- 28 Nisan 2011
- 85
- 131
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.381
canım ben cumarteside pazarıda yazdım[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
geçmiş olsun canım . nesi varkızlar günaydın ,kızım baya hasta onunla ilgileniyorum ,birkaç gün maalesef giremeyeceğim internete ,başka zaman yine katılabilirim belki aranıza ,teşekkür ediyorum desteğiniz için ,iyi kilo vermeler hepinize.
ishal baya kötü ateşli ,hastaneye gidip geliyoruz ,mikrop kapmış.geçmiş olsun canım . nesi var
kızlar günaydın ,kızım baya hasta onunla ilgileniyorum ,birkaç gün maalesef giremeyeceğim internete ,başka zaman yine katılabilirim belki aranıza ,teşekkür ediyorum desteğiniz için ,iyi kilo vermeler hepinize.
Noldu cikolatam. Bebegine acil sifalar dilerim. Takima katilmiyacakmisin gecici bi suremi yoksun kuzum bilgi verirmisinkızlar günaydın ,kızım baya hasta onunla ilgileniyorum ,birkaç gün maalesef giremeyeceğim internete ,başka zaman yine katılabilirim belki aranıza ,teşekkür ediyorum desteğiniz için ,iyi kilo vermeler hepinize.
menu dengeli tatlımİyi akşamlar kızlaarNasılsıniz bakalım...ben aynen devam bugünkü menum
09.00 Musli süt ceviz tarçın
11.00 bitki cayi
14.00 domatesli bulgur pilavı yarım tabak 1 bardak ayran turşu
16.00 yeşil çay
19.00 1 kase tarhana çorbası kozlenmis patlıcan salatası
3.5 lt su
Spor henuz yapmadım bebişim durmuyor bugün huzursuz ...onu uyuttuk tan sonra yapacağım bişeyler
tamam canım, neslihan yazmıştı diye hatırlıyorumRengarenkNesli kaptanım benim takip edebildiğim kadarıyla durum bu menülerde geriye dönerek bakıp doldurdum ama gözümden kaçan varsa arkadaşlarım kusura bakmasın kesin olarak menü yazılmamış olanlara da bunu koyuyoduk sanırım di mi onu sonradan eklicem
maşallah nazarrrbugunku menum
sabah
domates salatalik peynir omlet
ogle
zeytinyagli barbunya syran
aksam
zeytinyaglu pstlican birazda ogleden kalan barbunya salata ayran
spor
100 ip atlama
5 dk bolgesel calisma
2 saat yuruyus
sabah 1 saat kizlarla yurumustuk aksamda esimle yuruduk
su
2 litre
sporlar super. 1 lahmacun yeterli olmuş dengeli kuzumBugünkü menum
Sabah 11.00 patlıcan biber kavurma yoğurt 1 yumurtanın sarısı biber çay 1 dilim kepek ekmek
Öğle 16.00 patlıcan biber kavurma yoğurt
Ara 5 hurma 8 tane fındık
Akşam 20.00 1 lahmacun salata 1 bardak salgam (yememeliydim ama eşim getirmiş o yedi benimde canım istedi Üzgünüm çok
spor 45 dakika Leslie 4 mil
1000 ip atlama
Plank yaptım bugün azcık
squat yaptım 10 tane
mekik çekeceğim daha inşallah
Su 4 litre
ahahah denizimona öğle deme akşam de bidahakine, arayada öğlen diyebilirsinBen de menümü paylaşayım hazır gelmişken :)
Sabah
saat 9 buçukta beyaz peynir 1 avuç ceviz yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
saat 11de çıktım evden okula uğradım sonra da 1 saate yakın dolaştım kızılayda hazır gitmişken ancak geldim eve 3 gibi
Ara
saat 3te aslında acayip acıkmıştım ama kendime süper bi meyve salatası yaptımeve gelince canım muz çekti aslında sadece muz yicektim ama masanın üstünde binbir çeşit meyveyi görünce dayanamadım yarım muz 2 dilim şeftali 1 dilim armut ve 5-6 tane de üzüm yedim hepsinden azar azar koydum yanında da yarım bardak süt içebildim evde sütümüz kalmamış malesef kalanı içebildim tabi bitirdim ben
Öğlen
saat 7de 1 kase domates çorbası 1 şnitzel yanında 1 biber dolması valla dolma annem 2 tane ayırmış da ben yemedim bi tane yedim :) yanında da biraz salata yedim
saat 8de 1 bardak şekersiz karışık meyveli bitki çayı içtim
su 2 litre
spor da 1 saat kadar yürüyüş
allah tum kadınlara anneliği tattırsın, sende tadarsın kuzum merak etmeNe güzel ya maşallah :)valla imreniyorum benim de şöyle bebişim olsa diye ya ben baya aile düşkünüyümdür de kendi bebeğim de olsun çok istiyorum inşallah Allah kısmet ederse ilerde
benzer bir çok kitapta ben okudum, beynimde hepsi.Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineee
neslihanım maşallah menun guzel kuzum dengeli. gun içinde yoğunmusun sohbete bekliyoruz senide daha ii tanımak içinPZARTESİ : SABAH: Bİ kase yoğurt bi dilim tambuğday ekmeği bi tane yumurta
ÖĞLE: Sebzeli bulgur pilavı yanına salata
Akşam: tavuklu bezelyeli yemek . yoğurt bi dilim tam bugday ekmeği
aralarda 2 elma . kuru kayısı incir 2 tane ceviz yedim.
spor : 45dk yürüdüm. göbek için plates touyla mekik çekiyorum 100 defa
çok geçmiş olsun bitanem. bebişle ilgilen ama bizi ihmal etme. bu ara salgın var diğer topikte arkadaş oğluyla atlattı 3kg kaybetip geçen hafta birinci oldu hastalık yuzunden. saracoğlunun karanfil kürünü dene istersen bir. acil şifalarteşekkür ederim ,
ishal baya kötü ateşli ,hastaneye gidip geliyoruz ,mikrop kapmış.
Buzluga fasulye filan koysaydin bidiga lazim olur kisin. Valla bende nere bulsam doldurucam. Sanirim en ideal ayakkabidolabini bosaltip oraya istiflerim. Daha yapmam lazim domateste fasulyede. Ben yemiyorum mevsimi olmayan seyleri. Bide para verip kendimizi zehirlemeyelim dimi.gunaydin kizlar
cocolate cok gecmis olsun canim
kaptanim afiyet olsun valla ben bu konuda bieaz tembelim gerci yapsam koyacak yermde yok bidik sagolsun mutfak dolap ve cekmecelerinin icindeki herseyi karistirdigi icin alt taraftakiler hep ust dolaplara tasindi zararsiz 1 2 bisey kaldi sadece guya acmasin diye kilit aldim ama bikac ay idarw etti bizi buyuyup anlayinca nasil acilacagini heryerin kilidini kirdi cani sagolsun napalim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve en önemlisi hayırlı bir gün olur
Dünüde hasarsız kapatmanın karşılığını şükür az da olsa eksi olarak aldıminşallah her günüde öyle kapatıp karşılığını dahada fazla eksi olarak alırım
Sabah 06:00da uyandım ve bugünüde hasarsız atlatma niyetindeydim
Kahvemide aldım buraya attım kendimi
Evet canım İsveçe devamdün sabah baktım öğlenlik uygun birşey yok bende İsveç diyetinin başka bir gününden öğle yemeğini seçtim yedim Öğlende de Anneme gidince o güne uygun hazırladım akşam yemeğimi bugünde inşallah Alışverişimi yapacağım ki bari ay başına kadar sıkıntı olmasın
Aslında bu diyeti Kurbandan sonra yapmak lazımmışHee şükür Kurban bayramını buzluğa et doldurmak olarak görmüyoruz ailecek hatta bir sene Annemlerin yerine ben burada kestirdiğimde ( onlar daha o zaman emekli değildi ) kendimi nasıl kaptırdıysam hepsini dağıtmışım hatta Annem kızım bari 1 kgda olsa kendinize ayırsaydınız ya demişti
kızlar günaydın ,kızım baya hasta onunla ilgileniyorum ,birkaç gün maalesef giremeyeceğim internete ,başka zaman yine katılabilirim belki aranıza ,teşekkür ediyorum desteğiniz için ,iyi kilo vermeler hepinize.
canım ben cumarteside pazarıda yazdım
menu dengeli tatlım
tamam canım, neslihan yazmıştı diye hatırlıyorum
maşallah nazarrr
sporlar super. 1 lahmacun yeterli olmuş dengeli kuzum
ahahah denizimona öğle deme akşam de bidahakine, arayada öğlen diyebilirsinmaşallah menu super
allah tum kadınlara anneliği tattırsın, sende tadarsın kuzum merak etme
benzer bir çok kitapta ben okudum, beynimde hepsi.
neslihanım maşallah menun guzel kuzum dengeli. gun içinde yoğunmusun sohbete bekliyoruz senide daha ii tanımak için
çok geçmiş olsun bitanem. bebişle ilgilen ama bizi ihmal etme. bu ara salgın var diğer topikte arkadaş oğluyla atlattı 3kg kaybetip geçen hafta birinci oldu hastalık yuzunden. saracoğlunun karanfil kürünü dene istersen bir. acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?