Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporun çok güzel canım :) baya az yemissin maşallah :) bu arada kaptanım herkesi eşleştirmis takım olarak biz ikimiz takım olumusuz :)) artık takım arkadaşıyiz
Evet canım pembe takimiz pembeyi de çok severim :) canım takım arkadaşım artık çok düzenli beslenip çok spor yaparak 1. Olmamız gerekiyor azmedelim basaralim :))))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldi

Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dedi Hatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum

Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibi aslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesin dün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim nah bozmuyorum
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu eder malum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )

Bende Moru çok severim
Çikolatayada bayılırım gayet güzel deng gelmişiz

Hadi bakalım eşimle bundan sonra daha da güzel kilo veririm inşallah cocolate bundan sonra birimizi daha sıkı gözetime alıyoruz o zaman

Bayıldım hepsine hemen yarın sabah birinci ve son shakei yapıyorum hazır malzemelerimide tazecik pazardan almışken Umarım çok güzel sonuçlarda görürüz

BUNLARDAN SEÇEBİLİRİZ :) SLOGAN BULUNCA ONU DA ALTINA EKLERİM BEN TEKRARDAN :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1440613797311.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • PhotoGrid_1440613877013.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
  • PhotoGrid_1440613899367.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
  • PhotoGrid_1440613926666.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 46
  • PhotoGrid_1440613948077.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 47
  • PhotoGrid_1440613975806.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 43
  • PhotoGrid_1440614005779.webp
    14 KB · Görüntüleme: 41
Bende dün yazmıştım aslında menümü ama sanırım liste halinde yapmadığım için gözden kaçtı :)

Tekrar yazayım bari

Dünki menüm;

sabah; şekersiz kahve
öğle - akşam ( 15:45 gibi )
1 porsiyon soya filizli tavuk sote
biraz safranlı erişte ( yemeseydim iyidi )
salata

yatana kadarda bol su ve şekersiz çay

Bugünki menüm;
Sabah; 1 büyük kupa bitki çayı ( kabızlığa iyi gelir dedim ama tık yok )
Öğlen; 1 tabak sarma ( onuda yemeseydim iyidi )
Akşam; 5 mor erik ve bol limonlu su

Bu arada kızlar yaw şu kabızlığa iyi gelecek başka aniden işe yarayacak bir çözümü olan varmı valla RAmazan davulu gibi hissediyorum yine kendimi okadar su içmeme rağmen içim mi kurudu nedir hiç banamısın demiyor yarın sabah ilk işim kendime çorba yapmak olacak ama geceden yapabileceğim birşey varsa diye sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…