- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.181
kola dondurma arka arkaya çok olmuş, 100 mekik veriyorum cezaolarakPazar menum
Sabah 1 armut kayisili form çayı
Öğle kuru patlıcan kavurması yoğurt
Ara activia içine musli koydum
Akşam pirinç pilavı et sote 1 bardak kola
Ara dondurma
Spor 45 dakika Leslie 4 mil
36 dakika fitness
30 dakika jillian
Su 3 litre icildi
Canim iyi dedin valla bır deneyeyim sıkıldım inan zor geliyor
bak çok sevdiğim bir öğüttürSaol canım desteğin için ıyiki varsiniz çok rahatlattı beni yazdıkların allah razı olsun ...bunaldim patladim sanki allahım güç ver dedim biraz topladım bugün ..diyeti diyet olarak değil sağlıklı beslenmek olarak görmeliyim ..birden bire kendimi bıraktım ve yemedigm kadar çok yedimbozdum dağıttım tüm beslenme düzenimi. ..ama artık toplayacagim inşallah ...
işte bu kuzum, sen elinden geleni yapıyorsun şifa allahtan olsun işallahBugünkü menum
Kahvaltı yapmadım
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
14.00 kepek ekmekli sandviç kaşar peynir domates biber salatalık
18.00 1 tabak bezelye yemegi turşu
Ve geldi cis lar : cips yedim çikolatalı gofret yedimüstelik birer paket bitirdim
2 lt su Spor da yapmadım oglumu 20 dk gezdirdım bu kadar ...kizimda ateşlendi bugün şimdi ikiside hasta ama güçlü olacağım kararım kesin
menun de cıslar var ceza vericem
sabah meyve harika kuzum. bence sende sebze suyu içmelisin bağırsakları terbiye ederSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç taneşimdide günün ilk kahvesini içiyorum
Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder)
Canım Rabbim yavruna acil şifalar versin tez zamanda
Bak kendinde söylüyorsun o iğneler iyiliği için o yüzden sakın vicdan azabı yapma
Evet kendini güçlü hisset ki evladınada daha iyi bakabilesinsonuçta biz iyi olursak evlarımıza dem ileride daha iyi örnek olabiliriz hemde onlarla daha kaliteli vakit geçirebiliriz
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınAminnnnnnnn
sen iyi bir annesinAmin canim mmm ...daha güçlüyum çok sukur kafamda baya bir savaş verdim ve kararımı aldım artık güçlü olacağım ve duygusallik ikinci planda olacak önce sağlık ...çok vicdan azabı cektimo agladikca kendimi suçladım. .ama iyiyim çok sukur artık :)
kuzum, göğsunu sutyen ustunden bir parça bezle sıkıca sabitle zıplarken. trambolin harika bir egzersiz atıl kalmasın indir başla, arkasında eliptik onun arkasında karın bacak sıkılmazsın hemen bitiverir. sporunuzu karma yaparsanız sıkıcı olmaz, her birini 15 er dk yapsanız 3 farklı sporla 45dk eder biter giderGünaydın :) Evet hala ev toparlanamadı kaptanım. Eliptik bisikletim var aslında. Fırsat bulduğum an ona başlıcam. Bişey danışıcam. Trambolin almıştım ev tipi. Çok zevkli bir kardiyo sağlıyor fakat göğüs dokum gayet yumuşak benim. Bu zıplama hareketlerinden etkileniyorlar diye kullanamadım. Var mı bilgin yada bilginiz bu konuda. Sıkıntı oluşturur mu sarkma gibi. (zaten sarkıyorlar)
sanada gunaydın cnmGünaydın... herkese güzel bir gün dilerim
menun harika tatlım, salata eklemelisin kabız olursunPazartesi menüm;
Sabah : 2 dilim tam buğday, peynir, zeytin, yumurta, çay
Ara öğün :10 adet çiğ badem
Öğle : yayla çorbası, sahan köfte 2 adet.
Akşam : mercimek çorbası, bir porsiyon et sote.