Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ara öğün acıkmadıkça şart değil tatlım. ama acıkıyorsan emzirdiğin için yapabilirsin
menun guzel 2 öğün tercihim şahsen sağlıklı buldum, yeterince sıvı tuketmişsin. menulerde saat yazın kızlar oldumu

Canım buldum 29 Nisan 2014de ayrılmışsın izne ayrılmışsın
oh bayada olmuş yarın bakayım etabına

Ya maşallah burada kimse ekmek yemiyor heralde ben sabahları yiyorum sadece ama yiyorum işte (
ekmek yememek değil de önemli olan yerine koyduğumuz sağlıklı karbonhidratı yeterince tuketmek aslolan. ekmek rafine biz ekmek yerine bulgur, çiğ çerez filan yiyoruz. ekmeği bırakacaksan sağlıklı karbonhidrat tuketmelisin, beslenme açısından önemli enerji kaynagı çünki

Yaptım canım umarım olmuştur
maşallah 1 gunde mı vedin o kiloyu anlamadım aaaa

hiç bişi yapamıyorsan gunde 3 kere nabzı hızlandır yerinde ip atla hopla 130 ar tane denizim tembelleşme kaldır totoyu bakimm
yarına 3 mil lesli temizlikle yap bakalım bu ceza menundeki saatler için daha çok. gene geç kalkmışız

Bence gayet az yemissin sen de canim. Iyi yani

Kahvaltıyı geç yapmanın bi zararı oluyo mu? çünkü ben hem erken uyanamıyorum fazla gerçi bugün 10da uyandım tartılmak için ama burda mesajları okumaktan ancak 11 buçukta yapabildim kahvaltımı hem de sabah çok erken yesem bu defa heralde 2 öğün yetmez 3e çıkar yani hem akşamı da erken kapatıyorum bu şekilde? bi de bişey dicem okula başlayınca büyük ihtimal öğünüm 3e çıkacak gibi geliyo bana çünkü sabah 7 buçukta kahvaltı yapıp sonra taa 5te falan ikinci öğün yapsam ölürüm heralde derslerden bişey anlamam

Günaydın kizlarakşam giremedim misafirlerin vardi. Menü
Sabah. Bitane muz bikaç erik
Öğle. Kahvaltı yaptım
Ara da bi fincan kahve elma
Aksam. 3 tane dolma cacık
Misafirler geldiğinde ince bi dilim dondurma yedim

günaydınnnnn arkadaşlar ,mutlu hafta sonları hepinize...
Akşam giremedim ,toparlanamadım birtürlü.
dün ki menümü yazıyorum ;
sabah 8:30 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
saat 10:00 sütlü hazır kahve
ara 11:30 1 salatalık
öğlen 12:30 2 kaşık zeytinyağlı pırasa + 1 dilim ekmek + 1 kase yoğurt
akşamüstü ara 17:00 2 kuru kayısı + 1 ceviz + 1 sütlü hazır kahve
akşam 20:30 kahvaltı yaptık 2 dilim ekmek + 1 haşlanmış yumurta + salatalık domates

gece 11:30 ece sancak uyudu spor ; 10 defa 3 set squat + 50 dk pilates

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Dün gece lodostanmıdır nedir felaket başım ağrıdı sabaha karşı uyudum ama yinede erken uyandım
Eşim küçük kuzuylada Eminönüne inince bende hemen sizlere bakayım dedim
Birazdanda duşumu alırım rahat rahat ( küçük kuşum ne zaman duşa girsem kapıya yapışır benide yıka diye )

Bu arada yarında Arkadaşlarla Edirneye ciğer yemeğe gidecekmişiz hiçte sevmem ama maksat gezmek olsun üstelik eşimede dedim kusura bakma ben asla liste dışına çıkmam ona göre diye sonuçta cumaya takım halinde birinci olacağız o yüzden çoook güzel bir rakam için kaçamaksız geçirmem lazım

Kızlarrrrrrrrrrrrr bu arada 3.cülüğünüzü tebrik ediyorum
Hepiniz bu hafta çok iyi iş çıkardınız ve azimiz daim olur inşallah
Bizde kılpayı 4.cü olduk ama inşallah haftaya birincilikte gözümüz var

Kilolar gitsinde varsın derece olmasın

ben ciğere bayılırım hele yaprak ciğer yapan yer olurs kaçırmam bol gez bakalım
teşekkürler cnm darısı başınıza bizimde 1. likte gözümüz var

yok bi sakıncası sadece erken kalkan yol alır misali imrendim

Selamlar Neslişimin melekleri tebrik ederim 3.lüğünüz kutlu azminiz daim olsun güzeller
sağol damlam

Günaydın kizlarakşam giremedim misafirlerin vardi. Menü
Sabah. Bitane muz bikaç erik
Öğle. Kahvaltı yaptım
Ara da bi fincan kahve elma
Aksam. 3 tane dolma cacık
Misafirler geldiğinde ince bi dilim dondurma yedim
meyvelerle tarçın ve süt tuket kuzum az da çiğ çerez.
kahvaltıda ne vardı ayrıntı istiyorum
menun guzel dengeli. dondurmayı da cuma kaçamağı saydım haftada 1 den fazla izin yok kaçamağa

menun dengeli tatlım. kahvelerde şeker varmı. birde süt tozu turevleri zararlı yerine gerçek gunluk sutle hazırla kahveni tercihim t. kahvesi
sporuna bayıldımm maşallah

hafta sonu kızımı denize götüreceğim birazdan ,çok kaçırmamayı umud ediyorum hafta sonları program yoğun oluyor bizim ,bütün planlarımızı cumartesi pazara sığdırmaya çalışıyoruz
sakın kaçırmaaaaaaaa sağlığını düşün yeme bitanem
bol yuzmeler. bende yarın sabah kahvaltımızı hazırlayıp kızımı ve arkadaşını götürcem öğleye kadar.

Hadi bakalım iyi olsan kazansın
Bu hafta kızlar savaş boyalarını çıkardılar ortaya hatta 4. takımlada kızları daha çok gaza getirmek için yarış içinde yarış yapacağız Birincilik bakalım kimin olacak

Fıstık benim olacak Vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı

Hemen bakıyorum canım bulmaya çalışırım

Son düzenleme:

Anlaşılan bu hafta sıkı bi rekabet olucaaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…