- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.261
Ayy ne güzel ne güzel bizede resmini atarsın :)Ben de sabahtan beri davetiye isiyle ugrasiyorum ya kusura bakmayin gelemedim daha once.
Sagol banummmmm
Yegane kaptanimm
Ayni telase bende alimi baskete yazdirdim. Bakanlik acmis genclik merkezi hersey var ve bedava. Cokuklari oyalamaya super. Sizin illerde yokmu coxuklari yazdirin spor muzik dil hersey bedava
Paylasayim canim birazdanAyy ne güzel ne güzel bizede resmini atarsın :)
Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Paylasayim canim birazdan
Cevaplar için teşekkür ederim ve memnun oldum ben de Sümeyye. 85.1 kilodayım yaşım 22 sürekli bu sene kpss ye hazirlandigim için çok kilo aldım simdi de vermeye çalışıyorum 3 gündür 5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum :)
Hosgeldin aramiza canim.
Ben ruveyda. 64 kiloyum 168 de boyum. Yardimci kaptanim. Ben genel olarak bir sey uygulamiyorum. Ekmegi kestim ve sekeri biraktim. Abur cubur cok tuketiyordum cok aza indirdim. Onun disinda acikmadan yemiyorum. Doydugum an yemeyi birakiyorum. Bizim takimimiz genelde karataya gore besleniyor.
Sen de tanit kendini
2 hafta deneme suresi oluyor canim sonra listedesin merak etme :)Ayrıca ne yapmalıyım deneme sürecinde listeye dahil oluyor muyum :) bugünkü kibence. 5.1 boyum 1.57
Canım hoşgeldin :) ben cansu 1.68 boyundayım buraya 81 le başladım şuan 78 kiloyum bende bu hafta girdim listeye ben açıkcası diyet listelerini sevmiyorum yada şöyle diyim bence yapılmamalı bile :) çünkü diyet ürünler alıyosun hepsi light yemekler tamamen yağsız sonra 3 kilo veriyosun yada 5 sonra eski düzene dönülüyo yani bizim evde bir şekilde öyle oluyo o yüzden bence olan yemeklerden az yemelisin yada o öğünü çok kolay olarak kendin yapmalısın salata veya yoüurtun içine meyve tarçın(benim kurtarıcım çok seviyorum) zaten artık bizde yemekler bol yağlı olmuyo çok az yağ ve kesinlikle zeytinyağlı yani annemin alışkanlığı oldu:) ben böyle yapıyorum ama @kitap_asigi nın dediği gibi sen sana uygun olanı bulArkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
nasılolacak o merak ettim ??ha bu arada iremcim seni motive,mutlu ve sorumlu hissetmeni sağlayacaksa takım kaptanlığına yazdırayım. free takımda yardımcı olarak kalırsan ailemizden kopmaz sorumluluk almanın hırsıyla motiven artar ne dersin
Davetiye ornegimiz bu :)Eki Görüntüle 1600897
Canım çok güzelmiş bayıldım hem sade hem dikkat çekiciDavetiye ornegimiz bu :)Eki Görüntüle 1600897
Valla aynen ev sorusuna bende karışmak istemedim hiç anlamam yani anlamam değilde ne biliyim o anki duruma bağlıDavetiyeniz çok güzel olmuş ya :) inşallah mesut bahtiyar olursunuz :) evle ilgili soruyu da gördüm de ben çok anlamadığım için o işlerden karışmayım dedimgerçi benim de iki tane kuzenim geçen sene evlendi bi kuzenim de senin gibi 3+1de oturuyo o da bi odayı kendisi için çalışma odası haline getirdi bi odada da ütü işte kurutma makinası tarzı şeyleri falan koydu bir odalarını da depo haline getirdiler :) ama onların televizyonları salonda :)
Canım hoşgeldin :) ben cansu 1.68 boyundayım buraya 81 le başladım şuan 78 kiloyum bende bu hafta girdim listeye ben açıkcası diyet listelerini sevmiyorum yada şöyle diyim bence yapılmamalı bile :) çünkü diyet ürünler alıyosun hepsi light yemekler tamamen yağsız sonra 3 kilo veriyosun yada 5 sonra eski düzene dönülüyo yani bizim evde bir şekilde öyle oluyo o yüzden bence olan yemeklerden az yemelisin yada o öğünü çok kolay olarak kendin yapmalısın salata veya yoüurtun içine meyve tarçın(benim kurtarıcım çok seviyorum) zaten artık bizde yemekler bol yağlı olmuyo çok az yağ ve kesinlikle zeytinyağlı yani annemin alışkanlığı oldu:) ben böyle yapıyorum ama @kitap_asigi nın dediği gibi sen sana uygun olanı bul
Ayy ne çok ortak nokamız var kız bende yapıyodum ama tablet babamda kaldı babamda istanbulda -tabiki tablette günlük de şifreli giremez zaten huyuda değildir- bende haftaya eve gidince devM etçem günlüğe geçen senekileri okudum çok üzüldüm hevesle yazmışım herşey yalan böyle kalbim acıdı yeminlenkesinlikle katılıyorum sana ben de eskiden diyetisyene falan gitmiştim ama onun verdiği liste resmen bana işkence olmuştu ya kendimi kısıtladıkça daha çok yiyesim geliyodu şimdi kafama göre canım ne isterse evde ne yemek varsa ona göre yiyorum listeden çok daha iyi oluyor ama ben bir de diyet günlüğü yaptım kendime :) buraya yazdığım gibi günlük menülerimi oraya da yazarak tutuyorum böylece geri dönüp neler yemişim fazla kaçırmışım bakabiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?