- 28 Nisan 2011
- 85
- 131
- 43
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.561
terazi burcumuyum canımnillhan ne burcusun tatlım ?
Benimde yuükselenim teraziterazi burcumuyum canım
Tmm kaptanım yarın o önerdiğiniz siteyi ve o kitapları incelicem :) zaten geçen dost'a gittiğimde taş devri diyetine göz atmıştım bi :)
Biz hemen adapte olduk mavişli takımımızaaa :))
Valla kaptanım aman nazar değmesinya geç kalkıyorum ama geç de yatıyorum dün 3te yattım mesela ondan önceki gün de gece uyuyup uyanıp 5e kadar uyuyamamıştım hani geç yatınca karnımda gurultular hissediyorum ama çok şükür kulak asmıyorum yani okul zamanı gelince ben de 7den önce kalkıcam artık o zaman duruma göre idare edebilirsem böyle iki öğün yapmaya çalışıcam olmazsa 2.5 yapmaya çalışıcam bakalım hayırlısı :)
iyi uykular kaptanim bende su siteye bi bakayim bari
İyi geceler kaptanım aynen ben de erken uyucam bugün artık
harika menu ve sporGeç geldim biraz konserve filan ugrastim yine :) herkese başarılar dilerim yarışta :) hii çok heyecanlibugunki menum
09.30 domates salatalık peynir ceviz fındık yumurta
12.00 Yeşilçay
15.00 kabak kavurması yanında ayran
17.00 bitki cayi
19.00 yoğurt içine kuru kayısı ve badem
2 lt su
40 dk yürüyüş
ruveydammm bende sabah gelirken şunu bi dürteyim napar neder diyordum gelmiş haber etmişsin çok şükür.Ben geldiiiim.
Iki gundur nisanlimla nikah islemlerini halletmeye calisiyorduk. Dun 8de evden ciktim. Aksam 8de geldim. Sonra da sevdicegimin arabasi bos gutmesin esyali gitsin diye birkac esya koliledim 2ye kadar.
Bugun de oglen ciktim aksam gelebildim. Hallettik islerimizi cok sukur. Gunumuzu de aldik 22 eylule
Cok yorgun hissediyorum kendimi. Iki gun de 10binden asagi adim atmadim. Iyi yuruduk
akşam menune bayıldım çok uyumlu isabetli olmuş. ekmeksiz olmasıda harika spor süpermerhabalar çıtırlarrrr:) önce menümü yazayım
sabah: bi tane simit ve çay evden jet hızıyla çıkınca kahvaltı yapamadım uyumusuz ailece
öğle : kahvaltı bi salatalık bi domates biraz peynir yarım dilim ekmek çay. ve yoğurt
arada. kayısı çiri. yedim
akşam da. 3 parça mangalda pişmiş et yedimekmeksiz yanına şaksuka patlıcanlı salata yagsızve ayran
3 litre su ve 1 saati aşkın yürüyüş yaptım
menun guzel kuzum. karışık çerez ölçüsüde çok değil tarifine göreGünaydınnn kankitolar. Durun bende ilk listemi yazıcam heyecan yaptım. Ama önceden açıklamamı yapayım, biraz hazırlıksızdım. Bugün daha nazır bir şekildeyim :)
sabah: beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar), zeytin bir kaçtane, bir adet yumurta, domates, salatalık, açık çay.
öğle :sebze çorbası, 3 adet köfte, mevsim salata.
akşam: mercimek çorbası, taze fasulye ve yoğurt.
yarım kase kuruyemiş yedim karışık, ama biraz saat geçti
kıznillhan millet slogan mlogan buluyo bizde bişeyler yapalım
sana resimli su tarifi koydum. içindekilerden bulduğun kadarını ekle gazozumsu bir su oluyor içimi kolay sevimli. su içemeyenlere sıkça önerdiğimiz. banada kaptanların kaptanı sweet banumdan hatıraydı buldum arşivden ekledim dene bakalımSu içemiyorum subi türlü sevemedim, alışamadım
terazi burcumuyum canım
Benimde yuükselenim terazi
slm ,yenicez hepsini birinci olucaz :)SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldi
Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dediHatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum
Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibiaslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesindün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim nah bozmuyorum
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu edermalum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )
Bende Moru çok severim
Çikolatayada bayılırımgayet güzel deng gelmişiz
Hadi bakalım eşimle bundan sonra daha da güzel kilo veririm inşallahcocolate bundan sonra birimizi daha sıkı gözetime alıyoruz o zaman
Bayıldım hepsinehemen yarın sabah birinci ve son shakei yapıyorum hazır malzemelerimide tazecik pazardan almışken Umarım çok güzel sonuçlarda görürüz
yeşil çay iyi gelmiyor mu ,aç karnına iç ama yemeklerden yarım saat önce çok işe yarıyor.Bende dün yazmıştım aslında menümü ama sanırım liste halinde yapmadığım için gözden kaçtı :)
Tekrar yazayım bari
Dünki menüm;
sabah; şekersiz kahve
öğle - akşam ( 15:45 gibi )
1 porsiyon soya filizli tavuk sote
biraz safranlı erişte ( yemeseydim iyidi )
salata
yatana kadarda bol su ve şekersiz çay
Bugünki menüm;
Sabah; 1 büyük kupa bitki çayı ( kabızlığa iyi gelir dedim ama tık yok)
Öğlen; 1 tabak sarma ( onuda yemeseydim iyidi )
Akşam; 5 mor erik ve bol limonlu su
Bu arada kızlar yaw şu kabızlığa iyi gelecek başka aniden işe yarayacak bir çözümü olan varmıvalla RAmazan davulu gibi hissediyorum yine kendimi okadar su içmeme rağmen içim mi kurudu nedir hiç banamısın demiyor yarın sabah ilk işim kendime çorba yapmak olacak ama geceden yapabileceğim birşey varsa diye sorayım dedim
hoş geldin çikolatamkızlar hepinize harika bir perşembe diliyorum ,rastgele ... :)
dün menüm :
sabah 08:00 yeşil çay
08:30 1 dilim ekmek + peynir + salatalık + biber + domates
ara 11:30 1 kabuklu salatalık
öğlen 12:00 yeşil çay
öğlen 12:30 2 kaşık kıymalı yumurta + 2 kaşık yoğurt
15:30 sütlü hazır kahve
17:30 yeşil çay
Akşam 20:00 1 dilim börek
gece 23:00 2 set 10 kez squat + 45 dk plates
budur...
ÇOK TEŞEKKÜRLER KAPTANIMM :)@nhtylz
yelizim sebze suyu içmeye önce 2-3 şeyle başla, zamanla bir şeydaha ekle tadını sevmedinse değiştir. her tarif her damak tadına uymuyor. ben genelde: limon suyu+salatalık+maydanoz+karalahana ama az tutam halinde ekleyip çekiyorum. içine başka bişi eklemedim bazen elma dilimi koyarım fılan. sende kendi damak tadına göre tecrube edin
harika menu ve spor
ruveydammm bende sabah gelirken şunu bi dürteyim napar neder diyordum gelmiş haber etmişsin çok şükür.
işlerin kolayladınmı kuzum. evi döşediğinde foto bekliyoz düğünede az kaldı davatiyemizi unutma
akşam menune bayıldım çok uyumlu isabetli olmuş. ekmeksiz olmasıda harika spor süper
menun guzel kuzum. karışık çerez ölçüsüde çok değil tarifine göreama sen biliyorsun ölçüyü
menun genel olarak beğendim dengeli besleyici sağlıklı olmuş
sana resimli su tarifi koydum. içindekilerden bulduğun kadarını ekle gazozumsu bir su oluyor içimi kolay sevimli. su içemeyenlere sıkça önerdiğimiz. banada kaptanların kaptanı sweet banumdan hatıraydı buldum arşivden ekledim dene bakalım
ahahah kızlar bende terazi burcuyum. dün tam bende adaşıma burcunu soracaktım, az teraziymiş gibi gelmişti de
tutturmuşum demekkiEki Görüntüle 1616542
Ben eylülde yarışmaya dahil olucam dimi şimdi sadece ikili eşleşmedeyim ?!!!kızlar menuler harikaydı bu hafta yarın çok güzel bildirimler bekliyorum. beni acayip bir cuma heyecanı sardı, daim olsun işallah da kalan şu 8kg mıda vereyim artık.
şimdiden buraya yazıyım herkes duysun
sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. cuma harici tartılmanızı tasvip etmiyorum, bu cuma heyecanını baltalıyor, şevki kaçırıyor.
En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?