Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kola dondurma arka arkaya çok olmuş, 100 mekik veriyorum cezaolarak

Canim iyi dedin valla bır deneyeyim sıkıldım inan zor geliyor

bak çok sevdiğim bir öğüttür

işte bu kuzum, sen elinden geleni yapıyorsun şifa allahtan olsun işallah
menun de cıslar var ceza vericem 100 mekik
sabah meyve harika kuzum. bence sende sebze suyu içmelisin bağırsakları terbiye eder

sen iyi bir annesin

kuzum, göğsunu sutyen ustunden bir parça bezle sıkıca sabitle zıplarken. trambolin harika bir egzersiz atıl kalmasın indir başla, arkasında eliptik onun arkasında karın bacak sıkılmazsın hemen bitiverir. sporunuzu karma yaparsanız sıkıcı olmaz, her birini 15 er dk yapsanız 3 farklı sporla 45dk eder biter gider

Günaydın... herkese güzel bir gün dilerim
sanada gunaydın cnm
Pazartesi menüm;

Sabah : 2 dilim tam buğday, peynir, zeytin, yumurta, çay
Ara öğün :10 adet çiğ badem
Öğle : yayla çorbası, sahan köfte 2 adet.
Akşam : mercimek çorbası, bir porsiyon et sote.
menun harika tatlım, salata eklemelisin kabız olursun

Eklentiler

• mevlana-kapak-fotograflari-22175.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 35
TRAMBOLİNCİ GELDİİİİİ

ay Allahim dun 16 bugun 13 sehit yeter artik dursun bu olaylar Allahim kac yavru daha babasiz kalacak yuregim kaldirmiyor artik kendi bebegimin derdini unuttum yetim kalan yavrularin derdinin yaninda ne ki Allah korusun devletimizi ordumuzu Allah sabir versin hepimize

hiç sorma kuzucukları gönderiyoruz ateş altına resmen suçsuz günahsız.

Beni de listeye alır mısınız benim motivem çok düştü. 2 gün diyete devam ediyorum ama sonra bozuluyor çok sinir oldum yaaa

kizimin tahlil sonuclari yine kotu cikti vucudu kullandigi antibiyotige bagisiklik kazanmis fayda etmiyo korumuyo yarin tekrar hastane yollari gorundu bize bakalim doktoru ne diyecek

Canim benim senin mazeretin var yiyebilirsin tabii insan sıkıntılı olunca kendini yemeğe vuruyor ama güçlü ol artık bırakma kendini onlar için sen iyi olmalısın menüde cislari saymazsak güzel kizinada çok geçmiş olsun

Tamam kaptanım iyi oldu bu ceza bana abarttim düğüne gidince

Saol canım benim ...aynen kendimi yemeğe vurdum ama düzeldim bugün ıyiki varsiniz ..insan kendine destek görüyor sizleri....ailem gibi görüyorum sizi valla

Dünkü menü
Sabah kepek ekmeği ile tost çay zeytin peynir

ara 1 activia

Akşam 16 30 patlıcan kavurma yoğurt

Ara 3 form bisküvi
Biraz fındık
Biraz kuru üzüm

Su 3 litre

Spor yok ((
Menun guzel canım sporda olur inşallah bidahakine ..esin gelmedi degilmj daha ...bebisin nasıl canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…