- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.221
Ateş düştüğü yeri yakarmış ama bu sefer ki o kadar çok ki her yer yandıKizlar iyi aksamlar.
Yelizim amin cnm tum gunahsizlari rabbim korusun. Ben size bahsetmeim bugun yurek agizda bekledik. Komsu oglu igdirdahaber alana kadar hopakdik aksamda gittik oglu iyi ama kan agliyolar cok kutulerdi. Teselki ettik ama ne care. Ates dustugu yei yakiyomus bunu daha net anladim bugun. Bol dua ettim zikir etti m allah kabul etsin isallah
Iremcim bu cuma listedesin artik don lutfen
Cansum kacaktin donmussun
Bengimm toparlanmana sevindim kuzum bak bahane bitmez hayat biter, beslenme aliskanliginida sebeplerinide degistir bitanem ama kolay olmayacak
Nice im ortaligi toparlamissin cnm sagolasin
Allah kavuştursun canım ...oglun dami vardı senin :) ilk çocuğun zannettim kızını o kaç yaşında kavusmussunuz özlem giderin :)Eşim cuma günü gece gelecek inşallah uzamaz ise işi
Kızım iyi bugün oğlum da ananeden geldi çok şükür Kavuştuk oğluma mutluyum özlemişim ya
Sporlarim bu günlerde aksıyor temizlik yapıyorum da yarin düzelir inşallah
emeğine sağlık baharcım.Merhaba 14. takımcım,
412-429 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-42536714
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
ay dondum.kaptan.evi topla kizlari ananeden al yemek yap derken anca geldim doktor bisey demedi ilacidegistirdi simdilik.cuma ve.ilacbitince.tahlilleri tekrarlicazevet kızlar. nerelerdesiniz. hepiniz iyisiniz dimi, neslihan bayadır yok umarım herşey yolundadır.
yelizim döndünmü hastaneden
işallah şifa olur bitanem.ay dondum.kaptan.evi topla kizlari ananeden al yemek yap derken anca geldim doktor bisey demedi ilacidegistirdi simdilik.cuma ve.ilacbitince.tahlilleri tekrarlicaz
bu rahatsızlığın temelinde beslenme bozukluğu yattığını biliyormusun fundam ? karatay kitabında değinmişti denk geldinmi?Merhaba, bende hastanaden geldim bu arada. Poli kistik over var bende. Bu ay temelli şaştı benimki. Birgün görüyorum ertesi gün ortada birşey ok. Ay boyunca 4-5 kez tekrarladı.
Doktorum bana anne karnında oluşmuş dedi. Maalesef düzenlenebilir ama tamamen tedavisi yok dedi. Gata'dan emekli idi doktorum. Bende onun yalancısıyım :) Tamamen kısırdöngü demişti, bu hastalık insülün direncini yükseltiyor, sen daha fazla kilo alıyorsun, kilo aldıkça insülün direncin artıyor dedi. Karataydan çok yararlandım kaptanım, sadece karataya uyduğumda insülün direncim düştü haklısın bu konudabu rahatsızlığın temelinde beslenme bozukluğu yattığını biliyormusun fundam ? karatay kitabında değinmişti denk geldinmi?
bak sen ezberci tıp doktorlarını değil, bilim adamlarının sözlerine kulak ver. çok degerli dr. ahmet aydın dan tut daha bir çok bilim adamı metabolik sendrom hastalıklarının sebeplerini anlatıyor. özet olduğundan karatay dedim. kuzum bu konuyu araştır yaşın genç kurtulacağına inan. rabbim çaresiz hiç bir dert vermemiştir hayat boyu buna inandım, hepde çarem önme geldi. nette bile bu konuda çokkk araştırma açıklama var. hastalıklar çaresiz değil. ama hep derimki okumalıyız. çok okumalıyız. bu millet 278 yıl sonra kavuşmuş matbaya çarp bu rakamı 10 la yaklaşık 3000 yıl geride kalmışlık demek. herşeyimiz gibi ilim bilim tıpta köhnemiş, eskimiş bilgiler var. yeni bilgileride ancak vicdanlı, araştırmacı bilim adamı doktorlardan öğrenebilirsin bu küresel düzende malesefDoktorum bana anne karnında oluşmuş dedi. Maalesef düzenlenebilir ama tamamen tedavisi yok dedi. Gata'dan emekli idi doktorum. Bende onun yalancısıyım :) Tamamen kısırdöngü demişti, bu hastalık insülün direncini yükseltiyor, sen daha fazla kilo alıyorsun, kilo aldıkça insülün direncin artıyor dedi. Karataydan çok yararlandım kaptanım, sadece karataya uyduğumda insülün direncim düştü haklısın bu konuda
haklısın cidden, verilen tablet bilgilerle yol alıyoruz. kendimiz okuyup, öğrenip, sentezlemiyoruz.bak sen ezberci tıp doktorlarını değil, bilim adamlarının sözlerine kulak ver. çok degerli dr. ahmet aydın dan tut daha bir çok bilim adamı metabolik sendrom hastalıklarının sebeplerini anlatıyor. özet olduğundan karatay dedim. kuzum bu konuyu araştır yaşın genç kurtulacağına inan. rabbim çaresiz hiç bir dert vermemiştir hayat boyu buna inandım, hepde çarem önme geldi. nette bile bu konuda çokkk araştırma açıklama var. hastalıklar çaresiz değil. ama hep derimki okumalıyız. çok okumalıyız. bu millet 278 yıl sonra kavuşmuş matbaya çarp bu rakamı 10 la yaklaşık 3000 yıl geride kalmışlık demek. herşeyimiz gibi ilim bilim tıpta köhnemiş, eskimiş bilgiler var. yeni bilgileride ancak vicdanlı, araştırmacı bilim adamı doktorlardan öğrenebilirsin bu küresel düzende malesef
Evet canım oğlum annemdeydi ben geldim o kalmıştı şükür Kavuştukamin kuzum. duaya çok ihtiyacımız var. rabbim bizi özlemiş diyelim sarılalım maneviyata
oğlun yanında değilmiydi bilmiyordumm, ziyarete mi göndermiştin.
hayırlı haberle dön kuzum
Sağol tatlım evet 2 sınıfa geçti oğlum kizim ikinci yavrumAllah kavuştursun canım ...oglun dami vardı senin :) ilk çocuğun zannettim kızını o kaç yaşında kavusmussunuz özlem giderin :)
Ohh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bariÖğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım
Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?