Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nesliciğim canım şu paylaşım alanına bir bakarmısın sana zahmet Ben ne yapmam gerektiğini tam anlamadım bana yardımcı olursan sevinirim

Ateş düştüğü yeri yakarmış ama bu sefer ki o kadar çok ki her yer yandı [/QUOTE]

BİR GÜN BİR HİKAYE DİNLEMİŞTİM ZAATTIN BİRİNDEN
bir hoca öğrencilerine her dersin sonunda, birgün eliniz taşa gider kaldırıp atmak istersiniz, sakın o taşı atmayın 1 saniye durun düşünün rabbinize seslenin ve taşı yere bırakın dermiş. her dersin sonunda söylenen bu kelimeleri öğrenciler çok anlamazmış, ama öğüdü akıllarına kazınmış. günlerden birgün o öğrencilerden biri bir sebepten yolda giderken biriyle tartışmış, karşı taraf ana avrat küfür etmiş, tabi edince öğrenci hemen yerden taş almış tam kaldırmış atacakken, hocasının öğüdü gelmiş aklına, hemen o saniye rabbinin sesine kulak vermiş dua edip taşı yere bırakmış. bırakmasıyal sözlü saldırıda bulunan kişi yere yığılmış, kalp krizinden ölmüş. öğrenci şok olmuş. ben bu taşı atsaydım bu ölüme sebep olacaktım demiş. ve hocasının hikayesinden kendine çokkkk ders çıkarmış. ömrü boyunca hep sevmiş sevilmiş o taşa bidaha sarılmamış.

taşa sopaya sarılmak kavga etmek çare değil dostlar. hepimiz sukunette kalmalıyız.

Allah kavuştursun canım ...oglun dami vardı senin :) ilk çocuğun zannettim kızını o kaç yaşında kavusmussunuz özlem giderin :)

Öğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım

Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi

evet kızlar. nerelerdesiniz. hepiniz iyisiniz dimi, neslihan bayadır yok umarım herşey yolundadır.
yelizim döndünmü hastaneden
ay dondum.kaptan.evi topla kizlari ananeden al yemek yap derken anca geldim doktor bisey demedi ilacidegistirdi simdilik.cuma ve.ilacbitince.tahlilleri tekrarlicaz

Merhaba, bende hastanaden geldim bu arada. Poli kistik over var bende. Bu ay temelli şaştı benimki. Birgün görüyorum ertesi gün ortada birşey ok. Ay boyunca 4-5 kez tekrarladı.

Merhaba, bende hastanaden geldim bu arada. Poli kistik over var bende. Bu ay temelli şaştı benimki. Birgün görüyorum ertesi gün ortada birşey ok. Ay boyunca 4-5 kez tekrarladı.
bu rahatsızlığın temelinde beslenme bozukluğu yattığını biliyormusun fundam ? karatay kitabında değinmişti denk geldinmi?

bu rahatsızlığın temelinde beslenme bozukluğu yattığını biliyormusun fundam ? karatay kitabında değinmişti denk geldinmi?
Doktorum bana anne karnında oluşmuş dedi. Maalesef düzenlenebilir ama tamamen tedavisi yok dedi. Gata'dan emekli idi doktorum. Bende onun yalancısıyım :) Tamamen kısırdöngü demişti, bu hastalık insülün direncini yükseltiyor, sen daha fazla kilo alıyorsun, kilo aldıkça insülün direncin artıyor dedi. Karataydan çok yararlandım kaptanım, sadece karataya uyduğumda insülün direncim düştü haklısın bu konuda

bak sen ezberci tıp doktorlarını değil, bilim adamlarının sözlerine kulak ver. çok degerli dr. ahmet aydın dan tut daha bir çok bilim adamı metabolik sendrom hastalıklarının sebeplerini anlatıyor. özet olduğundan karatay dedim. kuzum bu konuyu araştır yaşın genç kurtulacağına inan. rabbim çaresiz hiç bir dert vermemiştir hayat boyu buna inandım, hepde çarem önme geldi. nette bile bu konuda çokkk araştırma açıklama var. hastalıklar çaresiz değil. ama hep derimki okumalıyız. çok okumalıyız. bu millet 278 yıl sonra kavuşmuş matbaya çarp bu rakamı 10 la yaklaşık 3000 yıl geride kalmışlık demek. herşeyimiz gibi ilim bilim tıpta köhnemiş, eskimiş bilgiler var. yeni bilgileride ancak vicdanlı, araştırmacı bilim adamı doktorlardan öğrenebilirsin bu küresel düzende malesef

haklısın cidden, verilen tablet bilgilerle yol alıyoruz. kendimiz okuyup, öğrenip, sentezlemiyoruz.

Ohh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bari
Kiyafet almayi düşünmüyorum zayiflayinca olmaz aldiklarim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…