- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.341
Sorun yok herkes hata yaparYa hep karısıklık yapıyorumm ozur dılerımm canım
Menü bildirimi
Saat 11 : kahvaltım(geç uyanıyoruz ailecek)
Kk peynir
1 kaşık marmelat
1 salatalık
Avuç içi bazlama
1 bardak tarçınlı süt
Saat 16:akşam yemeği
1 kase soğuk çorba
Biraz kavun
3 kaşık kızartma ( normalde kızartma olunca 2 tabak yiyordum ama aklıma siz geldiniz ve surmam gerektiğini söyledim kendime o yüzden şöyle yaptım çorbayla kavun yiyip 2 koca bardak su içtim 800 ml kadar sonra 3 kaşık kızartma koydum onu bile zor yedim ama bitirdim çünkü bidaha yemek yemeyim dedim geceyi soda su fln öyle geçiştircem bide regl oldum karnım ağrıyokitap okuyorum bende
Hayır kaptanım manavgattayım antalyada, titreyen göle gittikkkbende sabah kaçtım denize. nerde girdin kuzum istanbuldasın dimi hala
Regl olduğum için karnım ağrıyo o yüzden hiç açlık hissetmiyorum ama canım çikolata çekiyo kardeşime bitter al gel dedim yokmuş sütlü almış nasıl bitter olmaz ya artık nasıl bakkalsaKızartmayi görmezsek güzel aslında ama iki öğünle acıkmıyor musun en azından süt yoğurtla ara öğün ya da kapanış yapabilirsin 7-8 gibi ben acıkırdim yani :)
Ankarada misin deniz :)Bugunki menum
Sabah
Saat 10 gibi yaklasik 300 ml su ictim yolda giderken kahvalti yapmadan cikmistik çünkü
Saat 11 gibi piknik alanina varinca acayip acikmistim ama kendimi tuttum valla ben de sizi dusunerek yedim dedim aksam menumu yazinca nasil bakarim yuzlerine arkadaslarim diye o yuzden sunlari yedim
1 tost ekmegi büyüklugunde tam bugday ekmegi yaninda beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 1 yesil zeytin ve bolca domates salatalik 1 bardak da sekersiz cay
Ara öğün
Saat 1de orta Türk kahvesi normalde sade iciyorum biliyosunuz ama kozde yaptigimiz icin cok yavas pisiyodu ben de iki is olmasin diye anneme sade yaptirmadim orta ictim bugunluk
Saat 2de 1 bardak ayran ictim bu arada bisey dicem ara öğün yapmamamiz gerekiyo ya sivi seyler dahil degil di mi hani ayran sut falan icmemde bi sıkıntı olmaz yani?
Saat 3te de 100e kadar ip atladim orda
Öğlen
Saat 4te orta boy bazlamanin 1/4unden biraz fazla yedim yaninda 3 parca sucuk ve 4 köfte yedim bi iki kucuk parca da tavugun tadina baktim normalde sucuk hic sevmem ama mangalda olunca cok guzel oluyo dayanamadim valla yedim malesef yaninda salata ve 2 bardak ayran ictim
Ara öğün
Saat 5te tekrardan Türk kahvesi ictim
Su da simdiye kadar 1.5-2 litreye yakin ictim ama icicem daha da aksam da yarim saat Mel B yapıcam simdi birazcik uyumayi düşünüyorum dün gece cok kotu bi kabus gordum dogru duzgun uyuyamadim sabah da erken kalkinca tabi yolda falan uyukladim ama yetmedi uyuyabilirsem uyucam simdi aksam gorusmek uzeree :)
Geçmiş olsun canım açlık çekmiyorsan sorun yok :)Regl olduğum için karnım ağrıyo o yüzden hiç açlık hissetmiyorum ama canım çikolata çekiyo kardeşime bitter al gel dedim yokmuş sütlü almış nasıl bitter olmaz ya artık nasıl bakkalsaneyse çok canım çektiği için 2 kare yedim karnımada su koydum yatıyorum
maşallah maşallah....oy uzun bir kuyrukla geldimm hadi bismillah
yarma bizde baş tacı. yayla çorbasınıda onla yaparız hatta adıda TOYGA çorbasıdır. pirinç hemen hemen yok bizim memleket yemeklerinde
kuzum deneme surecinde tum yeni uyeler de her cuma ADAYLAR listesini alıntılayıp dolduruyorlar. listeye girene kadar her cuma kilonuz kayıt ediliyor ve listeye alındığınız hafta merkeze kaydediliyor bilgileriniz.okiş
yolun uzun istersen kucukmakul hedeflerle ilerleyelim misal ilk hedefin 73 olsun, ulaştığın zaman hedef revizesi yaparız. peki ulaşmak istediğin son hedefin nedir kuzum bana bu bilgilerde lazım
kavunları cuma kazasından sayıp ceza vermiyorum. sadece akşama bir salata olsaydı menun super otesi dengeliydi. ama böylede guzel
yaz kuzum karatay kitabı sağlıklı beslenmenın temel unsurlarını anlatıyor ne kalsa kulağında kar
sumeyyeye de hemen paylaşayım okusun oda kitabı
denizim acelemiz yok ben tam karataya 1.5 ayda geçtim ekmekten de böyle vazgeçtim. ama ekmekten vazgeçince yerine çiğ cerez koyman olmassa olmaz. bak ekmek tok tutmaz acıktırır. sadece 1 gun kahvaltını tam karatay yap, bak ne demek istediğimi anlar hiç acıkmazsın
sabah protoınden çok fakir beslenmişsin. sabahları yenen YUMURTA sizi tok tutar.sporda acıkman normal. bence sporu geçe bırakacaksan 1 kase dolusu proteın kaynagı yoğurt yersen ( içine nane, pulbiber filan koyabilirsin) hem acıkmazsın hemde yağ yakımın hızlanır
nasıl olsa kitap elinde. 1 gun sabah karatay kahvaltısını dene DENEMESİ BEDAVA bak bakalım acıkacakmısın.
bu arada tahlillerine baktır meleğim.
kilon fazla hipoglisemi yada insulın direnci gelişmiş olabilir sende bu kadar acıkıyorsan. peki el ayak tıtremesi, halsizlik oluyormu acıkınca
ooo kuzum sen görev iste hemen görev veriyorum dur ben sana
seni allahın izniyle fit öğretmen olarak ugurlarız bitanem. sen azimli ol gerisi bizden
5 de 5 i oynakbaşı banum sık sık yapıyor aslında kilosu 100 ustu oldugu ıcın. ben sana bazı linkler vericem ve bir kitap hediye edicem az sonra onu okursun, ilk hafta ve 5-5 de bitmiş olur. bir duzene koyarsın edindiğin bilgilerle bir yol çizersin kuzum. benden önermesi, gerisi size kalmış zorlama yok bizde okiş
ah banum akşam talihsizlik olmuş neden aç kaldın tuh gidince evde doyursaydın karnını
sağolasın banumm
menuu
ruveydam bence ev buyuk diye çok eşya alma. zamanla döşeme fikrin zevkin değişir zamanla alır döşersin bak tecrubeyle sabit... boş odayı çamaşır odası olarak değerlendir, hatta giyinme odası bile yapabilirsin zamanla. tatlı telaşlar bunlar. bende davatiyene bayıldım hadi hayırlısı
ya banum ne olacaktı 1 gunden çok heveslenmiştin. ya anne baba olmak ne menem bişi.
maşallah maşallah....oy uzun bir kuyrukla geldimm hadi bismillah
yarma bizde baş tacı. yayla çorbasınıda onla yaparız hatta adıda TOYGA çorbasıdır. pirinç hemen hemen yok bizim memleket yemeklerinde
kuzum deneme surecinde tum yeni uyeler de her cuma ADAYLAR listesini alıntılayıp dolduruyorlar. listeye girene kadar her cuma kilonuz kayıt ediliyor ve listeye alındığınız hafta merkeze kaydediliyor bilgileriniz.okiş
yolun uzun istersen kucukmakul hedeflerle ilerleyelim misal ilk hedefin 73 olsun, ulaştığın zaman hedef revizesi yaparız. peki ulaşmak istediğin son hedefin nedir kuzum bana bu bilgilerde lazım
kavunları cuma kazasından sayıp ceza vermiyorum. sadece akşama bir salata olsaydı menun super otesi dengeliydi. ama böylede guzel
yaz kuzum karatay kitabı sağlıklı beslenmenın temel unsurlarını anlatıyor ne kalsa kulağında kar
sumeyyeye de hemen paylaşayım okusun oda kitabı
denizim acelemiz yok ben tam karataya 1.5 ayda geçtim ekmekten de böyle vazgeçtim. ama ekmekten vazgeçince yerine çiğ cerez koyman olmassa olmaz. bak ekmek tok tutmaz acıktırır. sadece 1 gun kahvaltını tam karatay yap, bak ne demek istediğimi anlar hiç acıkmazsın
sabah protoınden çok fakir beslenmişsin. sabahları yenen YUMURTA sizi tok tutar.sporda acıkman normal. bence sporu geçe bırakacaksan 1 kase dolusu proteın kaynagı yoğurt yersen ( içine nane, pulbiber filan koyabilirsin) hem acıkmazsın hemde yağ yakımın hızlanır
nasıl olsa kitap elinde. 1 gun sabah karatay kahvaltısını dene DENEMESİ BEDAVA bak bakalım acıkacakmısın.
bu arada tahlillerine baktır meleğim.
kilon fazla hipoglisemi yada insulın direnci gelişmiş olabilir sende bu kadar acıkıyorsan. peki el ayak tıtremesi, halsizlik oluyormu acıkınca
ooo kuzum sen görev iste hemen görev veriyorum dur ben sana
seni allahın izniyle fit öğretmen olarak ugurlarız bitanem. sen azimli ol gerisi bizden
5 de 5 i oynakbaşı banum sık sık yapıyor aslında kilosu 100 ustu oldugu ıcın. ben sana bazı linkler vericem ve bir kitap hediye edicem az sonra onu okursun, ilk hafta ve 5-5 de bitmiş olur. bir duzene koyarsın edindiğin bilgilerle bir yol çizersin kuzum. benden önermesi, gerisi size kalmış zorlama yok bizde okiş
ah banum akşam talihsizlik olmuş neden aç kaldın tuh gidince evde doyursaydın karnını
sağolasın banumm
menuu
ruveydam bence ev buyuk diye çok eşya alma. zamanla döşeme fikrin zevkin değişir zamanla alır döşersin bak tecrubeyle sabit... boş odayı çamaşır odası olarak değerlendir, hatta giyinme odası bile yapabilirsin zamanla. tatlı telaşlar bunlar. bende davatiyene bayıldım hadi hayırlısı
ya banum ne olacaktı 1 gunden çok heveslenmiştin. ya anne baba olmak ne menem bişi.
Ankarada misin deniz :)
Yazmadım galiba :) ben 4 senedir samsunda okuyordum şimdi tatil memleket ankara dönüş yaptım :)Evet ankarada yasiyorum :) sen nerde yasiyodun yazdiysan hatirlayamadim kusura bakma :)
Yazmadım galiba :) ben 4 senedir samsunda okuyordum şimdi tatil memleket ankara dönüş yaptım :)
Menüler ilgimi çekti acaba ne kadar kilo verdiriyor baya az göründü yediklerimiz :)Bugun ki menü; sabah / ıkı tane hurma bı fıncan çay, oglen uc dört tane ayran dolması (bızım yöresel yemegımız buda bulgurlu ekşi yogurtlu sarma) akşam bır kase cacık . Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?