- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.341
kızlar dolunaya göre epilasyondan bahsettikmi sizle daha önce. bende kk da öğrendim 1 senedir takip ediyorum, ve ona göre yapıyorum çok fayda gördüm. ilgilenenler
http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-saglik-ve-guzellik-agostos-2015
burayı ve
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dolunay-epilasyonu.592422/
burayı takip edip deneyebilirsiniz
özlü sözleri bekliyorum..
ben sık sık sağlık adına birçok makale yazı paylaşıyorum, sen yeni geldin tabi öncekileri bilemezsin ama zaman zaman yineliyorum sizin gibi yeni melekler için. boş kaldığında beslenmebulteni.com sayfasını oku mesela. rahmetlı ahmet hocanın makale ve araştırmaları var vitamin hastalık her konuda. ben siteyi hatim ettim zatenbilmediğim hastalık ve sebepleri çözümleri kalmadı. etrafımdakiler gelip sorar arada kocakarı gibi oldum meraklıyım seviyorum ya napimm
Oo süper koy tavuğu çok lezzetli olur bende goruncemden getiriyorum memlekete gidincebende köy tavugu kestirdim. anneme bıraktım pişirmiş sağolsun. dışarda işlerimi halledip tavuğumuda alıp eve geçerim. şimdilik hoşçakalın takımdaşlar
İyi akşamlar kızlaarNasılsıniz bakalım...ben aynen devam bugünkü menum
09.00 Musli süt ceviz tarçın
11.00 bitki cayi
14.00 domatesli bulgur pilavı yarım tabak 1 bardak ayran turşu
16.00 yeşil çay
19.00 1 kase tarhana çorbası kozlenmis patlıcan salatası
3.5 lt su
Spor henuz yapmadım bebişim durmuyor bugün huzursuz ...onu uyuttuk tan sonra yapacağım bişeyler
canim bende paylasmamistim evet ama unuttum onun icin ne yazsam yalan olur[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Canim menu güzel maşallahİyi akşamlar kızlaarNasılsıniz bakalım...ben aynen devam bugünkü menum
09.00 Musli süt ceviz tarçın
11.00 bitki cayi
14.00 domatesli bulgur pilavı yarım tabak 1 bardak ayran turşu
16.00 yeşil çay
19.00 1 kase tarhana çorbası kozlenmis patlıcan salatası
3.5 lt su
Spor henuz yapmadım bebişim durmuyor bugün huzursuz ...onu uyuttuk tan sonra yapacağım bişeyler
Yürüyüş de güzel sporda canım Tebriklerbugunku menum
sabah
domates salatalik peynir omlet
ogle
zeytinyagli barbunya syran
aksam
zeytinyaglu pstlican birazda ogleden kalan barbunya salata ayran
spor
100 ip atlama
5 dk bolgesel calisma
2 saat yuruyus
sabah 1 saat kizlarla yurumustuk aksamda esimle yuruduk
su
2 litre
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlen Anneme yardıma gittim ve biz yemekleri tam bittirdik diye koltuklara yayılırken kızkardeşim tatilden döndüBol bol sohbet ettik ve hasret giderdik Sağ olsun son 4 - 5 gün uğradığı akrabalarımız bir sürü şey yollamışlar üzüm, yaprak (ki en çok ona sevindim çünkü kuruda vardı salamurada ), kavun karpuz ( sanki istanbulda yok ama babamın bağındaki mahsüllerden olunca Annem pek sevindi ) taze ceviz, acur falan Hepsi tabiki tamamen doğal ve Annemde sağ olsun miras paylaştırır gibi dur bundanda vereyim şundanda vereyim diyip durdu
Şükür bugünüde hasarsız atlattım hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah; şekersiz filtre kahve
Öğlen; 2 havuç rendesi ( evi kurutmuşuz yumurta kalmamıştı peyniride ben görmemişim koca dolapta)
Akşam; haşlama tavuk ve bol soğanlı çoban salata ( az hakiki zeytinyağ ve bol limonla)
--------- 3 Ykda yoğurt ( Annem yapıyor tabiki )
Aslında akşamlık Annem karnıyarık ve pilav yapmıştı ama yok ben dedim tavuk yiyeceğimne kadar yağsızda yapsa haşlama tavuk kadar yağsız değildir sonuçta
Hani hep diyorum ya Allah gözümü doyursun diyeuzun bir aradan sonra yine öyle dedim çünkü onlar başka birşey yerken resmen ulen azmı yedim açmıyım diye beynimden deli sorular geçti ama inatla başkada birşey yemedim
Yemekten sonrada eşimin Anannesine uğrayıp onada biraz taze üzüm götürüp bir yarım saat oturduksağ olsun kaç sene evvel Annemin ona götürdüğü üzümü söyler durur Ay sizin bağdaki üzüm ne kadar lezzetliydi diye ve her sene yolladıklarında onada götürürüm ( havalar ısınınca sorar zaten üzüm gönderirlermi bu sene Annen geçen senede getirmişti çok lezzetliydi diye Aslında üzüm üzümdür ama onun Annemin akıl edip göndermesi sanırım hoşuna gidiyor ve yine tabiki çok sevindi hatta koca bir tabak üzümü önüne koyunca bir güzel yedi )
Şimdide su şişemi alıp buraya attım kendimi hazır eşimde bir filme dalmışken
Bugünkü menum
Sabah 11.00 patlıcan biber kavurma yoğurt 1 yumurtanın sarısı biber çay 1 dilim kepek ekmek
Öğle 16.00 patlıcan biber kavurma yoğurt
Ara 5 hurma 8 tane fındık
Akşam 20.00 1 lahmacun salata 1 bardak salgam (yememeliydim ama eşim getirmiş o yedi benimde canım istedi Üzgünüm çok
spor 45 dakika Leslie 4 mil
1000 ip atlama
Plank yaptım bugün azcık
squat yaptım 10 tane
mekik çekeceğim daha inşallah
Su 4 litre
Bende bugün uyandim suya dayandım içim yanıyor sanki :)Oooo süpermiiş :) hele su çok iyi ben daha 1.5tayım şu an ama 2ye tamamlicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?