Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor

Merhaba ben Deniz :) ben de 87 kilo ile bu hafta katıldım şu an 86ya düşmüş bulunmaktayım :) az önce cansu arkadaşımızın yorumuna verdiğim cevaptaki gibi anlatayım ben de liste oluşturmadım kesinlikle ama yediklerimi liste halinde tutuyorum geri dönüp bakabilmek için ve kendime diyet günlüğü gibi bişey oluşturdum burda okumuştum onu da örnek alarak yaptım :) biraz özendim yani ama bence faydası oluyo şimdi günlüğümü düzenliyorum işte mesela başına neden kilo vermek istediğimi fazla kiloluyken yaşadığım sıkıntıları yazdım motive olmak için :) kesinlikle tavsiye ederim size de zaten püsküütü bilen bilir :) o da kendine günlük tutmuş zamanında ben de o şekilde yapıyorum ve yapmaya çalıştığım şeyler de şunlar sporu düzenli şekilde sürdürmek ekmek ve pilavdan uzak durmak ve bir de şeker olabildiğince az tüketmek yani meyve falan yiyorum doğal şeker olarak onun dışında çay ve kahve gibi içeceklerde şekeri kestim bi anda ve alıştım sayılır :) fazla zorlanmıyorum şeker konusunda onun dışında her gün mutlaka sade türk kahvesi içmeye çalışıyorum arada da olsa limon sıkarak sade doğal maden suyu tüketmeye çalışıyorum :) bunun dışında evde olan yemeklerden tüketiyorum normal şekilde ve süt ayran yoğurt gibi ürünleri her gün tüketiyorum hepsi bu :) umarım bu şekilde devam ederim ve faydasını da görürüm :) sen de bunlardan yola çıkıp kendi yolunu çizebilirsin menu anlamında :)

Tabi bilgisayarda da tutulabilir ama ben aslında bi deftere tutuyorum :) ama sanırım bilgisayara yazmak çok daha kolaydır ya di mi aslında ben de öyle yapsam baya zamandan tasarruf ederdim ya neyse artık şimdilik defterle devam ediyorum yanımda taşırım moralim falan bozulunca kendimi motive ederim diye düşündüm de püsküüt de öyle yapmış ya zamanında ondan örnek aldım :) sen de mutlaka devam et tabi ki hem yemek düzenini kontrol etmek açısından süper oluyo :)

Günün menüsü ( cevap veriyim derken yazmayı unuttum )
Sabah
4 zeytin
Kk süzme peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 salatalık
1 kaşık marmelat

Öğlen
Dışarda olduğum için fastfooddansa yemedim

Akşam
1 tabak et sote (biber ve soğanlı)
1 bardak ayran
1 kaşık marmelat

Ara
Dedem çok ısrar etti 3-4 dilim kavun yedim

Bu arada Karatay'ın kitabını da okumaya başladım neden ara öğün yapmamak gerektiğini de anlamış oldum bundan sonra daha dikkat edicem ara öğün konusunda kitaptaki faydalı bilgileri de not alarak gidiyorum iyice kafama kazınsın diye :))

Valla senin menune hayran kaldım ben de böyle olsam valla :) hiç ekmek falan tüketmiyosun ben daha yeni yeni azaltabildim ama sabah kahvaltılarında ekmekten vazgeçemiyorum biraz daha alışınca ben de sütle gevrek yemeye çalışıcam kahvaltılarımda

Ya zaten çok düşkün değildim ama yemek de bende 2 lokma tadına bakıyorumdur fark etmeden :) bence sende öyle yap kendini ekmek yiycem diye şartlandırma canın isteyince yerken 1 lokma at ağzına belki işey yarar

Ben de menümü yazayım :)

Sabah
saat 11de bir büyük bardak su içtim
saat 11 buçukta 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynir yedim yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara Öğün
saat 2de spordan önce sade Türk kahvesi içtim saat 2 buçuktan 3e kadar sporumu yaptım yarım saat Mel B
spordan sonra o kadar içim kıyıldı ki resmen tansiyonum falan düştü yani kahvaltıdan 1-2 saat sonra yapmak lazım sanırım ben çok geç yaptım öyle olunca çok acıktım
saat 3 buçukta 3 küçük incir ve 6-7 tane kırmızı üzüm yanında ayran içtim

Öğlen
saat 4te 1 şnitzel 5 kaşık patlıcan yemeği yanında 1 kase yoğurt ve salata

Ara Öğün
saat 6 buçukta 1 bardak süt ve 7 tane taze fındık yedim

Akşam
saat 8de 1 kase tarhan çorbası ve salata yedim
Allahtan bugün akşamı iyi kapattım
Şimdi de 1 bardak limon sıkılmış şekersiz yeşil çayımı içiyorum

2 litre su içtim
Spor olarak da yarım saat Mel B yaptım ama acayip yoruldum ya hamlıktan her yerim ağrıyo şu an ama yatmadan önce bel hareketleri ve Ender Saraç'ın 10 hareketini yapıcam :)
Bugünlük benden bu kadar :)

Ya kahvaltıda da ekmek yemeden sanki doymayacak gibi hissediyorum bir de geç falan yapıyorum ya o an çok aç hissedince ister istemez yiyorum

Ya kahvaltıda da ekmek yemeden sanki doymayacak gibi hissediyorum bir de geç falan yapıyorum ya o an çok aç hissedince ister istemez yiyorum
Canan karatayın önerisine uyuyorum ben sabah ekmek niyetine ceviz yiyorum artık bildiğin ekmek olarak görüyorum onutabi abartmıyorum sayısını yinede nolursa olsun herşeyin fazlası zarar

Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Hos geldin yeni melegimmm ben kaptan nesli
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa
olmazımız bu nedenle.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.neler yapiyorsun adin ne tanisalim kaynasalim

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.menulere yorum yap.sende yanlisin varsa duzeltiriz. Belki dogru b8ldigin yanlislar cikabilir ortaya. Menulerimizi mutlak takip bu acidan hem fikir olur.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

Kizlar naber
Sabah kizimin dikisi alininca teeeee eve geri götürmedik anneme biraktik. Bende aksam anneme geldim burda kalicaz bu aksam. Kizim cokkk rahatmis agrikesici icmemis dikisler fidince rahatlamis cok sukur.

Menumude yazayim
Sabah kalkinca 2 bardak su 1 kupa yesil cay
Corekotu ve ketentohumu ogutup yuttum
9.00 da kahvaltida
2 yumurta, peynir. 10 zeytin. 1 avuc karisik çiğ çerez. Salatalik.domates.

15.00 de
1 salatalik 1 seftali tarcinla
Ve 1 upa atkuyrugu cayi
Arada t.kahvesi
16.00 da
4 kasik taze fasulye kiymali ve 1 kase salata 1 bardak kefir

20.00 de
Busefer doyana kadar 1 koca tabak kiymali fasulye ve bolca salata yogurt

Simdi kişniş cayi icicem islem tamam
Spor
15dk yurume
15dk karin ve bacak videomuz yapildi
Su 4lt den fazladir zaten cok iciyorum

nasılolacak o merak ettim ??
Canim kaptan yardimcisi dicektim dilim surcmus. Tıpkı yeliz ve ruveyda gibi. Istersen menu listesini onlar yapiyor sende spor listesi hazirla mesela. Yada onlarla.donusumlu menu listesi hazirla. Filan gorev cokkkk sen iste yardimcilik tek ben sana bulurum

Peki 2 hafta sadede yorum yapıyorum tabi güzel :) ismim Sümeyye kaptanım :) 22 yaşındayım boyum 1.57 kilom 85.1 şuan 5 günde 5 kilo diyeti deniyorum biraz zor geçiyor ama kilom çok inşallah bir aya kadar öğretmen olarak çalışmaya başlayacağım biraz zayıflamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…