Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay var ya aynen ben de öyle bi kere denemiştim light ton balığı töbe dedim sizin gibi bi daha da ağzıma sürmedim yani

Kızlar tebrik ediyorum darısı başıma

İnşallah

eee benmüjdeyle geldim bakın bakalım

Ben de yazayım menümü biraz geçe kaldım gene ama

Sabah
saat 11 buçukta beyaz peynir 1 dilim tam buğday 2 yeşil zeytin domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 3te 1 bardak süt
saat 5te 2 küçük incir biraz üzüm ve 10 tane badem

Öğlen
saat 6 buçukta 1 kase tarhana çorbası 1 şnitzel yanında da 1 kase cacık

saat 9da da 1 bardak şekersiz kırmızı meyveli bitki çayı

su 2 litre
spor bugün yok gene iyice tembelleştim valla cezayı hakettim bence di mi kaptanım yarına bi ceza sporu yaparıma artık :)) yarın hem temizlik var hem de üstüne spor yapıcam artık

benim menuyu görüp örnek almayın bu gun fenaydımmm diyim örenek alanı yakarım gofret yedim

sabah kalkınca su ve kefir
9,00 da biber ve peynirle omlet yumurta+peynir+zeytin+yeşillik+çiğ fıstık
14,00 de taze fasulye+2 kaşık pilav
1 bardak sutlu kahve
18,30 da nedne se acıktım pirinç pilavı sanırım gözüm dondu yemeği değilde gofreti kaçırdım. yemekten ardından 1 kucuk paket gofret yedim. yemekte az barbunya bi turlu bitiremedim :) ve ciger kavurma salatalık
spor 45dk yurume

birsürü alıntı yaptım silindi

bengicim tarhananın sonrasını biliyom, annem yapıyor ama eriğim tarif etmiş aynen öle annemde göz kararı yapar. sen nerelisin yogurtlu yarmalı tarhanadan bahsetmişsin bizim yörenin ben bayılırım. amasyalıyım sen nerden

ay başka ne vardı alıntıda hatırımda kalmadı bi göz atayım çok duyduda sayfa tuhh

bugunku menum

sabah
domates salatalik peynir zeytin ceviz

ogle
bir ksse corba

aksam
zeytinyagli fasulye
salata
ayean

spor
1.5 saat yuruyus

su
2 litre
menu çok guzel sabahöğle proteinsiz olmuş bilerekmi yaptın yelizim

Bende menümü yazayım :)
8.30 biber domates salatalık peynir
12.00 şekersiz Türk Kahvesi
15.00 domatesli bulgur pilavı 4 yemek kaşığı yanında 1 kase yoğurt
19.00 1 elma + galeta
3 lt su
beslenme yok açkalmışsın dikkat lutfen sağlığımızı kaybetmeyelim
mesela sabah menune yumurta ve çiğ 1 avuç çerez yakışır ve besleyici olurdu
öğlen sadece karbonhidrat olmuş, direk yağ depolanmış, yanında sebze yada protein yemeği olmalıydı
akşam meyve şekeri ve yannda gene karbonhidrat almışsın, yine insülin zıplamış yağ deposuna dönüşme riski yuksek
yine akşam bol sebze salatası yanında sebze yemeği olmalıydı
beslenme açısından önerim bunlar
kalori hesabı yapıyorsan bu kalıcı olmaz, beslenme duzeni kurmaya çalış kuzum

Baya bir hırs yaptım canım ben anladım ki ben aç kalarak veriyorum 6 ogunlu diyetlerde çok çok zor veriyorum.. bende kıstim iyice yemenden :)

aman diyim kuzum, ne yaparsan yap hucrelerini aç bırakma ne olur, sonra bir ton sağlık sorununla karşılaşırsın, burdan birçok kişi kan değerini altust edip gitti ne olur beslenmeye dikkat edin. sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermek olsun amacımız. bak geçmişte sağlıklı zayıflama ile ilgili paylaşımlar yaptık okudunmu. oku olurmu ne kapsan kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…