- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.401
Buzluga fasulye filan koysaydin bidiga lazim olur kisin. Valla bende nere bulsam doldurucam. Sanirim en ideal ayakkabidolabini bosaltip oraya istiflerim. Daha yapmam lazim domateste fasulyede. Ben yemiyorum mevsimi olmayan seyleri. Bide para verip kendimizi zehirlemeyelim dimi.
Ya oc acilmiyo kizlar yollucam bilgisayarciya telden idare ediyorum simdi
Ahaha valla son kez tekmeyi patlattim pc ye " ya benimsin ya kara topragin " hesabi cana geldi şükür yoksa patlicaktim ofiste
ben yoğunum gün içinde işerimiz çok buaralar haftasonuda oğluşumla uğrasıyorum bide . bizim buraların iş zmanı şimdi biber kabak patlıcan falan kurutuyorum . domates sosu yapıyorum. kışa hazırlıklar:)
oh maşallah afiyetle ye. nesli cimm şu an çalışıyormusun, mühendistin sanırım. yoksa bebekle evdemisin nasıl geçiyor gunlerinben yoğunum gün içinde işerimiz çok buaralar haftasonuda oğluşumla uğrasıyorum bide . bizim buraların iş zmanı şimdi biber kabak patlıcan falan kurutuyorum . domates sosu yapıyorum. kışa hazırlıklar:)
hamarat meleklerim benim ellerinize sağlıkAynen biz de geçen hafta yaptık menemenlik ve salça falanbu hafta da biberimizi falan kurutuyoruz fasulyemizi yaptık :)) hayırlısıyla yeriz inşallah siz de öyle :)
oh maşallah afiyetle ye. nesli cimm şu an çalışıyormusun, mühendistin sanırım. yoksa bebekle evdemisin nasıl geçiyor gunlerin
hamarat meleklerim benim ellerinize sağlık
HAYAT ÖZENİNCE, BİŞİLER YARATINCA, ÜRETİNCE GÜZELL
hazırcı olmayalaım sağlığımızdan olmayalım
kışın kendi üretimlerimizi yerken büyük zevk alacağız dimi
ben hiç hazır yoğurt yiyemedim. yıllardır süt de temin ederim yoğurdumu yaparım. kaymaklarından tereyağ ve çökelek yaparım. peyniraltı suyuda dokulmez çorba yaparız. etini sütünü kemiğini değerlendidirizAynen kaptanim :)) anneannemden de hep yapardi annem de hazir salca falan hic kullanmaz boylesi hem daha saglikli hem daha lezzetli :)) bazen yogurt da yapiyoruz evde belki tekrardan baslariz yapmaya ev yogurdu daha saglikli oluyo hem :)
ben hiç hazır yoğurt yiyemedim. yıllardır süt de temin ederim yoğurdumu yaparım. kaymaklarından tereyağ ve çökelek yaparım. peyniraltı suyuda dokulmez çorba yaparız. etini sütünü kemiğini değerlendidiriz
allahım eksik etmesin
Çalışıyorum canım. evet canım mühendisim. bebişimi 3 aylıktı işe başladım şimdi9 aylık annem bakıyo. kahramanmaras elbistanda yaşıyorum. koşturakoştura işe geliyorum eve gidiyorum .:)oh maşallah afiyetle ye. nesli cimm şu an çalışıyormusun, mühendistin sanırım. yoksa bebekle evdemisin nasıl geçiyor gunlerin
hamarat meleklerim benim ellerinize sağlık
HAYAT ÖZENİNCE, BİŞİLER YARATINCA, ÜRETİNCE GÜZELL
hazırcı olmayalaım sağlığımızdan olmayalım
kışın kendi üretimlerimizi yerken büyük zevk alacağız dimi
oy neslicim o koşturmacayı iyi bilirim 2 çocuk buyuttumÇalışıyorum canım. evet canım mühendisim. bebişimi 3 aylıktı işe başladım şimdi9 aylık annem bakıyo. kahramanmaras elbistanda yaşıyorum. koşturakoştura işe geliyorum eve gidiyorum .:)
iyi liste hasarsı sayılır. fairy cansum muhaf tatilde bu hafta muhaf tuttuk zaten. onu direk -- yazabilirsin zaten. ellerine sağlık kuzum. senide yardımcı kaptan yapayım yakında[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
buraya geleceksin pembişimUçarak geliyorum, pembe fil uçuşu
Ay teşekkür ederim. İş yerinden yazıyorum, e bir de heyecan yaptım. :)
Canim tek şişman Beyninizi çok merak etmiştim bi ara ama almadım senin tavsiyenle alacağım teşekkür ediyorumEki Görüntüle 1614363
BU ARADA BU ÜÇ KİTAP ŞU AN FAVORİM DİYEBİLİRİMSİZE DE ÖNERİRİM ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' VE TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINI DAHA ÖNCE OKUMUŞTUM HATTA ÇOĞU UYGULADIĞIM ÖNERİYİ TOLGAHAN ÖZSEVEN'DEN KAPTIM DİYEBİLİRİM ÇOK SAĞLIKLI BESLENMİŞ VE SÜPER YÖNTEMLER UYGULAMIŞ YANİ HATTA BEN BU GEÇ SAATTE MEYVE YEMEME OLAYINI FALAN BURDA OKUMUŞTUM İLK OLARAK BAKTIM KARATAY DA AYNI ŞEYİ ÖNERİYOR YANİ BAZI UYGULAMALARI KARATAY'A ÇOK BENZİYO İŞTE YOĞURDUNU FALAN KENDİ YAPMIŞ YUMURTAYI FALAN HEP DOĞAL KÖYLERDEN FALAN EDİNMİŞ HANİ SÜPER Bİ KİTAP MUTLAKA OKUYUN BENCE ''TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ'' DE BELKİ OKUYANLARINIZ VARDIR KİLO VERMEYİ ZİHİNSEL AÇIDAN ELE ALAN Bİ KİTAP YANİ BEYİN GÜCÜYLE İNANÇLA KİLO VERİLEBİLECEĞİNİ AŞILIYO VE BENİM KENDİME GÜVENMEME ÇOK KATKISI OLDU KESİNLİKLE VE ŞİMDİ DE KARATAY DİYETİ KİTABINI OKUYORUM :) BUNU TAMAMLAYINCA DİĞER İKİSİNİ DE TEKRARDAN ELE ALICAM :) YANİ ÖNERMEK İSTEDİM BENCE BAYA FAYDALI OLABİLİR SİZİN İÇİN DE HATTA BEN TOLGAHAN ÖZSEVEN'İN KİTABINDA ÖNEMLİ YERLERE POSTİTLERLE NOTLAR ALMIŞTIM ONLAR DA DURUYO HATTA GÜNLÜĞÜM İÇİN ÖNERİLERİMİ TAVSİYELERİMİ HEP ONLARDAN OLUŞTURDUM :)
Canim hosgeldin aramıza bende katilali bir hafta oldu motive olacağına eminim allah yardimcin olsun umarım istediğimiz kiloya duserizÇok teşekkür ederim Neslihan, KK da aktif bir üye olmadığım için sistem içi hatalar yapabilirim şimdiden affoluna, acemiliğime verin.
-32 yaşında bekar bir hatunum.
-Kendimi bildim bileli kiloluyum.
-Boy 1,50, kilo 102 kg (maalesef)
-Şu anda ilk defa beni olduğum gibi kabul eden biri var hayatımda ve bu bende aydınlanma oluşturdu. Çünkü kimse için değil artık sadece kendim için sağlıklı olucam.
-Diyet yapıp 20 kilo verdim bundan 7-8 yıl önce ve diğer hikayelerde ki gibi fazlasıyla geri aldım. Diyet sisteminin benim gibi obez insanlara göre olmadığını gördüm.
-Sağlıklı yaşandığında kilo verileceğine inanıyorum ve sizin desteklerinizi bekliyorum.
Menü gayet güzel canım ama akşam hem pilav yemissin hem ekmek birisini tercih edebilirsin ama spor hepsini kapatmış diyebilirim şu zaten süper olmuşdun akşam uğrayamadım kızlar. eşim elinde 8kg domatesle geldi. taşeronları bahçeden getirmiş, bende akşam 1 saat yurumeye kaçırdıktan sonra eşimle yardımlaşıp domatesleri kışlık melemen yaptım gelemedim akşam.
dunkı menumu yazayım
sabah: peynirli omlet ceviz zeytin
öğle türlü+2kaşık pirinç pilav
akşam 1 kasey yoğurt salata+köy tavugu sebzeli+2 kaşık yarma pilavı+1dlm ekmek
spor: sabah 15dk plates
akşam 1 saat yurume+15dk yuzme
su gene 4lt den fazladır. çok seviyorum susuz yaşayamam ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?