- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.601
Yavrum senin menülerinin önünde saygıyla egiliuorum maşallah SanaBugünkü menum
09.30 tam bugday lavas arasına peynir domates
12.00 bitki cayi
14.00 iki tane kuru incir 2 tane ceviz
17.00 kuru fasulye salata
20.00 bitki cayi
2 lt su 30 dk yuruyus
Allah kabul etsin, ne orucu tutuyorsun ? nafile mi, kaza mı ?Kızlar oruca başlıyorum yarın inşallah sahura kalkacağım ama su içer yatarım meyve yedim şimdi o yeter heralde deneyeceğim bakalım olmazsa yarın sahura kahvaltı yaparım iyi geceler tatlı rüyalar
Teşekkürler canimm. ..seninde menulerin çok guzel ...basaracagiz biz bu işiYavrum senin menülerinin önünde saygıyla egiliuorum maşallah Sana
Allah kabul etsin tatlım...bizede dua et iftar vakti...Kızlar oruca başlıyorum yarın inşallah sahura kalkacağım ama su içer yatarım meyve yedim şimdi o yeter heralde deneyeceğim bakalım olmazsa yarın sahura kahvaltı yaparım iyi geceler tatlı rüyalar
Kizlar selam
Gecmisi okudum ama yine alintilar eklenmedi sinir oldum
Denizim hosgeldin nihayet. Kurallara uymayana kapiyi gosterdim hakettiniz napimm umarim yapmak zorunda kalmam
Cansum bakiyom s3nde damlamissin kapiyi gorunce hosgeldin cicim
Moon cum hosgeldin. Detaylari yarin konusalim telden yazmak olum bana ofiste pc den konusuruz
Ayni sekild fitcim. Senin kg dan once takintini yenmemiz lazim sen guzel ve fit bir kizsin. Ayrica karatay candir. Kitabin yoksa hediye edrim yarin e kitap haberlesiriz
Yelizim aba altindan sopa cikti malesefkuralsiz olmuyor
Banumm cok sevindim valla gazin yansidi banada
Nice 15 cnm seni göremedim
oruçla ama gün içinde su içmiyosun metabolizma hızın düşüyo vs. bence diyetteyken yapma diyetin bitsin tut bütün nafile kaza vs oruclarını.Kızlar oruca başlıyorum yarın inşallah sahura kalkacağım ama su içer yatarım meyve yedim şimdi o yeter heralde deneyeceğim bakalım olmazsa yarın sahura kahvaltı yaparım iyi geceler tatlı rüyalar
Ne güzel boyun bar kız öyle34 yaşındayım canım 172 boyum. kiloma gelirsek bir ileri iki geri gidiyor 79 78 arasında
Ne güzel boyun bar kız öylebende 1.68 bıyundayım kilom 78 ama bende oynama olmuyo hep sabitim ama bu hafta olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?