- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.921
ayyy herkes yaptı ben kaldım kışlık hazırlıklarında. konserve salça menemen hepsi duruyorohh ohh ne güzel valla :) benim de annem erken geldi bugün işten belki yürürüz dicem ama zor gözüküyo bugün salça ve menemenlik yapmaya başlicaz da :)) valla kollarımız kopacak gibi gözüküyo dün 50 kilo domates aldı annem ya bunu bi yapalım dedi olmazsa tatil dönüşü bi 30 kilo daha yapıcakmışızyandık valla o yüzden ben şimdilik kaçıyorum hanımlar inşallah akşam yürüyüşe çıkamasak da ben sporumu yapmaya çalışıcam yarın eksilerde çıkabilmek içinn :)
ayyy herkes yaptı ben kaldım kışlık hazırlıklarında. konserve salça menemen hepsi duruyordaha başlamadım
kolay gelsin afiyetle yiyin işallah
slm ,işteyim hala çok yoğundu bugün ama bitti mesai 15 dk sonra gidiyorum evime nasipse. Bugün hem sizin sözünüzü dinledim hem de yoğunluktan çok bir şey yiyemedim :) akşama saldırmazsam yemeklere bugünü iyi kapatacağım inşallah .
Bugun bende yoğundum vallaslm ,işteyim hala çok yoğundu bugün ama bitti mesai 15 dk sonra gidiyorum evime nasipse. Bugün hem sizin sözünüzü dinledim hem de yoğunluktan çok bir şey yiyemedim :) akşama saldırmazsam yemeklere bugünü iyi kapatacağım inşallah .
Bizim isler karisik annem dugune amasyaya gidecek tam zamaninda. Haftaya bisiler yapimm. Annemde biraz menemenlik yapti ama yetmez bize. BakalimSagol kaptanim :) aslinda biz de bikac hafta sonra yapacaktik daha domatesler yeni yeni cogaldi ama tatil isi cikinca donuste benim okulum acilacagi icin falan simdi yapalim donuste ugrasmayalim dedik siz de yaparsiniz insallah :)
Doyurucu 3 ogun aciktirmaz kuzumIlk bikac gun ben de oyleydim ya dizginleyemiyodum kendimi ama sonradan alistim ya bikac gune oturttum duzenimi :) sizin de oyle olur :)
Unutmadim cevap gelmedi du bakam yarin ola hayrolaKaptanim bu sonuc listelerini soracaktin unuttun mu
Bende duydum hem sevindim hem uzuldumKizlar okullarin acilmasi bayram sonrasina kalmis
Ya domates çok zor bi iş doğra doğra beni domates tutuyoSagol kaptanim :) aslinda biz de bikac hafta sonra yapacaktik daha domatesler yeni yeni cogaldi ama tatil isi cikinca donuste benim okulum acilacagi icin falan simdi yapalim donuste ugrasmayalim dedik siz de yaparsiniz insallah :)
Ay robot var annemde dograyip tencereye atip pisene kadar bi yandan dograniyo. Pisen hopp kavanoza sonra kapak kapatilip ters cevriliyo cok kolay oluyorYa domates çok zor bi iş doğra doğra beni domates tutuyo
Menun guzel. Aksam protein olsa acikmaman muhtemel olurdu. Acikmadin dimiMenümü yazayım hemen
Sabah
Yine omletli ve ekmeksiz güzel bir kahvaltı :)
Öğlen
Yoğurt(elma tarçın ceviz çörek otu ve pul biberli )
Akşam
Soğuk çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık kurufasülye
Salata
Yarım dilim ekmek
merhaba biz geldik kararlıyız :)Burası bir canlanmış yeni kızlarla heralde mesajlar artmış tabi yazda bitiyo gerçi benimki yeni başlıyo
EVET TATLIM KİMLER MEZUN OLDU GİTTİ BURADAN
ne işle meşkulsun memursun sanırım. nede yaşıyorusun
ozaman ilk hedefi 60 yapalım ulaşınca ister mezun ederiz ister revize eder devam ederiz okey anlaştık. zaten bu hafta yeni 4 arkadaş aldım takıma hepiniz yeni olunca kaynaşmanızda kolay olur.
bende kendimden bahsedeyim kısaca
ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden
İyi akşamlar herkeseoğlumun uzuntusunden sonra kendime geldim ve yola devam dedim Menümu paylasiyorum
9.00 da peynir zeytin domates salatalık yumurta ekmek yok ceviz
12.00 bitki cayi
13.00yoğurt içine elma doğrayın
15.00 bitki cayi
18.00 tavuk sote ve salata
19.00 soda
Bugunluk bu kadar
Lokanta kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?