Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü bildirimi
Saat 11 : kahvaltım(geç uyanıyoruz ailecek)
Kk peynir
1 kaşık marmelat
1 salatalık
Avuç içi bazlama
1 bardak tarçınlı süt

Saat 16:akşam yemeği
1 kase soğuk çorba
Biraz kavun
3 kaşık kızartma ( normalde kızartma olunca 2 tabak yiyordum ama aklıma siz geldiniz ve surmam gerektiğini söyledim kendime o yüzden şöyle yaptım çorbayla kavun yiyip 2 koca bardak su içtim 800 ml kadar sonra 3 kaşık kızartma koydum onu bile zor yedim ama bitirdim çünkü bidaha yemek yemeyim dedim geceyi soda su fln öyle geçiştircem bide regl oldum karnım ağrıyo kitap okuyorum bende

Kaptanim kusura bakmayin bugün hic mesaj atamadim sabah annemlerin uyandirip kostur kostur evden cikarmasiyla piknige gittik de kizilcahamamda cok guzel bi piknik alani var oraya gittik orda da internetim cekmedi zaten sarjim da cok azdi evden alel acele cikinca dolduramadim simdi okudum gecmisteki msjlari aynen yakin zamanda Karatay kahvaltisini denicem kesinlikle kitabı bitirince zaten tamamen uygulamaya calisicam :) tahlillerimi de bu haftaici bi saglik ocaginda yaptiricam haftaya da bi hastanede tekrardan yaptirmaya calisicam bu hafta hemen yaptirabilmek icin saglik ocagina gideyim dedim orda da yapiyolar diye o yetersiz olursa hastaneye de gidicem tekrardan

Kızartmayi görmezsek güzel aslında ama iki öğünle acıkmıyor musun en azından süt yoğurtla ara öğün ya da kapanış yapabilirsin 7-8 gibi ben acıkırdim yani :)

Bugunki menumu de yazayim hemen bugun birazcik fazla kacirdim ama tahmin edersiniz piknik acik hava falan kaptirdim yani ama aksam bu saatten sonra hicbi sey yemicem en fazla bi bardak sut icerim diye planliyorum bir de sporumu yapicam bugun tum gun disarda oldugum icin sadece ip atlayabildim yanimda ipimi goturdum sabah cantama atip :)

Ben dün menu bıldırımı yapmamısın ya , sabah portakal suyu, oglenn bı tane fırın köfte bı kase cacık, akşam ıkı dılım karpuz. İştahsızlıga devamm ama en azından ıkı ucgundur daha ıyıyım

Bugun ki menü; sabah / ıkı tane hurma bı fıncan çay, oglen uc dört tane ayran dolması (bızım yöresel yemegımız buda bulgurlu ekşi yogurtlu sarma) akşam bır kase cacık . Su 2.5 litre

Bugunki menum
Sabah
Saat 10 gibi yaklasik 300 ml su ictim yolda giderken kahvalti yapmadan cikmistik çünkü
Saat 11 gibi piknik alanina varinca acayip acikmistim ama kendimi tuttum valla ben de sizi dusunerek yedim dedim aksam menumu yazinca nasil bakarim yuzlerine arkadaslarim diye o yuzden sunlari yedim
1 tost ekmegi büyüklugunde tam bugday ekmegi yaninda beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 yesil zeytin ve bolca domates salatalik 1 bardak da sekersiz cay

Ara öğün
Saat 1de orta Türk kahvesi normalde sade iciyorum biliyosunuz ama kozde yaptigimiz icin cok yavas pisiyodu ben de iki is olmasin diye anneme sade yaptirmadim orta ictim bugunluk
Saat 2de 1 bardak ayran ictim bu arada bisey dicem ara öğün yapmamamiz gerekiyo ya sivi seyler dahil degil di mi hani ayran sut falan icmemde bi sıkıntı olmaz yani?
Saat 3te de 100e kadar ip atladim orda

Öğlen
Saat 4te orta boy bazlamanin 1/4unden biraz fazla yedim yaninda 3 parca sucuk ve 4 köfte yedim bi iki kucuk parca da tavugun tadina baktim normalde sucuk hic sevmem ama mangalda olunca cok guzel oluyo dayanamadim valla yedim malesef yaninda salata ve 2 bardak ayran ictim

Ara öğün
Saat 5te tekrardan Türk kahvesi ictim

Su da simdiye kadar 1.5-2 litreye yakin ictim ama icicem daha da aksam da yarim saat Mel B yapıcam simdi birazcik uyumayi düşünüyorum dün gece cok kotu bi kabus gordum dogru duzgun uyuyamadim sabah da erken kalkinca tabi yolda falan uyukladim ama yetmedi uyuyabilirsem uyucam simdi aksam gorusmek uzeree :)

Kızartmayi görmezsek güzel aslında ama iki öğünle acıkmıyor musun en azından süt yoğurtla ara öğün ya da kapanış yapabilirsin 7-8 gibi ben acıkırdim yani :)
Regl olduğum için karnım ağrıyo o yüzden hiç açlık hissetmiyorum ama canım çikolata çekiyo kardeşime bitter al gel dedim yokmuş sütlü almış nasıl bitter olmaz ya artık nasıl bakkalsa neyse çok canım çektiği için 2 kare yedim karnımada su koydum yatıyorum

Ankarada misin deniz :)

Geçmiş olsun canım açlık çekmiyorsan sorun yok :)

Kaptanim acikinca el ayak titremesi halsizlik falan olmuyo sadece acikinca biraz sinirlenebiliyorum zaten normalde de cok acikmiyorum oyle kendimi sürekli ac hissetmiyorum sadece dun kahvaltidan sonra uzun sure bisey yemeyip ustune spor yapinca biraz aciktim haliyle simdiye kadarki tahlillerimde hic oyle insulin direnci gibi bisey cikmadi bende yani doktorlardan hic oyle bisey duymadim sadece bi ara kolesterolum yuksekti sonra o da duzeldi zaten su anda da kolesterolum yuksek cikar diye dusunmuyorum çünkü cok yagli ve fastfood agirlikli beslenmiyorum ama bakalim hayirlisi

Hipoglisemi ve insulin direnci tam olarak ne oluyo bu arada bende daha önce hic olmadi bu ikisi de? Yani ilk kez burda duyuyorum da daha once de okuduysam da su an cok bilgi sahibi degilim ne olduklariyla ilgili ikidir sizden duyuyorum :)

Ben de menümü açıklayayım öncelikle 5 günde 5 kilo diyetinin 4. Günü olduğu için sadece meyve olduğunu belirteyim :)
Gün boyu 3 şeftali, 3 armut yaklaşık yarim kilo kiraz :) arada küçük birkaç parça da karpuz yedim çok yedim ama inşallah kilo yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…