Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Meyve tabağına bayildimmm afiyet olsun tatlım bende çok severim meyveyiii ...Spor da çok iyi masallah

Sporun çok güzel canım maşallah :) yakmissindir ne var ne yoksa

Meyve tabağına bayildimmm afiyet olsun tatlım bende çok severim meyveyiii ...Spor da çok iyi masallah

Aynen ya ben de bayılıyorum meyveye :) teşekkür ederim yapabilirsem bi de bel hareketlerimi yapıcam bi de atlayabilirsem ip atlicam bakalım ya :) sizin de bebiş uyusun da haliniz kalırsa spor yaparsınız bakalım

Evet ya gördüm maşallah :) ben daha hiç o rakamlara ulaşamadım ya en fazla 2.5 içtim yani
Vücuduna yetiyor demekki canım :) ihtiyacı olsa icebilirdin bende normalde şu içen biri değilim inan bazen bir bardak bile gelmez aklıma heleki kışın hiiic canım istemez ama bu sıcak günlerde terleyincede git gel Sebilin başında buluyorum kendimi :)

Aynen ya ben de düzenli su içmeye başlayınca 4-5 günde damacana bitmeye başladı valla 1 haftaya kalmadan bitiyo

Aynen ya ben de bayılıyorum meyveye :) teşekkür ederim yapabilirsem bi de bel hareketlerimi yapıcam bi de atlayabilirsem ip atlicam bakalım ya :) sizin de bebiş uyusun da haliniz kalırsa spor yaparsınız bakalım
Bel hareketleri de iyi şekillendirici vücudu süper :) bebis uyudu canım ama hiic halim yok sanki bide ben ip atlayamiyorum denedim kendimi yerimden kaldiramiyorum halbuki bekarken ne güzel atlardim bir spor dusunim kendime hemen de harekete geciim yoksa uyurum :)

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Menüyü de tekrardan bi elden geçireyim dedim bugün de çoğu kişi girip yazdığı için şimdiye kadar çünkü sonradan bakması daha zor oluyo

Aynen ya ben de düzenli su içmeye başlayınca 4-5 günde damacana bitmeye başladı valla 1 haftaya kalmadan bitiyo
Ayy öyle ya eşim eskiden bir getirdi suyu sonra iki iki şimdi bir istemede 3 damacana istiyor ay dayanmıyor beni sürekli Sebilin başında gören oglusum bardağı aldığı gibi suyun başında hemen içer içer oda sonra döker sacaar suyu ortalığa

Aynen ya çok etkili oluyo bi de benim yanlarım var da baya özellikle orayı çalıştırmak istiyorum bi an önce erisinler diye sizin de yanlar varsa ufak ufak deneyebilirsiniz :) ya da squat falan olabilir baya hareket ettiriyo uykuyu da açabilir hem veya aklınızda varsa bişey tabi ne olursa :)

Ne güzel ya maşallah :) valla imreniyorum benim de şöyle bebişim olsa diye ya ben baya aile düşkünüyümdür de kendi bebeğim de olsun çok istiyorum inşallah Allah kısmet ederse ilerde

Squat ve bel yapayim bende benimde yalarim var biraz iyi olur :) ay uykum acilsin mumkunse yaa şu zaman benim için bir fırsat rahat rahat yaparım

Ne güzel ya maşallah :) valla imreniyorum benim de şöyle bebişim olsa diye ya ben baya aile düşkünüyümdür de kendi bebeğim de olsun çok istiyorum inşallah Allah kısmet ederse ilerde
İnşallah canım yaaa :) bi bakmissin bebisin Sebilin başında okadar çabuk geçiyorki zaman ..Bu seferde sen yazarsın böyle yapıyor söyle yapıyor diye

BU ARADA BU ÜÇ KİTAP ŞU AN FAVORİM DİYEBİLİRİM SİZE DE ÖNERİRİM ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' VE TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINI DAHA ÖNCE OKUMUŞTUM HATTA ÇOĞU UYGULADIĞIM ÖNERİYİ TOLGAHAN ÖZSEVEN'DEN KAPTIM DİYEBİLİRİM ÇOK SAĞLIKLI BESLENMİŞ VE SÜPER YÖNTEMLER UYGULAMIŞ YANİ HATTA BEN BU GEÇ SAATTE MEYVE YEMEME OLAYINI FALAN BURDA OKUMUŞTUM İLK OLARAK BAKTIM KARATAY DA AYNI ŞEYİ ÖNERİYOR YANİ BAZI UYGULAMALARI KARATAY'A ÇOK BENZİYO İŞTE YOĞURDUNU FALAN KENDİ YAPMIŞ YUMURTAYI FALAN HEP DOĞAL KÖYLERDEN FALAN EDİNMİŞ HANİ SÜPER Bİ KİTAP MUTLAKA OKUYUN BENCE ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' DE BELKİ OKUYANLARINIZ VARDIR KİLO VERMEYİ ZİHİNSEL AÇIDAN ELE ALAN Bİ KİTAP YANİ BEYİN GÜCÜYLE İNANÇLA KİLO VERİLEBİLECEĞİNİ AŞILIYO VE BENİM KENDİME GÜVENMEME ÇOK KATKISI OLDU KESİNLİKLE VE ŞİMDİ DE KARATAY DİYETİ KİTABINI OKUYORUM :) BUNU TAMAMLAYINCA DİĞER İKİSİNİ DE TEKRARDAN ELE ALICAM :) YANİ ÖNERMEK İSTEDİM BENCE BAYA FAYDALI OLABİLİR SİZİN İÇİN DE HATTA BEN TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINDA ÖNEMLİ YERLERE POSTİTLERLE NOTLAR ALMIŞTIM ONLAR DA DURUYO HATTA GÜNLÜĞÜM İÇİN ÖNERİLERİMİ TAVSİYELERİMİ HEP ONLARDAN OLUŞTURDUM :)

Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineee

Bu kitapları duymuştum ama okumadım edineyim bende :) karatay okudum link verdi kaptanım :) o tamam ...Bu arada squat bitti soluklanim hemen bel hareketlerineee

Kusura bakmayin ya ben uyuyakalmisim da biraz bu kitaplarin da e-kitap hali vardir belki netten bi arastirabilirsiniz yoksa da edinebilirsiniz :) iyi geceleeer yarin gorusmek üzere herkese :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve en önemlisi hayırlı bir gün olur
Dünüde hasarsız kapatmanın karşılığını şükür az da olsa eksi olarak aldım inşallah her günüde öyle kapatıp karşılığını dahada fazla eksi olarak alırım

Sabah 06:00da uyandım ve bugünüde hasarsız atlatma niyetindeydim
Kahvemide aldım buraya attım kendimi

Banu abla senin isveç diyeti noldu ya? onu yapıyodun sanki di mi yanlış mı hatırlıyorum? bu onun menüsü mü değil mi bilemedim de ondan sordum nasıl gidiyo diye merak ettim :)

Evet canım İsveçe devam dün sabah baktım öğlenlik uygun birşey yok bende İsveç diyetinin başka bir gününden öğle yemeğini seçtim yedim Öğlende de Anneme gidince o güne uygun hazırladım akşam yemeğimi bugünde inşallah Alışverişimi yapacağım ki bari ay başına kadar sıkıntı olmasın
Aslında bu diyeti Kurbandan sonra yapmak lazımmış Hee şükür Kurban bayramını buzluğa et doldurmak olarak görmüyoruz ailecek hatta bir sene Annemlerin yerine ben burada kestirdiğimde ( onlar daha o zaman emekli değildi ) kendimi nasıl kaptırdıysam hepsini dağıtmışım hatta Annem kızım bari 1 kgda olsa kendinize ayırsaydınız ya demişti

kızlar günaydın ,kızım baya hasta onunla ilgileniyorum ,birkaç gün maalesef giremeyeceğim internete ,başka zaman yine katılabilirim belki aranıza ,teşekkür ediyorum desteğiniz için ,iyi kilo vermeler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…