- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.101
derdini anlatamayınca çocuklar huzursuz oluyor en kötüsü de bu zaten kuzum. bi an önce şifa bulsun işallahAteş bugün biraz azaldı gibi ama huzursuzluk devam ediyor canım düzelecek inşallah derece içinde hepimizi tebrik ederim :)
Amin canim inşallah ..derdini anlatamayınca çocuklar huzursuz oluyor en kötüsü de bu zaten kuzum. bi an önce şifa bulsun işallah
Sayiyordum bende tam :)bengicim mesaj listesini doldurmadıysan doldur bir önce sayfada galiba
Hosbulduk kaptanım :) karatay güzel gidiyor valla ..alıştım iyice bu beslenme tarzına ama gündüz biryere gidersem illa tadına bak diyorlar leptin gider diye zorlanıyorum :) evde olduğum sürece sorun yok ...okul telaşı başladı bayram telaşı aynı şekilde başladı :) güzel telaşlar bunlar ...evet canım karışık buralar baya halk huzursuz hergun olay var allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun ...çocukları nasıl okula göndereceğiz bilmiyorum allaha emanetler bakalım canım ...sizde ne var ne yok çocuklar nasıl sende bu hafta çok güzel vermissin :) tebrik ederim 75 i gördün ben 76.0 da kaldımbengiisuu hoşgeldin cnmm
bengim karatay nasıl gidiyor memnunsun dimi
okullarda açılıyor sendede okul telaşı başlamıştır. antepde durumlar nasıl varmı teror oralarda da kuzum
tebrik ederim herkesi buhafta gercekten cok iyiydik14.TAKIM 429. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ
1.Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )
2.denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )
3.nhtylz. (87/ 86.5/0.5 /0.57 % )
İLK ÜÇÜ VE KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM
tamam kaptanim disaridayim simdi eve gidince yaparimmenu listesini bi doldururmusun kuzum kimler yazmamış göreli. birde yenibirben ve iremide eklermisin irem döndu aramıza free takımda olacak. cikolatayıda çıkar, mazereti var katılamayacak. @kitap_asigi canım senide alalımmı menu listesine katılım yapacaksan
bence devam edelimkızlar eşli yarışa bu haftada devam edelimmi ne dersiniz
Okula gidip gelirken 25 er dk lık yürüyüşüm oluyorCanım menü siper görünüyor tebrik ederim spor yokmu
80.4 üm ben böyle arada erik falan yiyorum bi etkisi olur mu olumsuzAdaylar ve konuklar listesi varya oraya ekliyelim seni.gecmiste liste var bak. Tartildinmiydi bugun hatrima gelmedi kafam bi milyon. Yarin tartilmadinsa tartil not alalim
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum baya baya ilk 3 e girdik gerçi benim katkım olmadı ama zararım da yoktu :)14.TAKIM 429. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ
1.Rengarenknesli ( 76,6/75,9 /0,8 / %1,04 )
2.denizmrv( 82.8 /82 / 0,8 /%0,97 )
3.nhtylz. (87/ 86.5/0.5 /0.57 % )
İLK ÜÇÜ VE KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM
Canim menu güzel sporda iyi ben bugun yapamadım sporumu suçlu hissediyorum kendimibugunku yediklerim
sabah
domates salatalik peynir zeytin yarim.incir ve seftali
ara
2 sise limonlu ve naneli maden suyu
aksam
biraz patates kizartmasi 2 kasik yogurtlu kuskus 2 kasik patlican oturtma
spor
30 dk yuruyus
su
2 litre
Canim cok güzel gitmiş akşam biraz şüpheli :) bazlama bozmuş bende mantı yedim bugün akşam sucluyumDünkü menüm
Sabah
Peynir zeytin
Çay
Domates
Öğle
Susamlı çubuk kraker
Ayran
3 gibi
Karnıyarık
Akşam
Yağsız peynirli bazlama
Allah yardım etsin canım benim zor zamanlardan geçiyoruz malesefHosbulduk kaptanım :) karatay güzel gidiyor valla ..alıştım iyice bu beslenme tarzına ama gündüz biryere gidersem illa tadına bak diyorlar leptin gider diye zorlanıyorum :) evde olduğum sürece sorun yok ...okul telaşı başladı bayram telaşı aynı şekilde başladı :) güzel telaşlar bunlar ...evet canım karışık buralar baya halk huzursuz hergun olay var allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun ...çocukları nasıl okula göndereceğiz bilmiyorum allaha emanetler bakalım canım ...sizde ne var ne yok çocuklar nasıl sende bu hafta çok güzel vermissin :) tebrik ederim 75 i gördün ben 76.0 da kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?