- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.281
Arkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Ayy ne çok ortak nokamız var kız bende yapıyodum ama tablet babamda kaldı babamda istanbulda -tabiki tablette günlük de şifreli giremez zaten huyuda değildir- bende haftaya eve gidince devM etçem günlüğe geçen senekileri okudum çok üzüldüm hevesle yazmışım herşey yalan böyle kalbim acıdı yeminleninşallah bunun sonu gelir :)
Günün menüsü ( cevap veriyim derken yazmayı unuttum )
Sabah
4 zeytin
Kk süzme peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 salatalık
1 kaşık marmelat
Öğlen
Dışarda olduğum için fastfooddansa yemedim
Akşam
1 tabak et sote (biber ve soğanlı)
1 bardak ayran
1 kaşık marmelat
Ara
Dedem çok ısrar etti 3-4 dilim kavun yedim
Ya zaten çok düşkün değildim ama yemek de bende 2 lokma tadına bakıyorumdur fark etmeden :) bence sende öyle yap kendini ekmek yiycem diye şartlandırma canın isteyince yerken 1 lokma at ağzına belki işey yararValla senin menune hayran kaldım ben de böyle olsam valla :) hiç ekmek falan tüketmiyosun ben daha yeni yeni azaltabildim ama sabah kahvaltılarında ekmekten vazgeçemiyorum biraz daha alışınca ben de sütle gevrek yemeye çalışıcam kahvaltılarımda
Ya zaten çok düşkün değildim ama yemek de bende 2 lokma tadına bakıyorumdur fark etmeden :) bence sende öyle yap kendini ekmek yiycem diye şartlandırma canın isteyince yerken 1 lokma at ağzına belki işey yarar
Canan karatayın önerisine uyuyorum ben sabah ekmek niyetine ceviz yiyorum artık bildiğin ekmek olarak görüyorum onuYa kahvaltıda da ekmek yemeden sanki doymayacak gibi hissediyorum bir de geç falan yapıyorum ya o an çok aç hissedince ister istemez yiyorum
Hos geldin yeni melegimmm ben kaptan nesliArkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
Kizlar naber
Sabah kizimin dikisi alininca teeeee eve geri götürmedik anneme biraktik. Bende aksam anneme geldim burda kalicaz bu aksam. Kizim cokkk rahatmis agrikesici icmemis dikisler fidince rahatlamis cok sukur.
Canim kaptan yardimcisi dicektim dilim surcmus. Tıpkı yeliz ve ruveyda gibi. Istersen menu listesini onlar yapiyor sende spor listesi hazirla mesela. Yada onlarla.donusumlu menu listesi hazirla. Filan gorev cokkkk sen iste yardimcilik tek ben sana bulurumnasılolacak o merak ettim ??
Takımda oluyor muyum yaniCanim kaptan yardimcisi dicektim dilim surcmus. Tıpkı yeliz ve ruveyda gibi. Istersen menu listesini onlar yapiyor sende spor listesi hazirla mesela. Yada onlarla.donusumlu menu listesi hazirla. Filan gorev cokkkk sen iste yardimcilik tek ben sana bulurum
Masallah canim. Menuler yazilmismi baktinmi bende bi dalsam diyom ama sarzim yok. Hadi yarin görüşürüzTekrardan geçmiş olsun kaptanım biz de iyiyiz çok şükür :)
Iremmmmmirem093 post: 42071328 .!.:Takımda oluyor muyum yani
Masallah canim. Menuler yazilmismi baktinmi bende bi dalsam diyom ama sarzim yok. Hadi yarin görüşürüz)
Anladım :) başka bir görev varsa onu alabilirimIremmmmm
Vallahi kafami vurucam taslara. Sen bunlara takilma takimdasin zatenhadi takilma devam et sadece freee takimdasin. Görev istersen onuda verelim dedim sadece
Hos geldin yeni melegimmm ben kaptan nesli
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa
olmazımız bu nedenle.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.neler yapiyorsun adin ne tanisalim kaynasalim
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.menulere yorum yap.sende yanlisin varsa duzeltiriz. Belki dogru b8ldigin yanlislar cikabilir ortaya. Menulerimizi mutlak takip bu acidan hem fikir olur.
şimdilik bu kadar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?