Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüler ilgimi çekti acaba ne kadar kilo verdiriyor baya az göründü yediklerimiz :)
Canım ben aslında kaptanında yönlendırmesıyle karataya uygun beslenmek ıcın basladım, ama mıde bulantılarm ve ıstahsızlıgım yuzunden yıyemıyorum az yıyorum yoksa dayanamam bu kadar az yemege

Selam kizlar 3 gundur bi kosturma bi gezme gidiyor bende ugrayamadim 3. Olmusum com sevindim datisi diger haftalara insallah iyi ve bol eksili bi hafta olsun bizim icin insallah

Bugunku menum
Sabah
Menemen peynir 2 dilim tb ekmegi

Ogle
Yarim seftali
2 top dondurma
1 kase yogurt

Aksam
1 kase ayran asi cirbasi
Zeytinyagli kabak
Salata
Ayran

Spor
1 saatyuruyus

Su
2 litre

Bende otele gıdıcem yarın hazırlık yapıyodum yazamadım yıne, tatlle geldım gelelı hastalık bı yandan tatil bı yandan pek giremıyorum. İstanbula donunce duzelcek bu da umarm. Menu mı yazayım, sabah ıkı kaşık suzme yogurt( pulbıberli ) uc dort dılım salatalık bır bardak portakal suyu. Oglen bır kase makarna bır kase salata, akşam bır tane dıbek kahvesı tek şekerli. Su 2 litre

Herkese gunaydinlaaar hanimlaaar bugun tahlil yaptiricam simdi hazirlandim birazdan saglik ocagina gidicem sonra da gelip kahvaltimi yapicam belki biraz da yürürum saglik ocagindan sonra ama emin degilim havanin kavuruculuguna bagli tabi

Herkese gunaydinlaaar hanimlaaar bugun tahlil yaptiricam simdi hazirlandim birazdan saglik ocagina gidicem sonra da gelip kahvaltimi yapicam belki biraz da yürürum saglik ocagindan sonra ama emin degilim havanin kavuruculuguna bagli tabi

hadi gule gule git bitanem

karatay kitabını okudunmu fikrin ne kuzum çok merak ettim sen ve sum_93_hk dan yorum bekliyorum. kitapta metabolik sendrom tum hastalık nedenlerini anlatıyor zaten. bu konulardan bilginiz olsun isterim hayat boyu lazım. ama illede karatay beslenin demiyorum sadece okumanızı önemle rica ediyorum bir faydası dokunur hayatınıza sihirli değnek olur diye
malesef metabolik sendrom hastalıkları çağın vebası ve her hastalığın başlangıcı. tek sebebide beslenme düzenensizlikleri yanlışları
hanginizde piko vardı kızlar? bununda sebebi bozulan şeker metabolizması olduğunu doktorunuz söyledimi? sanmıyorum sölediğini ama. metabolik sendromun sebeplerini bireysel olarak öğrenmek lazım o yuzden yiyeliyorum o çok değerli kitabı okuyun oldumu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

2 gün aradan sonra kaçak Oynakbaşı döndüüüü

Bu haftasonu düşündüğümden çok daha yoğun geçti
Cumartesi saat 12 gibi çocukları Annemlere bıraktık ve karı koca baş başa Evlilik yıldönümü münasebetiyle kendimizi dışarı attık
Hesapta eşimle şehirdışına çıkıp bir gece kalacaktık ama nasıl bir cins karı kocaysak ay ya acil bir durum olursa diye vazgeçtik daha doğrusu çaktırmadan eşim beni vazgeçirmiş sonradan jeton düştü benimde

Önce biraz sahilde gezdik sonrada Sariyere gidip oranın ünlü Muhalebicisinde oturup sohbet ettik ( tabi sohbet esnasında minnak bir sütlü tatlı yemişimdir )
Tekrar uzunca bir geziden sonra hazır çocuklar yokken mutfak alışverişimizide yaptık ufaktan rahat rahat Akşam üzere 16:00 gibide ara gitmeyi sevdiğimiz bir ocakbaşına gittik Ne romantik değilmi
Güzelce yemeğimizi yedik bol bol sohbet edip gülüşerek
Eşimin sağ olsun organizasyon olayı sıfır ama bir yandanda çok muzurluk yapar ki ben söylenmiyeyim diye
Akşamda sinemaya mı gitsek derken baktım vizyondaki filmlerin hiç biri bana uymuyor bizde evde baş başa yine sohbetimize devam ediip güzel bir gece geçirdik ( tabi bir yandanda az da olsa atıştırmalık birşeyler yedim ama fazla kaçırmadım )

Pazarda sabah güzelce kahvaltımızı yaptık sonrada kızları almaya Anneme gittik tabi Annemde karar değiştirip hadi hesapta yokken kızkardeşim ve Annemlerle Eyüp sahile inip çayımızı demleyip gece geç saatt kadar oturup çocukları parkta oynarken izledik

İki gün keyif yetti bana artık sıkı ve kaçamaksız bir haftaya start verdim Sabahın 07:00sinde uyandım kahvaltımı en sağlıklısından yaptım ve şu andada keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyorum

Sonra duşumu alıp küçük kuzumuda yıkadıktan sonra onu dişçiye götüreceğim ( ön dişlerinin ikisi sallanıyor ama düşmeden az aşağısından 2 tane yeni patlamış onları dişciye göstereceğim bakalım müdahale edilecekmi
Oradanda Annemle eşimin Anannesine gidiceğiz oturmaya yinede bozmam tabi düzenimi

Gittim geldim kaptanim :) yarin öğleden sonra cikacakmis sonuclar yarin alicam :)
Kitabi da okuyorum kaptanim daha bitmedi ama sindire sindire okuyorum :) bitiricem kesinlikle merak etme :)

Ne güzel ya cok sevindim :) Allah mutlulugunuzu daim etsin :) bana da böyle bi yuva nasip etsin insallah :))

ben hep derim duygusal açlık en kötsü hepimizin derdi. mutluluk, sevinç, boşluk, can sıkıntısı....... işte bunlardan ve yapacak bişimiz olmadığından aklımız hep yemekte. keşke annanem gibi dantel, kazak filan bişilerle uğraşsaydım da teknolojıden uzak durabilseydim derim hep

oy karın ağrısı çok fenadır bitanem

YERİ GELDİ MADEM HEMEN SU KONUSUNA DEĞİNELİM

Yemekten bir saât sonra su içmelidir.
Yiyecekler mideye gittiği zamân, mide onu hemen ayrıştırırmış. Onlara göre asidini yayınlar. Parçalamaya başlar. Tam parçalarken su gelmesi, midenin çalışmasını sekteye uğratır VE ASİDİNİ BOZAR. BUDA SİNDİRİME ZARAR VERİR. Sıhhat açısı itibâriyle uygun değildir.
bol bol eğlenmişdir işallah.

hareket berekettir
Hayır kaptanım manavgattayım antalyada, titreyen göle gittikkk
ooo tatile kaçmış hemde buralra gelmişsin içde sölemiyorsun hadi iyi gezmeler

napacaz bu hastalığı yahuuu

Bugun ki menü; sabah / ıkı tane hurma bı fıncan çay, oglen uc dört tane ayran dolması (bızım yöresel yemegımız buda bulgurlu ekşi yogurtlu sarma) akşam bır kase cacık . Su 2.5 litre
bi an önce toparlan bitanem işallah

ayran ve yoğurt ayrıca şekersiz çay kahve ara öğünde sıkıntı olmaz bitanem. leptini bozmuyor çok fazla okey

2 kare makul olmuş bitanem

yeni çağ hastalığı bitanem. zaten endokrin uzmanına gitmeden de kimse akıl edip bakmıyor tahlilde ondan duymamışsındır. ama tüm hastalıkların anası diyebilirim. karatay kitabı okuyunca metabolizma neden bu duruma düşüyor çözersin zaten fikrin olur

artık bitsin şu 5 de 5 lütfennnnn.

hem patates hem makarna akşam için iyi bir seçim değil ama en azından 5kaşık

pazar menusu olmuş kuzum. bazlamalar eklerler uçmuş havada bu gun telafi et ama aç kalmadan oldumu
kızılcahamamı severim bende, ordaki termallere gitmiştik bi sefer doğasına bayılmıştım.

Bugunku menum
Sabah
Menemen peynir 2 dilim tb ekmegi

Ogle
Yarim seftali
2 top dondurma
1 kase yogurt

Aksam
1 kase ayran asi cirbasi
Zeytinyagli kabak
Salata
Ayran

Spor
1 saatyuruyus

Su
2 litre
akşam dan yırtmışsın hadi bakalım dengeli

hasta hasta tatile gittin hayırlısıyla dön bakalım yine bişi yenmemiş

Gittim geldim kaptanim :) yarin öğleden sonra cikacakmis sonuclar yarin alicam :)
Kitabi da okuyorum kaptanim daha bitmedi ama sindire sindire okuyorum :) bitiricem kesinlikle merak etme :)
zaten başucu kitabı dır. dönem dönem tekrar başvurman gerekebiliyor yavaş yavaş oku bakalım

Ne güzel ya cok sevindim :) Allah mutlulugunuzu daim etsin :) bana da böyle bi yuva nasip etsin insallah :))
aminn canım

neden su içme vakitleri önemlidir. neden ayakta su içilmez..
yıllar önce mehmet ali bulut un "can boğazdan çıkar" kitabındaki su içme vakitlerinin önemi geldi aklıma ve nette bir söyleşisi vardı sağlıklı beslenme hakkında buldum size paylaşmadan edemedim

""hz. muhammet bir sözünde; insanoğlunun doldurduğu en kötü kalp miğdesidir" demiştir.
""hz davut da ; bir gün gelecek, insanın yedikleri kendisine tuzak olacaktır" demiştir.

devamı: http://blog.milliyet.com.tr/can-bogazdan-cikar-/Blog/?BlogNo=387767

Bu kan grubuna gore beslenme heryerde karsima cikmaya basladi kaptan onerebilecrgin bi site bi adres var mi arastirma icin

Bu kan grubuna gore beslenme heryerde karsima cikmaya basladi kaptan onerebilecrgin bi site bi adres var mi arastirma icin
bende kitabı var. yıllar önce okumuştum çıktığında. hayatıma çok şey kattı tam uyamasamda. zaten eski takımda bana ortaya karışık nesli derlerdi. kan grubu-taş devri-raw beslenme-karatay hepsinden esinlenirim yerken içerken.
site değilde ben meraklı olduğumdan sanırım beni bulur düşer önume ne bulsam okurum netten

Bir de dr aidin salih. Var kan grubu beslenme ve aclik tedavisiyle ilgili yazilari var hic duymusmuydun kaptanim
duymaz olurmuyum. çok okudum netten aidini ama kitaplarını alıp okumak nasip olmadı.ama mantık aynı zaten mehmet ali blut ve mehmet özün kan grubu beslenmesiyle. şu an sağlık kitaplarına ar verdim tarihe merak sardımm, elimde de hala bitmeyen mevlananın 7 mucizesi kitabı var o bitsin bakalım canım ne isterse onu alıcam ama aidin okumak istiyorum

menu listesi nerde kaldı ki? rüveydam düğün telaşında sanırım bir süre senmi yapsan yelizim. zeze_84

I irem093 nerelerdesin canım kaçgundur yoksun merak ettim. menulerini de yazmadın, görev istiyordun hala istiyormusun menuleri takip etmek liste yapmak istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…