- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.141
Hosgeldin nuramm citirimSELAMLAR SEVGILER NESLIMIN CITIRLARI MUTLU BIR PAZAR GECIRMENIZ DILEGI ILEE :))
Canim benim menu süper valla helal olsun sana jillian nasıl gidiyor kaç gün yaptın benim canım hiç istemiyor zorla yapıyorum Leslie iyi gidiyor ama jillian ağır geliyor tabii insanogluyuz kolaya kaçıyorum Rabbim güç versin heves versin içimize zaman versin yapalım inşallah
Jillan yerine mel b yapin ozaman kizlar o sıkıcıdegil ben bundan korktugumdan baslamadim.iste en iyi bildigini yapmak :)Alanya da yaşamanın faydaları havuz deniz su sporları ne sanslisin güzel memleket :)
Rabbim kalanlara sabır versin çok zor allah esirgesin
Menun sporun dengeli cnm.bugunku menum
sabah
omlet peynir zeytin domates salatalik yarimsar incir ve seftali
ogle
bir bardak tarcinli sut
aksam
karniyarik pilav salata ayran
spor
45 dk yuruyis
su
2 litre
TTaTlim bazen olur ole seyler . Moralin her bozuldugunda herseye bosvermk istediginde duygularini doyurmazsan duygusal aclik yasarsin. Duygularini doyurmanin tek yolu da maneviyati guclendirmek ice yonelmek. Allah kolaylik versin inanirsan olur. Hepimiz gectik bu yollardan yanliz degilsin koyverme sakinBende zorla yapıyorum canım oğlumun hastalığından dolayi hiç isteğim kalmadıne rejim ne spor birden motivem düştü kendimi bırakmaktan korkuyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum çikolata cips gofret alıp yemek istiyorum neler oldu bana herseyin başı moralmis onu anladim
Bak menu spor harika masallahBugünkü menum
08.00 tam bugday ekmeğinden tost
13.00 Yeşilçay
15.00 tavuk patates salata
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş
Jillian
Hosgeldin nuramm citirimSELAMLAR SEVGILER NESLIMIN CITIRLARI MUTLU BIR PAZAR GECIRMENIZ DILEGI ILEE :))
Canim benim menu süper valla helal olsun sana jillian nasıl gidiyor kaç gün yaptın benim canım hiç istemiyor zorla yapıyorum Leslie iyi gidiyor ama jillian ağır geliyor tabii insanogluyuz kolaya kaçıyorum Rabbim güç versin heves versin içimize zaman versin yapalım inşallah
Jillan yerine mel b yapin ozaman kizlar o sıkıcıdegil ben bundan korktugumdan baslamadim.iste en iyi bildigini yapmak :)Alanya da yaşamanın faydaları havuz deniz su sporları ne sanslisin güzel memleket :)
sabah
ogle
bir bardak tarcinli sut
aksam
spor
45 dk yuruyis
su
2 litre
TTaTlim bazen olur ole seyler . Moralin her bozuldugunda herseye bosvermk istediginde duygularini doyurmazsan duygusal aclik yasarsin. Duygularini doyurmanin tek yolu da maneviyati guclendirmek ice yonelmek. Allah kolaylik versin inanirsan olur. Hepimiz gectik bu yollardan yanliz degilsin koyverme sakinBende zorla yapıyorum canım oğlumun hastalığından dolayi hiç isteğim kalmadıne rejim ne spor birden motivem düştü kendimi bırakmaktan korkuyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum çikolata cips gofret alıp yemek istiyorum neler oldu bana herseyin başı moralmis onu anladim
13.00 Yeşilçay
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş
Jillian
sabah
ogle
bir bardak tarcinli sut
aksam
spor
45 dk yuruyis
su
2 litre
13.00 Yeşilçay
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş
Jillian
Hosgeldin nuramm citirim
Jillan yerine mel b yapin ozaman kizlar o sıkıcıdegil ben bundan korktugumdan baslamadim.iste en iyi bildigini yapmak :)
Menun sporun dengeli cnm.
TTaTlim bazen olur ole seyler . Moralin her bozuldugunda herseye bosvermk istediginde duygularini doyurmazsan duygusal aclik yasarsin. Duygularini doyurmanin tek yolu da maneviyati guclendirmek ice yonelmek. Allah kolaylik versin inanirsan olur. Hepimiz gectik bu yollardan yanliz degilsin koyverme sakin
Bak menu spor harika masallah
canim benim kizimda hasta bobreklere idrar kacagi var bak tahlil verdim sonuc kotu cikarsa hastaneye yatacak ama ben kusmedim evet insan kusmek istiyo ama sonra onlar icin iyi olmak zorunda oldugunu anliyo sende iyi ol ki bebisin de iyi olsun yilma nefsine yenilme bos zamanlarinda sana iyi gelecek swyler yapmya calis bak ben mesela el isi yapiyorum bebek battaniyesi falan kitap okuyorum bebisimin bi tahlili daha var o da belli olduktan sonra iyi cikarsa acikogretime kaydimi yenilicem yanibos durma sende bos durunca insan dahacok kafaya takiyoBende zorla yapıyorum canım oğlumun hastalığından dolayi hiç isteğim kalmadıne rejim ne spor birden motivem düştü kendimi bırakmaktan korkuyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum çikolata cips gofret alıp yemek istiyorum neler oldu bana herseyin başı moralmis onu anladim
oohhh bol eglenceli bi haftasonu olmus ne guzelSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi)
Akşam 21:00de eve döndüm hattatam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştimdaha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılarbizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimdeno gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendikbende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptıkHava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım
hepşey yoluna girecek sakın böyle düşünme biz yanındayız, bunun için varız. her bunaltını yazabilirsin destekleriz seni. şunu unutma biz diyet yapmıyoruz. sağlıklı beslenip sağlıklı yaşamı öğreniyoruz, eğer diyet moduna girersen hep koyverir başa dönersin. haydı öğrenmeye devam kuzum, bak ilerde tüm öğrendiklerinde hasta olmayan bebişlerin olacak, ne edip edip sağlıklı yaşamı öğrenip hayata yuzde yuz geçiricez oldumu bitanem.inşallah geçer bu ruh halim canım ya ... bosver dım herseyi ıgneye gittik geldik yine 8. İğne oldu serum leri saymadim ben kiyamiyorum artık herseyden sogudum sanki kendimi unuttum
İŞALLAH BİŞİ ÇIKMICAk YELİZİM, buna inan dua et kuzum şifa dile rabbimdencanim benim kizimda hasta bobreklere idrar kacagi var bak tahlil verdim sonuc kotu cikarsa hastaneye yatacak ama ben kusmedim evet insan kusmek istiyo ama sonra onlar icin iyi olmak zorunda oldugunu anliyo sende iyi ol ki bebisin de iyi olsun yilma nefsine yenilme bos zamanlarinda sana iyi gelecek swyler yapmya calis bak ben mesela el isi yapiyorum bebek battaniyesi falan kitap okuyorum bebisimin bi tahlili daha var o da belli olduktan sonra iyi cikarsa acikogretime kaydimi yenilicem yanibos durma sende bos durunca insan dahacok kafaya takiyo
Günaydın kızlarrrr, hepinize iyi, hareketli, enerjili ve pozitif haftalar diliyorum ...
maşallah gezentim. o zaman cuma eksilerde buluşuyoruzSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi)
Akşam 21:00de eve döndüm hattatam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştimdaha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılarbizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimdeno gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendikbende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptıkHava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yenibirben[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....irem093.........[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zekikadin[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
maşallah gezentim. o zaman cuma eksilerde buluşuyoruzçalsın sazlar..
ÇADIR,KAMP, KARAVAN en büyük hayalimmm bende istiyommmHemde ne gezentibir sonraki haftada aynı yere bu kez çadır kurup bir gece kalacağız arkadaşlarla
İnşallah canım dün sabah 102i gördüm tartıda ama bu sabah yine 103yinede şükür çünkü biliyorum ki yorgunluğum ve ödemim gidince tekrar o rakamı göreceğim
sabahdeniz
zeynep
neslihan
fundaa
kızlar gunahıyla sevabıyla menuleri bekliorum haydi ama gelin bakim yamacıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?