Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de seni tebrik ediyorum iradenin önünde saygıyla egiliyorum menü de gayet güzel ekmek yok

Tamam canım benim çok sıkı tutuyorum işi umarım yaklaşırim o kiloya 62 keşke güzel kilodaymisim be :)

Bugunku menum

11.00
3 dilim sucuk
Peynir
ZeytinZeytin
Domates
Salatalik

15.00
1 madlen bitter cikolatacikolata
Yesil cay

18.00
2 yemek kasigi makarna
Salata
YogurtYogurt
1 dilim karpuz

Su:1 litre
Spor 200 ip atlama.

Kendi kendine kelime tekrari yapiyor program ya. Cozum bulamadim bir turlu. Idare edin beni

Ben de paylaşayım menümü :)

Sabah
saat 11de beyaz peynir yanında bi avuç ceviz ve badem domates salatalık 1 yeşil zeytin 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 3te 1 bardak sütlü Türk kahvesi :) değişik oluyomuş bi deneyim dedim hoşuma gitti :) yanında dondurmamı yedim

Öğlen
saat 7 buçukta 1 kase domates çorbası 3 köfte 4 kaşık fasülye yemeği yanında salata ve cacık son öğün biraz abarttım ama ara öğünden sonra baya acıkmıştım ancak bu saatte yiyebildim o yüzden de biraz çok yedim sanırım

su 2 litre
spor 100 ip 100er bel çevirme ve sağa sola kıvrılma hareketi
bugün leslie yapamadım fırsat olmadı yarın yapıcam ama :)

Canim iyi gidiyorsun ama suyu biraz arttir hazır havalar sicakken iyi icililiyor :)

Canim dediğin gibi akşam biraz fazla olmus cacık salata aynı şeyler birisini tercih etseydin keşke ama spor iyi Tebrikler

Meraba kızlar hepinize günaydın
Kaptanım ben şimdi bişey söyliycem bu akşam 6 da yola çıkıp manavgata otele gidicez 1 hafta kalıcaz bu bir haftada telden ve intten uzak kalmak istiyorum acaba bir hafta izine ayrılabilirmiyim yada bu haftalık menü paylaşmıyım sadece cuma kilo bildirimi yapyım olur mu yani siz nasıl uygun görürseniz sadece 1 hafta denize gireceğim için telle içli dışlı olmak istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…