- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.161
Cok tesekkur ederiiimRuveydacim sana bos liste hazirladim yarindan itibaren basliyor buradan alintilayarak yapabilirsin
ucuz yırttın desene
sen yanma yağlar yansın HOBAAAAAAA
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
hah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldıYa bisey dicem acemiligime verin de :) bu tablodaki simgeler ne anlama geliyor tam olarak? Anlayamadim da ben hani yemek programimizi yazdigimiz anlamina mi geliyor?
Aynen çok daha güzel olur zeki kaptanımız bizimhah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldı
ama şimdiden sonra şöyle yapalım.
menusunu yazıp, beğeni alan menusu guzel olana
menusunu yazıp, beğeni almayan cıslı menulereyada
menu yazmayana boş bırakalım
ifadelerini kullanalım @kitap_asigi vezeze_84 okişşşşş
Aynen çok daha güzel olur zeki kaptanımız bizim
Tamam kaptan iyi fikir hem menuleri de yorumlamis oluruzhah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldı
Tamam kaptanim oyle yapalim.hah bende bugun bundan bahsedecektim. şimdiye kadar menu yazdı anlamında ifadeler kullanıldı
Merhabalaaar ben de yazayım bugünki menümü
Sabah
saat 12 gibi 1 büyük bardak su ve kahvaltıdan önce 1 bardak sade Türk kahvesi içtim
saat 1 gibi 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir yedim aylar sonra ilk kez yumurta yedim normalde ben haşlama yiyorum ama arkadaşımda olduğum için tavada pişirdik bir de üstüne bolca acı biber döktük o da bağırsakları falan çalıştırıyo faydalı oluyo diye sonra yanında da 1 bardak şekersiz çay içtim
bir de 1 çay kaşığı çilek reçeli yedim sadece tadımlık
kahvaltım geçe kaldım biliyorum çünkü sabah buraya mesaj attıktan sonra uyuyakalmışım arkadaşım da ben de ancak uyandık
Öğlen
saat 4 buçukta 3 köfte yanında salata ve cacık yedim normalde ekmeksiz ya da pilavsız köfte yemekten nefret ederim ama artık tuttum kendimi yemedim valla :)
Ara Öğün
saat 5 buçuk gibi sade Türk kahvesi içtik
Akşam
saat 7 buçuk gibi 1 kase yayla çorbası içtim sonra 3 kaşık barbunya yedim yanında da salata ve bir bardak ayran içtim gene evde pilav vardı babam evde olunca genelde annem ona pilav yapıyo ama postayı koydum valla anne dedim bundan sonra ben pilav milav yemiyorum yersem de bulgur yicem sonra gruptaki ablalar kızıyo bana dedim :)) o da aman aman yeme zaten dediben de yemedimm :)
Şimdi de oturdum şekersiz yeşil çayımı içiyorumm :) valla bi anda bıraktım şekeri inşallah aynen böyle devam ederim :)
meyveyi de azalttım bugün hiç yemedim şimdi akşam canım çekti gibi ama artık akşamları dikkat edeceğim için yemedim bundan sonra canım meyve isterse gün içinde yemeye çalışıcam bi porsiyon bu arada Karatay'ın kitabını da haftasonuna kadar bitirmeye çalışıcam daha çok fırsat bulamadım ama adam akıllı okucam yarın :)
Umarım bugün daha iyi olmuştur menüm :)
Biraz dinlendikten sonra sporumu da yazıcam sporla suyu sonra yazayım dedim son haliyle bir de spordan sonra aç hissedersem 1 bardak süt içebilir miyim? veya siz ne önerirsiniz? tabi su içip hala aç hissetmeye devam edersem
Harikasın canım menün çok güzel ve eminim çok güzel neticeler alacaksın
Bu arada Çoğu spor hocasıda Spor sonrasında protein tüketilmesini öneriyor yani süt hatta ben geçen sene spor salonuna gittiğimde bana hoca spordan yarım saat evvel şekersiz kahve içersen daha verimli olur sporun sonrasındada süt yada ayran tüket bir bardak demişti
Bol limonlu su iç aralarda inanılmaz iştah kesiyor ( bugün tekrar başladım birde düzenli yapabilsem :) valla içim buruştu bugün ama iyi geldi hiç açlık hissetmedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?