- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.361
Meyve tabağına bayildimmmBen de menümü paylaşayım hazır gelmişken :)
Sabah
saat 9 buçukta beyaz peynir 1 avuç ceviz yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
saat 11de çıktım evden okula uğradım sonra da 1 saate yakın dolaştım kızılayda hazır gitmişken ancak geldim eve 3 gibi
Ara
saat 3te aslında acayip acıkmıştım ama kendime süper bi meyve salatası yaptımeve gelince canım muz çekti aslında sadece muz yicektim ama masanın üstünde binbir çeşit meyveyi görünce dayanamadım yarım muz 2 dilim şeftali 1 dilim armut ve 5-6 tane de üzüm yedim hepsinden azar azar koydum yanında da yarım bardak süt içebildim evde sütümüz kalmamış malesef kalanı içebildim tabi bitirdim ben
Öğlen
saat 7de 1 kase domates çorbası 1 şnitzel yanında 1 biber dolması valla dolma annem 2 tane ayırmış da ben yemedim bi tane yedim :) yanında da biraz salata yedim
saat 8de 1 bardak şekersiz karışık meyveli bitki çayı içtim
su 2 litre
spor da 1 saat kadar yürüyüş
Sporun çok güzel canım maşallah :) yakmissindir ne var ne yoksaBugünkü menum
Sabah 11.00 patlıcan biber kavurma yoğurt 1 yumurtanın sarısı biber çay 1 dilim kepek ekmek
Öğle 16.00 patlıcan biber kavurma yoğurt
Ara 5 hurma 8 tane fındık
Akşam 20.00 1 lahmacun salata 1 bardak salgam (yememeliydim ama eşim getirmiş o yedi benimde canım istedi Üzgünüm çok
spor 45 dakika Leslie 4 mil
1000 ip atlama
Plank yaptım bugün azcık
squat yaptım 10 tane
mekik çekeceğim daha inşallah
Su 4 litre
Bende bugün uyandim suya dayandım içim yanıyor sanki :)
Meyve tabağına bayildimmmafiyet olsun tatlım bende çok severim meyveyiii ...Spor da çok iyi masallah
Vücuduna yetiyor demekki canım :) ihtiyacı olsa icebilirdin bende normalde şu içen biri değilim inan bazen bir bardak bile gelmez aklıma heleki kışın hiiic canım istemez ama bu sıcak günlerde terleyincede git gel Sebilin başında buluyorum kendimi :)Evet ya gördüm maşallah :) ben daha hiç o rakamlara ulaşamadım ya en fazla 2.5 içtim yani
Vücuduna yetiyor demekki canım :) ihtiyacı olsa icebilirdin bende normalde şu içen biri değilim inan bazen bir bardak bile gelmez aklıma heleki kışın hiiic canım istemez ama bu sıcak günlerde terleyincede git gel Sebilin başında buluyorum kendimi :)
Bel hareketleri de iyi şekillendirici vücudu süper :) bebis uyudu canım ama hiic halim yok sanki bide ben ip atlayamiyorum denedim kendimi yerimden kaldiramiyorum halbuki bekarken ne güzel atlardimAynen ya ben de bayılıyorum meyveye :) teşekkür ederimyapabilirsem bi de bel hareketlerimi yapıcam bi de atlayabilirsem ip atlicam bakalım ya :) sizin de bebiş uyusun da haliniz kalırsa spor yaparsınız bakalım
Aynen ya ben de düzenli su içmeye başlayınca 4-5 günde damacana bitmeye başladı valla 1 haftaya kalmadan bitiyo
Bel hareketleri de iyi şekillendirici vücudu süper :) bebis uyudu canım ama hiic halim yok sanki bide ben ip atlayamiyorum denedim kendimi yerimden kaldiramiyorum halbuki bekarken ne güzel atlardimbir spor dusunim kendime hemen de harekete geciim yoksa uyurum :)
Ayy öyle ya eşim eskiden bir getirdi suyu sonra iki iki şimdi bir istemede 3 damacana istiyor ay dayanmıyor beni sürekli Sebilin başında gören oglusum bardağı aldığı gibi suyun başında hemen içer içer oda sonra döker sacaar suyu ortalığa
Squat ve bel yapayim bende benimde yalarim var biraz iyi olur :) ay uykum acilsin mumkunse yaaAynen ya çok etkili oluyo bi de benim yanlarım var da baya özellikle orayı çalıştırmak istiyorum bi an önce erisinler diyesizin de yanlar varsa ufak ufak deneyebilirsiniz :) ya da squat falan olabilir baya hareket ettiriyo uykuyu da açabilir hem veya aklınızda varsa bişey tabi ne olursa :)
İnşallah canım yaaa :) bi bakmissin bebisin Sebilin başındaNe güzel ya maşallah :)valla imreniyorum benim de şöyle bebişim olsa diye ya ben baya aile düşkünüyümdür de kendi bebeğim de olsun çok istiyorum inşallah Allah kısmet ederse ilerde
Squat ve bel yapayim bende benimde yalarim var biraz iyi olur :) ay uykum acilsin mumkunse yaaşu zaman benim için bir fırsat rahat rahat yaparım
İnşallah canım yaaa :) bi bakmissin bebisin Sebilin başındaokadar çabuk geçiyorki zaman ..Bu seferde sen yazarsın böyle yapıyor söyle yapıyor diye
Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineeeEki Görüntüle 1614363
BU ARADA BU ÜÇ KİTAP ŞU AN FAVORİM DİYEBİLİRİMSİZE DE ÖNERİRİM ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' VE TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINI DAHA ÖNCE OKUMUŞTUM HATTA ÇOĞU UYGULADIĞIM ÖNERİYİ TOLGAHAN ÖZSEVEN'DEN KAPTIM DİYEBİLİRİM ÇOK SAĞLIKLI BESLENMİŞ VE SÜPER YÖNTEMLER UYGULAMIŞ YANİ HATTA BEN BU GEÇ SAATTE MEYVE YEMEME OLAYINI FALAN BURDA OKUMUŞTUM İLK OLARAK BAKTIM KARATAY DA AYNI ŞEYİ ÖNERİYOR YANİ BAZI UYGULAMALARI KARATAY'A ÇOK BENZİYO İŞTE YOĞURDUNU FALAN KENDİ YAPMIŞ YUMURTAYI FALAN HEP DOĞAL KÖYLERDEN FALAN EDİNMİŞ HANİ SÜPER Bİ KİTAP MUTLAKA OKUYUN BENCE ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' DE BELKİ OKUYANLARINIZ VARDIR KİLO VERMEYİ ZİHİNSEL AÇIDAN ELE ALAN Bİ KİTAP YANİ BEYİN GÜCÜYLE İNANÇLA KİLO VERİLEBİLECEĞİNİ AŞILIYO VE BENİM KENDİME GÜVENMEME ÇOK KATKISI OLDU KESİNLİKLE VE ŞİMDİ DE KARATAY DİYETİ KİTABINI OKUYORUM :) BUNU TAMAMLAYINCA DİĞER İKİSİNİ DE TEKRARDAN ELE ALICAM :) YANİ ÖNERMEK İSTEDİM BENCE BAYA FAYDALI OLABİLİR SİZİN İÇİN DE HATTA BEN TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINDA ÖNEMLİ YERLERE POSTİTLERLE NOTLAR ALMIŞTIM ONLAR DA DURUYO HATTA GÜNLÜĞÜM İÇİN ÖNERİLERİMİ TAVSİYELERİMİ HEP ONLARDAN OLUŞTURDUM :)
Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineee
Banu abla senin isveç diyeti noldu ya? onu yapıyodun sanki di mi yanlış mı hatırlıyorum? bu onun menüsü mü değil mi bilemedim de ondan sordum nasıl gidiyo diye merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?