Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya teşekkür ederimm :) valla artık o kadar bıktım ki sürekli bu kilo muhabbetinden artık kurtulmak istiyorum yani baya hevesli başladım bu defa inşallah devamı da gelir :) valla birlikte mezun oluruz artık

Ya stresten öyle olması doğal tabi ben de sınav stresiyle üniversite sınavına hazırlanırken aldım kilolarımın çoğunu ama merak etme sen inşallah çok güzel olur düğününüz de yuvanız da

Valla bence gayet güzel olmuş menün :) hani öyle çok kaçırmamışsın bence sadece su az içmişsin onun dışında bi sıkıntı yok bence :) bu dönemde kilo veremesen de en azından mevcut kilonu korursun eminim

Saol canım ...elim ayagim titriyor inşallah birsey olmazz .. birden çok telaslandım birde panik bir yapım var biraz ..

Ya benim yaşım küçük olduğu ve çocuk bakımıyla ilgili çok bişey bilmediğim için hani bu aşı konusunda da pek bi bilgim yok ama hayırlısıyla bişey olmaz inşallah Allah korusun

İnşallah yarın tartıda eksi eksileri görürüz hepimiz :))

işallah denizim yarın listedesin hadi hayırlısı kuzum

Yaa eveet çok heyecanlıyımmm

bu arada kaptanım biz annemle haftaya tatile gidicez ama hani bi akrabamızın yazlığına gidicez annem perşembe akşamı yola çıkarız dedi o yüzden ben haftaya perşembeden kilo bildirimi yapsam olur di mi? cuma günü bi aksilik olur giremem falan ya da oralarda tartı bulamazsam diye bi de farklı tartıda kiloda değişim de olabiliyor sanırım hani o yüzden sanırım öbür hafta pazara kadar orda olucaz yaklaşık 1 buçuk hafta yani o zaman da oralarda tartı bulup tartılmaya çalışırım sonraki cumaya :) konuşmalara çok katılamayabilirim ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam cepten okurum yazdıklarını cevaplayabildiğim kadarıyla cevaplarım :)

evet öyle yap perşembeden tartıl. ama alabilirsen tartını yanına al öbur hafta için lazım olacak. listeye girer girmez artı çıkmanı tartı değiştirmeni pek onaylamam kuzum. biz tatile tartılarımızıda alıp çıkıyoruz genelde

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset ,, HEDEF KİLO durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

Hosbulduk ne kadar güzel bir karşılama bu böyle :) benim şuan kilo 68.2 hedefim ilk olarak 60 ama 50 kilo olmak istiyorum çok istiyorum kurallara uyarım merak etmeyin yorumlar yaparım inşallah 35 mesajı yazarım elbette tek tek sayacagiz galiba menüyü de paylaşırim çok iyi motive eder bu beni çok teşekkür ediyorum hersey için suan doğum iznindeyim 2 ay sonra ise başlayacağım evde düzenli yemek yiyebiliyorum işe başlayınca da devam eder inşallah kurban Bayramına bir kaç kilo vermiş olmayı çok istiyorum 1 ay var ve 63 olsam diye düşünüyorum günde 2 saat spor yapıyorum sayenizde mezunda oluruz inşallah

EVET TATLIM KİMLER MEZUN OLDU GİTTİ BURADAN
ne işle meşkulsun memursun sanırım. nede yaşıyorusun
ozaman ilk hedefi 60 yapalım ulaşınca ister mezun ederiz ister revize eder devam ederiz okey anlaştık. zaten bu hafta yeni 4 arkadaş aldım takıma hepiniz yeni olunca kaynaşmanızda kolay olur.

bende kendimden bahsedeyim kısaca

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

anlaştık

Siz de aramıza hoşgeldiniiiiz :) maşallah Allah bebişinizi analı babalı büyütsün :) inşallah hep birlikte ulaşırız hedeflerimize :)

tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin bu arada üzücü olaylar yaşanıyor güzel ülkemde. allah sonumuzu güzel eylesin... amin

Kesinlikle ya Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah şu günler sona erer bi an önce sırf şehit haberlerini duymamak için haberleri izlemez oldum artık üzüntüden

Ayyy bi sürü yeni kız gelmiş hepiniz hoşgeldiniz umarım çabucak hedeflerinize ulaşırsınız dün menü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah
Kk peynir
Süt
Domates salatalık
Omlet

Saat 12
Üzüm ve nektarı

Saat 4
1 mini pop kek ve çok az çekirdek

Akşam
Soğuk çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasülye

nerelerdesin cansum. evet yeni arkadaşlarımız 4 oldular. tanışıp kaynaşın bakalım.
menunde ki kek ve çekirdeğe ceza var. ama sen ceza sporlarını yapıyormusun?
cezan 100 ip atlama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii

Küçük kuşumun yoğun isteği üzerine öğle yemeğinden sonra kendimizi sokağa attık ve birlikte parka gittik
Hem yürümüş olduk, hem temiz hava aldık hemde kuşum çok güzel eğlendi
Dönüştede evin bir iki eksiğini alıp eve geçtik

Çok sıcaktı dışarsı ama yinede çok iyi geldi baya rahatladım

Hosgeldinnnnn azmin daim olsun insallah
tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin bu arada üzücü olaylar yaşanıyor güzel ülkemde. allah sonumuzu güzel eylesin... amin
amin kaptanim

ohh ohh ne güzel valla :) benim de annem erken geldi bugün işten belki yürürüz dicem ama zor gözüküyo bugün salça ve menemenlik yapmaya başlicaz da :)) valla kollarımız kopacak gibi gözüküyo dün 50 kilo domates aldı annem ya bunu bi yapalım dedi olmazsa tatil dönüşü bi 30 kilo daha yapıcakmışız yandık valla o yüzden ben şimdilik kaçıyorum hanımlar inşallah akşam yürüyüşe çıkamasak da ben sporumu yapmaya çalışıcam yarın eksilerde çıkabilmek içinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…