Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben cumarteside pazarıda yazdım

PZARTESİ : SABAH: Bİ kase yoğurt bi dilim tambuğday ekmeği bi tane yumurta
ÖĞLE: Sebzeli bulgur pilavı yanına salata
Akşam: tavuklu bezelyeli yemek . yoğurt bi dilim tam bugday ekmeği
aralarda 2 elma . kuru kayısı incir 2 tane ceviz yedim.
spor : 45dk yürüdüm. göbek için plates touyla mekik çekiyorum 100 defa

Son düzenleme:

Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzuna ....Aminnnnn
Kızın iyi olsun da gerisi önemli değil dediğin gibi başka zaman yine katılabilirsin nasılsa takıma

Noldu cikolatam. Bebegine acil sifalar dilerim. Takima katilmiyacakmisin gecici bi suremi yoksun kuzum bilgi verirmisin

menu dengeli tatlım

tamam canım, neslihan yazmıştı diye hatırlıyorum

maşallah nazarrr

sporlar super. 1 lahmacun yeterli olmuş dengeli kuzum

ahahah denizimona öğle deme akşam de bidahakine, arayada öğlen diyebilirsin maşallah menu super

Ne güzel ya maşallah :) valla imreniyorum benim de şöyle bebişim olsa diye ya ben baya aile düşkünüyümdür de kendi bebeğim de olsun çok istiyorum inşallah Allah kısmet ederse ilerde
allah tum kadınlara anneliği tattırsın, sende tadarsın kuzum merak etme

Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineee
benzer bir çok kitapta ben okudum, beynimde hepsi.

neslihanım maşallah menun guzel kuzum dengeli. gun içinde yoğunmusun sohbete bekliyoruz senide daha ii tanımak için

teşekkür ederim ,

ishal baya kötü ateşli ,hastaneye gidip geliyoruz ,mikrop kapmış.
çok geçmiş olsun bitanem. bebişle ilgilen ama bizi ihmal etme. bu ara salgın var diğer topikte arkadaş oğluyla atlattı 3kg kaybetip geçen hafta birinci oldu hastalık yuzunden. saracoğlunun karanfil kürünü dene istersen bir. acil şifalar

dun akşam uğrayamadım kızlar. eşim elinde 8kg domatesle geldi. taşeronları bahçeden getirmiş, bende akşam 1 saat yurumeye kaçırdıktan sonra eşimle yardımlaşıp domatesleri kışlık melemen yaptım gelemedim akşam.
dunkı menumu yazayım
sabah: peynirli omlet ceviz zeytin
öğle türlü+2kaşık pirinç pilav
akşam 1 kasey yoğurt salata+köy tavugu sebzeli+2 kaşık yarma pilavı+1dlm ekmek
spor: sabah 15dk plates
akşam 1 saat yurume+15dk yuzme
su gene 4lt den fazladır. çok seviyorum susuz yaşayamam ben :)

bu arada sabah geldim benim bilgisayarda banununkinden halli değil takozlukta. çalışmadı nesi var bakiyim, arkadaşın masasına oturdum oda gelir az sonra. pc mi hayata döndürürsem gelirim değilse bugun cepten idare

gunaydin kizlar
cocolate cok gecmis olsun canim
kaptanim afiyet olsun valla ben bu konuda bieaz tembelim gerci yapsam koyacak yermde yok bidik sagolsun mutfak dolap ve cekmecelerinin icindeki herseyi karistirdigi icin alt taraftakiler hep ust dolaplara tasindi zararsiz 1 2 bisey kaldi sadece guya acmasin diye kilit aldim ama bikac ay idarw etti bizi buyuyup anlayinca nasil acilacagini heryerin kilidini kirdi cani sagolsun napalim

Buzluga fasulye filan koysaydin bidiga lazim olur kisin. Valla bende nere bulsam doldurucam. Sanirim en ideal ayakkabidolabini bosaltip oraya istiflerim. Daha yapmam lazim domateste fasulyede. Ben yemiyorum mevsimi olmayan seyleri. Bide para verip kendimizi zehirlemeyelim dimi.

Ya oc acilmiyo kizlar yollucam bilgisayarciya telden idare ediyorum simdi

Bizim eski takim 6. Takimin hamarat kizlari soda sisesine meyvesuyu bile yaptilar. Bende az tembbellik etmedim benimde yaomam lazim. Soda siselerinin kapak ve kapama aleti satiliyomus bi ondan edineyim sise biriktirdim bu pazar baslarim ufaktan kismet bakalim

Ben dun aksam havuzdan sonra usuttum sanirim. Esim klima acmisti korunmaya valistim ama az gogsum agriyo sol trafim yuzum agriyo ve burnum akiyo isallah kotulemem ya yaz gribi cekilemz hic pofff

Maşallah ya inşallah süper süper eksiler olur bu hafta da tartıda

Aynen kaptanım benim de komiğime gidiyodu zaten öğlen yazıyorum akşamın 5inde 6sında olmazsa 1. öğün 2. öğün falan yaparım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…