Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende istiyorum tutmak aslinda ramazanda jem surenin uzun olmadi hemde emzirdigim icin tutamamistim ama sure artik biraz daha kisa hala emziriyorum ama o kadar zorlanmam diye dusunuyorum regl olmazsam tutarim insallah

Rakibem girmiyor sanırım bu aralar göremedim kendisini
Kimdi senin rakiben
bugunki menum

sabah
domates salatalik peynir zeytin omlet badem biraz meyve

ogle
yogurt salatalik ve nane ile smoothi

ara
tarcinli turk kahvesi
maden suyu

aksam
nohut az pilav salata ayran

spor
1 saat yuruyus

su
1 bucuk litre
Menun dengeli. Pilav olcusu azdir umarim

Nice cim bugunki menun komple insulini ziplatan cinsten olmus ve ustelik surekli ziplamis. Sen bole yapmazdin pazar gunune ozeldi sanirim ama 100 mekik yain cezan cnm. Bu arad o hashassli coregi cok özledim bizim amasya yoresine ait sana kim pisirdi bakimm. 70 i gordugumde yicem kendime odul koydum. Hatta piside yicem ama 70 de

Kuzum seninde hep karbonhidrat olmus insulin surekli ziplamis. Cekirdegini çiğ tercih edersen cekinmeden 1 avuc yiyebilirsin ama kavrulmus yasak. Karatay kitabini okumadin daha dimi ne zaman baslarsin menunden anlıyorumona gore

Iyi menu canım benim
alman ekmeği nasıl oluyor ki merak ettim
Alman ekmegi agir mayasiz icinde tahil ve tohum kirintisi olan tok bi ekmektir. Cok doyurucudur undan cok kirik tohumlar barindirir. Dene istersen.

Allah kabul etsin. Karatayin oruc tutma tavsiyelerini oku bende yarin yollarim sana

Bugunki menüm
10.00 yumurta peynir domates
12.00 kabak çekirdeği soda
15.00 iki adet Zeytinyağlı dolma 2 bardak ayran
17.00 bitki cayi
18.00 meyve yoğurt
2 lt su şu an çok acıktım ama yemem birsey bir an önce zayıflamak istiyorum ..Ben doum sonrası 97 kilodan 75.3 e düştüm 5 ayda ya bir arkadas la görüştüm dün hiç fark etmemiş diyor sokk oldum 22 kilo fark edilmezmi yaa
Beden olarak bile tam 4 beden küçüldüm. ..dün bunu duyunca motivem düştü sanki

Mümkün degil ya.. Seni kiskanan biridir hic motivasyonun dusmesin arkadaşım

bence o arkadasin gozune gozluk alsin 22 kilo farkedilmez mi sen motivasyonunu disurme kendini iyihissettigin kisilerle gorus bosver

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadım Çok meşguldüm çoook
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdum hem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik

Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum

Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm )
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarım Uzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım

Mümkün degil ya.. Seni kiskanan biridir hic motivasyonun dusmesin arkadaşım
Saol canım dedimki ama ben 22 kilo verdim dedim bir şaşırdı bir şaşırdı AAA hic belli değil dedi yanımızda bir arkadas daha vardı ona döndü sordu oda onayladı hiç belli değil diye sonrada basenlerin varya versene belli etmiyor onlar dedi çok geniş dedi bir moralim bozuldu ki

bence o arkadasin gozune gozluk alsin 22 kilo farkedilmez mi sen motivasyonunu disurme kendini iyihissettigin kisilerle gorus bosver
Aynen canım öyle yapacağım artik moralimi Bozmalarına izin vermeyeceğim kendi 3 kilo vermiş gör buna bir övgüler ay vermissin filan diye bu bir havalarda beni resmen bozdu basenlerin geniş diye ondan belli olmuyor verdiğin diye

sen bilirsin ama boyle insanlar herzaman moralini bozar sen bence hic gorusme

Gunaydin canım ...herzaman mesajlarını okurken tebessüm ediyorum enerjin çok yüksek masallahh... grubun hayırlı olsun havalar guzelken gezmek lazım burdada bir serinlik var bugun :) iyi gezmeler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…