- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.441
Dikkat ediyorum ben valla :) evdeyiz çıkmayalim dedim çıkarsam bozarimKizlar selam. Telefondan girdim mesaj yazma bolumu yok olmus alinti yaptım o yuzden nasilsiniz bakalim. Pazar cozutmadiniz umarim
En guzeli bengimm. Evde cizutmuyo insan rakibenin menulerini takip et neler yiyo bakalim :)))Dikkat ediyorum ben valla :) evdeyiz çıkmayalim dedim çıkarsam bozarim
Rakibem girmiyor sanırım bu aralar göremedim kendisiniEn guzeli bengimm. Evde cizutmuyo insan rakibenin menulerini takip et neler yiyo bakalim :)))
ay kizlar giriste oturan komsunun evine hirsiz girmis kiz evde yalniz karsi karsiya gelmisler kiz bir bagirdi ben bile cok korktum bagirmasina sokakta adamlar vardi gormusler kacarken of Allahim sana emanetiz koru bizi gerci girse ne bulacakta iste o korku bile yeter eve bi daha giramem heralde
GMenumu yazayim
Sabah kefir 3 incir
fistik
Ogle karisik yulaf yogurtla
Saat 17.00 gibi 1 bardak sebze suyu
Yarim saat sonra etli patlican 2 kasik sehriye pilavi 2 kare bitter
Spor 20dk yurume 20 dk nesli egzersizi ( melb karin bacak ve plates karin bacak la karma egzersizim. Bu gun tam hareket sayim 350 olmustu dk tuttum baktim 20dk da yapmisim 350 adet egzersizi. Artik program tamam 350 sayinca 20dk garanti.)) Zamanla platesi artirip kendimce bir egzersiz programi yaparım. Kisin kardiyom Leslie olur arkasina eklerim cok sevdimmm nesli sporumu
Canim süper gidiyorsun önümüzde orneksinCumartesi günkü menum
08.00 yumurta peynir zeytin
12.00 1 kase çorba
18.00 2 kabak dolması cacik
22.00 şeftali yoğurt
2 lt su Spor yok
Tatlım Tebrikler güzel menu sporda iyi su az olmuş gibibugunki menum
sabah
domates salatalik peynir zeytin omlet badem biraz meyve
ogle
yogurt salatalik ve nane ile smoothi
ara
tarcinli turk kahvesi
maden suyu
aksam
nohut az pilav salata ayran
spor
1 saat yuruyus
su
1 bucuk litre
Teşekkür ediyorum canım benim aynen çok huysuz oldu yavrum neyse ki geçtiAy alintida yapamadim deliricemmm noluyo bu tarayiciya pofff
Yelizim hirsiz giren eve girmek zor annemde yasamisti eskiden
Nice cim gecmis olsun asi yapar huzursuzluk. Ne asisi okdu sahi. Cuma listeye girdin bu arada tebrikler
Nurammm hosgeldin
Cansum deryaya baskina git kizissin ortalik acayip gaza gelir deyim sana :). Bu arada bu hafta yeliz liste firmatini koysun menu takip isi sende. Mesaj cezasi olarak anlastikmi toparla menuleri gir
Denizcim
Sevalcim
Iremcim
Kayipsiniz gene
Iyi menu canım benimSabahtan beri yeni oturdum kizlar. Haftada 1 gun evde olunca is bitmiyor. Evi temizledim 2 banyo wc pakladim utuler birikmis esimle yardimlasarak onlari yaptim. Simdide dudukkuye kurufaulye attim cok tirsiyom bu aletten ben. Birazdan piser. Kacamaksiz harika bi pazardi. Tek kacamak kahvaltida kizarmis 1 dlm alman ekmegi yedim ama oda tahilli zaten
Sporuda 30dk sonra yapucam bisiler atisturdim onu bekliyom sindirilsin
E yazayim menumu
Sabah 11.00 de menemen avakado ezmesi zeytin peynir biraz fistik 1 dlm alman ekmegi
15.30 da 1 bardak sebze suyu. 2 kasik dolusu mercimek kofte harcindan 2 kasik tarhana 2 kasik yogurt
Saat 19.30 gibi yeriz aksam yemegi kurufasulye yaninda bugday pilavindan alirim az salata
Spor sadece 20dk karin bacak li nesli sporum
Ekstra belki esimle yururz yazarim yurursek
Canim mantı öğle yemeğinde olsaymis olurmuş çekirdek ciss grubuna giriyor malesef spor gayet iyiBgun hic gremedim malesefanca firsat buldm
Bgunku menum;
Sabh:3 tame etimek peynir zeytin biraz sucuklu yumurta domates 4 tane patates koftesi
Ogle: yarim kasr tavuklu pilav 1 paket ayran 2 tane erik
Ara:1 avuc cekirdek
Aksam:yarim kase yogurtlu manti
2 litre su icildi
1 saat yuruyus yapildi
Nasil? :)
Canim ne kadar iyi kızının böyle söylemesi tebrik ediyorum seni Azmin zaferi allah devamını getirsin inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedikTabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadıdaha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç
Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattımİnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda
Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz
Canım çok geçmiş olsun komşunaAllah korumuş daha kötü sonuçlanabilirdi
Rabbim kimseye yaşatmasın öyle korku ....Aminnnnnn
Ne güzel canım sevindim senin adına darısı başımıza inşallahBu cuma 74 u gorucemmmm oleyyyy. Cok motiveyim ve heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?