Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhabalar çıtırlarrrr:) önce menümü yazayım
sabah: bi tane simit ve çay evden jet hızıyla çıkınca kahvaltı yapamadım uyumusuz ailece
öğle : kahvaltı bi salatalık bi domates biraz peynir yarım dilim ekmek çay. ve yoğurt
arada. kayısı çiri. yedim
akşam da. 3 parça mangalda pişmiş et yedimekmeksiz yanına şaksuka patlıcanlı salata yagsızve ayran
3 litre su ve 1 saati aşkın yürüyüş yaptım

Günaydınnn kankitolar. Durun bende ilk listemi yazıcam heyecan yaptım. Ama önceden açıklamamı yapayım, biraz hazırlıksızdım. Bugün daha nazır bir şekildeyim :)

sabah: beyaz peynir (1,5 kibrit kutusu kadar), zeytin bir kaçtane, bir adet yumurta, domates, salatalık, açık çay.

öğle :sebze çorbası, 3 adet köfte, mevsim salata.

akşam: mercimek çorbası, taze fasulye ve yoğurt.

yarım kase kuruyemiş yedim karışık, ama biraz saat geçti

kız nillhan millet slogan mlogan buluyo bizde bişeyler yapalım

iyi uykular kaptanim bende su siteye bi bakayim bari

İyi geceler kaptanım aynen ben de erken uyucam bugün artık

melatonin hormonu nedir ne işe yarar bi onuda öğrenelimmi? metabolizma saaitmize kulak verelimmi?

http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=2&m3=123
http://www.milliyet.com.tr/-karanli...basini-sevmiyor-pembenar-detay-cocuk-1344266/

@nhtylz
yelizim sebze suyu içmeye önce 2-3 şeyle başla, zamanla bir şeydaha ekle tadını sevmedinse değiştir. her tarif her damak tadına uymuyor. ben genelde: limon suyu+salatalık+maydanoz+karalahana ama az tutam halinde ekleyip çekiyorum. içine başka bişi eklemedim bazen elma dilimi koyarım fılan. sende kendi damak tadına göre tecrube edin

harika menu ve spor

ruveydammm bende sabah gelirken şunu bi dürteyim napar neder diyordum gelmiş haber etmişsin çok şükür.
işlerin kolayladınmı kuzum. evi döşediğinde foto bekliyoz düğünede az kaldı davatiyemizi unutma

akşam menune bayıldım çok uyumlu isabetli olmuş. ekmeksiz olmasıda harika spor süper

menun guzel kuzum. karışık çerez ölçüsüde çok değil tarifine göre ama sen biliyorsun ölçüyü
menun genel olarak beğendim dengeli besleyici sağlıklı olmuş

Su içemiyorum su bi türlü sevemedim, alışamadım
sana resimli su tarifi koydum. içindekilerden bulduğun kadarını ekle gazozumsu bir su oluyor içimi kolay sevimli. su içemeyenlere sıkça önerdiğimiz. banada kaptanların kaptanı sweet banumdan hatıraydı buldum arşivden ekledim dene bakalım

terazi burcumuyum canım

Benimde yuükselenim terazi

ahahah kızlar bende terazi burcuyum. dün tam bende adaşıma burcunu soracaktım, az teraziymiş gibi gelmişti de
tutturmuşum demekki

kızlar menuler harikaydı bu hafta yarın çok güzel bildirimler bekliyorum. beni acayip bir cuma heyecanı sardı, daim olsun işallah da kalan şu 8kg mıda vereyim artık.
şimdiden buraya yazıyım herkes duysun

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. cuma harici tartılmanızı tasvip etmiyorum, bu cuma heyecanını baltalıyor, şevki kaçırıyor.
En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

slm ,yenicez hepsini birinci olucaz :)

yeşil çay iyi gelmiyor mu ,aç karnına iç ama yemeklerden yarım saat önce çok işe yarıyor.

kızlar hepinize harika bir perşembe diliyorum ,rastgele ... :)
dün menüm :
sabah 08:00 yeşil çay
08:30 1 dilim ekmek + peynir + salatalık + biber + domates
ara 11:30 1 kabuklu salatalık
öğlen 12:00 yeşil çay
öğlen 12:30 2 kaşık kıymalı yumurta + 2 kaşık yoğurt
15:30 sütlü hazır kahve
17:30 yeşil çay
Akşam 20:00 1 dilim börek
gece 23:00 2 set 10 kez squat + 45 dk plates
budur...

hoş geldin çikolatam
oy çikolatam o böregi akşama bırakmasan iyiydii, yapıştı totona neyseki spor yapılmış. sanada rast gele. yarın bildirimini merakla bekliyorum bu gun sıkı tut cıs yeme

ÇOK TEŞEKKÜRLER KAPTANIMM :)

Ben eylülde yarışmaya dahil olucam dimi şimdi sadece ikili eşleşmedeyim ?!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…