Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy herkes yaptı ben kaldım kışlık hazırlıklarında. konserve salça menemen hepsi duruyor daha başlamadım
kolay gelsin afiyetle yiyin işallah

ayyy herkes yaptı ben kaldım kışlık hazırlıklarında. konserve salça menemen hepsi duruyor daha başlamadım
kolay gelsin afiyetle yiyin işallah

Sagol kaptanim :) aslinda biz de bikac hafta sonra yapacaktik daha domatesler yeni yeni cogaldi ama tatil isi cikinca donuste benim okulum acilacagi icin falan simdi yapalim donuste ugrasmayalim dedik siz de yaparsiniz insallah :)

Ilk bikac gun ben de oyleydim ya dizginleyemiyodum kendimi ama sonradan alistim ya bikac gune oturttum duzenimi :) sizin de oyle olur :)

Bugun bende yoğundum valla
Ac kalmaman lazim ama. Siki saglam 3 ofun yaparsan ogun aralarini 4 -5 saat tutarsan acikmazsin tatlim

Sagol kaptanim :) aslinda biz de bikac hafta sonra yapacaktik daha domatesler yeni yeni cogaldi ama tatil isi cikinca donuste benim okulum acilacagi icin falan simdi yapalim donuste ugrasmayalim dedik siz de yaparsiniz insallah :)
Bizim isler karisik annem dugune amasyaya gidecek tam zamaninda. Haftaya bisiler yapimm. Annemde biraz menemenlik yapti ama yetmez bize. Bakalim

Ilk bikac gun ben de oyleydim ya dizginleyemiyodum kendimi ama sonradan alistim ya bikac gune oturttum duzenimi :) sizin de oyle olur :)
Doyurucu 3 ogun aciktirmaz kuzum

Kaptanim bu sonuc listelerini soracaktin unuttun mu
Unutmadim cevap gelmedi du bakam yarin ola hayrola
Kizlar okullarin acilmasi bayram sonrasina kalmis
Bende duydum hem sevindim hem uzuldum

Menu yazayim yeme isi bitti
Sabah kalkinca 6.40 da 2 brd su. 1 bardak sut. 1 armut
Sinra bisilletsurdum ve denize girdim
9.00 da az yumurta peynir fistik
13.30 da etli barbunya 1 kasik makarna yogurt 1 kase tarhana corba
16.00 1 kase yogurt
17 de ofis arkadasina pasta kestik incecik 1 dikim pasta 3 catallikti
18. De havuzda yuzme ve egzersiz dk saymadim
19.30 da taze fasulye salata 4 kasik sebzeli pirinc pilav yogurt
Spor bisiklet ve yuzme heosi toplam 1 saat olmustur

Ya domates çok zor bi iş doğra doğra beni domates tutuyo

Ya domates çok zor bi iş doğra doğra beni domates tutuyo
Ay robot var annemde dograyip tencereye atip pisene kadar bi yandan dograniyo. Pisen hopp kavanoza sonra kapak kapatilip ters cevriliyo cok kolay oluyor
Menun guzel. Aksam protein olsa acikmaman muhtemel olurdu. Acikmadin dimi
Evet canlandik cansum. Sana sorular sormustum ama gecmis yapamiyorsun sanirim

slmmmm hepinize arkadaşlar ,yeni toparlanabildim daha ,eve gel yemek yap yedir içir kızımla vakit geçirdim biraz bıcı bıcı yaptık şimdi oyuna daldı kendi uzattım paylaşıyorum bugünümü
sabah 2 kayısı 2 ceviz 1 brdk ayran
8:30 da işteydim bir sütlü filtre kahve
11:30 4-5 adet kelogs k kraker
öğlen 13:00 fırında 2 tavuk kanat + 2 kaşık bulgur pilavı + 1 kase cacık
16:00 1 şeftali + yarım paket kelogs k kraker
akşam 20:30 5 adet tavuk köfte + 1 kase yoğurt
şimdi türk kahvesi içiyorum kızım uyuyunca spor yapıcam
azalmış mı biraz

İyi akşamlar herkese oğlumun uzuntusunden sonra kendime geldim ve yola devam dedim Menümu paylasiyorum
9.00 da peynir zeytin domates salatalık yumurta ekmek yok ceviz
12.00 bitki cayi
13.00yoğurt içine elma doğrayın
15.00 bitki cayi
18.00 tavuk sote ve salata
19.00 soda
Bugunluk bu kadar
Lokanta kapandı

Neslihancigim canım çok memnun oldum evet tahmin ettiğin gibi memurum bende 28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim oğlum 7 yaşında 2. Sınıfa geçti kızım da bu nisan ayında dünyaya geldi çok şükür verene

Bende hiç bu kadar kilo almamistim hamileligim hariç genişledim çok üzülüyorum bu haftadan itibaren dikkat ediyorum ve spora yüklendim inşallah incelecegim tartiyi çok dikkate almiyorum aslında önemli olan incelmem Aynadaki fit olan görüntüm tabii 60 lar ile fit olamam illaki 50 leri görmek istiyorum göbeğim çok çıktı dar giyemiyorum bacaklarım incedir aslında ama onlar bile kötü görünüyor gözüme canim sende bayaa kilo vermissin tebrik ediyorum sağlık sorunlarını da aşmışsin maşallah diyelim nazar değmesin inşallah hep birlikte istediğimiz vücuda kavuşuruz

Canim tebrik ediyorum gerçekten iyi menü erken kapatmissin lokantayi o ayrı tebrik konusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…