- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.461
ben telefonda uygulamamı açıyorum. hiç araştırmadım, zaten bişileri zamana tıkamak, saymak çok benim yapıma uygun değil. biz biliyoruzki hergün 1 saaat yurumek lazım. bence bu yeteli. ama saymak isterseniz kola takılanlar varmış nabız filan ölçen onlardan alın derimEvet saat olanları bir harika ama dediğin gibi çok tuzlu . Bende önerileri merak ediyorum.
bende telden kullaniyordum canim bende bilmiyorumGünaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı
aman yelizim dikatt et hastalık havaları başladı. benimde sağ tarafım hala ağrıyo klima çarptı fenagunaydin kizlar dun hem hali yikadim hem hali sildim esim recellik vusne ve cilek almis vismeyi dolaba kaldirdim cilekten recel yaptim ev temizledim bugun icin dunden yemek yaptim kollarim tutmuyo bigazim agriyo insallah hasta olmam
valla kaptan boynumda cok agriyo benide ceryan carpti sanirim istanbulun cok sicak gunleri gecti havalar birazda serin ya ortasina gore aldaniyoruz isteaman yelizim dikatt et hastalık havaları başladı. benimde sağ tarafım hala ağrıyo klima çarptı fena
Çok teşekkür ederim Neslihan, KK da aktif bir üye olmadığım için sistem içi hatalar yapabilirim şimdiden affoluna, acemiliğime verin.
-32 yaşında bekar bir hatunum.
-Kendimi bildim bileli kiloluyum.
-Boy 1,50, kilo 102 kg (maalesef)
-Şu anda ilk defa beni olduğum gibi kabul eden biri var hayatımda ve bu bende aydınlanma oluşturdu. Çünkü kimse için değil artık sadece kendim için sağlıklı olucam.
-Diyet yapıp 20 kilo verdim bundan 7-8 yıl önce ve diğer hikayelerde ki gibi fazlasıyla geri aldım. Diyet sisteminin benim gibi obez insanlara göre olmadığını gördüm.
-Sağlıklı yaşandığında kilo verileceğine inanıyorum ve sizin desteklerinizi bekliyorum.
canım madem sağlıklı yaşamaya karar verdin bu yolda sana rehberlik edecek bir e kitap hediye edeceğim
okuyunca fikir ve yorumlarını bekliyorum. unutmadan veriyorum
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
Kızlar bugün instagram da takip ettiğim bir bayan vardı önceki ve şimdiki fotosunu koymuş şok oldum 1 senede 52 kilo vermiş fıstık olmuş resmen bide göbeği açık t shirt giymiş altına kot çok güzel olmuş XS giyiyormus çok imrendim ya 52 kilo dile kolay darısı başımıza inşallah
Demem oki o yapmış bizde yapabiliriz yeterki birakmayalim elbette kaçamak olacak pes ettiğimiz zaman olacak ama yilmayacagiz önemli olan süreklilik iadeli olacağız vazgeçmek yok
Günaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı
Canim galiba fat değil fit ismi
GÜNAYDINNNNEki Görüntüle 1615458
ay kaptan biz yazin yaz sebzesini kisin kis sebzesini yiyoruz ama meyve koyuyorum visne cilek kayisi seftali falan kisin komposto kaynatiyorum az sekerli kizlarin beslenmesine koyuyorum hem hazir uzur tuketmemis oluyolar boylece
ben telefonda uygulamamı açıyorum. hiç araştırmadım, zaten bişileri zamana tıkamak, saymak çok benim yapıma uygun değil. biz biliyoruzki hergün 1 saaat yurumek lazım. bence bu yeteli. ama saymak isterseniz kola takılanlar varmış nabız filan ölçen onlardan alın derim
hepimiz şişkoyduk zaten kuzum ortak noktamız piskolojik açlıkÇokk teşekkür ederim Neslihan, çok istifade edeceğimi düşünüyorum. aranızda en şişman ben miyim kızlar :)
Benim en büyük sorunum istikrar işte. Çabuk pes ediyorum, hareketsiz bir yaşamım her şişko gibi. Burda sizin çabalarınızı görmek beni de tetikliyor, umarım bu sefer düzeni sağlarım.
yaaa bak kimler neler başarıyorbu nasıl harika bişey kızlarrrr
bizim burada serinledi. sabah çay kenarında yurudum usudum resmen 7,30 da düşün.valla kaptan boynumda cok agriyo benide ceryan carpti sanirim istanbulun cok sicak gunleri gecti havalar birazda serin ya ortasina gore aldaniyoruz iste
Çokk teşekkür ederim Neslihan, çok istifade edeceğimi düşünüyorum. aranızda en şişman ben miyim kızlar :)
Benim en büyük sorunum istikrar işte. Çabuk pes ediyorum, hareketsiz bir yaşamım her şişko gibi. Burda sizin çabalarınızı görmek beni de tetikliyor, umarım bu sefer düzeni sağlarım.
bizim burada serinledi. sabah çay kenarında yurudum usudum resmen 7,30 da düşün.
denizim hoşgeldin. ben gun içi açıyom ama. esas yurumeye başladığımda sıfırlıyom onu dıkkate alıyom
valla denizim ne yalan söyleyim senin ilk mesajındaki enerjin süperdi. aynı şekildeYa ben de çok kolay pes eden biriydim ama buranın atmosferine alışınca hiç gidesim gelmedi valla yapıştım kaldım arkadaşlarımasonra da işte hani bi kaçamak yapsam bile diyorum sporumu yaparım sonraki gün dikkat ederim üstesinden gelirim diyorum buranın verdiği şevkle :) eskiden olsa en ufak bi kaçakta yapamıyorum ben der bırakırdım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum inşallah hayırlısıyla
Ben de acayip hareketsiz bi insandım inanır mısınız salondan odama gidip gelmeye üşenirdim yani şimdi bikaç kilo verdim ve kendimi acayip enerjik hissediyorum böyle hafiflemiş hissediyorum :) ve diyelim ki odama bikaç parça bişey götürücem böyle 3-5 seferde götürüyorum odama gidip gelmiş olmak içingeçen gün de çok mutluyum bugün demiştim anlatamamıştım geçen okula gidicektim işte gittim yani evden çıkmadan önce giyindim geçtim aynanın karşısına nedense böyle bi mutlu oldum yani böyle :) dışarı çıkarken hep kendimi rahatsız hissederdim insan içinde böyle çok rahat edemezdim o gün nedense hiç öyle bişey hissetmeden çıktım evden :) siz de bikaç kilo vermeye başlayınca böyle enerjik daha hareketli hale gelirsiniz eminim ki :) ben bikaç ay önce yataktan bile çıkmıyordum bilgisayarı alıyodum odama şimdi koydum salondaki masaya asla yatarak kullanmıyorum artık yani yatmak yerine oturmak bile bi hareket sayılır :) umarım siz de burdaki atmosfere kendinizi kaptırıp istikrar sağlarsınız sonra gerisi gelir zaten inşallah
Ya ben de çok kolay pes eden biriydim ama buranın atmosferine alışınca hiç gidesim gelmedi valla yapıştım kaldım arkadaşlarımasonra da işte hani bi kaçamak yapsam bile diyorum sporumu yaparım sonraki gün dikkat ederim üstesinden gelirim diyorum buranın verdiği şevkle :) eskiden olsa en ufak bi kaçakta yapamıyorum ben der bırakırdım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum inşallah hayırlısıyla
Ben de acayip hareketsiz bi insandım inanır mısınız salondan odama gidip gelmeye üşenirdim yani şimdi bikaç kilo verdim ve kendimi acayip enerjik hissediyorum böyle hafiflemiş hissediyorum :) ve diyelim ki odama bikaç parça bişey götürücem böyle 3-5 seferde götürüyorum odama gidip gelmiş olmak içingeçen gün de çok mutluyum bugün demiştim anlatamamıştım geçen okula gidicektim işte gittim yani evden çıkmadan önce giyindim geçtim aynanın karşısına nedense böyle bi mutlu oldum yani böyle :) dışarı çıkarken hep kendimi rahatsız hissederdim insan içinde böyle çok rahat edemezdim o gün nedense hiç öyle bişey hissetmeden çıktım evden :) siz de bikaç kilo vermeye başlayınca böyle enerjik daha hareketli hale gelirsiniz eminim ki :) ben bikaç ay önce yataktan bile çıkmıyordum bilgisayarı alıyodum odama şimdi koydum salondaki masaya asla yatarak kullanmıyorum artık yani yatmak yerine oturmak bile bi hareket sayılır :) umarım siz de burdaki atmosfere kendinizi kaptırıp istikrar sağlarsınız sonra gerisi gelir zaten inşallah
zekikadin
canım kaydını şu şekilde aldım. önunde uzun bir kilo verme sureci var. ben ilk hedefini 88 düşündüm, sende uygun görürsen ilk hedef bu olsun sonra yavaş yavaş revize ederiz hedefi, olmadı mezun olursun. asıl hedefin ne onuda yazmamışsın kaç kilo olmak arzusundasın. birde 88kg için kendine bir ödül bul ve o kiloya geldiğinde ödülünü al motive olur sana.
kaydın:
boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, baş.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede
cuma gunu ana liste ve adaylar listesi yayınlanacak. orada arkadaşların kimler, kiloları kaç bakarsın. hatta aranızda yarışırsınız. ve hatta isterseniz bu cuma eşleştirme yapalım, iki kişilik yarış halinde olalım
Kaptanım büyüksün
Ya acemiliğimi kapattığın için saol. İnanır mısın abimle iddaya girmiştik ben aralık başı dedim geniş geniş olsun diye :) 88 demiştik. 500 TL ödülüm. Bunu Eylülde talep edicem kendisindenTabi o inanmıyor o parayı vereceğine DDDD
Cumayı iple çekiyorummm
valla denizim ne yalan söyleyim senin ilk mesajındaki enerjin süperdi. aynı şekildezekikadin nında ilk mesajı enerjik ve istek doluydu. ben inanıyorum sizler mezun olacak yardıma ihtiyacı olan birçok arkaşınıza yarenlik edecek kıvama geleceksiniz. kadınlar klubu bi aile gibi ben 1 seneden fazladır çok dost edindim, bireyselde bile görüşüyoruz. dolayısı ile bıktığın anda yanında aynı dertten muzdarip birini bulman buyuk şans.
SEN İYİYSEN İSTEKLİYSEN HERKES İYİ VE İSTEKLİDİR benim tezim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?