Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simdi kaptan biseysorucam hani d vitamini sentezlicez ya gunesten illaki gunwse yatmamiz mi lazim.yoksa ellerimizide tutsak yeter mi malum.ben kapali birbayanim oyle gunwsin.altina yatamam

simdi kaptan biseysorucam hani d vitamini sentezlicez ya gunesten illaki gunwse yatmamiz mi lazim.yoksa ellerimizide tutsak yeter mi malum.ben kapali birbayanim oyle gunwsin.altina yatamam
kuzum malesef çok ince detayı var d vit sentezinin
kol bacak yuz açık olacak, gözde gözlük olmayacak,15dk güneş dikken güneşlenilecek, asla koruyucu krem öncesi de sonrasıda surulmeyecek, ve hatta sabunla dahi yıkanılmayacak sadece suyla duş alınacak. ben şöyle yapıyorum. güneşten d vit için güneş banyosu yapıcam zaman önce yıkanıyorum anlattım gibi güneşlenip sonra suyla duş alıyom. çünki sabun şampuan amilimi bozuyor. koruyucu kremlerde öyle. güneş dikken güneşlenebileceğin gizli bahçen varsa orda güneşlen. olmadı eylül sonu bi dvit baktırır iğnesini olursun. ben kışın 1-2 ampül alıyorum güneşlenmeme ragmen

bunlar benim evdeki uğraşlarım
sürahideki atmayıp temizlik sirkesi için tezgahta biriken limon kabuklarım
diğeride geçen hediye domateslerden yaptığım menemenliklerim
üretmek güzel bir duygu, sevgiyi besliyor. hafta sonu devam bakalım ne alırsam pazardan

sagol kaptanim ama oyle gizli bi bahcem falan yok malesef olmazsa oyle yapayim napim

ay o temizlik sirkesindenb ende yaptim kaptanim arap sabunuyla birlikte karistirp kullaniyorum gecen halimi sildim bu karisimla hem tertemiz hem parlak hemde yumusacik ilmustu

sagol kaptanim ama oyle gizli bi bahcem falan yok malesef olmazsa oyle yapayim napim
tüh olsa iyiydi, allahın nimetleri bedavaaa değerlendirmek lazım ama tabi işte

ay o temizlik sirkesindenb ende yaptim kaptanim arap sabunuyla birlikte karistirp kullaniyorum gecen halimi sildim bu karisimla hem tertemiz hem parlak hemde yumusacik ilmustu
maşallah sana sen kaptın cidden bu işi üretmek keyifli. kışın da portakal ve mandalin kabuklarını atmıyoruz hepsini sirke kuruyoz ozaman. benim sürehide makineye dökerim bılaşıkta filan boca ederim. parıl parıl olur bulaşıklar. wc de banyoda heryerde bedava

evettt ben kaçar meleklerim evin yolunu tutayım. bugun den itibaren otobuse talım. arabamı iranlı komşuma kiraya verdim parada lazım, üstelik komşum akraba gezdircek arabaya hasar filanda vermez tanıdık bildik. anca giderim otobusle işin özü kaçtım ben

SAĞLIKLI KAL
TAKIMM

Güle güle kaptan melekkk

Ya ben de tam bugün onu araştırıcaktım süper denk geldi valla :) benim youtubedan takip ettiğim bi kanal var adı ''londradabirtürkkızı'' belki duyanınız göreniniz olmuştur onun kilo verme videosuna denk geldim de ben de bugün o da rawfooddan bahsediyodu ben de bi araştırayım dicektim bunu da okurum hazır denk gelmişken :) okul zamanı ben de şu sağlıklı smoothielere falan başlayım diyorum :)

savaş sevgi savaşı olsa gerek . e uçurduk takımı ozaman cuma yarışmasında da derece yaparız bu şevkle takımca
Eki Görüntüle 1615889

tabi ki kaptanım yani sevgi savaşı mücadele hırsı falan inşallah gene ilk 3e gireriz :))

aaa hatta okumama gerek kalmadı bile sayfayı açınca farkettim dün ben de aynı sayfaya bakmıştım hatta yer imlerine kaydetmiştim bu tarifleri kullanırım diye neyse kaptanım senin de önerdiğin bişeyse kesin uygulamaya çalışırım artık :)

Sporun çok güzel canım :) baya az yemissin maşallah :) bu arada kaptanım herkesi eşleştirmis takım olarak biz ikimiz takım olumusuz :)) artık takım arkadaşıyiz

Evet canım youtube da var süper ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…