu soyleyip durma hayir konus ne kadar dediysem fayda etmedi. Beynimi yediler benim.
ok anlaştınızsa sorun yok. dugun tarıhı neydı ruveydam izin yapmayı planlıyormusun o sureçte şimdiden konuşalım eylul dedindi sanki kaçıkı?Yaparim yaparim.
1 hafta sen 1 hafta ben diye anlastik sonucta sana yikmayim surekli
Yok canim ondan degil evlilik telasi kosturuyorsundur belki dedim tamam o zaman isin olursa soyle ben de yaparimYaparim yaparim.
1 hafta sen 1 hafta ben diye anlastik sonucta sana yikmayim surekli
menu listesini 1 hafta görulecek şekle getirirsiniz ozaman. yarından itibaren yeni hafta başlıyor. senin bu akşam menusuyle görevin bitiyor, yarın yeni hafta yeni liste çıksın okiş[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Canım bunlar en güzel günlerin olmalı sen kafana takma bunları ne derlerse kulak ardı et kendin gönlünce kur yuvanı :)Her kafadan bir ses cikiyor. Cok sinir bozucu. Yok konyalilar boyle olur yok bu insanlar şöyle. Aman dikkat et ceyizlerinden begendiklerini alir giderler adettendir bilmemne. Yuh dedim artik benim ozene bezene binbir kararsizlik ve zahmetle aldigim ceyizimi almaya kalkanin alnini karislarim.
Daha evlenmeden birsuru nurtopu gibi onyargim oldu. Bunlar da cok canimi sıkıyor.
Evi 2+1 tutun. Cikip cikip kalmaya gelirler bas edemezsin vs vs. Bunlari hic beklemedigim abdestli namazli agzi duali insandan duyunca ayri uzuluyorum. Dua yerine gecer şunu soyleyip durma hayir konus ne kadar dediysem fayda etmedi. Beynimi yediler benim.
Tamam kaptanmenu listesini 1 hafta görulecek şekle getirirsiniz ozaman. yarından itibaren yeni hafta başlıyor. senin bu akşam menusuyle görevin bitiyor, yarın yeni hafta yeni liste çıksın okiş
Bende çok severim ....Kizlar ogle yemegine yumurta salatasi yaptim 2 yumurtayi haslayip uzerine yarim sogan biraz corekotu az zeytinyagi ve kirmizi pulbiber ektim nefis oluyo deneyim bence
GULE GULE KULLAN BANUMMM
valla pıtırcık olduk
dolunayın etkisi sanırım enerji patlaması yaşıyoruz
oy ruveydam du bakalım daha neler göreceksin takılmamaya çalış
allah sanada mutlu yuva huruz nasip etssin. mini mini bebeklerle şenlendirsin
ok anlaştınızsa sorun yok. dugun tarıhı neydı ruveydam izin yapmayı planlıyormusun o sureçte şimdiden konuşalım eylul dedindi sanki kaçıkı?
Yok canim ondan degil evlilik telasi kosturuyorsundur belki dedim tamam o zaman isin olursa soyle ben de yaparim
Oyle kolayca kulak ardi edemiyorum iste canim ben takarim boyle.Canım bunlar en güzel günlerin olmalı sen kafana takma bunları ne derlerse kulak ardı et kendin gönlünce kur yuvanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?