Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet saat olanları bir harika ama dediğin gibi çok tuzlu . Bende önerileri merak ediyorum.
ben telefonda uygulamamı açıyorum. hiç araştırmadım, zaten bişileri zamana tıkamak, saymak çok benim yapıma uygun değil. biz biliyoruzki hergün 1 saaat yurumek lazım. bence bu yeteli. ama saymak isterseniz kola takılanlar varmış nabız filan ölçen onlardan alın derim

Günaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı
bende telden kullaniyordum canim bende bilmiyorum

gunaydin kizlar dun hem hali yikadim hem hali sildim esim recellik vusne ve cilek almis vismeyi dolaba kaldirdim cilekten recel yaptim ev temizledim bugun icin dunden yemek yaptim kollarim tutmuyo bigazim agriyo insallah hasta olmam
aman yelizim dikatt et hastalık havaları başladı. benimde sağ tarafım hala ağrıyo klima çarptı fena

canım madem sağlıklı yaşamaya karar verdin bu yolda sana rehberlik edecek bir e kitap hediye edeceğim
okuyunca fikir ve yorumlarını bekliyorum. unutmadan veriyorum

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Çokk teşekkür ederim Neslihan, çok istifade edeceğimi düşünüyorum. aranızda en şişman ben miyim kızlar :)

Benim en büyük sorunum istikrar işte. Çabuk pes ediyorum, hareketsiz bir yaşamım her şişko gibi. Burda sizin çabalarınızı görmek beni de tetikliyor, umarım bu sefer düzeni sağlarım.

zekikadin

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

İnşallah biz de görürüz o günleri ya

Günaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı

Benim de telefonda uygulama var hani ona bakıyorum arada kaç olmuş falan diye ama telefon sürekli elimde olduğundan ha bire oynattıkça adım gibi sayabiliyo o yüzden çok da güvenmiyorum ona eğer ki güzel bişey bulursanız önerinizi ben de beklerim belki ben de alırım :)

Canim galiba fat değil fit ismi

Ayy hemen baktım instagramdan ve takip etmeye başladım

Günaydıııııınnn herkeseeee

ay kaptan biz yazin yaz sebzesini kisin kis sebzesini yiyoruz ama meyve koyuyorum visne cilek kayisi seftali falan kisin komposto kaynatiyorum az sekerli kizlarin beslenmesine koyuyorum hem hazir uzur tuketmemis oluyolar boylece

Aynen biz de arada komposto falan yapıyoruz ama ben pek sevmem

Ben de telefondaki uygulamayı dikkate alıyorum ama sürekli arkaplanda çalıştığı için telefonu elimde oynattığımda falan da adım gibi sayabiliyo o yüzden ben çok güvenmiyorum ona ya ama yarı yarıya doğru oluyor sanırım yani kendi telefonum için diyorum ama belki sadece yürürken saymasını sağlayabileceğim uygulamalar vardır bu arada Water Your Body uygulamasını biliyo musunuz hanımlar hani su içmekte sorun yaşayanlar için güzel bi uygulama :) su içmenizi hatırlatıyo işte su içtiğinizde miktarını oraya kaydedebiliyosunuz falan belki duymuşsunuzdur ben bi ara kullanıyodum şimdi tekrar indirdim su içmekte sıkıntı yaşadığım için

hepimiz şişkoyduk zaten kuzum ortak noktamız piskolojik açlık

valla kaptan boynumda cok agriyo benide ceryan carpti sanirim istanbulun cok sicak gunleri gecti havalar birazda serin ya ortasina gore aldaniyoruz iste
bizim burada serinledi. sabah çay kenarında yurudum usudum resmen 7,30 da düşün.

denizim hoşgeldin. ben gun içi açıyom ama. esas yurumeye başladığımda sıfırlıyom onu dıkkate alıyom

Ya ben de çok kolay pes eden biriydim ama buranın atmosferine alışınca hiç gidesim gelmedi valla yapıştım kaldım arkadaşlarıma sonra da işte hani bi kaçamak yapsam bile diyorum sporumu yaparım sonraki gün dikkat ederim üstesinden gelirim diyorum buranın verdiği şevkle :) eskiden olsa en ufak bi kaçakta yapamıyorum ben der bırakırdım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum inşallah hayırlısıyla

Ben de acayip hareketsiz bi insandım inanır mısınız salondan odama gidip gelmeye üşenirdim yani şimdi bikaç kilo verdim ve kendimi acayip enerjik hissediyorum böyle hafiflemiş hissediyorum :) ve diyelim ki odama bikaç parça bişey götürücem böyle 3-5 seferde götürüyorum odama gidip gelmiş olmak için geçen gün de çok mutluyum bugün demiştim anlatamamıştım geçen okula gidicektim işte gittim yani evden çıkmadan önce giyindim geçtim aynanın karşısına nedense böyle bi mutlu oldum yani böyle :) dışarı çıkarken hep kendimi rahatsız hissederdim insan içinde böyle çok rahat edemezdim o gün nedense hiç öyle bişey hissetmeden çıktım evden :) siz de bikaç kilo vermeye başlayınca böyle enerjik daha hareketli hale gelirsiniz eminim ki :) ben bikaç ay önce yataktan bile çıkmıyordum bilgisayarı alıyodum odama şimdi koydum salondaki masaya asla yatarak kullanmıyorum artık yani yatmak yerine oturmak bile bi hareket sayılır :) umarım siz de burdaki atmosfere kendinizi kaptırıp istikrar sağlarsınız sonra gerisi gelir zaten inşallah

valla denizim ne yalan söyleyim senin ilk mesajındaki enerjin süperdi. aynı şekilde zekikadin nında ilk mesajı enerjik ve istek doluydu. ben inanıyorum sizler mezun olacak yardıma ihtiyacı olan birçok arkaşınıza yarenlik edecek kıvama geleceksiniz. kadınlar klubu bi aile gibi ben 1 seneden fazladır çok dost edindim, bireyselde bile görüşüyoruz. dolayısı ile bıktığın anda yanında aynı dertten muzdarip birini bulman buyuk şans.
SEN İYİYSEN İSTEKLİYSEN HERKES İYİ VE İSTEKLİDİR benim tezim bu.

zekikadin
canım kaydını şu şekilde aldım. önunde uzun bir kilo verme sureci var. ben ilk hedefini 88 düşündüm, sende uygun görürsen ilk hedef bu olsun sonra yavaş yavaş revize ederiz hedefi, olmadı mezun olursun. asıl hedefin ne onuda yazmamışsın kaç kilo olmak arzusundasın . birde 88kg için kendine bir ödül bul ve o kiloya geldiğinde ödülünü al motive olur sana.
kaydın:
boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, baş.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede

cuma gunu ana liste ve adaylar listesi yayınlanacak. orada arkadaşların kimler, kiloları kaç bakarsın. hatta aranızda yarışırsınız. ve hatta isterseniz bu cuma eşleştirme yapalım, iki kişilik yarış halinde olalım

Kaptanım büyüksün
Ya acemiliğimi kapattığın için saol. İnanır mısın abimle iddaya girmiştik ben aralık başı dedim geniş geniş olsun diye :) 88 demiştik. 500 TL ödülüm. Bunu Eylülde talep edicem kendisinden Tabi o inanmıyor o parayı vereceğine DDDD

Cumayı iple çekiyorummm

ooo harika ozaman, enayi parasını yemek çok zevkli olur abin olsada ozaman hediyenide o parayla alır ibretlik yapar yola devam edersin
ama eylul olmaz 88 için. yavaş ve kalıcı öğrenerek acele yok aralık uygun

İnşallah kaptanım ya :) ben de çok istiyorum ilerde mezun olup yardıma ihtiyacı olan güvenini kaybetmiş arkadaşlarıma ışık olup yol göstermeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…