- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.201
Canim cok zorlu bir bekleyiş olmuş sizeKizlar iyi aksamlar.
Yelizim amin cnm tum gunahsizlari rabbim korusun. Ben size bahsetmeim bugun yurek agizda bekledik. Komsu oglu igdirdahaber alana kadar hopakdik aksamda gittik oglu iyi ama kan agliyolar cok kutulerdi. Teselki ettik ama ne care. Ates dustugu yei yakiyomus bunu daha net anladim bugun. Bol dua ettim zikir etti m allah kabul etsin isallah
Iremcim bu cuma listedesin artik don lutfen
Cansum kacaktin donmussun
Bengimm toparlanmana sevindim kuzum bak bahane bitmez hayat biter, beslenme aliskanliginida sebeplerinide degistir bitanem ama kolay olmayacak
Nice im ortaligi toparlamissin cnm sagolasin
Çok teşekkür ederim . Bu durumdan ancak böyle çıkma imkanım olurduKizlar iyi aksamlar.
Yelizim amin cnm tum gunahsizlari rabbim korusun. Ben size bahsetmeim bugun yurek agizda bekledik. Komsu oglu igdirdahaber alana kadar hopakdik aksamda gittik oglu iyi ama kan agliyolar cok kutulerdi. Teselki ettik ama ne care. Ates dustugu yei yakiyomus bunu daha net anladim bugun. Bol dua ettim zikir etti m allah kabul etsin isallah
Bengimm toparlanmana sevindim kuzum bak bahane bitmez hayat biter, beslenme aliskanliginida sebeplerinide degistir bitanem ama kolay olmayacak
Eşim cuma günü gece gelecek inşallah uzamaz ise işiMenun guzel canım sporda olur inşallah bidahakine ..esin gelmedi degilmj daha ...bebisin nasıl canim
Yavrum maşallah yine supersin toparlanmissin bakıyorumBugünkü menum
10.00 yumurta domates zeytin peynir
12.00 Yeşilçay
17.00 tavuk ızgara ekmeksiz birde salata ayran yanında
19.00 limonlu soda
20.00 bitki cayi
Tebrikler tatlım menu süper gidiyor maşallah darısı başımaBiraz moralsizim kisa yazdim ama idare edin beni
Menum
Sabah 1msu ve 1 brd sebze suyu
Ogle ekmeksiz tantuni salata
Aksam kiymali turlu 2 kasik kuskus salata yogurt
Spor 15dk yurume 15dk karin bacak
Ve gun kapandi..
Allah annelerine sabır versin çok zor bi durum dediğin gibi ateş düştüğü yeri yakıyor allah korusun bi daha yasatmasin RabbimKizlar iyi aksamlar.
amin kuzum. duaya çok ihtiyacımız var. rabbim bizi özlemiş diyelim sarılalım maneviyataCanim cok zorlu bir bekleyiş olmuş sizeailesi ölmüş ölmüş dirilmistir allahım sen kimseye acı haberle karşılaştırma herkesin evladını koru kimsenin yüreği bastada ANNELERİN yüreği yanmasın artık ..şehit ailelerine sabır ver en güzel mertebeyle mujdelenmis şehitlerimizin geride kalanlarına dayanma gücü ver ...aminnn
oğlun yanında değilmiydi bilmiyordumm, ziyarete mi göndermiştin.Eşim cuma günü gece gelecek inşallah uzamaz ise işi
Kızım iyi bugün oğlum da ananeden geldi çok şükür Kavuştuk oğluma mutluyum özlemişim ya
Sporlarim bu günlerde aksıyor temizlik yapıyorum da yarin düzelir inşallah
hayırlı haberle dön kuzumgunaydin kizlar bugun hastaneye gidiyoruz pek ugrsyamam ama menu listesini aksam musait olursam yayinlarim opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?