Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ilk defa duyuyorum soda sisesine meyve suyu çok mantıklı ya bayıldım canım allah kolaylik versin

Ben dun aksam havuzdan sonra usuttum sanirim. Esim klima acmisti korunmaya valistim ama az gogsum agriyo sol trafim yuzum agriyo ve burnum akiyo isallah kotulemem ya yaz gribi cekilemz hic pofff

canım çok geçmiş olsun umarım kötülemezsin gerçekten yaz gribi çekilmez acil şifalar

iyi liste hasarsı sayılır. fairy cansum muhaf tatilde bu hafta muhaf tuttuk zaten. onu direk -- yazabilirsin zaten. ellerine sağlık kuzum. senide yardımcı kaptan yapayım yakında

Rica ederim kaptanım :) aynen cansuya ilk gün dışında çizgi koydum zaten tatilde diye :) ooo yardımcı kaptan mı olucaamm beenn elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım yardımcı kaptan olsam da olmasam da :))

Merhabalar siz de hoşgeldiniz aramızaa :)) ben Deniz çok memnun oldum :) dediğiniz gibi kesinlikle kimse için değil kendimiz için yapmalıyız her ne yapıyorsak kendi mutluluğumuz için sonuçta :) ben de başlarda yani daha önceki denemelerimde dışardaki insanlar için bunu yapmam gerektiğini düşünüyodum ama bu defa her şeyi kendim için yapıyorum aynaya baktığımda kendini fit ve güzel görebilmek için :) inşallah hep birlikte hedeflerimize hayallerimize kavuşuruzz

Canim tek şişman Beyninizi çok merak etmiştim bi ara ama almadım senin tavsiyenle alacağım teşekkür ediyorum

Benim için faydalı olmuştu :) umarım sizin için de faydalı olur :) en azından pozitif düşünmeyi ve dayanamadığım bi an olursa hayallerimi gözümün önüne getirip sabredebilmeyi öğrendim ben :)

tam yerine geldin öyleyse. biz zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşam sırlarını birlikte keşfedip birbirimize aşılıyoruz. el birliğiyle. zamanla bazı paylaşımlar yapıcam önemle okumanı hatta tavsiyelerinide bekleriz herzaman. bizim sloganlar şunlar
"sağlıklı yaşıyoruz diyet yapmıyoruz"
" hayat paylaşınca güzel, tüm bildiklerimizi paylaşıyoruz"

bende hikayemi yazayım sana

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir

grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum

sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır

koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların

bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim

olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil

beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için

şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum

daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2

çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım

bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

Ilk defa duyuyorum soda sisesine meyve suyu çok mantıklı ya bayıldım canım allah kolaylik versin
sağol canım bak link vereyim incele
http://sevgidenesintiler.blogspot.com.tr/2010/09/kslk-domates-sos-ve-menemen-nasl-yaplr.html

ben meyve suyunu çocukların beslenmesine koycam, yanlarında bir açacak, ohhh misss

tamam yardımcı pilot anlaştıkk
şimdilik yelizle nöbetleşe menulere bakın da ilerde iş çıkarsa yüklerim sırtınıza

Menümü de yazayım :)

1. Öğün
saat 12 buçukta 1 tavada yumurta beyaz peynir 1 avuç ceviz yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

2. Öğün

saat 6 buçukta 3 köfte 4 kaşık fasulye yemeği yanında salata ve yoğurt bir de canım kaç gündür çektiği için 3 tane de orta boy hurma yedim

su şimdilik 1.5 litre bakalım daha içmeye çalışıcam
spor yapamadım hala her tarafım ağrıyo inşallah yarın yapıcam ama bel hareketlerimi yapıcam birazdan bugünlük bu kadar

hemmen gunun zzz raporunu vereyim madem bende
sabah eşimle kalktık suyumusu kefirimizi içtik saat 8,00 de iki oyana bi buyana yuduyup ısındık, doğru havuza , ben havuzda yuzmeyle beraber karın bacak yaptım sanırım bi 20dk geçirmişimdir.
9,00 da kahvaltıda melemen,zeytin,peynir, 1 avuç çiğ fıstık
ara sütlü filtre kahve
14,30 da 1 salatalık, kase tarhana çorba
16,00 da sütlü meyveli yulaf ve kahve
bugun yemek götüremedim böyle geçti
19,30 da 1 tabak kabak yemeği sarımsak yoğurtla+ biraz dunden kalan köy tavugundan ve salata
su yine 4lt den fazladır.
sporlarım:
sabah 20dk yuzme
akşam 15dk yurume+ 15dk karın bacak yakmaca
bugun eşimle yurumeye çıkamadık oğluyla çizmeli kedi izliceklermiş, bende hergünki gibi salonu ve koridoru gırgırlayıp paspasladım ve yarın için bahçeden karalahana topladım yıkadım yemeğini yapıcam şimdi haşlanıyor. yanınada ne yapsam bilemedim köftemi yapsam yarın kıyma alıp diyorum ama

menun super cnm
önerim herderdin devası zeytini kahvaltına ekle kuzum eksik etme hergun ye
hurma en masum seçim olmuş sıkma canını, hem kutsal bir meyve hikmetide var
ben üşenmedim aradan çıkardım sporu, sende üşenme yat halıya debelen çıksın spor aradan.

İyi akşamlar kızlaar :) menümü paylaşayım
08.30 kepekli ekmekl ucgenpeynirli tost
11.00 Yeşilçay
12.30 kozlenmis patlıcan salatası 1 kase çorba
15.00 şekersiz kahve
18.00 fırında balık salata
19.00 biraz çerez
2 lt su yarim saat yürüme
15 dk squat

Aynen ya :) insanın canı tatlı falan çekince hurma bastırıyo cidden :) ben de kaç gündür görüyodum dolapta ay bi hurma yesem diyodum bugüne denk geldi ancak :)) zeytin de ben aslında normalde pek yemem kaptanım hani eskiden öyle durur durur arada yerdim şimdi de günde 1-2 yemeye çalışıyorum iki gündür yemedim nedense ama yarın yerim gene :) spor da yapcam tmm söz

geldim nihayet. yemeği koydum aklıma eşimin getirdiği ilikli kemik geldi, onu koydum dudukluye
başını bekliyom az duduklu acemisiyim , eski tip olanda annemde buda yeni tip herbaşına geçtiğimde bi bocalıyom tırsıyom neyse annemi aradım arkadaşı aradım teyit ettim şimdi pişiyo . ilikleri aksın da yarına çorbaya koyayım bol glikozaminli yiyeyim gene menuskuslerim sızlatmaya başladı, bakıma almam lazım

menun genel anlamda dengeli !!
ama sabah tostu sevmedim besleyici değeri yok benim degerlendirmem açısından
ama sonrası süper sporda harika

bak hurma dedin bayadır evden eksik ettim, kışta geliyor bağışıklık güçlendirmek lazım, gün kurusu kayısı,hurma, polen propolis ve gerçek bal yemek lazım. temin edeyim bende kahvaltıda yerim.

Sabah canım bir tost istemistiki anlatamam :) bende küçücük yaptim normal kahvaltıya dönerim bundan sonra

Benim için faydalı olmuştu :) umarım sizin için de faydalı olur :) en azından pozitif düşünmeyi ve dayanamadığım bi an olursa hayallerimi gözümün önüne getirip sabredebilmeyi öğrendim ben :)
Inşallah bende öğrenebilirim canım en kısa zamanda alacağım

Canım menu süper 15 dak squat harika nasıl dayandin o kadar vakit helal olsun

Çok mantıklı gerçekten tebrik ediyorum bende yapsam oğlumun beslenmesine koyarım canım Sağol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…