- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.901
Ama ben senin kadar hirsli azimli degilim canim. Sen bu gidisle benden once mezun olursun
Masallahin var cok heveslisin.
Ya ben dugun telasesinden falan veremem sanki. Cokgeriliyorum. Gerildikce de agzima bir seyler atasim geliyor . her defasinda kendimi engelleyemiyorum malesef
Bugunku menum
Sabah
Misir gevregi ( hic tadi yok onun icin yedimk fleks vs gibi sekerli degil)
Sut
Ara
1 dilim yulafli biskuvi
Maden suyu
Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Yogurt
Su: 1 Litre (esyalarimi yavas yavas toparlamaya basladik. Surahimi de kaldirdik. Onun icin icmedim bugum. Gozumun onunde olmasi lazim. Yarin mutfaktaki surahiyi kaciricam)
Spor: 20 Dakika yuruyus
200 ip atlamaatlama
Yesilcayima da tekrar basladim. Ictim bugun.
Saol canım ...elim ayagim titriyorinşallah birsey olmazz .. birden çok telaslandım birde panik bir yapım var biraz ..
Canım tabiki az da olsa açlık hissediyor insan gece ( çok geç saate oturursam ) ama benim bünye o açlığı hissetmeden vermiyor işteBen çok rahat yaptım inşallah sonuna kadarda öyle devam eder hem midem ufalır hemde çok güzel kilolar gider
Dünle bugün arasında fark var okadarını söylim geriside artık yarın süpriz olur
işallah denizim yarın listedesin hadi hayırlısı kuzumİnşallah yarın tartıda eksi eksileri görürüz hepimiz :))
işallah denizim yarın listedesin hadi hayırlısı kuzum
evet öyle yap perşembeden tartıl. ama alabilirsen tartını yanına al öbur hafta için lazım olacak. listeye girer girmez artı çıkmanı tartı değiştirmeni pek onaylamam kuzum. biz tatile tartılarımızıda alıp çıkıyoruz geneldeYaa eveet çok heyecanlıyımmm
bu arada kaptanım biz annemle haftaya tatile gidicez ama hani bi akrabamızın yazlığına gidicez annem perşembe akşamı yola çıkarız dedi o yüzden ben haftaya perşembeden kilo bildirimi yapsam olur di mi? cuma günü bi aksilik olur giremem falan ya da oralarda tartı bulamazsam diye bi de farklı tartıda kiloda değişim de olabiliyor sanırım hani o yüzden sanırım öbür hafta pazara kadar orda olucaz yaklaşık 1 buçuk hafta yani o zaman da oralarda tartı bulup tartılmaya çalışırım sonraki cumaya :) konuşmalara çok katılamayabilirim ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam cepten okurum yazdıklarını cevaplayabildiğim kadarıyla cevaplarım :)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yemi katıldım umarım birlikte güzel kilolar verebiliriz 68.2 kiloyum boyum 165 28 yaşındayım nisan ayında doğum yaptım 4 aylık bir kızım var emzirmiyorum o yüzden sağlıklı besleniyorum artık
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset ,, HEDEF KİLO durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin
EVET TATLIM KİMLER MEZUN OLDU GİTTİ BURADANHosbulduk ne kadar güzel bir karşılama bu böyle :) benim şuan kilo 68.2 hedefim ilk olarak 60 ama 50 kilo olmak istiyorum çok istiyorum kurallara uyarım merak etmeyin yorumlar yaparım inşallah 35 mesajı yazarım elbette tek tek sayacagiz galiba menüyü de paylaşırim çok iyi motive eder bu beni çok teşekkür ediyorum hersey için suan doğum iznindeyim 2 ay sonra ise başlayacağım evde düzenli yemek yiyebiliyorum işe başlayınca da devam eder inşallah kurban Bayramına bir kaç kilo vermiş olmayı çok istiyorum 1 ay var ve 63 olsam diye düşünüyorum günde 2 saat spor yapıyorum sayenizde mezunda oluruz inşallah
anlaştıkyok tatlım ama tum herkes yarın tartılıp bildirim yapılacak. 2 cuma tartı kaydınızı not etmem gerek 3. cuma zaten listedesiniz anlaştıkmı
çörekotu emziklide önerilmiyor kullanma tatlım. sen yoğurt ye sade oynakbaşı banumun dediği gibi
hah bengim çok sevindim. ihmalkarlık ne kötü bida ne yapılacak yapılmayacak konuş öle yaptır. aşılar bazen zararlı olabiliyor dikkat lazım
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yemi katıldım umarım birlikte güzel kilolar verebiliriz 68.2 kiloyum boyum 165 28 yaşındayım nisan ayında doğum yaptım 4 aylık bir kızım var emzirmiyorum o yüzden sağlıklı besleniyorum artık
tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin bu arada üzücü olaylar yaşanıyor güzel ülkemde. allah sonumuzu güzel eylesin... amin
nerelerdesin cansum. evet yeni arkadaşlarımız 4 oldular. tanışıp kaynaşın bakalım.Ayyy bi sürü yeni kız gelmiş hepiniz hoşgeldiniz umarım çabucak hedeflerinize ulaşırsınız dün menü yazamamıştım hemen yazayım
Sabah
Kk peynir
Süt
Domates salatalık
Omlet
Saat 12
Üzüm ve nektarı
Saat 4
1 mini pop kek ve çok az çekirdek
Akşam
Soğuk çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasülye
Hosgeldinnnnn azmin daim olsun insallahMerhaba arkadaşlar ben aranıza yemi katıldım umarım birlikte güzel kilolar verebiliriz 68.2 kiloyum boyum 165 28 yaşındayım nisan ayında doğum yaptım 4 aylık bir kızım var emzirmiyorum o yüzden sağlıklı besleniyorum artık
amin kaptanimtüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin bu arada üzücü olaylar yaşanıyor güzel ülkemde. allah sonumuzu güzel eylesin... amin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Küçük kuşumun yoğun isteği üzerine öğle yemeğinden sonra kendimizi sokağa attık ve birlikte parka gittik
Hem yürümüş olduk, hem temiz hava aldık hemde kuşum çok güzel eğlendi
Dönüştede evin bir iki eksiğini alıp eve geçtik
Çok sıcaktı dışarsı ama yinede çok iyi geldi baya rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?