Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hangi veliyle konussam cocuklarin koltuklarin tepesinden inmedigini asiri aktif olduklarini soyluyorlar iste hepsi bu asiri sekerli gidalar yuzunden benim cocuklarim ayda yilda bir cips yer oda nefisleri korersin diye hamburger onceden aliyordum ama artik almiyorum yine nefisleri korersin diye evde kendim yapiyorum cikolata yiyorlar ama onada bi care bulmaya calisicam hergun bi kare bitter cikolata gibi buyuk kizim okulda yedigi halde eve gelir anne canim tatli istiyo der e okulda yemissin deyip vermem ama butun gun basimin etini yer bunada care bulmama lazim bide cok meyve severler ama aksam yemezler ay cok uzattim ama kaptanimin onerilerini bekliyorum

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]

Dünki menülerini herkes paylaşmıştı di mi?​

Son düzenleme:

Ayy valla ben de çok sevindim bu habere çünkü ben de ilkokula kadar zayıftım ilkokula başlayınca o saçma sapan içecekler şekerler çikolatalar abur cuburlar hep kilo aldırdı bana bunun önlenmesi çok iyi olmuş artık

Meyve ben de çok seviyorum yiyorum ama akşamları bıraktım artık sadece öğlen arasında yiyorum :) siz pek yemiyosunuz sanırım di mi? kaptanım da çok yemiyo menülerinde pek meyve görmedim diye hatırlıyorum ama yemek lazım arada di mi?

ben çocukların kantininde bu işin bekçisi olacağım kesin. çocukları uzak tutmakta zorlanıyordum şükürler olsun
Bende kesinlikle peşinde olacağım bu işin ...kızıma hergun alma diye tembih ediyordum ..cokk güzel oldu valla .. kuruyemiş alsınlar meyve alsınlar oh oh :) ve kantini sürekli ziyaret edeceğim ...

Meyve gelmesi iyi olmus kantinlere. Ama yikama temizleme islemini iyi yaparlar umarim.

Benim kardesimin okulunda da para getirme gunu vardi. Sirf her gun her gun kantine dadanmasinlar diye. Ama tabi herkes uygulamiyordu. Para getirip alip yiyenleri gordukce canlari cekiyordu cocuklarin vs.

Iyi olmus kalktigi.

Benim kızım cips çikolatayi kolayı çok severdi bende oturdum birgün internetten bunların zararları hakkında ve İçerikleri hakkında bilgi cikarttim tabi sayfalarca oldu bu bak kızım dedim ne kadar zararliymış yaza yaza bitirememisler dedim ve onun anlayacağı dilde ona bilimsel verileri okudum ve ınanki o oldu ...böyle etkili olacağını bilmiyordum .. anında kesildi ... markette herkes cips şeker çikolata alır biz cesit cesit meyve kuruyemiş alıyoruz :) kendi tek tek seçiyor bir meyveden bir tane bir meyveden iki tane aliyor bunlar kendinin oluyor biz karışmıyoruz da yemiyoruz da :) anaokulundaydi bunu yaptığımda şimdi 3 e gidiyor ve her zararlı yiyeceğin haberini kendine okutuyor um :) kendide arkadaşlarına anlatiyor

canim yedigimde yaziyorum onceki listelerimde vardi ama cok asigi degilim yani evde olmasa.aramam ama sansina bugun yedim meyve aksam listemde gorursun

ay ne guzel masallah benim ortanca o kadar degilde buyukte cok fazla abur cubur yeme istegi bakalim ufaklik nasil olacak

benim oğlumda var dikkat eksikliği. yazın dondurmayla yırtıyorum, onuda asla hazır almıyorum. burda dondurmacımız var meşhur kendi yapar kiloyla alırım evde 1 öğün yerler.
çikolatadan uzak tutmak ne mumkun gene benim oğlan meyve yemiyor bi yese ah yese muz ve elmadan başka yemez
önerim. bitter çikolata kalıpları var onlardan edinin birde ben keke zeytinyağı, tereyağı ve kakao yağı kullanıyorum. evde hiç değilse katkısız bişiler yapabilioyorum ama markettende çikolata almıyorum desem yalanolur. malesef.
ipekhanım çifliğinden bahsetmiştim bi ara. pınar hanım çikolatada uretiyor, alışveriş yaptığımda biraz stokluyorum ama kargoyla herzaman sipariş edemiyorum ordanda.
yani elden geldiğince

ben meyveyi sadece sabah kahvaltısında yersem yerim. misal bugun kahvaltım çerez+süt+2 dağ armudu idi :)
meyveden gelen fruktoz şekerinide öğlene kadar tuketmek lazım.

Bende kesinlikle peşinde olacağım bu işin ...kızıma hergun alma diye tembih ediyordum ..cokk güzel oldu valla .. kuruyemiş alsınlar meyve alsınlar oh oh :) ve kantini sürekli ziyaret edeceğim ...

tüm anneler bekçisi olmalıyız bireysel olarak.

BAKIN 2 SENE ÖNCE GDO KATKILARI ve mısır şurubu İÇİN İMZA KAMPANYASI YAPTIK. NES...., DANO......, ÜLK....
MARKALARINA MAİL ATTIK VE GDO GİRİŞİNE ENGEL OLDUK. AMA
dun haber yayınlandı . sağlık bakanlığı mısır şurubu yasaklamış ama GDO lu katkılar geliyormuş hazır büsküvi, tatlı, çikolatalara. bu mısır şurubundanda tehlikeli. dememe o ki bireysel çabalaıyın, sağlık bakanlığına bile tam guvenmeyin
evde kek, poğaça yapmak bile bunları yedirmekten bi nebze iyidir.

ben azıklarını evden koyyorum, para vermiyorum, kantine yaklaştırmıyorum

bide kis meyvelerini sevmiyorum ben elma agzima surmem yanimda bile yedirtmem

benim kıza arkadaşları sağlık bekçisi adını takmışlar fen öğretmenine konu açıldığında sağlıklı beslenme nutku bile veriyormuş
oğlumada içimizde küçük balıklar var , bunu yersen onlar zarar görür. onların adına hücre denir. onları korumazsak hasta oluruz diyip anlatıyorum.
allahtan söz dinlerler sağlık konusunda. bide çikolatadan uzak tutabilsem. aslında 1 sene başardım evde kendim bişiler yaparak ama süreklilik kazandıramadım buna

Benimde kızıma sağlıkci diyorlar asagida oynarken kimse yanında cips yemiyor köşeyi dönüyorlar yiyip geliyorlarmis :)

Ayy yeni oturdum cook yoruldum bugün ..konserve domates ve tarhana yaptım... Çocuklar babalarıyla havuza gittiler bende rahat rahat bitirdim islerimi :) bitki cayi da yaparsam şimdi benden iyisi yook spora hiç gücüm kalmadı sanki benim ne yapsamki

Bugünkü Menüm
08.00 peynir domates salatalık maydanoz
10.00 bitki cayi
13.00 3 tane köfte salata sirkeli
15.00 bitki cayi
18.00 zeytin yagki kabak yemeği
20.00 Türk Kahvesi şekersiz
Eşim pasta almıştı bugün kestik onlar yedi ama ben yemedim
Kendimi tebrik ediyoruuummm

bugunku menum

sabah 8 de
domates salatalik peynir zeytin bir dilim ananas

ogle 12.30
corekotlu peynirli cevizli coban salata
ayran 2 tane incir

aksam 17.30
kiymalu patates salata ayran

spor
yok

su
2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…