- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.161
akşam kuskuz ölçülüyse menun dengeli kuzum. e spor bi süre taziye evi olunca yapamazsın, işe gelip giderken adım at artık napalımsabaheynir+zeytin+domates, salatalık +bal+ 2 dilim tam buğday ekmeği+ çay
öğlen : yayla çorbası+ patlıcan yemeği+ 1 dilim tam buğday
akşam: kuskus + salata
ara öğün yok, spor yok maalesef
Bugünkü menum
08.00 tam bugday ekmeğinden tost
13.00 Yeşilçay
15.00 tavuk patates salata
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş
Jillian
Canim benim çok az yemissin TebriklerBugünkü menum
08.00 tam bugday ekmeğinden tost
13.00 Yeşilçay
15.00 tavuk patates salata
17.00 Yeşilçay
19.00 yoğurt meyve
1.5 lt su 20 dk yürüyüş
Jillian
Canim gayet dengeli bir menü tebrik ediyorumbugunku menum
sabah
omlet peynir zeytin domates salatalik yarimsar incir ve seftali
ogle
bir bardak tarcinli sut
aksam
karniyarik pilav salata ayran
spor
45 dk yuruyis
su
2 litre
Canim iyi dedin valla bır deneyeyim sıkıldım inan zor geliyorHosgeldin nuramm citirim
Jillan yerine mel b yapin ozaman kizlar o sıkıcıdegil ben bundan korktugumdan baslamadim.iste en iyi bildigini yapmak :)
Menun sporun dengeli cnm.
TTaTlim bazen olur ole seyler . Moralin her bozuldugunda herseye bosvermk istediginde duygularini doyurmazsan duygusal aclik yasarsin. Duygularini doyurmanin tek yolu da maneviyati guclendirmek ice yonelmek. Allah kolaylik versin inanirsan olur. Hepimiz gectik bu yollardan yanliz degilsin koyverme sakin
Bak menu spor harika masallah
Canim benim Rabbim şifa versin yavruna üzme kendini çocuk bu hasta olur iyileşir inşallah en kısa zamandainşallah geçer bu ruh halim canım ya ... bosver dım herseyi ıgneye gittik geldik yine 8. İğne oldu serum leri saymadim ben kiyamiyorum artık herseyden sogudum sanki kendimi unuttum
Saol canım desteğin için ıyiki varsiniz çok rahatlattı beni yazdıkların allah razı olsun ...bunaldim patladim sanki allahım güç ver dedim biraz topladım bugün ..diyeti diyet olarak değil sağlıklı beslenmek olarak görmeliyim ..birden bire kendimi bıraktım ve yemedigm kadar çok yedimhepşey yoluna girecek sakın böyle düşünme biz yanındayız, bunun için varız. her bunaltını yazabilirsin destekleriz seni. şunu unutma biz diyet yapmıyoruz. sağlıklı beslenip sağlıklı yaşamı öğreniyoruz, eğer diyet moduna girersen hep koyverir başa dönersin. haydı öğrenmeye devam kuzum, bak ilerde tüm öğrendiklerinde hasta olmayan bebişlerin olacak, ne edip edip sağlıklı yaşamı öğrenip hayata yuzde yuz geçiricez oldumu bitanem.
hastalıklara elveda. YAŞASIN SAĞLIKLI YAŞAM
İŞALLAH BİŞİ ÇIKMICAk YELİZİM, buna inan dua et kuzum şifa dile rabbimden
evet işte bu enerjik bir hafta fundam
maşallah gezentim. o zaman cuma eksilerde buluşuyoruzçalsın sazlar..
İnşallah düzelir canım bu konuda bu kadar zayıf olduğumu bilmiyordumCanim benim Rabbim şifa versin yavruna üzme kendini çocuk bu hasta olur iyileşir inşallah en kısa zamanda
Canim geçmiş olsun sanada ınsallh iyi çıkar tahlilleriniz..allahım şifa sini versin..Azmin çok güzel canım uğraşlar bulmussun kendine bende öyle olmalıyım ...canim benim kizimda hasta bobreklere idrar kacagi var bak tahlil verdim sonuc kotu cikarsa hastaneye yatacak ama ben kusmedim evet insan kusmek istiyo ama sonra onlar icin iyi olmak zorunda oldugunu anliyo sende iyi ol ki bebisin de iyi olsun yilma nefsine yenilme bos zamanlarinda sana iyi gelecek swyler yapmya calis bak ben mesela el isi yapiyorum bebek battaniyesi falan kitap okuyorum bebisimin bi tahlili daha var o da belli olduktan sonra iyi cikarsa acikogretime kaydimi yenilicem yanibos durma sende bos durunca insan dahacok kafaya takiyo
Canim geçmiş olsun sanada ınsallh iyi çıkar tahlilleriniz..allahım şifa sini versin..Azmin çok güzel canım uğraşlar bulmussun kendine bende öyle olmalıyım ...çok zayıf çıktım bu konuda....İğne serum bebeğim agladikca kendimi suçlu hissettim ıgneye götürdüğüm için baya bir süre bana bakıp agliyordu ben olayı duygusal bagladim biliyorum iyiligi için herşey ama işte vicdan yaptım suçluluk hissettim ve kendimi bırakıp herseyi bosver dım ...ama artık toplayacagim inşallah ..kararımı verdin güçlü olacağım desteğin için çok teşekkür ederim canım insallah sende sevinirsin tahlillerin sonucunda ...
Amin canim mmm ...daha güçlüyum çok sukur kafamda baya bir savaş verdim ve kararımı aldım artık güçlü olacağım ve duygusallik ikinci planda olacak önce sağlık ...çok vicdan azabı cektimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç taneşimdide günün ilk kahvesini içiyorum
Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder)
Canım Rabbim yavruna acil şifalar versin tez zamanda
Bak kendinde söylüyorsun o iğneler iyiliği için o yüzden sakın vicdan azabı yapma
Evet kendini güçlü hisset ki evladınada daha iyi bakabilesinsonuçta biz iyi olursak evlarımıza dem ileride daha iyi örnek olabiliriz hemde onlarla daha kaliteli vakit geçirebiliriz
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınAminnnnnnnn
Günaydın :) Evet hala ev toparlanamadı kaptanım. Eliptik bisikletim var aslında. Fırsat bulduğum an ona başlıcam. Bişey danışıcam. Trambolin almıştım ev tipi. Çok zevkli bir kardiyo sağlıyor fakat göğüs dokum gayet yumuşak benim. Bu zıplama hareketlerinden etkileniyorlar diye kullanamadım. Var mı bilgin yada bilginiz bu konuda. Sıkıntı oluşturur mu sarkma gibi. (zaten sarkıyorlarakşam kuskuz ölçülüyse menun dengeli kuzum. e spor bi süre taziye evi olunca yapamazsın, işe gelip giderken adım at artık napalım
geldim kuzum geldimmNesliii, melek kaptanım nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?