Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar yarın yaklaştı iyice bakalım neler olacak ben sanki sabitledim kiloyu direnç mi var acaba
umıdını kesme bu hafta menuler guzeldi. sabitte olsan uzulme bitanem

Takip ediyorum sizleri. Cok guzel gidiyorsunuz.
Ben 2 3 gundur tatlinin dibine vurdum malesef. Regl oldum dun de. Insallah cok arti cikmam.
tatlı telaş kolay gele ruveydam

Canim benimde çok fark olmayacak gibi bakalım uğraşıyorum
menuler guzeldi sende kesme umıdı
Kaçırdım çaktırma
gördümmmm

Sağlıklı Yaşıyoruz' dan alıntıdır

"BESLENME ALANINDA YAYGIN OLAN FAKAT BİLİM TARAFINDAN DOĞRU OLMADIĞI BELİRLENMİŞ 20 EFSANE

1. En sağlıklı beslenme şekli düşük yağlı fazla karbonhidratlı ve tahıllı beslenmedir.

2. Kalp krizi, yüksek tansiyon ve inmeyi önlemek için tuz sınırlanmalıdır.

3. Metabolizmayı hızlandırmak için sık sık az az yenmelidir.

4. Yumurta sarısından kaçınılmalıdır çünkü kalp hastalığına neden olan kolesterol içerir.

5. Tam buğday sağlıklıdır ve “dengeli” bir diyetin temel besinidir.

6. Doymuş yağlar kanda LDL kolesterolü yükselterek kalp krizi riskini arttırır.

7. Kahve sağlıksızdır ve kaçınılmalıdır.

8. Yağ yemek sizi yağlandırır, kilo vermek istiyorsanız daha az yağ tüketmelisiniz.

9. Fazla protein tüketimi böbreklere baskı yapar ve böbrek hastalığı riskini arttırır.

10. Tam yağlı süt ürünleri doymuş yağ ve kalori zenginidir, kalp hastalığı ve obezite riskini arttırır.

11. Bütün kaloriler hangi yiyecekten geldiğine bakılmaksızın aynıdır.

12. Düşük yağlı yiyecekler sağlıklıdır çünkü kalorileri ve doymuş yağ oranları düşüktür.

13. Kırmızı et tüketimi kalp hastalığı, tip 2 diyabet ve kanser gibi tüm hastalıkların riskini arttırır.

14. Glutensiz beslenmesi gerekenler sadece toplumun % 1’ini oluşturan çölyaklılardır.

15. Kilo vermek irade, daha az yeme ve daha fazla egzersiz yapmaktan ibarettir.

16. Doymuş yağlar ve trans yağlar benzer, kaçınılması gereken kötü yağlardır.

17. Protein kemiklerden kalsiyum çeker ve osteoporoza neden olur.

18. Düşük karbonhidratlı diyetler tehlikelidir ve kalp hastalığı riskini arttırır.

19. Şekerin tek zararı boş kalori vermesidir.

20. Soya ve mısır gibi sebzelerin rafine yağları kolesterolü düşürdükleri için çok sağlıklıdır."

Bu yazı Beslenme Uzmanı Kris Gunnars tarafından hazırlanmış. Mr. Gunnars'ın söylediği 20 maddenin 20 si de Canan Hocanın söyledikleriyle örtüşüyor. Zavallı bizim kibrit kutucular bakalım bu gerçekleri ne zaman öğrenecekler?

Kaynak: http://authoritynutrition.com/20-mainstream-nutrition-myth…/

kaptanim bende bi site onereyim annenotlari.com cok guzel bir site kendiside aidin salih i benimsemis ve cocuklarina ve esine de.o yeme duzenini zamanla otutturmus bircok yazisi var icinden secip okuyabilir isteyen

İyi akşamlar kızlar bugünkü menum
10.00 saltalik domates zeytin peynir
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
15.00 iki kurabiye
17.00 kozlenmis patlıcan dan karniyarik iki kaşık pilav cacik
19.00 bitki cayi
2 lt su
Spor daha yapacağım insallah

Çarşamba menü

Sabah 1 yumurta zeytin peynir 1 dilim gözleme

Ara erik şeftali çok az cips oglumdan asirdim;:)

Aksam 1 tabak barbunya 2 kaşık pilav kayısı lokumu yedim Malatya'dan geldi

ara küçük açma yedim dugundeydik de dayanamadım

spor 4 mil Leslie yaptım

3 litre su icildi

himm bu site guzele benziyor tek koru yani her okumak istedigim seyi indirmek zorunda kalmak oldu
yelizim indirmiyorsunki açıp okuyorsun. ne demek istedin acep benmi yanlış anladım

kaptanim bende bi site onereyim annenotlari.com cok guzel bir site kendiside aidin salih i benimsemis ve cocuklarina ve esine de.o yeme duzenini zamanla otutturmus bircok yazisi var icinden secip okuyabilir isteyen
yelzim tum dikenlerim ayağa kalktı yeminle benimsediği başka şeylerde var o bayanın, ben bir yazısında siyaset yapmasından sonra iyi bir eleştiri yapıp , hemde kaç mesajla kendisini takip etmeyi bırakalı yıllar oldu. o tuyler urperden yazısını dusundukçe tüylerim diken oldu pırrrr yeminle. siyasete alet olan hiç kimse temiz kalamaz ben böyle düşünüyorum cnm. ama tavsiyeleri var beslenme konusunda dilersen oku tabi sen

Yarın kesin listedemiyim Neslihan abla ?
evet cnm free takımdasın. ama sana 2 hafta sure bakalım kaç kilo vereceksin

Iyi akşamlar canım menulerin süper gidiyor çok umitliyim senden bu hafta

14.TAKIM 430. Etap ***

nhtylz. (86.5/ / / % )
Rengarenknesli (75,9 / / / % )
Fairy Tale 123( 78 / / /%)
denizmrv(82 / / /% )
bengiisuu ( 76.0 / / / % )
Nillhan( 99,1 / / / % )

14.Takım Ortalaması:% 0

***14.TAKIM 430. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Zekikadin ( 101,40/ / / %) yeni üye , yaş: 32, boy :150 , baş.kilom:102, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs.15. 18. eyl.15 listede,
nice15 (65.1 / / /% ) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile ,baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS

FREE TAKIM 430. etap
oynakbaşı banu ( 103 / / / % )
kitap_asigi ( 63.2/ / /% )izindeki üye

Yenibirben_84 ( 84,4 / / / % )
irem093 ( / / / )

LİSTELERİ PAYLAŞTIM KIZLAR
menumude yazayım, bakim kayıp kızlar gelmişmi
sabah 1 kefir yarım şeftali tarçınla ve fıstık
öğle 2 haşlama yumurta+peynir+4 kırmızı erik+salatalık
ara 1 sütlü çekirdek kahve 1 kare bitter
akşam yumurtalı fasulye kavurması+2 kaşık bulgur pilavı+salata yoğurt
spor 15dk lesli+15dk karın bacak

Dünkü menü
Sabah
Omlet
süt

Öğlen
ıspanak
yoğurt

Akşam
3 köfte ve patlıcan

Ara
misafirlikteydik ama ikram edilen şeylerin tadına baktım sadece =)
işallah cansum tadında kalmıştır. eee gun boyu nerdesunnnn ugramaz oldun nasıl geçiyor gunlerin de hele

maşallah sana cnm. bak ne guzel gittin bu hafta. nasıl oldu senin bıdık

yarın tartı var menunde cıslar var hadi sabaha hayrola bakalım kuzum

Kaptanim kusura bakmayin ancak gelebildim ya sali aksami dondum ankaraya geldim direk uyudum cok yorgundum carsamba kostur kostur okula gittim sabah 9da dersim vardi annem de tatilden donmedi ben erken döndüm okul basliyo diye yoksa birlikte donucektik ee tabi o olmayinca is basa dustu yemek memek falan bi de babam var ben kendim olsam basimin caresine bakarim gene de babamla olunca anlasamiyoruz zaten ugrasip durdum bugun de bi arkadasimla bulustum okul sonrasi eve gec geldim falan dinlendim ettim dedim bi gireyim artik foruma gerci biraz da yuzum yok ondan gelmedim biraz artiyla dondum de tatilden son gunler biraz azittim sanirim ondan oldu neyse simdi soylemeyim kac olduğumu yarin daha dusuk cikmayi planliyorum da insallah yarin tarti yuzume guleeer oyle iste geldim artik burdayim bugun de bulustugum arkadasimla paylastim iste boyle boyle kendimi motive ediyorum forumdaki gruplardan birine katıldım falan diye o da sagolsun destek verdi bana :) bugun ona anlatinca da dedim ben vefasizlik ettim bugun napip edip gireyim artik baktim sen de bana yazmissin geldim hemencik :) insallah pazar gunu itibariyle eski duzenime donuyorum bi iki gündür evden bisey hazirlayamadim disardan yedim dun saglikliydi biraz hani tavuk sis falan yedim en saglikli sekilde bu oldu cunku yoksa burger murger oyle yerleri tercih ediyo bizimkiler bugun biraz kacirdim gibi ama bakalim ya yarin da kuzenlerimde kalmaya gidicem cumartesi de orda kalicam hani elimden geldigince dikkat edicem pazar da annem donuyo zaten artik onun muthis leziz sebze yemeklerine kavusucaammm :)) simdilik bu kadar bu arada gecmise de az biraz göz atabildim gecen hafta ucuncu olmusuz cok sevindim :) herkesi tebrik ederim insallah devami gelir :) tabi benim artilar kotu etkilicek ama bu arada yeliz ortagimi da tebrik ederimm :) mavis grubumuz guzel bi puan toplamis insallah devam ediyodur bu ikili gruplar ben cok destek olamadim ortagima ama telafi edicem insallah :) herkese iyi geceler dilerim yarın görüşmek uzeree bu arada yarin derslerim biraz yogun sabahtan olcumlerimi yollicam ama ogleden sonra ancak gelebilirim sohbetlere o nedenle simdiden kusura bakmayin cuma derslerim cok yogun oldu malesef neyse iste gecmisteki seyleri tek tek sayfa sayfa okucam ben yokken dokturmussunuz vallaa :) yeni gelen arkadaslarimiz da olduysa eger hosgelmisler :) simdilik bakamadim yeni gelen var mi diye ama olsun gene de soyleyim ben :) hoscakaliiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…