- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.241
Tamam cansum cumaya kadar mesaj ve menuden muhafsin bildirime gel muhakkak 13.00 e kadar olmadi persembeden bildirim yap kuzum iyi tatiller bol eglencelerMeraba kızlar hepinize günaydın
Kaptanım ben şimdi bişey söyliycem bu akşam 6 da yola çıkıp manavgata otele gidicez 1 hafta kalıcaz bu bir haftada telden ve intten uzak kalmak istiyorum acaba bir hafta izine ayrılabilirmiyim yada bu haftalık menü paylaşmıyım sadece cuma kilo bildirimi yapyım olur mu yani siz nasıl uygun görürsenizsadece 1 hafta denize gireceğim için telle içli dışlı olmak istemiyorum :)
Vavvvvv guzel hedef yapta bildir bakalimGünaydın kızlar bugün kendime 1000 ip atlama hedefi koydum bakalım yapabilecekmiyim ://
Enziriyorsun dimi bununda avantaji buyuk.RengarenkNesli canım yemeyi bir anda kesince düşmüşum 67 ye ben çok fazla yiyordum da azaltinca direk fark etti :)
Masallah canimBugünkü Menüm
08.00 peynir domates salatalık maydanoz
10.00 bitki cayi
13.00 3 tane köfte salata sirkeli
15.00 bitki cayi
18.00 zeytin yagki kabak yemeği
20.00 Türk Kahvesi şekersiz
Eşim pasta almıştı bugün kestik onlar yedi ama ben yemedim
Kendimi tebrik ediyoruuummm
Kolay gelsin :)Kizlarrrr iyi pazarlar
Dun aksam arkadasa gittik 1 de donduk. Sabahta kizim ve arkadasini denize irdanda kahvaltiya goturdum simdi geldik eve. Ne var ne yok sizde. Bugun tek tatil.gunum birazda ev isi camasirim var halledip gene gelirim optum siziiii
Oooo süper valla kek börege Hayır demek :) hepsi bize bol eksi olarak geri dönecek inanıyorum bunaMasallah canim
Bende aksam arkadasta agzima bisi surmedim. Sadece hatri icin 1 avuc ici karisik cerez yedim. Ne kek ne borek ne meyve agzima surmedim. Bizimle gurur duyyorum. Simdiden CUMA HEYECANIM sardi.
Canim iyi gidiyorsun ama suyu biraz arttir hazır havalar sicakken iyi icililiyor :)
Günaydın kızlar bugün kendime 1000 ip atlama hedefi koydum bakalım yapabilecekmiyim ://
Meraba kızlar hepinize günaydın
Kaptanım ben şimdi bişey söyliycem bu akşam 6 da yola çıkıp manavgata otele gidicez 1 hafta kalıcaz bu bir haftada telden ve intten uzak kalmak istiyorum acaba bir hafta izine ayrılabilirmiyim yada bu haftalık menü paylaşmıyım sadece cuma kilo bildirimi yapyım olur mu yani siz nasıl uygun görürsenizsadece 1 hafta denize gireceğim için telle içli dışlı olmak istemiyorum :)
Hava boyle degilken cok daha guzel iciyordum ben suyu. Sicakta su icer icmez terledigim icin icmez oldum artik. Cok terleyen bir yapim var ve nefret ediyorum terlemekten
Ay hadi ben de gaza geldim bak. Ayni hedefi ben de kendime koydum
Iyi tatiller canim
Aman kilo alip gelme
Herkes paylasacak menude eksik gunlerine bakip. Ben simdi yazdim. Az coxuklarin yanina havuza indim bende size bakim dedimRengarenkNesli kaptanım siz menünüzü paylaştınız mı dün ben göremedim belki gözümden kaçmıştır o yüzden boş bıraktım cocolate ve nillhan da paylaşmadı sanırım onları da boş bıraktım bir de cansuyu listeden çıkarayım mı hani bu hafta menü paylaşımı yapmicaksa ya da öyle dursun doldurmayım mı?
Ben de mezun olayim artik kafama koydum. Cuma heyecanim geri geldi erisin yaglarOooo süper valla kek börege Hayır demek :) hepsi bize bol eksi olarak geri dönecek inanıyorum bunakafamiza koyduk ıncecik olacagizzz
Hava boyle degilken cok daha guzel iciyordum ben suyu. Sicakta su icer icmez terledigim icin icmez oldum artik. Cok terleyen bir yapim var ve nefret ediyorum terlemekten
Ay hadi ben de gaza geldim bak. Ayni hedefi ben de kendime koydum
Iyi tatiller canim
Aman kilo alip gelme
Ayy ben de aynı senin gibiyim ya çok terleyen bi yapım var ve nefret ediyorum yani 2 adım yürüsem bi merdiven çıksam hemen terliyorum ama hala bi çözüm bulabilmiş değilim
bu arada ben de hedef koydum ya 1000 olmasa bile atlayabildiğim kadar atlicam bakalım kim kaç yapıcakbi de cezam var tabi leslie yapıcam hadi hayırlısı
Ben de mezun olayim artik kafama koydum. Cuma heyecanim geri geldi erisin yaglar
Terlemek saglikli olmanin belirtisi olsun varsin terleyelim dus aliriz ama bol su hatta mineralli su icmeyi aksatmayin yazin
Saolun kaptanım :)Tamam cansum cumaya kadar mesaj ve menuden muhafsin bildirime gel muhakkak 13.00 e kadar olmadi persembeden bildirim yap kuzum iyi tatiller bol eglenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?