- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.521
Ya heran telefon elimde olamıyor fitness yaparken Tutamıyorum teli o yüzden saat olanına yada bele takilandan istiyorumbende telden kullaniyordum canim bende bilmiyorum
Evet canım pembe takimiz pembeyi de çok severim :) canım takım arkadaşım artık çok düzenli beslenip çok spor yaparak 1. Olmamız gerekiyor azmedelim basaralim :))))Sporun çok güzel canım :) baya az yemissin maşallah :) bu arada kaptanım herkesi eşleştirmis takım olarak biz ikimiz takım olumusuz :)) artık takım arkadaşıyiz
Olsun canım deneye deneye 15 dakika eksiksiz yaparsın zamanlaAyy sorma :) tam bilmiyorum yapmayı videoya bakıp yapmaya çalıştım 15 dk sürdü tabi ben onun gibi yapamadımyormadi oyüzden fazla
EŞLEŞME YARIŞI 22 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:
HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. SONUNCU TAKIM, TAKİP EDEN HAFTA MENU LİSTESİNİ TAKİP EDİYOR VE O HAFTA TAKIM LİSTESİNİ CUMA GÜNÜ PAYLAŞIM ALANINA TAŞIYOR. BİRİNCİ TAKIM RENGİNİ TAKİP EDEN HAFTA HERKES PROFİLİNE YAZIYOR misall “ TEBRİKLE mavi Takım nilay&eda ” ŞEKLİNDE. VE BİRİNCİ TAKIMIN ÖDÜLÜÜ DE BÖYLECE BİRİNCİLİKLERİNİ İLAN ETMİŞ OLMASI OLACAK. Bireyselde birinci olanın tebrik mesajınıda ben profilimde “ tebrikler nilay melek” şeklinde ilan ediyorum. Anlaştıkmı. Eşlemeyide aşağıdaki gibi yaptım. Cuma günü kg larınızı güncelleyip yarışmaya start vereceğiz.
EŞLEŞMELER 429. HAFTA
MAVİ TAKIM --> (nhtylz. 87 KG & denizmrv 83 KG)
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli 76,4 KG & Fairy Tale 78 KG)
PEMBE TAKIM --> (bengiisuu 76,8 KG & nice15 68,2 KG)
YEŞİL TAKIM -->(Nillhan 100,4 KG & Zekikadin 102 KG )
KONUK OYUNCU EŞLEŞMESİ
MOR TAKIM --> (Cocolate 64 KG & oynakbaşı banu 103.7 KG)
herşey hazır kabulse cuma start veriyoz
kışın çokça başvurduğum, raw beslenmenin faydasını çokca gördüğüm bazı shake tarifleri var benzerlerini yapmanızda fayda var kızlar. hem besleyici, hem bağışıklık güçlendirici, hem toksin atıcı bonusuda kilo verdirici. bende okullar açılıp düzenimi tekrar kurunca bolca başvurucam sebze içeceklerine, sanırım birde shake makinesi edinicem blandırdan buktım tak çıkar sök.
http://www.hurriyet.com.tr/yeni/her-derde-deva-mucize-icecekler-348
denizcigim bizim icin mavi takim avatari buldum icine isim yazacaktim telden sigdiramadim istersen sende degistir ayni olalim
ayni resmi koysak super olurdu aslinda bulamazsan onemli degil google amcaya mavi resim yazdim gorsellerden buldum benaa süper fikiir :) aynı resmi mi koyayım ben de baktım şimdi msjı görünce bikaç resim buldum :)
ayni resmi koysak super olurdu aslinda bulamazsan onemli degil google amcaya mavi resim yazdim gorsellerden buldum ben
olur canim bekliyorumSüper şeyler yaptım birazdan atıcam buraya isimlerimizi de yazdım :)) seçip beğenip aynısını koyarız nasıl olur
bide sloganmi bulsak acaba maviyle ilgili ismimizin altina yazarduk
bayildim hepsine sence hangisi olsunBUNLARDAN SEÇEBİLİRİZ :) SLOGAN BULUNCA ONU DA ALTINA EKLERİM BEN TEKRARDAN :)Eki Görüntüle 1616264 Eki Görüntüle 1616265 Eki Görüntüle 1616266
tamam canim ama bagendigin varsa onuda yapabiliruzBen de senin seçtiğini yapayım Yeliz abla :) sıkıldıkça arada değiştiririiizz :))
tamam canim ama bagendigin varsa onuda yapabiliruz
Hepsi güzel valla bana da farketmez :) bi de ben çok kararsız biriyim senin seçmen iyi oldu valla ben bi saat karar veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?