- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.421
Güzel menu canım Tebriklerdunku nenum
sabah
3 dilim seftali biraz uzum omlet peynir domates salatalik zeytin badem
ara
yesil cay
ogle
bir bardak tarcinli ve seftalili sut
aksam
bir kase mercimek corbasi
patlican oturtma
salata
ayran
spor
yok
su
1 bucuk litre
Gunaydin canım nasıl oldu kızınKızlar kusura bakmayın ugrayamadim kızım aşı oldu dün huzursuz oldu ağladı sürekli bide misafirim vardı şimdi gittiler de bende bi bakayım dedim Nasılsıniz ben biraz koptum spor yapamadım 2 gündür
ay kizlar giriste oturan komsunun evine hirsiz girmis kiz evde yalniz karsi karsiya gelmisler kiz bir bagirdi ben bile cok korktum bagirmasina sokakta adamlar vardi gormusler kacarken of Allahim sana emanetiz koru bizi gerci girse ne bulacakta iste o korku bile yeter eve bi daha giramem heralde
yaaaaa al iste Allah bunlari nasil biliyorsa oyle yapsin adama sebep oldularay düşüncesi bile kötü yaa biriyle karşılaşmak bizim burdada bir adam karşı karşıya gelmişti hırsızla adamın dili tutuldu hala konuşamiyor
sagol canim deneme yapiyorum@bengiisuuTlf klavyende @ işaretinden sonra ismi yaz ozaman oluyor canımzeze_84
oldu mu bengiisuu etiketlenmis gorunuyor musun bide benim ki siyah oldu onu da kirmiziyla mi yazmam lazimsagol canim deneme yapiyorum@bengiisuu
Yok olmadı canım kendi kırmızı oluyor zaten tekrar dene @ den önce boşluk bırak dene bakalım canimoldu mu bengiisuu etiketlenmis gorunuyor musun bide benim ki siyah oldu onu da kirmiziyla mi yazmam lazim
deniyorum tekrarYok olmadı canım kendi kırmızı oluyor zaten tekrar dene @ den önce boşluk bırak dene bakalım canim
Oldu canım :)simdi oldu galiba
sagol canim tesekkur ederim bir internet seysini daha ogrenmis oldumOldu canım :)
Tabiiii olsun :) hadi bakalım kim önce gorecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?