Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr iyi pazarlar
Dun aksam arkadasa gittik 1 de donduk. Sabahta kizim ve arkadasini denize irdanda kahvaltiya goturdum simdi geldik eve. Ne var ne yok sizde. Bugun tek tatil.gunum birazda ev isi camasirim var halledip gene gelirim optum siziiii

Tamam cansum cumaya kadar mesaj ve menuden muhafsin bildirime gel muhakkak 13.00 e kadar olmadi persembeden bildirim yap kuzum iyi tatiller bol eglenceler

Masallah canim
Bende aksam arkadasta agzima bisi surmedim. Sadece hatri icin 1 avuc ici karisik cerez yedim. Ne kek ne borek ne meyve agzima surmedim. Bizimle gurur duyyorum. Simdiden CUMA HEYECANIM sardi.

Kizlarrrr iyi pazarlar
Dun aksam arkadasa gittik 1 de donduk. Sabahta kizim ve arkadasini denize irdanda kahvaltiya goturdum simdi geldik eve. Ne var ne yok sizde. Bugun tek tatil.gunum birazda ev isi camasirim var halledip gene gelirim optum siziiii
Kolay gelsin :)

Masallah canim
Bende aksam arkadasta agzima bisi surmedim. Sadece hatri icin 1 avuc ici karisik cerez yedim. Ne kek ne borek ne meyve agzima surmedim. Bizimle gurur duyyorum. Simdiden CUMA HEYECANIM sardi.
Oooo süper valla kek börege Hayır demek :) hepsi bize bol eksi olarak geri dönecek inanıyorum buna kafamiza koyduk ıncecik olacagizzz

Canim iyi gidiyorsun ama suyu biraz arttir hazır havalar sicakken iyi icililiyor :)

Hava boyle degilken cok daha guzel iciyordum ben suyu. Sicakta su icer icmez terledigim icin icmez oldum artik. Cok terleyen bir yapim var ve nefret ediyorum terlemekten

Günaydın kızlar bugün kendime 1000 ip atlama hedefi koydum bakalım yapabilecekmiyim ://

Ay hadi ben de gaza geldim bak. Ayni hedefi ben de kendime koydum

Iyi tatiller canim
Aman kilo alip gelme

Ayy ben de aynı senin gibiyim ya çok terleyen bi yapım var ve nefret ediyorum yani 2 adım yürüsem bi merdiven çıksam hemen terliyorum ama hala bi çözüm bulabilmiş değilim

bu arada ben de hedef koydum ya 1000 olmasa bile atlayabildiğim kadar atlicam bakalım kim kaç yapıcak bi de cezam var tabi leslie yapıcam hadi hayırlısı

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

RengarenkNesli kaptanım siz menünüzü paylaştınız mı dün ben göremedim belki gözümden kaçmıştır o yüzden boş bıraktım cocolate ve nillhan da paylaşmadı sanırım onları da boş bıraktım bir de cansuyu listeden çıkarayım mı hani bu hafta menü paylaşımı yapmicaksa ya da öyle dursun doldurmayım mı?

C.tesi menum
Sabh kalkinca kefir ve su
9.30 da 2 armut tarcinla
11.00 de 4 kasik taze fasulye atistirdim
14.30 da kiymali patlican salata
19.00 da 4 bol kiymali az pirincli dolma cacik ve yesillik
Spor 30 +30 dk dan 1 saat 2 set yurume 10dk karin egzersizi

Herkes paylasacak menude eksik gunlerine bakip. Ben simdi yazdim. Az coxuklarin yanina havuza indim bende size bakim dedim

Oooo süper valla kek börege Hayır demek :) hepsi bize bol eksi olarak geri dönecek inanıyorum buna kafamiza koyduk ıncecik olacagizzz
Ben de mezun olayim artik kafama koydum. Cuma heyecanim geri geldi erisin yaglar

Terlemek saglikli olmanin belirtisi olsun varsin terleyelim dus aliriz ama bol su hatta mineralli su icmeyi aksatmayin yazin

Aynen oyle. Istanbulda cok daha fenaydim. Allahtan konyanin havasi kuru. Nem olunca otururken terliyordum orda ben. Yazin yasanmaz istanbulda bence.

Bir sayi belirlebence. Daha iyi motive eder

Ben de mezun olayim artik kafama koydum. Cuma heyecanim geri geldi erisin yaglar

Terlemek saglikli olmanin belirtisi olsun varsin terleyelim dus aliriz ama bol su hatta mineralli su icmeyi aksatmayin yazin

Gunde 3 sise maden suyu icesim geliyor benim bu sicaklarda serin serin. Ama su icesim gelmiyor malesef. Suyu da severim halbuki neden boyle oldum anlamadim

slmm kızlar ,dün öğlenden itibaren giremedim hiç nete bugünde dışardayım hafta içi çalıştığım için hafta sonu benim böyle bir sorunum olacak galiba istiyorsanız çıkabilirim,hafta sonları eşim çocuğum ve arkadaşlarım ile oluyorum zamanım olmuyor hiç net için.
cumartesi menü :
sahah 08:00 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + domates +salatalık
ara 10:30 1 sütlü hazır kahve
öğleden sonra 14:00-16:00 arası arkdaşlarla plajdaydım 2 bira + patates kızartması 4-5 adet
akşam 21:00 çorba + cacık + 2 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…