• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya valla çok kızıyom..bilinçsiz olsa neyse..ama o kadar da bilgisi var kilo verme ile...
önemli olan karar vermek ve zaman la olacagını aklına koymak............
ben ne diyorum ya bak 12 kiloydum 3 sene önce ..sonra 103 düştüm...e kışın aldım biraz..106 çıktım..sonra 98 düştüm.. sonra yine aldım 110 çıktım ..bak şimdi 94 yıllardır ben bu kiloyu görmemiştim tartıda.........yani benim bu kadar uzun zamanda vermemde ki hatamda aceleden oldu zaten 2 ayda verip bıkıyordum.....................
şimdi acelem yok ve kendime mantıklı bi hedef koydum................
temmuz başına kadar 90 olmak tı..sonra agustos sonuna kadarda 85 idi.............
eh belki bu cuma 93-92 falan olurum..2 kilo fire verip.............
agustostada belki 80 e düşemem ama 85 falan inşallah..yinede olsun...ben karar vermesen nolcaktı..yada birden çok zayıflamayı hayal etseydim.....................
hayal kırıklıgı........moral bozuklugu................... diytin sonu............
belki hiç başlamasaydım ben şimdi 130 olurdum..allahaım göstermesin..................

doğru söylüyorsun canım gerçekçi hedefler belirlemek lazım yoksa sonu hüsran oluyo
bu arada ben şu 7. takıma bakayım dedim napıyorlar diye ama topiği yok ortada nere gitti bu topik acaba anlamadım

kızlar yapmur çok şiddtli yağıor spor salonuna gidemicm galiba akşmda düğün war geç klmamam gerk hatta dolu yağıor...her gün açık spor salonu bnde haftada 6 gün gidiordum pazarları tatil yapıordum ama bu hafta cumartesi yapıyım bale yarın sabh erknden gidiym..

Son düzenleme:
ben geldim, güçsüzlükten uyuyorum. bu uyku kilo aldıracak banamirmirmirmir
kararlıyım yapcam bu diyeti. emoşum kızma bundan sonra diyetim böyle gitmeyecek. bir iki hafta yapıp, eski diyetime dönecem. bu detoks amaçlı. kilo vermem durduğu için bünyeyi şaşırtmak istedim, ben şaşırmayımdadelikafadulden

akşam yemeği olarakta karpuz yedim. müsilden ses yok. dur bakalım karpuzdan sonra ne olacak. ama su içemiyorum. memlekete gelince su içmeyi bırakmıştım şimdi zor geliyor su içmek.

ben geldim, güçsüzlükten uyuyorum. bu uyku kilo aldıracak banamirmirmirmir
kararlıyım yapcam bu diyeti. emoşum kızma bundan sonra diyetim böyle gitmeyecek. bir iki hafta yapıp, eski diyetime dönecem. bu detoks amaçlı. kilo vermem durduğu için bünyeyi şaşırtmak istedim, ben şaşırmayımdadelikafadulden

ne halin varsa gör....................................:umursamaz:
allahtan bu hafta işim çok ....senle ugraşamayacagım....:mymeka:
ama umarım haftaya seni saglıklı olarak bulurum burda:mymeka:

kızlar ben artık gidiyorum akşama manisaya kayınvalidemlere gidicez yarında oradayız inşallah benim diyet şaşmaz oralarda pazartesi görüşürüz

slm kızlar oku oku ancak bıtırdım

öncelıkle ...

ben gecen ay bırıncıydım...bu ay sonuna kadar 73 olmam lazımdı olamadım bugunde okumussunuzdur zaten yenı hedef ıstedıler....

salona yazıldım ıkı gun oldu aksamları yıne esımı bekle kızım aglıyor gıdemedım....

yuruyusler cok sıcak dıye kaldı...ve veremıyorum.....

sabah okuyunca sinirimden gelıp yazmak ıstemedım...bende zayıflamak ıstıyorum ama moralım alt ust olunca ıntıkam alıyorum resmen..

neyse kızlar...yarın gelırım buyuk ıhtımal...herkese ıyıgeceler...

terkedildim, terkedildim, terkedildim
emoşta kızdı bana, bıraktı beni​
mafoldumben mafoldumben mafoldumben​

bugün ne yedim, daha doğrusu içtim
1 bardak şeftali suyu
1 bardak domates suyu
2 dilim karpuz
1 elma
1 kase erik
2 litre su

bu elma ile eriği yemeseydim iyi olurdu katı ya ondan :jeyyar:
ya 12 saati geçti müsil bi işe yaramadı, gerçi neyi atacak :kedi:

iyi akşamlar emoşum

hayatım çıkmıştım kusura kalmaopuyorumnanaktan

terkedildim, terkedildim, terkedildim
emoşta kızdı bana, bıraktı beni​
mafoldumben mafoldumben mafoldumben​

ben seni bırakırmıyım hiçŞeniz

bugün ne yedim, daha doğrusu içtim
1 bardak şeftali suyu
1 bardak domates suyu
2 dilim karpuz
1 elma
1 kase erik
2 litre su

bu elma ile eriği yemeseydim iyi olurdu katı ya ondan :jeyyar:
ya 12 saati geçti müsil bi işe yaramadı, gerçi neyi atacak :kedi:

allahım bak şimdi yine sinirlencem yaaaaaaaaaa:oklava:

slm kızlar oku oku ancak bıtırdım

öncelıkle ...

ben gecen ay bırıncıydım...bu ay sonuna kadar 73 olmam lazımdı olamadım bugunde okumussunuzdur zaten yenı hedef ıstedıler....

salona yazıldım ıkı gun oldu aksamları yıne esımı bekle kızım aglıyor gıdemedım....

yuruyusler cok sıcak dıye kaldı...ve veremıyorum.....

sabah okuyunca sinirimden gelıp yazmak ıstemedım...bende zayıflamak ıstıyorum ama moralım alt ust olunca ıntıkam alıyorum resmen..

neyse kızlar...yarın gelırım buyuk ıhtımal...herkese ıyıgeceler...

canım valla bende 90 olcaktım ama galiba imkansız:1no2:
bizdemi yeni hedef vercez yoksa tek sen mi:uhm:

kızlargünaydınopuyorumnanaktan
ben bu günden itibaren giremeyebilirim...
yogun olcam çünkü.
ama cumaya mutlaka gelir bildirimimi yaparım....
umarım cumaya hepinizi kilo vermiş olarak bulurum..opuyorumnanaktan
ben bu hafta yeme konusunda çok dikkat etcem..hareket zaten çok fazla olacak büyük ihtimal.............
2-3 kilo vermek istiyorum ..
belki bi mucize olurda 90 oluveririm ha kaydirigubbakcemile3 ne dersinizopuyorumnanaktan

günaydın kızlar bişeyi merak ettim takıma kabul edilip edilmediğimi nasıl anlayacağım msj mı gönderiliyor birde takım kaptanımız kim

günaydın kızlar bişeyi merak ettim takıma kabul edilip edilmediğimi nasıl anlayacağım msj mı gönderiliyor birde takım kaptanımız kim

oncelikle hosgeldin canim takim kaptani benim senin hakkinda pek bilgim yok izinliydim oyuzden yeni geldim ama katilimini arkadaslara sorup bu haftay dair olup olmayacagini sana bildiriirm burdan guzelim oncelikle simdi kac kilosun onu soyle bize tamammi

ay gunaydin kizlar sak diye konuya girdim suna baksanaza direk benimle ilgili olunca mesaj
herkeze gunaydin cile bitti simdilik bakalim ya baska seyler cikmazsa burdayim insallah geldim yani hafta sonu biraz diyetten uzak gecirdim ama insallah toparlayacagim
cagla ablmain mesajini gordum sadece giremiyecem demis dugun yaklasti sanirim insallah hadi hayirlisi bakalim gecmisi okumadim ama birazdan hepsine bakacagim insallah hadi ben bir ortaligi kolacan edim esim kalkmadan

oncelikle hosgeldin canim takim kaptani benim senin hakkinda pek bilgim yok izinliydim oyuzden yeni geldim ama katilimini arkadaslara sorup bu haftay dair olup olmayacagini sana bildiriirm burdan guzelim oncelikle simdi kac kilosun onu soyle bize tamammi

hoşbuldum canım ben 75 kiloyum son 1 yılda 10 kilo aldım ve şimdi tek başıma veremiyorum buradaki yarışma sayesinde verebileceğimi umuyorum benide takıma kabul ederseniz çok sevinirim

Back
X