- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.541
paylasmadim heralde canim.ya bazen giriyorum paylasim.diye sonra bisey oluyo teli birakmak zorunda kaliyorum sonrada unutuyorum gidiyor yarin hepsini birden paylasmaya calisayim unutmazsam telimin sarji yok cunku heran kapanabilirzeze_84 Yeliz abla sen dün menünü paylaşmış mıydın seninkine denk gelemedim şimdi menü listesini hazırlıyorum da büyük ihtimal gözden kaçırdım o yüzden bi sorayım dedim :)
canim varsa kuru kayisi yada armut yemeni oneririm uzerine bi bardakta su ic sabah daha iyi olursun insallahBende dün yazmıştım aslında menümü ama sanırım liste halinde yapmadığım için gözden kaçtı :)
Tekrar yazayım bari
Dünki menüm;
sabah; şekersiz kahve
öğle - akşam ( 15:45 gibi )
1 porsiyon soya filizli tavuk sote
biraz safranlı erişte ( yemeseydim iyidi )
salata
yatana kadarda bol su ve şekersiz çay
Bugünki menüm;
Sabah; 1 büyük kupa bitki çayı ( kabızlığa iyi gelir dedim ama tık yok)
Öğlen; 1 tabak sarma ( onuda yemeseydim iyidi )
Akşam; 5 mor erik ve bol limonlu su
Bu arada kızlar yaw şu kabızlığa iyi gelecek başka aniden işe yarayacak bir çözümü olan varmıvalla RAmazan davulu gibi hissediyorum yine kendimi okadar su içmeme rağmen içim mi kurudu nedir hiç banamısın demiyor yarın sabah ilk işim kendime çorba yapmak olacak ama geceden yapabileceğim birşey varsa diye sorayım dedim
Bende dün yazmıştım aslında menümü ama sanırım liste halinde yapmadığım için gözden kaçtı :)
Tekrar yazayım bari
Dünki menüm;
sabah; şekersiz kahve
salata
Bugünki menüm;
Bu arada kızlar yaw şu kabızlığa iyi gelecek başka aniden işe yarayacak bir çözümü olan varmıvalla RAmazan davulu gibi hissediyorum yine kendimi okadar su içmeme rağmen içim mi kurudu nedir hiç banamısın demiyor yarın sabah ilk işim kendime çorba yapmak olacak ama geceden yapabileceğim birşey varsa diye sorayım dedim
paylasmadim heralde canim.ya bazen giriyorum paylasim.diye sonra bisey oluyo teli birakmak zorunda kaliyorum sonrada unutuyorum gidiyor yarin hepsini birden paylasmaya calisayim unutmazsam telimin sarji yok cunku heran kapanabilir
ozamannn hemen önerim var geneYa ben de tam bugün onu araştırıcaktım süper denk geldi valla :) benim youtubedan takip ettiğim bi kanal var adı ''londradabirtürkkızı'' belki duyanınız göreniniz olmuştur onun kilo verme videosuna denk geldim de ben de bugün o da rawfooddan bahsediyodu ben de bi araştırayım dicektim bunu da okurum hazır denk gelmişken :) okul zamanı ben de şu sağlıklı smoothielere falan başlayım diyorum :)
tabi ki kaptanım yani sevgi savaşı mücadele hırsı falaninşallah gene ilk 3e gireriz :))
denizcigim bizim icin mavi takim avatari buldum icine isim yazacaktim telden sigdiramadim istersen sende degistir ayni olalim
hay maşallah mavililerimeaa süper fikiir :) aynı resmi mi koyayım ben de baktım şimdi msjı görünce bikaç resim buldum :)
banum genemi kabız oldun kuzum. beslenmede salataya hatta sızma zeytinyağlı salataya bolca yer ver bu ara için temizlensin, alkali olsun. biraz beslenmen yoksun kalmış. şu isveç 5 te 5 derken vallahi ne diyim aslına dön diyim en iyisi.Bende dün yazmıştım aslında menümü ama sanırım liste halinde yapmadığım için gözden kaçtı :)
Tekrar yazayım bari
Dünki menüm;
sabah; şekersiz kahve
salata
Bugünki menüm;
denizim nazarlıksın maşallah harika. bu iki öğün sana yaradı geç kalkmanın faydasıMenümü de paylaşıp kaçayım valla 2 gündür uykusuzum
1. Öğün
saat 11de beyaz peynir 3 yeşil zeytin 1 avuç ceviz badem taze fındık karışımı yanında domates salatalık ve 1 bardak süt
2. Öğün
4 buçukta spor sonrası yarım muz yedim
saat 5te 1 kase domates çorbası 3-4 kaşık sulu patatesli tavuk yemeği yanında salata ve 2-3 dilim kaşar peyniri canım çekti de :))
saat 9 gibi de 1 bardak şekersiz karışık meyveli bitki çayımı içtim valla bugün kahvaltıda yeşil çay içmeyince bi eksiklik hissettim kahvaltıda sütü deneyim dedim ama yeşil çay daha iyi valla sütten daha çok tok hissettiriyo :)
su 2 litre
spor bugün gaza geldim valla baya güzel geçti :) hem de vucüdum dinlendi iki gündür attım üstümden yorgunluğu o yüzden 25 dk plates 25 dk mel b yaptım saat 3ten 4e kadar
saat 7de de annem gelince şöyle çıkıp bi 30-35 dk kadar yürüyebildik hava bozdu gene yağmur yağacak diye erken döndük eve :)
ozamannn hemen önerim var gene
gulkaynak.com sayfasını incele kadın harika şeyler yazmış insanın ufku açılıyor
ben önerdiği bi çok kitabıda okudum
mesela zayıflamada ph mucizesi
ideal sağlık için canlı besinler
taş devri diyeti
aklıma gelenler . gir bak sitede önerdiği kitaplar çok faydalı. rawfood hakkında türkiyedeki nadide bilgi sahibi insanlardan biri
hay maşallah mavililerime
banum genemi kabız oldun kuzum. beslenmede salataya hatta sızma zeytinyağlı salataya bolca yer ver bu ara için temizlensin, alkali olsun. biraz beslenmen yoksun kalmış. şu isveç 5 te 5 derken vallahi ne diyim aslına dön diyim en iyisi.
sabah kalkınca aç karna semiz otu-limonla smothe hazırla iç kabızlıga ii gelir
denizim nazarlıksın maşallah harika. bu iki öğün sana yaradı geç kalkmanın faydası
iyi uykular kaptanim bende su siteye bi bakayim bariozamannn hemen önerim var gene
gulkaynak.com sayfasını incele kadın harika şeyler yazmış insanın ufku açılıyor
ben önerdiği bi çok kitabıda okudum
mesela zayıflamada ph mucizesi
ideal sağlık için canlı besinler
taş devri diyeti
aklıma gelenler . gir bak sitede önerdiği kitaplar çok faydalı. rawfood hakkında türkiyedeki nadide bilgi sahibi insanlardan biri
hay maşallah mavililerime
banum genemi kabız oldun kuzum. beslenmede salataya hatta sızma zeytinyağlı salataya bolca yer ver bu ara için temizlensin, alkali olsun. biraz beslenmen yoksun kalmış. şu isveç 5 te 5 derken vallahi ne diyim aslına dön diyim en iyisi.
sabah kalkınca aç karna semiz otu-limonla smothe hazırla iç kabızlıga ii gelir
denizim nazarlıksın maşallah harika. bu iki öğün sana yaradı geç kalkmanın faydası
kızlar iyi geceler çok yorgunum yatıyorumbende
Hiii :) bende pembeyi çok severimEvet canım pembe takimiz pembeyi de çok severim :) canım takım arkadaşım artık çok düzenli beslenip çok spor yaparak 1. Olmamız gerekiyor azmedelim basaralim :))))
Hayırlı olsun canım :)Ben geldiiiim.
Iki gundur nisanlimla nikah islemlerini halletmeye calisiyorduk. Dun 8de evden ciktim. Aksam 8de geldim. Sonra da sevdicegimin arabasi bos gutmesin esyali gitsin diye birkac esya koliledim 2ye kadar.
Bugun de oglen ciktim aksam gelebildim. Hallettik islerimizi cok sukur. Gunumuzu de aldik 22 eylule
Cok yorgun hissediyorum kendimi. Iki gun de 10binden asagi adim atmadim. Iyi yuruduk
canim varsa kuru kayisi yada armut yemeni oneririm uzerine bi bardakta su ic sabah daha iyi olursun insallah
Hayırlı olsun canım :)
hayirli sun canimbenim az kaldi desene annenin babanin bol bol keyfini cikarmaya calis ayri illerde olacaksinizBen geldiiiim.
Iki gundur nisanlimla nikah islemlerini halletmeye calisiyorduk. Dun 8de evden ciktim. Aksam 8de geldim. Sonra da sevdicegimin arabasi bos gutmesin esyali gitsin diye birkac esya koliledim 2ye kadar.
Bugun de oglen ciktim aksam gelebildim. Hallettik islerimizi cok sukur. Gunumuzu de aldik 22 eylule
Cok yorgun hissediyorum kendimi. Iki gun de 10binden asagi adim atmadim. Iyi yuruduk
ben ne zaman yesem bagirsaklarimi calistirir belki oynakbasi nada bi faydasi olurArmut kabiz yapar diye biliyorum ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?