Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm

Bugün yediklerimide paylaşayım;

Sabah; 4 -5 tane minik nektarinlerden ( hani şu erikten az büyük olanlardan )
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak patates salatası ( özlemişim )
Akşam; 1 ufak kase Patates salatası ( saat 17:00de yedim )

20:00 gibide şekersiz sütsüz nescafemi içtim ve cidden patates yememe rağmen hiç acıkmadım

Kızlar 2 gündür yoktum o yüzden bildirim yapıcam şunsıralar nedense yapamıyorum ama denitcem pes etmiycem
Pazartesi
Sabah
Yumurta
Süt
Peynir
Salatalık

Öğlen
Yoğurt ve siyah üzüm

Akşam
Karpuz
Peynir
Simit

Bugün arkadaşlarımla buluştum o yüzden
Sabah
Süt
Yumurta
Salatalık

Öğlen
Yarım cola
Dürüm

Ara
Dondurma

Yarın daha iyi olur inşallah çünkü vazgeçmekten korkuyorum

Kizlar iyi aksamlar.
Yelizim amin cnm tum gunahsizlari rabbim korusun. Ben size bahsetmeim bugun yurek agizda bekledik. Komsu oglu igdirda haber alana kadar hopakdik aksamda gittik oglu iyi ama kan agliyolar cok kutulerdi. Teselki ettik ama ne care. Ates dustugu yei yakiyomus bunu daha net anladim bugun. Bol dua ettim zikir etti m allah kabul etsin isallah

Iremcim bu cuma listedesin artik don lutfen
Cansum kacaktin donmussun
Bengimm toparlanmana sevindim kuzum bak bahane bitmez hayat biter, beslenme aliskanliginida sebeplerinide degistir bitanem ama kolay olmayacak
Nice im ortaligi toparlamissin cnm sagolasin

Bugünkü menum
10.00 yumurta domates zeytin peynir
12.00 Yeşilçay
17.00 tavuk ızgara ekmeksiz birde salata ayran yanında
19.00 limonlu soda
20.00 bitki cayi

Biraz moralsizim kisa yazdim ama idare edin beni
Menum
Sabah 1msu ve 1 brd sebze suyu
Ogle ekmeksiz tantuni salata
Aksam kiymali turlu 2 kasik kuskus salata yogurt
Spor 15dk yurume 15dk karin bacak
Ve gun kapandi..

Menum
Ve gun kapandi..

Menum
Ve gun kapandi..

Canim cok zorlu bir bekleyiş olmuş size ailesi ölmüş ölmüş dirilmistir allahım sen kimseye acı haberle karşılaştırma herkesin evladını koru kimsenin yüreği bastada ANNELERİN yüreği yanmasın artık ..şehit ailelerine sabır ver en güzel mertebeyle mujdelenmis şehitlerimizin geride kalanlarına dayanma gücü ver ...aminnn

Çok teşekkür ederim . Bu durumdan ancak böyle çıkma imkanım olurdu

Menun guzel canım sporda olur inşallah bidahakine ..esin gelmedi degilmj daha ...bebisin nasıl canim
Eşim cuma günü gece gelecek inşallah uzamaz ise işi
Kızım iyi bugün oğlum da ananeden geldi çok şükür Kavuştuk oğluma mutluyum özlemişim ya
Sporlarim bu günlerde aksıyor temizlik yapıyorum da yarin düzelir inşallah

Bugünkü menum
10.00 yumurta domates zeytin peynir
12.00 Yeşilçay
17.00 tavuk ızgara ekmeksiz birde salata ayran yanında
19.00 limonlu soda
20.00 bitki cayi
Yavrum maşallah yine supersin toparlanmissin bakıyorum
sana da bu yakışır tatlım çok iyi gidiyorsun

Allah annelerine sabır versin çok zor bi durum dediğin gibi ateş düştüğü yeri yakıyor allah korusun bi daha yasatmasin Rabbim

Bugün menu

Sabah 12.00
Kepek ekmeği ile tost zeytin peynir çay

Akşam 16. 30 1 kase mercimek çorbası 4 küçük biber dolması

Ara 1 activia muslili

Ara 2 3 bisküvi 1 küçük şeftali şeftali çok küçüktü nektarin gibi 1 erik

Su 3 litre icildi

Spor yok temizlik var :)

kaptanim dogru diyosun ates en cok analarin yuregine dusuyo onlari yakiyo kavuruyo biz de uzuluyoruz agliyoruz ama hayat bizim devam ediyo iste kendi derdimize donuyoruz bi sure sonra Allah oanalarin yardimci olsun baska analar aglamasin artik insallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bugünde yine karga kahvaltısını etmeden uyandım 05:45di uyandım hatta bir ara tekrar yatsammı diye düşünüyordum ama sonra vazgeçtim çünkü biliyorum yattığım an iyice sersem gibi olacağım tekrar kalktığımda
Biraz balkonda oturup temiz hava aldım sonrada canım sıkılınca hadi TVyi açayım dedim
Haber kanalları içimi iyice karartınca bende '' Sır Kapısı '' Tarzı bir programa deng geldim onu izledim

Çok şükür bugünde düne nazaran daha hafif uyandım ve bir güzel kahvaltımıda yaptım ( 2 -3 parça karpuz, kavun ve 1 adet armut ) Anam bir iyi geldi anlatamam
Umarım bugünüde kaçamaksız atlatırım ve bir sonraki güne dahada hafif olarak başlarım

Şimdide keyif kahvemi yapıp kendimi buraya attım

amin kuzum. duaya çok ihtiyacımız var. rabbim bizi özlemiş diyelim sarılalım maneviyata

oğlun yanında değilmiydi bilmiyordumm, ziyarete mi göndermiştin.

gunaydin kizlar bugun hastaneye gidiyoruz pek ugrsyamam ama menu listesini aksam musait olursam yayinlarim opuyorum hepinizi
hayırlı haberle dön kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…