Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Umarım bugünde herkes için bol hareketli ama az kalorili geçer
Bendeniz erken yemenin karşılığını fazlasıyla aldım
Cuma bir aksilik olmazsa bomba gibi geliyorum

İnşallah bugün öğlende dışarı çıkacağız ve bol bol yürürüm
İki gündür dışarı çıkmayınca can sıkıntısından patlıyacak gibi oldum
Bugün enerjimi atayım da daha fazla eksileri göreyim

Bu arada kahvaltı olarak bir porsiyon meyve afiyetle hüpletildi ve birazdanda keyif kahvemide yapıyorum

Cumartesi günkü menum
08.00 yumurta peynir zeytin
12.00 1 kase çorba
18.00 2 kabak dolması cacik
22.00 şeftali yoğurt
2 lt su Spor yok

Kızlar kusura bakmayın ugrayamadim kızım aşı oldu dün huzursuz oldu ağladı sürekli bide misafirim vardı şimdi gittiler de bende bi bakayım dedim Nasılsıniz ben biraz koptum spor yapamadım 2 gündür
Gunaydin canım nasıl oldu kızın

ay kizlar giriste oturan komsunun evine hirsiz girmis kiz evde yalniz karsi karsiya gelmisler kiz bir bagirdi ben bile cok korktum bagirmasina sokakta adamlar vardi gormusler kacarken of Allahim sana emanetiz koru bizi gerci girse ne bulacakta iste o korku bile yeter eve bi daha giramem heralde

ay düşüncesi bile kötü yaa biriyle karşılaşmak bizim burdada bir adam karşı karşıya gelmişti hırsızla adamın dili tutuldu hala konuşamiyor

Ay alintida yapamadim deliricemmm noluyo bu tarayiciya pofff
Yelizim hirsiz giren eve girmek zor annemde yasamisti eskiden
Nice cim gecmis olsun asi yapar huzursuzluk. Ne asisi okdu sahi. Cuma listeye girdin bu arada tebrikler
Nurammm hosgeldin
Cansum deryaya baskina git kizissin ortalik acayip gaza gelir deyim sana :). Bu arada bu hafta yeliz liste firmatini koysun menu takip isi sende. Mesaj cezasi olarak anlastikmi toparla menuleri gir
Denizcim
Sevalcim
Iremcim
Kayipsiniz gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…