Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabahtan beri yeni oturdum kizlar. Haftada 1 gun evde olunca is bitmiyor. Evi temizledim 2 banyo wc pakladim utuler birikmis esimle yardimlasarak onlari yaptim. Simdide dudukkuye kurufaulye attim cok tirsiyom bu aletten ben. Birazdan piser. Kacamaksiz harika bi pazardi. Tek kacamak kahvaltida kizarmis 1 dlm alman ekmegi yedim ama oda tahilli zaten
Sporuda 30dk sonra yapucam bisiler atisturdim onu bekliyom sindirilsin
E yazayim menumu

Sabah 11.00 de menemen avakado ezmesi zeytin peynir biraz fistik 1 dlm alman ekmegi
15.30 da 1 bardak sebze suyu. 2 kasik dolusu mercimek kofte harcindan 2 kasik tarhana 2 kasik yogurt
Saat 19.30 gibi yeriz aksam yemegi kurufasulye yaninda bugday pilavindan alirim az salata
Spor sadece 20dk karin bacak li nesli sporum
Ekstra belki esimle yururz yazarim yurursek

[QUO TE="gel_pcpc, post: 42590733, member: 580219"]cumartesi menum

kahvalti:
koz patlican biber
yogurt
peynir
cay

ogle
2 kare ciko
cig kuruyemis

aksam
5 sarma ^ve sogan dolmasi
ayran

spor yok[/QUOTE]
Menu guzel nurammm afiyet olsun. Yuruyus yapamiyormusun zaman yokmu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik Tabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz

Canım çok geçmiş olsun komşuna Allah korumuş daha kötü sonuçlanabilirdi
Rabbim kimseye yaşatmasın öyle korku ....Aminnnnnn

bugunki menum

sabah
domates salatalik peynir zeytin omlet badem biraz meyve

ogle
yogurt salatalik ve nane ile smoothi

ara
tarcinli turk kahvesi
maden suyu

aksam
nohut az pilav salata ayran

spor
1 saat yuruyus

su
1 bucuk litre

G
Cumartesi günkü menum
08.00 yumurta peynir zeytin
12.00 1 kase çorba
18.00 2 kabak dolması cacik
22.00 şeftali yoğurt
2 lt su Spor yok
Canim süper gidiyorsun önümüzde orneksin

bugunki menum

sabah
domates salatalik peynir zeytin omlet badem biraz meyve

ogle
yogurt salatalik ve nane ile smoothi

ara
tarcinli turk kahvesi
maden suyu

aksam
nohut az pilav salata ayran

spor
1 saat yuruyus

su
1 bucuk litre
Tatlım Tebrikler güzel menu sporda iyi su az olmuş gibi

Teşekkür ediyorum canım benim aynen çok huysuz oldu yavrum neyse ki geçti
Evet girmisim listeye umarım bıraktığım kilodan da asagilara inebilirim 62 bile iyiymiş kıymetini bilememisim zamanında

Bugün menu

Sabah 1 dilim haşhaşlı çörek yumurta zeytin peynir salatalık domates azcık şeftali reçeli

Ara jelibon 3-4 tane

Aksam 1 kase yayla çorbası 1 tabak patates yemeği bir kaç dilim kavun

Ara 1 kaseden az Dondurmalı irmik helvası

3 litre su

Spor 4 mil Leslie yapacağım inşallah

Bgun hic gremedim malesef anca firsat buldm
Bgunku menum;
Sabh:3 tame etimek peynir zeytin biraz sucuklu yumurta domates 4 tane patates koftesi
Ogle: yarim kasr tavuklu pilav 1 paket ayran 2 tane erik
Ara:1 avuc cekirdek
Aksam:yarim kase yogurtlu manti
2 litre su icildi
1 saat yuruyus yapildi
Nasil? :)

Iyi menu canım benim
alman ekmeği nasıl oluyor ki merak ettim

Canim mantı öğle yemeğinde olsaymis olurmuş çekirdek ciss grubuna giriyor malesef spor gayet iyi

Canim ne kadar iyi kızının böyle söylemesi tebrik ediyorum seni Azmin zaferi allah devamını getirsin inşallah

Kızlar salı günü Zilhicce ayı başlıyor o yüzden kurban Bayramına kadar 9 gün oruç tutmayı düşünüyorum inşallah bu sene emzirdigim icin ramazan orucunu da tutsmamistim şimdi hem borcuma hemde Zilhicce orucuna niyetlenecegim çok sevapmis tutmak artık oruç ile surdurecegim kilo verme durumunu umarım verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…