Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese günaydın
İnşallah az kaçamaklı ve bol hareketli bir haftasonu olur hepimiz için

Sabah erkenden uyandım ve ev ahalisi uyanana kadar şekersiz keyif kahvemi içtim
Şimdi uyandılarda bizde birazdan kahvaltımızı yapıp sonrada önce kızları Anneme bırakıp ( bir yarım saat orada oyalanırız bırakıp kaçmış olmayalım )
Artık ondan sonra ne yaparız bilmiyoruz Karı koca nasıl bir şeysek ya gece çocuklardan biri rahatsız olursa diye şehir dışına çıkmaktan vazgeçtik Onun yerine bugün çocukcuk şöyle rahat rahat gezip, güzel bir yerlerde oturup sohbet ederiz, bowling oynamaya gideriz belki sonrada Akşam yemeğimizi baş başa güzel bir yerde yer Sinemaya gideriz diye düşündük

Artık yarın sabah ancak tekrar uğramaya fırsatım olur çünkü ikimizde telefonlarla ilgilenmeme kararı aldık bugün için

Pilavı merak ettim nasıl acaba :) bir de sabah yoğurt yerine peynir nasıl olur

Valla eşim pilavın midye dolma içine benzediğini söyledi ( tabi midyesiz )
Ben biraz cinsim sanırım ama sabah sabah soğuk yoğurt çok güzel oluyor hatta yazın biz genelde koca bir kaba cacık yaparız ve acıktıkça evdekiler gider cacık yerler eğer ertesi güne kalırsa da kesinlikle sabah ben cacık tercih ederim genelde

maşallah maşallah....oy uzun bir kuyrukla geldimm hadi bismillah

Denıze gıttım kaptanım yazamadımm, yarmayı malatlayı bı tanıdıgımız yapardı ordan bılıyorum sanırım , cok lezzetlı bıseydııı RengarenkNesli
yarma bizde baş tacı. yayla çorbasınıda onla yaparız hatta adıda TOYGA çorbasıdır. pirinç hemen hemen yok bizim memleket yemeklerinde

Ayrıca ne yapmalıyım deneme sürecinde listeye dahil oluyor muyum :) bugünkü kilom 85.1 boyum 1.57

kuzum deneme surecinde tum yeni uyeler de her cuma ADAYLAR listesini alıntılayıp dolduruyorlar. listeye girene kadar her cuma kilonuz kayıt ediliyor ve listeye alındığınız hafta merkeze kaydediliyor bilgileriniz.okiş
yolun uzun istersen kucukmakul hedeflerle ilerleyelim misal ilk hedefin 73 olsun, ulaştığın zaman hedef revizesi yaparız. peki ulaşmak istediğin son hedefin nedir kuzum bana bu bilgilerde lazım

kavunları cuma kazasından sayıp ceza vermiyorum. sadece akşama bir salata olsaydı menun super otesi dengeliydi. ama böylede guzel

yaz kuzum karatay kitabı sağlıklı beslenmenın temel unsurlarını anlatıyor ne kalsa kulağında kar
sumeyyeye de hemen paylaşayım okusun oda kitabı
denizim acelemiz yok ben tam karataya 1.5 ayda geçtim ekmekten de böyle vazgeçtim. ama ekmekten vazgeçince yerine çiğ cerez koyman olmassa olmaz. bak ekmek tok tutmaz acıktırır. sadece 1 gun kahvaltını tam karatay yap, bak ne demek istediğimi anlar hiç acıkmazsın

sabah protoınden çok fakir beslenmişsin. sabahları yenen YUMURTA sizi tok tutar.sporda acıkman normal. bence sporu geçe bırakacaksan 1 kase dolusu proteın kaynagı yoğurt yersen ( içine nane, pulbiber filan koyabilirsin) hem acıkmazsın hemde yağ yakımın hızlanır

Ya kahvaltıda da ekmek yemeden sanki doymayacak gibi hissediyorum bir de geç falan yapıyorum ya o an çok aç hissedince ister istemez yiyorum
nasıl olsa kitap elinde. 1 gun sabah karatay kahvaltısını dene DENEMESİ BEDAVA bak bakalım acıkacakmısın.
bu arada tahlillerine baktır meleğim.

kilon fazla hipoglisemi yada insulın direnci gelişmiş olabilir sende bu kadar acıkıyorsan. peki el ayak tıtremesi, halsizlik oluyormu acıkınca

Anlad

Anladım :) başka bir görev varsa onu alabilirim
ooo kuzum sen görev iste hemen görev veriyorum dur ben sana

seni allahın izniyle fit öğretmen olarak ugurlarız bitanem. sen azimli ol gerisi bizden
5 de 5 i oynakbaşı banum sık sık yapıyor aslında kilosu 100 ustu oldugu ıcın. ben sana bazı linkler vericem ve bir kitap hediye edicem az sonra onu okursun, ilk hafta ve 5-5 de bitmiş olur. bir duzene koyarsın edindiğin bilgilerle bir yol çizersin kuzum. benden önermesi, gerisi size kalmış zorlama yok bizde okiş

ah banum akşam talihsizlik olmuş neden aç kaldın tuh gidince evde doyursaydın karnını

@kitap_asigi tatlım davetiyen çok güzel şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerimm
sağolasın banumm

menuu
ruveydam bence ev buyuk diye çok eşya alma. zamanla döşeme fikrin zevkin değişir zamanla alır döşersin bak tecrubeyle sabit... boş odayı çamaşır odası olarak değerlendir, hatta giyinme odası bile yapabilirsin zamanla. tatlı telaşlar bunlar. bende davatiyene bayıldım hadi hayırlısı
ya banum ne olacaktı 1 gunden çok heveslenmiştin. ya anne baba olmak ne menem bişi.

Günaydın herkese :) bugün 5 günde 5 kilo diyetimin 4. Günü veeeee 2.1 kilo verdim :) :) hala inanamıyorum çok zor kilo veren bir insanım aksam çok zorlanıp bozmayı düşündüm ama iyiki bozmamışım
gidenlere sevindim. ozaman 1 gun kalmış sana verdiğim karatay kitabını oku bitanem. hayatına 3 şey katsan kardır. bu kitap diyet kitabı değil. bedeni tanıma anlama kitabı. hadı azmin daim olsun

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

bunlarda evde yapılabilen guzel spor videoları

SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:

KARIN:

BACAK:

Aynen oyle kaptanim cok esya istemiyorum nefes alacak alanim olsun ferah olsun. Ama kitaplik mecbur olacak iste oturma odasinda olursa gelen giden kurcalar eder benim sinirim bozulur kitaplarim konusunda hassasim
Onun icin en kucuk odaya kitapliklari koymaya karar verdim. Bi tane de kucuk koltuk.

benim kitaplarım için yatak odasına özel gömme dolap yaptırıp ortasına kitaplık koydurdum düşün. bende kıyamam hiç kitaplarıma. bir arkadaşımın kolidoru genişti, oda kolidorda kafaları değmeyecek yukseklikte ust tarafı değerlendirmiş kitaplık olarak. oda hoşuma gitti. aslında tv uniteni hazır alma. özel yaptır. kapaklı dolapları olsun içlerine koy kimselerde görmez hem

Aa 1 Yasinda mi. En tatli zamanlari ya cocuklarin :)
Tv unitesine sigmaz ama kaptanim benim kitaplar
Takimtim da var hepsi bir arada olacak illa. Yoksa rahat edemem
Koridoru oyle kullanmak cok iyi fikirmis gercekten ama bizim ev kira. Yapamam onu malesef.

en guzeli kirada otururken abuk subuk şeyler değil, basit az ve öz döşemek zaten. ev döşenince fotolarını bekliyoz

bu arada

yeni tüm arkadaşlara kendimdenbahsedeyim tekrar. sümeyye beni henuz tanımıyorsu sanırım sum_93_hk

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım 2014 aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım . ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

dun takım içi ilk üç yapmayı atladık hemen yaptım

***14.TAKIM 425. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ ***
Fairy Tale 123 ( 79/78 /1/%1.27)
Denizmrv ( 87/ 86 / 1 / 1.15 % )

nhtylz. ( 89/ 88/ 1/ /% 1.12)

yuzdelere göre hesaplanmıştır. tebrikler kızlar

ve tum takım uyeleri haftaya ilk üçe giricez hedefimiz bu. vallahi ilk üçe giremezsek yakarım

Maşallah size tebrik ediyorum azmin elinden birşey kurtulamaz tabi :) hedef kilolara birlikte ulaşırız inşallah galiba sayfanın en şişkosu benim şuan :)

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :) kaptanım dediğin gibi benim yol uzun ama kısa kısa hedeflerle gitmeyi düşünüyorum simdilik 75 .. en son 60 o aşamaya gelirsem inşallah daha da vermek isterim :) yalniz şöyle birşey var ki 22 yaşındayım 60lı kiloları en son ortaokulda gördüm
Karatayi takip ediyorum ben de kitap içinn tesekkur ederim okuyacağım .. benim sorunum zaten tatlıya aşırı düşkün olmak kiloların nedeni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…