Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sana daha önce bahsetmişmiydim rahmetli dr. ahmet aydının sitesinden. şu an da o site ve form sayfasını asistanları yurutuyor. form sayfasında çok yararlı konular var incele derim. ayrıca ana sayfada çok önemli dosyalaı var hocanın arada takıl oku derim madem merak sardın
http://www.beslenmebulteni.com/

böyle beslenmiyordum ana öğünlerde daha çok yemeğe saldırıyordum ,çözümü ara öğünlerimi çoğaltarak buldum 1 haftaya yakındır bu şekilde besleniyorum. ekmeği ve ana öğünü de azalttım baya bu sayede ,denemek istiyorum bu şekilde 2 hafta.

nasıl istersen, sağlıklı kilo vermeni dilerim. 2 haftaya aramızada alışmış olursun belki bişileri değiştirmeye karar verirsin, biz burdayız

cümleten iyi geceler kızlar
bende kaçtım çocukları yatırıp, eve paspas atıp yatayım artıkın
yarın yeni ve guzel bir gün olsun hepimize

Evet kaptanim gordum baktim inceledim hatta uye olmaya calistim ama beceremedim sonra biraktim disardan takip.ediyorum ama yine

Ama ben senin kadar hirsli azimli degilim canim. Sen bu gidisle benden once mezun olursun
Masallahin var cok heveslisin.

Ya ben dugun telasesinden falan veremem sanki. Cokgeriliyorum. Gerildikce de agzima bir seyler atasim geliyor . her defasinda kendimi engelleyemiyorum malesef

Tamam kaptanim menu bildirimi yapayim. Izinli olayim. Gercekten zorlanirim dugun sirasinda . zaten artidayim su an listeye de giremem. Iyi ki de giremem. Ortalamayi dusurmeyim.
Menu takibini de yaparim ben bu hafta.

Kaynanam alsin onu da artik. Dugun oncesi bohca yapilirmis. O zaman gider aliriz

Bu ara ogunleri aciktigin icin mi yaptin yoksa diyetisyene mi gidiyorsun?
Bu kadar sık yemek iyi degil. Acikmadan yeme bence.

Bugunku menum

Sabah
Misir gevregi ( hic tadi yok onun icin yedim k fleks vs gibi sekerli degil)
Sut

Ara
1 dilim yulafli biskuvi
Maden suyu

Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Yogurt

Su: 1 Litre (esyalarimi yavas yavas toparlamaya basladik. Surahimi de kaldirdik. Onun icin icmedim bugum. Gozumun onunde olmasi lazim. Yarin mutfaktaki surahiyi kaciricam)

Spor: 20 Dakika yuruyus
200 ip atlamaatlama

Yesilcayima da tekrar basladim. Ictim bugun.

Bu ara ogunleri aciktigin icin mi yaptin yoksa diyetisyene mi gidiyorsun?
Bu kadar sık yemek iyi degil. Acikmadan yeme bence.
dikkat edeceğim bundan sonra aslında toplamda yiyecek olarak çok fazla birşet yok sadece sık var ,oda arkadaşım diyet yapıyor diyetisyenle iş yerinde ona uyuyorum ben de

İyi akşamlar arkadaşlarım ...Bugün fazla giremedim çünkü moralim bozuldu oğlum 1.5 yaş aşısı oldu ili gün önce opa asisi çocuk felci asisi yani normalde 6. Ve 18. Aylarda yapılıyor bizim burda ( gaziantep ) salgindan dolayi ogluma 4. Ve 7. Ayında bu aşı yapılıp tamamlandı ama yazarken aşı kartına ikinci dozu yazmamis lar meğer sağlık ocağında da hemsire mız değişmiş goturduk aşıya ve 18 ayda olduğu için hemsire tutmuş çocuk felci aşısini birdaha yapmış ağızdan damla olarak oldu bunların hepsi yazmis oraya ..sonra eve geldik kartları inceleyim dedimki bu nu fark ettim orda oğlum aglayinca ben çıktım görmedim ağızdan damlatttiklarini eşim söyleyince hemen baktım ve cok korktum bir zararı olurmu bu aşının şu saat oldu gözüme uyku girmedi ....birsey olurmu acaba ya varmi bir fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…