Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün menümü açıklıyorum :)

Sabah 12.30 kepek ekmekli beyaz peynirli ve domatesli tost, yesillikli omlet, peynir,
zeytin salata domates cay

Ara 4 hurma 5 fındık

akşam 18.00 bir tabak taze fasulye,yoğurt acı biber turşusu

su 4 litre

spor 45 dakika Leslie 4 mil
36 dakika fitness blender kardiyo
plank

Kızlar bugün instagram da takip ettiğim bir bayan vardı önceki ve şimdiki fotosunu koymuş şok oldum 1 senede 52 kilo vermiş fıstık olmuş resmen bide göbeği açık t shirt giymiş altına kot çok güzel olmuş XS giyiyormus çok imrendim ya 52 kilo dile kolay darısı başımıza inşallah
Demem oki o yapmış bizde yapabiliriz yeterki birakmayalim elbette kaçamak olacak pes ettiğimiz zaman olacak ama yilmayacagiz önemli olan süreklilik iadeli olacağız vazgeçmek yok

İsim verebilir misin acaba kimmiş merak ettim :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün öğlen bir attım kendimi sokağa gece 23:30da eve geldik Ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum
Kızın okul kaydını hallettim sonrada arkadaşla AVMye gittik onun oğluna spor ayakkabısı ve spor çanatası almak için Birlikte hatta birde yemek yedik hepbirlikte ( tabi ben az İsveçin dışına çıkmış oldum az da olsa soyalı tavuk, salata ve safranlı erişte yiyince dengelemek içinde akşam yemeği yemedim ki zaten hiç acıkmadım Allahtan )
Onu evine bıraktıktan sonrada eşimin halasıyla buluşup 3 tane yapı marketi gezdik akşam 18:30a kadar
Halamızı bıraktan sonrada eşimi almak için tamirci arkadaşına uğradık ( oraya geleceğim dedi hatta oradada şekersiz bir çay içip onuda alıp eve döndük )
Hemen duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonrada kızkardeşime geçtik veeeee Bombayı patlatıyorum Doğumgünü münasebetiyle ikram edilen Frambuazlı Pastanın tadına dahi bakmadık büyük kızımla

Kızımlada kendimlede gurur duydum üstelik hiç canımızda istemedi
Bol bol şekersiz çayla kendimi tıkadım tabi okadar koşturmacadan sonra eve geldiğimde de anında kendimi yatağa attım tek sıkıntı dün gezerken tuvalete çok sık gitmiyeyim diye doğru dürüst su içmedim ve şu an kabızlığım var neyse bugün bol bol su içerek telafi ederim nasılsa
Tartıda cumanın sonucunu gördüm doğal olarak ama inanıyorum cumaya güzel bir eksi göreceğime

Ben dun aksam havuzdan sonra usuttum sanirim. Esim klima acmisti korunmaya valistim ama az gogsum agriyo sol trafim yuzum agriyo ve burnum akiyo isallah kotulemem ya yaz gribi cekilemz hic pofff

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

gunaydın canlarım:) menümü yazayım
sabah: bi tane salatalık domates peynir bi tane yumurta bir dilim ekmek bi bardak çay
öğle: yogurt makarna
arada bi dilim kek yedim
akşam : ekşili köfte yedim bi tabak. biraz karpuz bikaç dilimde küçük dilimde kavun
saat 9 gibide sütlaç yedim . canım çok şekerli bişey çekti
yürüyüş yapıyorum işten eve 45 dakika sürüyo evdede mekik 100 tane 3 litreden fazla su içiyorum gecede emzirmeye kalktığımda içiyorum 3,5 oluyodur

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

OLABİLİR BENDE HEM TAKIMDA HEM 80-90 TOPİĞİNDE ikisindede vardım kilo verme sürecimde. hayırlı olsun topiğin

ay kaptan biz yazin yaz sebzesini kisin kis sebzesini yiyoruz ama meyve koyuyorum visne cilek kayisi seftali falan kisin komposto kaynatiyorum az sekerli kizlarin beslenmesine koyuyorum hem hazir uzur tuketmemis oluyolar boylece

hosgeldiinnnnn

Canım menu süper 15 dak squat harika nasıl dayandin o kadar vakit helal olsun
aynen helal valla ben 15 taneeeeee yi zor yapıyom

vay menu spor harika

Bugün fitness blender yaptım kızlar çok yordu beni tavsiye ederim sizlere tam bi kardiyo
bende deneyim videosu youtupta vardır heralde

pasta için sana bu da kızına maşallah size

öğle ve ara tam karbonhidrat olmuş işallah yapışmadı totona
spor güzel. kek için 100 ip atlama cezan verdim neslimm

yeni bi başlık mı açıldı 100 kiloların üstü için ?
o rası bağımsız topik. burası cuma zayıflama yarışması takımı. her ikisinedetakılabilirsiniz ben zamanında öle yapmıştım. daha çok arkadaş daha çok motive

Arkadaşlar 14. takımda kaç kişiyiz ?
8 kişiyiz cnm

Günaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı
ben telefondakini kullanıyorum bilmiyorum cnm.

Günaydın kızlar ben adimsayar almak istiyorum kullanıp onerebileceginiz bir marka varmı ben kararsız kaldım saat olanları var çok pahalı geldi ne yapsam bilemedim bilgisi olan var mı

Evet saat olanları bir harika ama dediğin gibi çok tuzlu . Bende önerileri merak ediyorum.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/Profil/82/osman-muftuoglu

Açken mi, tokken mi egzersiz yapalım?
26.08.2015 Çarşamba
Beslenme ile sporun zamanlamaları ve içerikleri ise her zaman tartışılan konular. Spor yapmadan önce bir şey yenip içilmeli mi? Yoksa aç açına mı hareket etmeli? İlla bir şey yenecekse bu ne olmalı ve ne zaman yenmeli? Sorular çok, çok a...

merak ettim ben okumaya gidiyorum

gunaydin kizlar dun hem hali yikadim hem hali sildim esim recellik vusne ve cilek almis vismeyi dolaba kaldirdim cilekten recel yaptim ev temizledim bugun icin dunden yemek yaptim kollarim tutmuyo bigazim agriyo insallah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…