- 9 Nisan 2015
- 219
- 325
- 18
- 42
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.501
Bugün basit karbonhidratlara veda ettim. İyi ki varsınız. Şuanda kendimi 8 kadın gücünde hissediyorum. :)
kuzum malesef çok ince detayı var d vit sentezininsimdi kaptan biseysorucam hani d vitamini sentezlicez ya gunesten illaki gunwse yatmamiz mi lazim.yoksa ellerimizide tutsak yeter mi malum.ben kapali birbayanim oyle gunwsin.altina yatamam
sagol kaptanim ama oyle gizli bi bahcem falan yok malesef olmazsa oyle yapayim napimkuzum malesef çok ince detayı var d vit sentezinin
kol bacak yuz açık olacak, gözde gözlük olmayacak,15dk güneş dikken güneşlenilecek, asla koruyucu krem öncesi de sonrasıda surulmeyecek, ve hatta sabunla dahi yıkanılmayacak sadece suyla duş alınacak. ben şöyle yapıyorum. güneşten d vit için güneş banyosu yapıcam zaman önce yıkanıyorum anlattım gibi güneşlenip sonra suyla duş alıyom. çünki sabun şampuan amilimi bozuyor. koruyucu kremlerde öyle. güneş dikken güneşlenebileceğin gizli bahçen varsa orda güneşlen. olmadı eylül sonu bi dvit baktırır iğnesini olursun. ben kışın 1-2 ampül alıyorum güneşlenmeme ragmen
ay o temizlik sirkesindenb ende yaptim kaptanim arap sabunuyla birlikte karistirp kullaniyorum gecen halimi sildim bu karisimla hem tertemiz hem parlak hemde yumusacik ilmustubunlar benim evdeki uğraşlarım
sürahideki atmayıp temizlik sirkesi için tezgahta biriken limon kabuklarım
diğeride geçen hediye domateslerden yaptığım menemenliklerim
üretmek güzel bir duygu, sevgiyi besliyor. hafta sonu devam bakalım ne alırsam pazardan
Eki Görüntüle 1615955 Eki Görüntüle 1615956
eşleşme güzel olur bencede :) daha heyecanlı olur hırslı olur:)okey eşleşelim bu hafta CUMA HEYECANI ikiye katlansın
tüh olsa iyiydi, allahın nimetleri bedavaaa değerlendirmek lazım ama tabi iştesagol kaptanim ama oyle gizli bi bahcem falan yok malesef olmazsa oyle yapayim napim
maşallah sana sen kaptın cidden bu işiay o temizlik sirkesindenb ende yaptim kaptanim arap sabunuyla birlikte karistirp kullaniyorum gecen halimi sildim bu karisimla hem tertemiz hem parlak hemde yumusacik ilmustu
burdayım canım takım olarak birinci gelelim önce biz kendi içimizde kapışalımbenim için tamamdır. nillhannnnnn nerdesin şekerim, şeker rakibim :) (sevimli olayım da ürkmesin rakip ceylanım)
HA ŞÖYLE HADİ BAKALIMburdayım canım takım olarak birinci gelelim önce biz kendi içimizde kapışalım
yeşil takımmı oldukzekikadin ile yeşilide pek severim :)
Güle güle kaptan melekkkevettt ben kaçar meleklerim evin yolunu tutayım. bugun den itibaren otobuse talım. arabamı iranlı komşuma kiraya verdimparada lazım, üstelik komşum akraba gezdircek arabaya hasar filanda vermez tanıdık bildik. anca giderim otobusle işin özü kaçtım ben
SAĞLIKLI KAL
Eki Görüntüle 1616026 TAKIMM
kışın çokça başvurduğum, raw beslenmenin faydasını çokca gördüğüm bazı shake tarifleri var benzerlerini yapmanızda fayda var kızlar. hem besleyici, hem bağışıklık güçlendirici, hem toksin atıcı bonusuda kilo verdirici. bende okullar açılıp düzenimi tekrar kurunca bolca başvurucam sebze içeceklerine, sanırım birde shake makinesi edinicem blandırdan buktım tak çıkar sök.
http://www.hurriyet.com.tr/yeni/her-derde-deva-mucize-icecekler-348
savaş sevgi savaşı olsa gerek. e uçurduk takımı ozaman cuma yarışmasında da derece yaparız bu şevkle takımca
Eki Görüntüle 1615889
Sporun çok güzel canım :) baya az yemissin maşallah :) bu arada kaptanım herkesi eşleştirmis takım olarak biz ikimiz takım olumusuz :)) artık takım arkadaşıyizBugün menümü açıklıyorum :)
Sabah 12.30 kepek ekmekli beyaz peynirli ve domatesli tost, yesillikli omlet, peynir,
zeytin salata domates cay
Ara 4 hurma 5 fındık
akşam 18.00 bir tabak taze fasulye,yoğurt acı biber turşusu
su 4 litre
spor 45 dakika Leslie 4 mil
36 dakika fitness blender kardiyo
plank
Ayy sorma :) tam bilmiyorum yapmayı videoya bakıp yapmaya çalıştım 15 dk sürdü tabi ben onun gibi yapamadımCanım menu süper 15 dak squat harika nasıl dayandin o kadar vakit helal olsun
Evet canım youtube da var süper ötesiaynen helal valla ben 15 taneeeeee yi zor yapıyom
vay menu spor harika
bende deneyim videosu youtupta vardır heralde
pasta için sana bu da kızına maşallah size
öğle ve ara tam karbonhidrat olmuş işallah yapışmadı totona
spor güzel. kek için 100 ip atlama cezan verdim neslimm
o rası bağımsız topik. burası cuma zayıflama yarışması takımı. her ikisinedetakılabilirsiniz ben zamanında öle yapmıştım. daha çok arkadaş daha çok motive
8 kişiyiz cnm
ben telefondakini kullanıyorum bilmiyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?