- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.241
oynakbasi34
banum bi ara doğal temizlik için link vermiştim senin gruptan evde deterjan yapmak isteyen birine. o zaman link çalışmıyordu. şimdi hem çalışıyor hemde başka sayfa daha açmışlar. ben hatirlayamadım kimdi o kişisen iletirmisin
http://sadetemizlik.com/
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
Ohh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bari
Kiyafet almayi düşünmüyorum zayiflayinca olmaz aldiklarim :)))
Hayırlı olsun canım kupelerin :) güzel günlerde kullan ..Menunde çok güzelmiş valla :) bayildim makarna çikolata nasıl bir diyet ki bu :)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii
Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdükTabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altınküpe aldı
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altınküpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira
Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydüBayıldım bu diyete
Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi)
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata
Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi
Canım valla bende tam hatırlamıyorum ama sanırım şu ara tayini yüzünden gelemeyen arkadaşımızdı
Ben bizim topikte paylaşayım bu linkleri de dileyen bakar
Benim bugün gittiğim sebze pazarıydıama onu bile çok seviyorum rengarenk sebzeleri meyveleri gördükçe içim açılıyor
Kıyafet pazarına bende bayılırım aslında ama uzun zamandır gitmedim acıkcasıŞöyle bir 10 - 15 kg daha gitsin ondan sonra bende gidip gönlümce bakarım tamam şu andada bulabiliyorum ama 1 ay sonra yada atıyorum 2 ay sonra üzerime olmayacak şeyleri almanın alemi yok zaten evdekiler afrodit Banu Alkan gibi omuz açıkta moduna geçiyor yavaş yavaş düdük gibi olanlarıda artık gayet rahat sokağa giyebiliyorum Allahtan hatta kızımın salaş giydiği thirtleri ben dar olarak giyiyorum
Geçmiş olsun canım ..Merhaba, bende hastanaden geldim bu arada. Poli kistik over var bende. Bu ay temelli şaştı benimki. Birgün görüyorum ertesi gün ortada birşey ok. Ay boyunca 4-5 kez tekrarladı.
MAsallah canım allah bagislasinSağol tatlım evet 2 sınıfa geçti oğlum kizim ikinci yavrum
Kavuştuk canım şükürler olsun
Gecmis olsun canim ınsallh verdiği ılaclar fayda eder kuzuna ...ay dondum.kaptan.evi topla kizlari ananeden al yemek yap derken anca geldim doktor bisey demedi ilacidegistirdi simdilik.cuma ve.ilacbitince.tahlilleri tekrarlicaz
bende kıyafet almıyorum, hele stoktakilere gireyimde diyorumOhh ne güzel pazara gitmeyi özledim önceleri çalışıyordum gidemiyordum şimdi bebek var yine gidemiyorum haftaya kayinvalideme bırakıp ciksam bari
Kiyafet almayi düşünmüyorum zayiflayinca olmaz aldiklarim :)))
anneciğinin aldığı küpeleri güzel gunlerde kullan banumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii
Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdükTabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altınküpe aldı
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altınküpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira
Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydüBayıldım bu diyete
Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi)
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata
Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi
Canım valla bende tam hatırlamıyorum ama sanırım şu ara tayini yüzünden gelemeyen arkadaşımızdı
Ben bizim topikte paylaşayım bu linkleri de dileyen bakar
Benim bugün gittiğim sebze pazarıydıama onu bile çok seviyorum rengarenk sebzeleri meyveleri gördükçe içim açılıyor
Kıyafet pazarına bende bayılırım aslında ama uzun zamandır gitmedim acıkcasıŞöyle bir 10 - 15 kg daha gitsin ondan sonra bende gidip gönlümce bakarım tamam şu andada bulabiliyorum ama 1 ay sonra yada atıyorum 2 ay sonra üzerime olmayacak şeyleri almanın alemi yok zaten evdekiler afrodit Banu Alkan gibi omuz açıkta moduna geçiyor yavaş yavaş düdük gibi olanlarıda artık gayet rahat sokağa giyebiliyorum Allahtan hatta kızımın salaş giydiği thirtleri ben dar olarak giyiyorum
menun güzel sporda yapılmış maşallah sanaBugünkü menum
10.00 tam bugday tostu
12.00 bitki cayi
15.00 4 tane mercimekli köfte salata ayran
18.00 meyve yoğurt
20.00 Yeşilçay
1 lt su bel basen hareketleri
afferim sana fundam harika menu tebrikler.Günaydın kızlar dünkü menüm ;
Sabah çeyrek kaşarlı tost, çay
Öğlen avuç içi kadar pavuk pirzola, yayla çorbası, salata
Akşam bamya, yoğur, 2 dilim ekmek
30 dk yürüyüş.
teşekkürler kaptanım :)afferim sana fundam harika menu tebrikler.
Gunaydin cnmgunaydin kizlar
Kaptanim simdilik evdeki esyalari kolileme ile geciyor zamanim. Cok az kaldi. Kirisacak kiyafetlerim, evde gunluk kullanacagim kiyafetlerim, coraplar camasirlar ve 2 koli kadarlik kitap ve ayakkabilarim disinda her seyi toparladik. Mobilyalardan haber bekliyoruz. Ona gore esyalari goturecegiz iste.14.TAKIM KAÇAKLAR NERDESİNİZ ***
@Fairy Tale 123
denizmrv denizim tatil bitmedimi haber bekliyorum
nillhan neslim adaşım maraşta durumlar nasıl, merak ettim çok seni bi ses ver
@kitap_asigi ruveydam nasıl gidiyor gun yaklaştı tabi artık düğün bitince dön aramıza
Canim benim akşam yemek yememen çok güzel kilo verdirir sana tebrik ediyorum gercektenBugünkü menum
10.00 tam bugday tostu
12.00 bitki cayi
15.00 4 tane mercimekli köfte salata ayran
18.00 meyve yoğurt
20.00 Yeşilçay
1 lt su bel basen hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?