- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.261
Canim hemen dengelersen sorun olmaz akşama da erken ye yemeği sporu arttırTakip ediyorum sizleri. Cok guzel gidiyorsunuz.
Ben 2 3 gundur tatlinin dibine vurdum malesef. Regl oldum dun de. Insallah cok arti cikmam.
Iyi gidiyorsun canım sadece akşam ekmek 1 dilim olsaydı daha iyi olur duGünaydın kızlar dünkü menüm ;
Sabah çeyrek kaşarlı tost, çay
Öğlen avuç içi kadar pavuk pirzola, yayla çorbası, salata
Akşam bamya, yoğur, 2 dilim ekmek
30 dk yürüyüş.
Canim benimde çok fark olmayacak gibi bakalım uğraşıyorumGünaydın kızlar yarın yaklaştı iyice bakalım neler olacak ben sanki sabitledim kiloyu direnç mi var acaba
Kaçırdım çaktırmaIyi gidiyorsun canım sadece akşam ekmek 1 dilim olsaydı daha iyi olur du
umıdını kesme bu hafta menuler guzeldi. sabitte olsan uzulme bitanemGünaydın kızlar yarın yaklaştı iyice bakalım neler olacak ben sanki sabitledim kiloyu direnç mi var acaba
tatlı telaş kolay gele ruveydamTakip ediyorum sizleri. Cok guzel gidiyorsunuz.
Ben 2 3 gundur tatlinin dibine vurdum malesef. Regl oldum dun de. Insallah cok arti cikmam.
menuler guzeldi sende kesme umıdıCanim benimde çok fark olmayacak gibi bakalım uğraşıyorum
gördümmmmKaçırdım çaktırma
himm bu site guzele benziyor tek koru yani her okumak istedigim seyi indirmek zorunda kalmak oldu
kaptanim bende bi site onereyim annenotlari.com cok guzel bir site kendiside aidin salih i benimsemis ve cocuklarina ve esine de.o yeme duzenini zamanla otutturmus bircok yazisi var icinden secip okuyabilir isteyenSağlıklı Yaşıyoruz' dan alıntıdır
"BESLENME ALANINDA YAYGIN OLAN FAKAT BİLİM TARAFINDAN DOĞRU OLMADIĞI BELİRLENMİŞ 20 EFSANE
1. En sağlıklı beslenme şekli düşük yağlı fazla karbonhidratlı ve tahıllı beslenmedir.
2. Kalp krizi, yüksek tansiyon ve inmeyi önlemek için tuz sınırlanmalıdır.
3. Metabolizmayı hızlandırmak için sık sık az az yenmelidir.
4. Yumurta sarısından kaçınılmalıdır çünkü kalp hastalığına neden olan kolesterol içerir.
5. Tam buğday sağlıklıdır ve “dengeli” bir diyetin temel besinidir.
6. Doymuş yağlar kanda LDL kolesterolü yükselterek kalp krizi riskini arttırır.
7. Kahve sağlıksızdır ve kaçınılmalıdır.
8. Yağ yemek sizi yağlandırır, kilo vermek istiyorsanız daha az yağ tüketmelisiniz.
9. Fazla protein tüketimi böbreklere baskı yapar ve böbrek hastalığı riskini arttırır.
10. Tam yağlı süt ürünleri doymuş yağ ve kalori zenginidir, kalp hastalığı ve obezite riskini arttırır.
11. Bütün kaloriler hangi yiyecekten geldiğine bakılmaksızın aynıdır.
12. Düşük yağlı yiyecekler sağlıklıdır çünkü kalorileri ve doymuş yağ oranları düşüktür.
13. Kırmızı et tüketimi kalp hastalığı, tip 2 diyabet ve kanser gibi tüm hastalıkların riskini arttırır.
14. Glutensiz beslenmesi gerekenler sadece toplumun % 1’ini oluşturan çölyaklılardır.
15. Kilo vermek irade, daha az yeme ve daha fazla egzersiz yapmaktan ibarettir.
16. Doymuş yağlar ve trans yağlar benzer, kaçınılması gereken kötü yağlardır.
17. Protein kemiklerden kalsiyum çeker ve osteoporoza neden olur.
18. Düşük karbonhidratlı diyetler tehlikelidir ve kalp hastalığı riskini arttırır.
19. Şekerin tek zararı boş kalori vermesidir.
20. Soya ve mısır gibi sebzelerin rafine yağları kolesterolü düşürdükleri için çok sağlıklıdır."
Bu yazı Beslenme Uzmanı Kris Gunnars tarafından hazırlanmış. Mr. Gunnars'ın söylediği 20 maddenin 20 si de Canan Hocanın söyledikleriyle örtüşüyor. Zavallı bizim kibrit kutucular bakalım bu gerçekleri ne zaman öğrenecekler?
Kaynak: http://authoritynutrition.com/20-mainstream-nutrition-myth…/
yelizim indirmiyorsunki açıp okuyorsun. ne demek istedin acep benmi yanlış anladımhimm bu site guzele benziyor tek koru yani her okumak istedigim seyi indirmek zorunda kalmak oldu
yelzim tum dikenlerim ayağa kalktı yeminlekaptanim bende bi site onereyim annenotlari.com cok guzel bir site kendiside aidin salih i benimsemis ve cocuklarina ve esine de.o yeme duzenini zamanla otutturmus bircok yazisi var icinden secip okuyabilir isteyen
evet cnm free takımdasın. ama sana 2 hafta sure bakalım kaç kilo vereceksinYarın kesin listedemiyim Neslihan abla ?
Iyi akşamlar canım menulerin süper gidiyor çok umitliyim senden bu haftaİyi akşamlar kızlar bugünkü menum
10.00 saltalik domates zeytin peynir
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
15.00 iki kurabiye
17.00 kozlenmis patlıcan dan karniyarik iki kaşık pilav cacik
19.00 bitki cayi
2 lt su
Spor daha yapacağım insallah
işallah cansum tadında kalmıştır. eee gun boyu nerdesunnnn ugramaz oldun nasıl geçiyor gunlerin de heleDünkü menü
Sabah
Omlet
süt
Öğlen
ıspanak
yoğurt
Akşam
3 köfte ve patlıcan
Ara
misafirlikteydik ama ikram edilen şeylerin tadına baktım sadece =)
maşallah sana cnm. bak ne guzel gittin bu hafta. nasıl oldu senin bıdıkİyi akşamlar kızlar bugünkü menum
10.00 saltalik domates zeytin peynir
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
15.00 iki kurabiye
17.00 kozlenmis patlıcan dan karniyarik iki kaşık pilav cacik
19.00 bitki cayi
2 lt su
Spor daha yapacağım insallah
yarın tartı var menunde cıslar var hadi sabaha hayrola bakalım kuzumÇarşamba menü
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 1 dilim gözleme
Ara erik şeftali çok az cips oglumdan asirdim;:)
Aksam 1 tabak barbunya 2 kaşık pilav kayısı lokumu yedim Malatya'dan geldi
ara küçük açma yedim dugundeydik de dayanamadım
spor 4 mil Leslie yaptım
3 litre su icildi
14.TAKIM KAÇAKLAR NERDESİNİZ ***
@Fairy Tale 123
denizmrv denizim tatil bitmedimi haber bekliyorum
@nillhan neslim adaşım maraşta durumlar nasıl, merak ettim çok seni bi ses ver
@kitap_asigi ruveydam nasıl gidiyor gun yaklaştı tabi artık düğün bitince dön aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?