- 25 Nisan 2015
- 74
- 108
- 8
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.301
bi tek cansuyla ben yazdık kaptanım başka yazan olmadı sanıyorum ama daha yazarlar heralde :) yarın görüşürüz
Davetiyeniz çok güzel olmuş ya :) inşallah mesut bahtiyar olursunuz :) evle ilgili soruyu da gördüm de ben çok anlamadığım için o işlerden karışmayım dedimgerçi benim de iki tane kuzenim geçen sene evlendi bi kuzenim de senin gibi 3+1de oturuyo o da bi odayı kendisi için çalışma odası haline getirdi bi odada da ütü işte kurutma makinası tarzı şeyleri falan koydu bir odalarını da depo haline getirdiler :) ama onların televizyonları salonda :)
Canım çok güzelmiş bayıldım hem sade hem dikkat çekici
Valla aynen ev sorusuna bende karışmak istemedim hiç anlamam yani anlamam değilde ne biliyim o anki duruma bağlısen bizden daha iyi bilirsin napcanı zaten :) @kitap_asigi
Canim cok fazla et olmus menunde ya. Balik tavuk kirmizi et. Cok olmusBen de yazayım bugün yediklerimi söyleyince çok garip geliyor ama :) sabah 1 tavuk budu ve yarim ton balığı yedim. Öğle 2 kaşık kıyma, yarim ton balığı ve 1 but yedim aksama çok midem bulandı cay içerek gecistirdim açlık yok ama bulantı var hafif
Canim cok fazla et olmus menunde ya. Balik tavuk kirmizi et. Cok olmus
Evet uyguladığım diyette öyle olması gerekiyor yarin da sadeCe meyve yiyeceğim zor geçiyor ama 2 gün sonunda 1.5 kilo verdim bırakmak istemedim
Ayy dogru ya afedersin sen 5te 5 yapiyordun. Dalginligima gelmis canim kusura bakma :)Evet uyguladığım diyette öyle olmashaftalikyor yarin da sadeCe meyve yiyeceğim zor geçiyor ama 2 gün sonunda 1.5 kilo verdim bırakmak istemedim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür gelebildim ve takoz bilgisayarım açıldı
Gece fena geçmedi bol bol sohbet ettikKüçük görümcede gelmişti ailesiyle
Bu arada hemen yediklerimide paylaşayım ki bence verimli bir gün oldu benim açımdan
SAbah; (08:40 )
1 tabak yoğurtlu salata ( Marul, yoğurt ve azda sarımsak rendeledim)
1/2 SAlatalık
1/2 domates
5 siyah zeytin
ara; ( 11:00 )
Şekersiz nescafe
ara2; ( 14:00 )
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 16o gibi görümcede aç kalabileceğimi öngördüğümden )
Marul salatası ( kalan marulda bitsin dedim)
Akşam;
3 kaşık hakinopi ( havuçlu, kimyonlu, nohutlu pilav ) ve acıkcası zorla yedim ayıp olmasın diyesevmem pek öyle karışık şeyleri
3 kaşık kavurma et
ara;
4 şekersiz çay ( ufak bardak )
4 çiğ badem
3 çiğ fındık
Şu an resmen açımmmhemen şekersiz kahvemide kızıma yaptırdım kendimi buraya attım
Sorun değil canım :)Ayy dogru ya afedersin sen 5te 5 yapiyordun. Dalginligima gelmis canim kusura bakma :)
Ya hevesini kirmak istemem beni yanlış anlama hani elestirmek icin elestirmiyorum ama bana biraz zararli gozuktu hani boyle bi diyet hic uygulamadim hem de ilk kez duyuyorum faydasi var midir bilmiyorum ama bence boyle bi diyetle sadece rakamda kilo verebilirsin yani vucudunda dis gorunusunde bir degisim olacagini dusunmuyorum hepsi aldigin gibi geri verme ihtimalin var eski yeme duzenine döndüğünde bence boyle bir diyet yapmak yerine normal sekilde beslenip az yesen yaninda da duzenli spor yapsan yavas ama istikrarli şekilde kilo verirsin hem de kalici olur bence hani sadece tavsiye olarak söylüyorum kendi fikrimce bana dusmeyebilir bunu soylemek ama gene de yazmak istedim
Annem de ayni şeyi söylüyor :) haklisiniz benim düşüncem de öyle ama canım burda bir forumda gördüm ciddi ciddi yapasım geldi ve fiziki olarak da fark ediyor yalniz çok zor 2 gün kaldı bitireyim normal devam edeceğim bu arada spor yapıyorum zaten
Ya takip ettiğim bi günlüktede bir arkadaş onu yapcaktı hemde baya baya hızlı kilo veriyo o da 5. Takımda 1.7 verdi bu hafta yinede yapcaktı zar zor vazgeçirdik :) 2 günün kalmış bitir bari ne diyelim inşallah yağlarından gitmiştir ve bidaha almazsın :)Annem de ayni şeyi söylüyor :) haklisiniz benim düşüncem de öyle ama canım burda bir forumda gördüm ciddi ciddi yapasım geldi ve fiziki olarak da fark ediyor yalniz çok zor 2 gün kaldı bitireyim normal devam edeceğim bu arada spor yapıyorum zaten
Cok tesekkur ederim cok incesiniz
Ben de gaza gelip yapmistim 5te 5 diyetini. Cok guzel sonuclar vardi. Dedim denemekten bir sey cikmaz hadi bakalim.
Ama bitirene kadar akla karayi sectim. Ne spor yapabildim dogru duzgun ne kendimi tok ve iyi hissedebildim.
Evde salcali makarna yapiliyordu ve ben makarnadan cok hoslanmadigim halde canim cekiyordu. Arada kacamakla da olsa kendime gore uyarlamayla da olsa bitirdim diyeti ama canim cikti. En cok patates gunuyle yumurta gununde zorlandim ki yumurta yememistim zaten onun yerine yogurt ve hurma yemistim
Bir ogunluk olsa tamam cok guzel ama sabahtan aksama kadar ayni seyler yemek cok zor. En azindan benim icin oyle oldu
Sonuc da cok ic acici degildi zaten
Bi daha yakinindan gecmem
Cuma gunku menum
Sabah
Ramen (valla aserdim resmen cok canim cekti)
Ogle
2 dilim pizza (anneannem tutturdu pizza alalim pizza soyleyelim eve diye ben masumum) (yedigim 2 dilim dominos pizzanin 1 Dilimi buyuklugunde. Yani dilimler kucuktu.)
Aksam
Sabah ve oglen berbat gecince aksam cacikla kapattim gunu.
Su: 1.5 litre
Spor 200 ip atlama
Ya takip ettiğim bi günlüktede bir arkadaş onu yapcaktı hemde baya baya hızlı kilo veriyo o da 5. Takımda 1.7 verdi bu hafta yinede yapcaktı zar zor vazgeçirdik :) 2 günün kalmış bitir bari ne diyelim inşallah yağlarından gitmiştir ve bidaha almazsın :)
Spor çok zor oluyor zaten agir spor yapmayın demişler bu diyetle sadece yürüyüş pilates dansSey benim de bilgim yoktu hic adini duymamistim yorumu yazdiktan sonra baktim da simdi :) evet gercekten etkili sonuclar alan insanlar varmis ben de dukan tarzi bisey diye düşündüm de senden duyunca çünkü dukan cok agir ve metabolizmayi alt ust edebilen bi diyet programina sahip gibi geliyo bana gerci onunla ilgili de cok bisey hatirlamiyorum baya bi onceden okuyup heveslenmistim yapmak icin ama vazgecmistim simdi gene cahil cahil konusmayimama spor yapiyor olmana sevindim :)) boyle bi diyet programiyla spor gitmiyodur diye spor yapmani önermistim :) sen gene bildigin yoldan git tabi ki :) ben bilmedigimden oyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?