Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen valla biz de dün yaptım fasulye annem koydu buzluğa işte yavaştan biber falan da kurutuyoruz zaten geçen sene çok yemedik diye bu sene az kurutuyo annem :) bizim de mutfak tarafındaki balkonda dolaplarımız var oraya koyuyoruz hepsini :)

Aynen biz de geçen hafta yaptık menemenlik ve salça falan bu hafta da biberimizi falan kurutuyoruz fasulyemizi yaptık :)) hayırlısıyla yeriz inşallah siz de öyle :)

oh maşallah afiyetle ye. nesli cimm şu an çalışıyormusun, mühendistin sanırım. yoksa bebekle evdemisin nasıl geçiyor gunlerin
Aynen biz de geçen hafta yaptık menemenlik ve salça falan bu hafta da biberimizi falan kurutuyoruz fasulyemizi yaptık :)) hayırlısıyla yeriz inşallah siz de öyle :)
hamarat meleklerim benim ellerinize sağlık
HAYAT ÖZENİNCE, BİŞİLER YARATINCA, ÜRETİNCE GÜZELL
hazırcı olmayalaım sağlığımızdan olmayalım
kışın kendi üretimlerimizi yerken büyük zevk alacağız dimi

Aynen kaptanim :)) anneannemden de hep yapardi annem de hazir salca falan hic kullanmaz boylesi hem daha saglikli hem daha lezzetli :)) bazen yogurt da yapiyoruz evde belki tekrardan baslariz yapmaya ev yogurdu daha saglikli oluyo hem :)

Aynen kaptanim :)) anneannemden de hep yapardi annem de hazir salca falan hic kullanmaz boylesi hem daha saglikli hem daha lezzetli :)) bazen yogurt da yapiyoruz evde belki tekrardan baslariz yapmaya ev yogurdu daha saglikli oluyo hem :)
ben hiç hazır yoğurt yiyemedim. yıllardır süt de temin ederim yoğurdumu yaparım. kaymaklarından tereyağ ve çökelek yaparım. peyniraltı suyuda dokulmez çorba yaparız. etini sütünü kemiğini değerlendidiriz
allahım eksik etmesin

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Oh maşallah ne güzel :)) ben ev yoğurdunu pek sevmezdim hazır yoğurda alıştığım için annem de sonradan yapmadı ama dicem tekrar ev yoğurduna dönelim diye :)

Çalışıyorum canım. evet canım mühendisim. bebişimi 3 aylıktı işe başladım şimdi9 aylık annem bakıyo. kahramanmaras elbistanda yaşıyorum. koşturakoştura işe geliyorum eve gidiyorum .:)

Çalışıyorum canım. evet canım mühendisim. bebişimi 3 aylıktı işe başladım şimdi9 aylık annem bakıyo. kahramanmaras elbistanda yaşıyorum. koşturakoştura işe geliyorum eve gidiyorum .:)
oy neslicim o koşturmacayı iyi bilirim 2 çocuk buyuttum . bende esas harita teknikeriyim. sen ne muhendisisin memurmusun. memursan işin zor cnm. benim kızı zarzor tek başıma, oğlanıda sağolsun annem taşındı alanya ya o buyuttu. çalışan anne ev hanımı zor allah size kolaylık versin ben buyuttum kurtardım sayılır. bu sene tek başlarına kalıyorlar, annem arada gidiyor, diğer zamanlar sitede orhan amcamızla karısı göz kulak oluyorlar sağolsunlar.

iyi liste hasarsı sayılır. fairy cansum muhaf tatilde bu hafta muhaf tuttuk zaten. onu direk -- yazabilirsin zaten. ellerine sağlık kuzum. senide yardımcı kaptan yapayım yakında

Ay teşekkür ederim. İş yerinden yazıyorum, e bir de heyecan yaptım. :)

seni bekliyordum gözlerim yollarda kaldı eve kaçıcam
kısaca yazayım şimdi akşama görüşürüz. sen geçmişten 5-6 sayfa oku fikir edin hakkımızda bu arada okey

tekrar hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Çok teşekkür ederim Neslihan, KK da aktif bir üye olmadığım için sistem içi hatalar yapabilirim şimdiden affoluna, acemiliğime verin.

-32 yaşında bekar bir hatunum.
-Kendimi bildim bileli kiloluyum.
-Boy 1,50, kilo 102 kg (maalesef )
-Şu anda ilk defa beni olduğum gibi kabul eden biri var hayatımda ve bu bende aydınlanma oluşturdu. Çünkü kimse için değil artık sadece kendim için sağlıklı olucam.
-Diyet yapıp 20 kilo verdim bundan 7-8 yıl önce ve diğer hikayelerde ki gibi fazlasıyla geri aldım. Diyet sisteminin benim gibi obez insanlara göre olmadığını gördüm.
-Sağlıklı yaşandığında kilo verileceğine inanıyorum ve sizin desteklerinizi bekliyorum.

Canim tek şişman Beyninizi çok merak etmiştim bi ara ama almadım senin tavsiyenle alacağım teşekkür ediyorum

Canim hosgeldin aramıza bende katilali bir hafta oldu motive olacağına eminim allah yardimcin olsun umarım istediğimiz kiloya duseriz

Menü gayet güzel canım ama akşam hem pilav yemissin hem ekmek birisini tercih edebilirsin ama spor hepsini kapatmış diyebilirim şu zaten süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…